GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko je vaš favorit u grupi C?

Hrvatska
73
24%
Irska
22
7%
Italija
81
27%
Španija
127
42%

Total votes: 303

Mr. Brightside

#501 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Mr. Brightside »

Image
dečki, budimo realni :D
Mahalac

#502 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Mahalac »

Cestitke komsijama, imaju sve ono sto mi nemamo i zasto nas nigdje nema. U prvom poluvremenu samo su pretrcali koliko mi u kompletnim kvalifikacijama.
Ovu utakmicu nasim pustati kao motivacijski video kako igrati za svoj nacionalni dres.
Kaligrafija

#503 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Kaligrafija »

pirmin wrote:
Kaligrafija wrote: Komsijama svaka cast , ovo je valjalo izdrzat!
Nas kapiten bi u sestoj minuti vec dobio crveni. :D
Pa ja vjerujem da bi Spahic nokautiro nekog irca , i prije tih 6 minuta! :lol: :lol: :lol:
Johnny_x

#504 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Johnny_x »

palermo wrote:Nego, ovaj remi Italije i Španije je mnogo zajebao Hrvate, praktički im treba pobjeda protiv Italije, u suprotnom igraju protiv Španije utakmicu odluke....a recimo da im tu baš i neće biti lako
U nekim kombinacijama njima odgovara i jedan bod iz te dvije utakmice
Timotije

#505 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Timotije »

Cestitke komsijama. Na stranu sto znaju, ali lijepo ih vidjeti, svih 11, da grizu 90 minuta....Mandzukic polumrtav govori mogu, mogu....e to je ono sto se trazi. Imaju strasnu grupu, ne ide im na ruku ni remi u prvoj, ali mogu se s ovakvim pristupom sa svima nositi....(sjetiti se Danaca)! Cijelo prvenstvo do sada fantasticno. Svjetsko ni do koljena EP-u...
palermo

#506 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by palermo »

Johnny_x wrote:
palermo wrote:Nego, ovaj remi Italije i Španije je mnogo zajebao Hrvate, praktički im treba pobjeda protiv Italije, u suprotnom igraju protiv Španije utakmicu odluke....a recimo da im tu baš i neće biti lako
U nekim kombinacijama njima odgovara i jedan bod iz te dvije utakmice
Da, pod uslovom da recimo Italija ne dobije Irce. Ali to ne vejrujem, zadnja je utakmica, a Trapatoni je selektor.
Možda Španci kiksaju
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#507 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Velkoski »

Spanci ce kiksati opet jedino ako opet bude igrao Torres :mrgreen:
Chisum

#508 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Chisum »

Spanci su vec kiksali... ne vjerujem da ce im se ponoviti.

Sljedeci ko im naleti ima da iskaslje za sve ono sto nisu napravili protiv Italije, tako da ne vjerujem da tu Hrvati i Irci imaju sta traziti.
Last edited by Chisum on 10/06/2012 23:08, edited 2 times in total.
Edin H.

#509 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Edin H. »

leet wrote:Bolje je sudjenje u PLBiH nego na ovom EURU. :-)
:dance:
Jack Be Nimble

#510 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Jack Be Nimble »

Timotije wrote:Cestitke komsijama. Na stranu sto znaju, ali lijepo ih vidjeti, svih 11, da grizu 90 minuta....Mandzukic polumrtav govori mogu, mogu....e to je ono sto se trazi. Imaju strasnu grupu, ne ide im na ruku ni remi u prvoj, ali mogu se s ovakvim pristupom sa svima nositi....(sjetiti se Danaca)! Cijelo prvenstvo do sada fantasticno. Svjetsko ni do koljena EP-u...
To ja govorim zadnjih 8 godina :D , uzivajte dok mozete jer sledeci put bice 24 tima i smor zesci.
fakat

#511 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by fakat »

Chisum wrote: Kak'o pljuvanje? O cemi ti? :)

To "bolan igrali Hrvatska i Irska, nije BiH igrala uopšte" i jeste i treba biti jedna od tema "ove emisije"... nakon toliko neuspjelih pokusaja da se kvalifikujemo na neko od takmicenja, sasvim je normalno da ce svako od nas, ko prati ovaj sport i navija za Bosnu, zakljuciti i konstatovati zasto nam tamo zaista i nije mjesto, cisto da raskrstimo sta je realnost, a sta pateticna bajka o tome kako "nemamo srece" i slicna sranja....

I koje kurcevo pljuvanje, onda? Pljuju ti isti igraci svakom od nas u facu kada, i pored hiljada i hiljada navijaca koji ih prate sirom svijeta, klackaju se "po sumama i gorama" ne bi li stigli na tekmu i dali im podrsku, odigraju k'o zadnje picke, bez imalo zara, bez imalo pozrtvovanosti, a takvih smo utakmica odigrali bezbroj...

Inace, sto se ove grupe tice, i dalje vjeujem u prolazak Spanaca i Talijana.

Hrvati su ovu tekmu odigrali na prilicno visokom nivou, ali mislim da nemaju sta da traze u drugoj fazi... niti bih, da budem iskren, volio da ih vidim tamo.
:thumbup:
KPNCTNJAH

#512 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by KPNCTNJAH »

stalaktit wrote:Čisto su neki ljudi ovdje nevjerojatni. Hrvatska je zabijala kad im je trebalo. Prljava igra Iraca, i unatoč tome, Hrvatska pokaže kombinatoriku, trku, majstorije. Dovoljno je bilo vidjeti Modrića, Perišića, Srnu, Jelavića itd. da se vidi koja su klasa igrača. BiH ima jednog takvog - Džeku. Hrvatska pak ima 5-6 igrača koji bi ušetali u svaku svjetsku ekipu. Obrana je malo lošija, ali to se da srcem nadoknaditi.
Odvadi malo :mrgreen:

@jack be nimble ali medju te 24 cemo biti i mi, pa nema sanse da nam bude dosadno 8-)
burgundy

#513 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by burgundy »

Odlicna Hrvatska,svaka cast.Pravi ispit im tek slijedi,ali sa ovakvim pristupom nista nije nemoguce.Odbrana im je nesigurna,a protiv Talijana i Spanaca taj dio ce im bit zaposlen,posto Italija na moje veliko iznenadjenje nikad nije ovako napadacki igrala.Hrvatska je losa u prekidima kad se brani,to moraju popravit.Spanci su favoriti.Modric moram to jos jednom naglasit me je odusevio,pravi dirigent,milina ga gledat s loptom.
Ripicipi

#514 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Ripicipi »

Jack Be Nimble wrote:
Timotije wrote:Cestitke komsijama. Na stranu sto znaju, ali lijepo ih vidjeti, svih 11, da grizu 90 minuta....Mandzukic polumrtav govori mogu, mogu....e to je ono sto se trazi. Imaju strasnu grupu, ne ide im na ruku ni remi u prvoj, ali mogu se s ovakvim pristupom sa svima nositi....(sjetiti se Danaca)! Cijelo prvenstvo do sada fantasticno. Svjetsko ni do koljena EP-u...
To ja govorim zadnjih 8 godina :D , uzivajte dok mozete jer sledeci put bice 24 tima i smor zesci.
Jebo ti ovo "uzivanje" kada nema nas, valjda zaigramo medju te 24 ekipe :D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#515 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by I am Happy »

KPNCTNJAH wrote:
stalaktit wrote:Čisto su neki ljudi ovdje nevjerojatni. Hrvatska je zabijala kad im je trebalo. Prljava igra Iraca, i unatoč tome, Hrvatska pokaže kombinatoriku, trku, majstorije. Dovoljno je bilo vidjeti Modrića, Perišića, Srnu, Jelavića itd. da se vidi koja su klasa igrača. BiH ima jednog takvog - Džeku. Hrvatska pak ima 5-6 igrača koji bi ušetali u svaku svjetsku ekipu. Obrana je malo lošija, ali to se da srcem nadoknaditi.

@jack be nimble ali medju te 24 cemo biti i mi, pa nema sanse da nam bude dosadno 8-)
Brazil place za njima :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#516 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Velkoski »

Poucen ranijim iskustvima sumnjam da cemo mi upasti i u 24 ekipe.. :D Isprijecit ce se precka, stAtiva, nepostojeci penal ili nesto slicno :mrgreen:
e nidje veze

#517 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by e nidje veze »

[quote="Chisum"]Spanci su vec kiksali... ne vjerujem da ce im se ponoviti.

Sljedeci ko im naleti ima da iskaslje za sve ono sto nisu napravili protiv Italije, tako da ne vjerujem da tu Hrvati i Irci imaju sta traziti.[/quotemnogi su u zapadnoj hercegovini igrali na kvotu 1,50,tj da hrvati nece proci u drugi krug
irci su realno losi ali isto tako hrvati nemaju sta traziti ni protiv tala niti protiv spanaca
tale su me iznenadili jer usljed nedostatka odbrambenih igraca nisu igrali klasicno kao u zadnjih 30 godina nego su po prvi put igrali "difesa di tre" tri igraca u odbrani od kojih je de rossi igrao srednjeg,a on je klasicni veznjak,
irci nisu nista pokazali nemaju napada sto je najgore i oni su pravi ausajderi
i spancima i talijanima je odgovarao nerjesen mec i podjela bodova,
jedino planove posto nemaju sta izgubiti jesu irci da nekome otkinu bod da naprave bunker ali sigurno nece ici na to nego ce se otvoriti i tu im je kraj
Francuska-Engleska X
Bosanski_kralj

#518 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Bosanski_kralj »

Čisto su neki ljudi ovdje nevjerojatni. Hrvatska je zabijala kad im je trebalo. Prljava igra Iraca, i unatoč tome, Hrvatska pokaže kombinatoriku, trku, majstorije. Dovoljno je bilo vidjeti Modrića, Perišića, Srnu, Jelavića itd. da se vidi koja su klasa igrača. BiH ima jednog takvog - Džeku. Hrvatska pak ima 5-6 igrača koji bi ušetali u svaku svjetsku ekipu. Obrana je malo lošija, ali to se da srcem nadoknaditi.
E zbog ovakvih stvari ne mogu navijati za Hrvatsku. Nakon jedne pobijede, odmah je Mandžukić bolji od Drogbe, Rakitić od Ozila, Pletikosa od Čeha...

Ja sam siguran da smo mi sa Ircima igrali u kojoj takmičarskoj utakmici, da bismo ih rutinski uzeli, čak i sa manje zalaganja od Hrvata. :oops:

Od pola ovih ekipa što igraju na EP smo bolji, velika je šteta što se nismo plasirali, daleko bi dogurali. 8-)
Last edited by Bosanski_kralj on 10/06/2012 23:19, edited 1 time in total.
cyprus

#519 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by cyprus »

Hrvatima svaka čast, ali mislim da neće proći grupu...

Irci skroz tanki...

Španija očekivano, Italija me pozitivno iznenadila...
Kaligrafija

#520 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Kaligrafija »

I samo jos da se zahvalim Bogu pa sam nasao link za HRT 2 na netu , pa sam gledao i slusao normalne komentatore , a ne ko danas da slusam Kemu i njegove carolije... :lol: :lol: :lol:
Chisum

#521 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Chisum »

Yahel wrote:
KPNCTNJAH wrote:

Brazil place za njima :D
:lol: Al' ga decko usra....

Koliko god da mi se gadi patetika i bajke bez pokrica koje dolaze s nase strane kada pjevamo kurcu o "nedostatku srece", toliko mi je jos smjesnije kad neko lupi ovakvu glupost.

5-6 igraca koji bi usetali u svaku svjetsku ekipu... :lol:
LSD

#522 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by LSD »

Mogla bi Hrvatska iznenaditi talijane ili špance, teško naravno ali opet se ne zna...poslije ovog prvog kola, vrlo je moguce da jedan od ovih favorita (Italija i Španija) završi takmicenje još u grupi...sa ovim pobjedom i tri boda (a i remijem u mecu Špa - Ita) šahovničarima su šanse znatno porasle...Irci mogu samo nas iznenaditi , i to kad smo sa Vrančićem, Vranješom i tako tim pojavama...znaci da ce oni biti brutalno zlostavljeni u svim mecevima ove grupe C...vec naredno kolo ce španci nad njima izvršiti razvrat i sodomiziranje.
Last edited by LSD on 10/06/2012 23:23, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#523 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by BHF_Manijak »

Sad ce opet biti ja dezurni pljuvac, a nije tako majkemi. :mrgreen: Nego htjedoh se nadovezati na tu pricu "24 ekipe na EURU", jebi ga meni to nece biti ta draz! :roll: Zamislite jebote pola Evrope na takmicenju, dobro predjsednik Njemackog saveza rece to ce ubiti draz samog takmicenja, s cim se apsolutno slazem. Ta prva faza takmicenja doci ce kao neki elitni krug kvalifikacija, sto je slucaj u mladjim kategorijama, bice isto neke kvalifikacije. Hajde, da se bar i tu hocemo naci, no sad kad pogledam na to, meni to nece biti ista draz ko npr da smo sad se nasli na prvenstvu medju 16 najboljih ekipa kontinenta! :roll:

Jesam pesimista, jesam crnjak, ali to je tako. Ponavljam, zamisli ti samo takmicenje sa pola Evrope na njemu. Sad na prvenstvu je to to iz Evrope otrpiliek sto valja, fali mozda Turska, Norveska, ali generalno to je najbolje sto Evropa ima, a zamislite na sljedecem takmicenju repke poput recimo Estonije da je upala, Latvije, Finske, itd odmah ti takmicenje gubi na snazi i na drazi. :roll:
5 0 5

#524 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by 5 0 5 »

nije mi jasno zasto pedro nije igrao. spanci su bili malo ne povezani danas. hrvati lideri grupe. mogli bi oni proci dalje. za italijane nisam bas siguran. mislim da bi oni potpisali nerijeseno sa spanijom bilo kad. dok spanci ne bi.

ali sta ja znam. ne pratim bas reprezentativni fudbal. to su spanska sela za mene.
e nidje veze

#525 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by e nidje veze »

leet wrote:Poucen ranijim iskustvima sumnjam da cemo mi upasti i u 24 ekipe.. :D Isprijecit ce se precka, stAtiva, nepostojeci penal ili nesto slicno :mrgreen:
Koliko su hrvati sretni mi smo 100 X nesretniji ali doce momenat kad ce mo mi debelo naplatiti i to ce biti uskoro u narednim kvalifikacijama,valjda ce i pojedinci koji igraju za nasu drzavu shvatiti da igraju za svoju drzavu i da ih to nije stid.Pogledaj malo HRT kako oni dizu atmosferu,po meni ova pobjeda veceras je plod njihovog marketinga tj. napucavanja reprezentacije,vidjet ce mo pravu sliku hrvata u cetvrtak kad budu igrali protive njihovog pencilina tala
Vratimo se malo na njihove kvalifikacije,kad su dobili zrijeb,dobili su najlaksu grupu iradovali su se kako mala dijeca ali ponovo ta njihova sreca i nakon onog rezultata u zagrebu okrenu turke u gostima,koji su sigruno bolji od croazie ali ovi imaju ludu srecu koja ce trajati do cetvrtka kada se ponovo cujemo :bih:
Locked