dečki, budimo realni
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Pa ja vjerujem da bi Spahic nokautiro nekog irca , i prije tih 6 minuta!pirmin wrote:Nas kapiten bi u sestoj minuti vec dobio crveni.Kaligrafija wrote: Komsijama svaka cast , ovo je valjalo izdrzat!
U nekim kombinacijama njima odgovara i jedan bod iz te dvije utakmicepalermo wrote:Nego, ovaj remi Italije i Španije je mnogo zajebao Hrvate, praktički im treba pobjeda protiv Italije, u suprotnom igraju protiv Španije utakmicu odluke....a recimo da im tu baš i neće biti lako
Da, pod uslovom da recimo Italija ne dobije Irce. Ali to ne vejrujem, zadnja je utakmica, a Trapatoni je selektor.Johnny_x wrote:U nekim kombinacijama njima odgovara i jedan bod iz te dvije utakmicepalermo wrote:Nego, ovaj remi Italije i Španije je mnogo zajebao Hrvate, praktički im treba pobjeda protiv Italije, u suprotnom igraju protiv Španije utakmicu odluke....a recimo da im tu baš i neće biti lako
leet wrote:Bolje je sudjenje u PLBiH nego na ovom EURU.
To ja govorim zadnjih 8 godinaTimotije wrote:Cestitke komsijama. Na stranu sto znaju, ali lijepo ih vidjeti, svih 11, da grizu 90 minuta....Mandzukic polumrtav govori mogu, mogu....e to je ono sto se trazi. Imaju strasnu grupu, ne ide im na ruku ni remi u prvoj, ali mogu se s ovakvim pristupom sa svima nositi....(sjetiti se Danaca)! Cijelo prvenstvo do sada fantasticno. Svjetsko ni do koljena EP-u...
Chisum wrote: Kak'o pljuvanje? O cemi ti?![]()
To "bolan igrali Hrvatska i Irska, nije BiH igrala uopšte" i jeste i treba biti jedna od tema "ove emisije"... nakon toliko neuspjelih pokusaja da se kvalifikujemo na neko od takmicenja, sasvim je normalno da ce svako od nas, ko prati ovaj sport i navija za Bosnu, zakljuciti i konstatovati zasto nam tamo zaista i nije mjesto, cisto da raskrstimo sta je realnost, a sta pateticna bajka o tome kako "nemamo srece" i slicna sranja....
I koje kurcevo pljuvanje, onda? Pljuju ti isti igraci svakom od nas u facu kada, i pored hiljada i hiljada navijaca koji ih prate sirom svijeta, klackaju se "po sumama i gorama" ne bi li stigli na tekmu i dali im podrsku, odigraju k'o zadnje picke, bez imalo zara, bez imalo pozrtvovanosti, a takvih smo utakmica odigrali bezbroj...
Inace, sto se ove grupe tice, i dalje vjeujem u prolazak Spanaca i Talijana.
Hrvati su ovu tekmu odigrali na prilicno visokom nivou, ali mislim da nemaju sta da traze u drugoj fazi... niti bih, da budem iskren, volio da ih vidim tamo.
Odvadi malostalaktit wrote:Čisto su neki ljudi ovdje nevjerojatni. Hrvatska je zabijala kad im je trebalo. Prljava igra Iraca, i unatoč tome, Hrvatska pokaže kombinatoriku, trku, majstorije. Dovoljno je bilo vidjeti Modrića, Perišića, Srnu, Jelavića itd. da se vidi koja su klasa igrača. BiH ima jednog takvog - Džeku. Hrvatska pak ima 5-6 igrača koji bi ušetali u svaku svjetsku ekipu. Obrana je malo lošija, ali to se da srcem nadoknaditi.
Jebo ti ovo "uzivanje" kada nema nas, valjda zaigramo medju te 24 ekipeJack Be Nimble wrote:To ja govorim zadnjih 8 godinaTimotije wrote:Cestitke komsijama. Na stranu sto znaju, ali lijepo ih vidjeti, svih 11, da grizu 90 minuta....Mandzukic polumrtav govori mogu, mogu....e to je ono sto se trazi. Imaju strasnu grupu, ne ide im na ruku ni remi u prvoj, ali mogu se s ovakvim pristupom sa svima nositi....(sjetiti se Danaca)! Cijelo prvenstvo do sada fantasticno. Svjetsko ni do koljena EP-u..., uzivajte dok mozete jer sledeci put bice 24 tima i smor zesci.
Brazil place za njimaKPNCTNJAH wrote:Odvadi malostalaktit wrote:Čisto su neki ljudi ovdje nevjerojatni. Hrvatska je zabijala kad im je trebalo. Prljava igra Iraca, i unatoč tome, Hrvatska pokaže kombinatoriku, trku, majstorije. Dovoljno je bilo vidjeti Modrića, Perišića, Srnu, Jelavića itd. da se vidi koja su klasa igrača. BiH ima jednog takvog - Džeku. Hrvatska pak ima 5-6 igrača koji bi ušetali u svaku svjetsku ekipu. Obrana je malo lošija, ali to se da srcem nadoknaditi.![]()
@jack be nimble ali medju te 24 cemo biti i mi, pa nema sanse da nam bude dosadno
E zbog ovakvih stvari ne mogu navijati za Hrvatsku. Nakon jedne pobijede, odmah je Mandžukić bolji od Drogbe, Rakitić od Ozila, Pletikosa od Čeha...Čisto su neki ljudi ovdje nevjerojatni. Hrvatska je zabijala kad im je trebalo. Prljava igra Iraca, i unatoč tome, Hrvatska pokaže kombinatoriku, trku, majstorije. Dovoljno je bilo vidjeti Modrića, Perišića, Srnu, Jelavića itd. da se vidi koja su klasa igrača. BiH ima jednog takvog - Džeku. Hrvatska pak ima 5-6 igrača koji bi ušetali u svaku svjetsku ekipu. Obrana je malo lošija, ali to se da srcem nadoknaditi.
Yahel wrote:Brazil place za njimaKPNCTNJAH wrote:Odvadi malostalaktit wrote:Čisto su neki ljudi ovdje nevjerojatni. Hrvatska je zabijala kad im je trebalo. Prljava igra Iraca, i unatoč tome, Hrvatska pokaže kombinatoriku, trku, majstorije. Dovoljno je bilo vidjeti Modrića, Perišića, Srnu, Jelavića itd. da se vidi koja su klasa igrača. BiH ima jednog takvog - Džeku. Hrvatska pak ima 5-6 igrača koji bi ušetali u svaku svjetsku ekipu. Obrana je malo lošija, ali to se da srcem nadoknaditi.![]()
@jack be nimble ali medju te 24 cemo biti i mi, pa nema sanse da nam bude dosadno
Koliko su hrvati sretni mi smo 100 X nesretniji ali doce momenat kad ce mo mi debelo naplatiti i to ce biti uskoro u narednim kvalifikacijama,valjda ce i pojedinci koji igraju za nasu drzavu shvatiti da igraju za svoju drzavu i da ih to nije stid.Pogledaj malo HRT kako oni dizu atmosferu,po meni ova pobjeda veceras je plod njihovog marketinga tj. napucavanja reprezentacije,vidjet ce mo pravu sliku hrvata u cetvrtak kad budu igrali protive njihovog pencilina talaleet wrote:Poucen ranijim iskustvima sumnjam da cemo mi upasti i u 24 ekipe..Isprijecit ce se precka, stAtiva, nepostojeci penal ili nesto slicno