GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Jokericious
#501 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Moze li mi neko ozbiljno odgovoriti zasto velika vecina navija za Njemacku?
- fosil
#502 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Njemcija sa SP mi se puno vise svidja, ali nije ni ovako lose.
Samo izgleda da su si neki igraci formom sa SP zabetonirali mjesto u prvih 11, a najbolji igrac BL za proslu sezonu po izboru Kickera ne moze minute dobiti. 
Nadam se pobjedi Holandije protiv Portugala i remiju Njemacke i Danske.
Nadam se pobjedi Holandije protiv Portugala i remiju Njemacke i Danske.
- Nogatrans
#503 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
odesveuhonduras wrote:neće se dogoditi ali upišao bih se od dragosti kad bi danci dobili švabe, a portugalci holanđane pa da švabi ispadnu.
Toliko uzdizanja jedne nacije od strane drugih ja u životu nisam vidio, pozadine bi neki švabama dali.
O kakvom bolan ti uzdizanju govoris?? Pa vrati malo film i skontaj zadnji 8-10 godina,ELf je igrao il finale ili polufinale,(svjetsko i evropsko) uvijek su tu medju dvije tri nacije u svijetu.
- cyprus
#504 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Ja zato što sam prognoziro da osvajaju prvenstvo...CollegeGunner wrote:Moze li mi neko ozbiljno odgovoriti zasto velika vecina navija za Njemacku?
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#505 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
zato što je istočnoevropljanima njemačka u vrijeme komunizma bila obećana zemlja i taj psihološki poremećaj se prenio i na mlađe generacije, pogotovo na one koji su u ratnim vremenima okusili malo njemačkog dunjalukaCollegeGunner wrote:Moze li mi neko ozbiljno odgovoriti zasto velika vecina navija za Njemacku?
U 95% slučajeva bar, za Njemačku navijaju Balkanci, Mađari, Česi ili Rusi.. i ne samo navijaju, već im ljube stope perfektne i apsolutno su omanđijani njima (slično kao i oni koji se nastane u americi pa postanu Jimmy-i nakvi za godinu dana)
Last edited by odesveuhonduras on 13/06/2012 23:50, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#506 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Zato sto je gotivna repka.CollegeGunner wrote:Moze li mi neko ozbiljno odgovoriti zasto velika vecina navija za Njemacku?
92-95 sam proveo u rajvoSa, da ne bude da zbog toga simpatisem njih a Bayern mi je jedan od mrzih klubova
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#507 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
vidi, što se mene tiče, a ne bi se vjerovatno reklo po mojim postovima, ja nemam ništa protiv njemačke ekipe. Ozbiljna ekipa, organizovana, često igraju dobar fudbal - sve za 5. Bayern ne mogu smisliti, doduše.leet wrote:Zato sto je gotivna repka.CollegeGunner wrote:Moze li mi neko ozbiljno odgovoriti zasto velika vecina navija za Njemacku?
92-95 sam proveo u rajvoSa, da ne bude da zbog toga simpatisem njih a Bayern mi je jedan od mrzih klubova
Ja navijam da zijane samo zbog ove naše ekipe koja bali na svaki pomen germanskog gena.
Last edited by odesveuhonduras on 13/06/2012 23:53, edited 1 time in total.
-
Jokericious
#508 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Vrlo vjerovatno da je tako.odesveuhonduras wrote:zato što je istočnoevropljanima njemačka u vrijeme komunizma bila obećana zemlja i taj psihološki poremećaj se prenio i na mlađe generacije, pogotovo na one koji su u ratnim vremenima okusili malo njemačkog dunjalukaCollegeGunner wrote:Moze li mi neko ozbiljno odgovoriti zasto velika vecina navija za Njemacku?![]()
U 95% slučajeva bar, za Njemačku navijaju Balkanci, Mađari, Česi ili Rusi..
Mislim da bi pojedinci ovdje radije gledali Njemacku kako pobjedjuje nego vlastitu zemlju.
A i vjerovatno su to sve navijaci Bayerna, za mene smijesan klub i nije mi jasno da ima ovoliko navijaca u BiH. Ni u jednoj susjednoj zemlji ih nema ni blizu kao ovdje.
- simonese
#509 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
opet German hateriodesveuhonduras wrote:zato što je istočnoevropljanima njemačka u vrijeme komunizma bila obećana zemlja i taj psihološki poremećaj se prenio i na mlađe generacije, pogotovo na one koji su u ratnim vremenima okusili malo njemačkog dunjalukaCollegeGunner wrote:Moze li mi neko ozbiljno odgovoriti zasto velika vecina navija za Njemacku?![]()
U 95% slučajeva bar, za Njemačku navijaju Balkanci, Mađari, Česi ili Rusi.. i ne samo navijaju, već im ljube stope perfektne i apsolutno su omanđijani njima (slično kao i oni koji se nastane u americi pa postanu Jimmy-i nakvi za godinu dana)
guze Englezima
- Nogatrans
-
5 0 5
#511 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Mario Gomez je do sad na EURO2012 imao loptu u nogama cijele 22 sekunde. (i 3 gola, naravno)
-
Jokericious
#512 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Smijesan igrac. Dovoljno je pogledati kako igra jedan Benzema, izvlaci se po loptu, dribla, asistira i onda pogledati ovoga panja.505sCrtom wrote:Mario Gomez je do sad na EURO2012 imao loptu u nogama cijelih 22 sekunde. (i 3 gola, naravno)
- Nogatrans
#513 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
CollegeGunner wrote:Vrlo vjerovatno da je tako.odesveuhonduras wrote:zato što je istočnoevropljanima njemačka u vrijeme komunizma bila obećana zemlja i taj psihološki poremećaj se prenio i na mlađe generacije, pogotovo na one koji su u ratnim vremenima okusili malo njemačkog dunjalukaCollegeGunner wrote:Moze li mi neko ozbiljno odgovoriti zasto velika vecina navija za Njemacku?![]()
U 95% slučajeva bar, za Njemačku navijaju Balkanci, Mađari, Česi ili Rusi..![]()
Mislim da bi pojedinci ovdje radije gledali Njemacku kako pobjedjuje nego vlastitu zemlju.![]()
A i vjerovatno su to sve navijaci Bayerna, za mene smijesan klub i nije mi jasno da ima ovoliko navijaca u BiH. Ni u jednoj susjednoj zemlji ih nema ni blizu kao ovdje.
- skenderija04
#514 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Svi mi trazimo savrsenstvo na ovome prvenstvu i nakon samo jedne losije tekme u stanju smo jucerasnjeg favorita danas poslati kuci nakon prvog kruga. Prvenstvo je odlicno i nema lose tekme. Jos nema ekipe koja je ispala nakon dva kola a to je prije bilo uobicejeno. Kraj je sezone,igraci su umorni a ritam utakmica je ubitacan.Kada na to dodas i pritisak koji sve ovo nosi sa sobom,sasvim je logicno da se dese stvari kao sto su Torresove i Crisianove fule ili Cechov kiks juce. Prvak ce biti onaj ko izgura zdrav do kraja,ko bude imao bolji ambijent,ko bude osjetio manji pritisak itd... Prije prvenstva sam mislio da prvaci mogu biti dvije ili tri reprezentacije,sad vec midlim da svi cetvrtfinalisti imaju sanse za osvajanje,manje ili vece,ali imaju.
- odesveuhonduras
#515 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
ne sekiraj se ti za moju, ja najviše volim englesku ligu, tačno, ali šta mislim o njihovoj reprezentaciji i koliko mi emotivno znači možeš naći na njihovoj temi. Tvoja je doduše, ko Allianz Arena, ne bi reko neću ni jednom Guntheru od Flensburga do Munichasimonese wrote:opet German hateriodesveuhonduras wrote:zato što je istočnoevropljanima njemačka u vrijeme komunizma bila obećana zemlja i taj psihološki poremećaj se prenio i na mlađe generacije, pogotovo na one koji su u ratnim vremenima okusili malo njemačkog dunjalukaCollegeGunner wrote:Moze li mi neko ozbiljno odgovoriti zasto velika vecina navija za Njemacku?![]()
guze Englezima
- cyprus
#516 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
CollegeGunner wrote:Smijesan igrac. Dovoljno je pogledati kako igra jedan Benzema, izvlaci se po loptu, dribla, asistira i onda pogledati ovoga panja.505sCrtom wrote:Mario Gomez je do sad na EURO2012 imao loptu u nogama cijelih 22 sekunde. (i 3 gola, naravno)
-
todd_smith
#517 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
promijeni lokacijuNogatrans wrote:ŠTA JE ??![]()
![]()
- Partijaner
#518 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
E jest se nasao ko ce ga kritikovat. Lik zabija golove pa se ti pusi, ko da je Pippo Inzaghi bio neki dribler, frajer jedan najboljih strijelaca u Lp i ti bi mu se sad popiso na sve njegove golove zato sto nije nekog prediblao, pa ti si brate smijesanCollegeGunner wrote:Smijesan igrac. Dovoljno je pogledati kako igra jedan Benzema, izvlaci se po loptu, dribla, asistira i onda pogledati ovoga panja.505sCrtom wrote:Mario Gomez je do sad na EURO2012 imao loptu u nogama cijelih 22 sekunde. (i 3 gola, naravno)
- Nogatrans
#519 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Najaci su ovi strucnjaci kad pocnu dodire brijati napadacu,pa onda sekunde,a onda dali se on izvlaci na stranu,vraca u odbranu...
KOGA BA TO INTERESUJE?? On je tu da daje golove i on to uspijesno radi,ostalo nije vise bitno.
Eto Low bi sigurno vise volio da Gomez ima vise loptu u nogama al da ne daje golove..
Eto Van Persi pravi napadac,al mislim da veceras sprema kofere kuci da ide...
Eto Low bi sigurno vise volio da Gomez ima vise loptu u nogama al da ne daje golove..
Eto Van Persi pravi napadac,al mislim da veceras sprema kofere kuci da ide...
-
Jokericious
#520 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Halo momak, necemo se vrijedjati sada.cyprus wrote:![]()
![]()
Savjet moderaciji: de ba uvedite banove i za glupost
-
Jokericious
#521 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Stvarno ne znam zasto ga je i Scholl kritikovao. Igracina je on, ja se malo salio.Partijaner wrote: E jest se nasao ko ce ga kritikovat. Lik zabija golove pa se ti pusi, ko da je Pippo Inzaghi bio neki dribler, frajer jedan najboljih strijelaca u Lp i ti bi mu se sad popiso na sve njegove golove zato sto nije nekog prediblao, pa ti si brate smijesan
- simonese
#522 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Gomez 3CollegeGunner wrote:Smijesan igrac. Dovoljno je pogledati kako igra jedan Benzema, izvlaci se po loptu, dribla, asistira i onda pogledati ovoga panja.505sCrtom wrote:Mario Gomez je do sad na EURO2012 imao loptu u nogama cijelih 22 sekunde. (i 3 gola, naravno)
Benzema 0
- cyprus
#523 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Nisam ja vrijeđo nikog... Nije vrijeđanje kad za neku konstataciju utvrdiš da je jednostavno glupa... Dobro, može se to i kulturnije reć, ali čemu umotavanje, pa na forumu smo...CollegeGunner wrote:Halo momak, necemo se vrijedjati sada.cyprus wrote:![]()
![]()
Savjet moderaciji: de ba uvedite banove i za glupost
![]()
![]()
- Nogatrans
#524 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
simonese wrote:Gomez 3CollegeGunner wrote:Smijesan igrac. Dovoljno je pogledati kako igra jedan Benzema, izvlaci se po loptu, dribla, asistira i onda pogledati ovoga panja.505sCrtom wrote:Mario Gomez je do sad na EURO2012 imao loptu u nogama cijelih 22 sekunde. (i 3 gola, naravno)
Benzema 0
-
Jokericious
#525 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Mozda si mogao obrazloziti svoju tvrdnju. Forum tome sluzi, zar ne?cyprus wrote: Nisam ja vrijeđo nikog... Nije vrijeđanje kad za neku konstataciju utvrdiš da je jednostavno glupa... Dobro, može se to i kulturnije reć, ali čemu umotavanje, pa na forumu smo...