I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
-
sandoz11
#501 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Evo i na latinici, ali ostaje i dalje IDIOTLUK :
RTRS-SAOPŠTENJE U VEZI S KOMENTARISANJEM UTAKMICA NA MUNDIЈALU
Komentari novinara Federalne televizije tokom prvog dijela utakmice koja je otvorila Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Јohanesburgu, u Јužnoafričkoj Republici, izazvali su negativno reagovanje gledalaca u Republici Srpskoj, zbog čega je komentator Radio-televizije RS prenosio drugi dio utakmice.
Info
20:57 | 11/06/2010
zvor: RTRS
Radio televizija Republike Srpske je zajedno sa BHRT-om i Federalnom TV otkupila prava prenosa utakmica Svjetskog fudbalskog šampionata i dogovoreno je da se radi u pulu sa zajedničkim komentatorima sva tri emitera od kojih se očekivao profesionalan i odgovoran rad.
Nakon primljenih negativnih reagovanja na komentarisanje utakmice na Federalnoj televiziji, direktor RTRS-a Dragan Davidović prihvatio je prijedlog sportske redakcije da drugo poluvrijeme radi komentator RTRS-a.
Tokom prenosa sa mundijala RTRS će nastaviti rad u pulu prema prethodno postignutom dogovoru uz instistiranje na poštovanju svih profesionalnih kodeksa.
RTRS-SAOPŠTENJE U VEZI S KOMENTARISANJEM UTAKMICA NA MUNDIЈALU
Komentari novinara Federalne televizije tokom prvog dijela utakmice koja je otvorila Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Јohanesburgu, u Јužnoafričkoj Republici, izazvali su negativno reagovanje gledalaca u Republici Srpskoj, zbog čega je komentator Radio-televizije RS prenosio drugi dio utakmice.
Info
20:57 | 11/06/2010
zvor: RTRS
Radio televizija Republike Srpske je zajedno sa BHRT-om i Federalnom TV otkupila prava prenosa utakmica Svjetskog fudbalskog šampionata i dogovoreno je da se radi u pulu sa zajedničkim komentatorima sva tri emitera od kojih se očekivao profesionalan i odgovoran rad.
Nakon primljenih negativnih reagovanja na komentarisanje utakmice na Federalnoj televiziji, direktor RTRS-a Dragan Davidović prihvatio je prijedlog sportske redakcije da drugo poluvrijeme radi komentator RTRS-a.
Tokom prenosa sa mundijala RTRS će nastaviti rad u pulu prema prethodno postignutom dogovoru uz instistiranje na poštovanju svih profesionalnih kodeksa.
- karanana
#502 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
i kao treci prenos bi trebao da bude prenos komentatora sa PTPC-a?
e ukinuti i njega na federalnoj.
e ukinuti i njega na federalnoj.
-
splavar šime
#503 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Davidović je mudo Marjanovo.
Marjane samo naprjed i nedaj se ovim nacionalno opterećenim papcima.

Marjane samo naprjed i nedaj se ovim nacionalno opterećenim papcima.
- Topla voda
#504 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
tak0 je marjane,jebes ofsajde..ne daj da te nacionalisti kritikuju,ti si nas buduci hafiz 
-
Jurisnik
#505 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marijan legenda.... one trube (daju zvuk kao oveci roj insekata) su me izludile danas
.. jos da su ona 2 retardirana komentatora vodila hladno bi prebacio kanal.
-
smijesni_ste
#506 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pa šta je to pričao tako 'strašno' da su čak i zvali televiziju...pošto sam samo pomalo gledao utakmicu..svašta
- Trasimaco
#507 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
A mogu misliti koliko ce cmizdriti ako se ne bude prenosila Srbija u zadnjem kolu grupne faze. Vjerovatno ce referendum raspisati. 
-
klixober
#508 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Covjek navija za BiH,zato ga tamo i mrze.Zvali cetnici,gdje ce nam on utakmicu prenositi i cetnik Davidovic odlucio da njegov covjek prenosi drugo poluvrijeme.smijesni_ste wrote:Pa šta je to pričao tako 'strašno' da su čak i zvali televiziju...pošto sam samo pomalo gledao utakmicu..svašta
- bosanski
#509 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
I kako je završila utakmica na RTSRS-u?komeba wrote:Covjek navija za BiH,zato ga tamo i mrze.Zvali cetnici,gdje ce nam on utakmicu prenositi i cetnik Davidovic odlucio da njegov covjek prenosi drugo poluvrijeme.smijesni_ste wrote:Pa šta je to pričao tako 'strašno' da su čak i zvali televiziju...pošto sam samo pomalo gledao utakmicu..svašta
-
smijesni_ste
#510 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Većina "njih" nije pratila njegov rad na bh televizijama...siguran sam..pogotovo na hayatu dok je bio.....tako da i nemaju pojma ko za koga navija..zato pitam je li baš govorio nešto ili.....ne bi me čudilo da su te "pozive" i izmislili ovi sa rtrs-a
-
klixober
#511 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Dovoljno da je nazvao sef Dodik i naredio da ukinu Marjana.smijesni_ste wrote:Većina "njih" nije pratila njegov rad na bh televizijama...siguran sam..pogotovo na hayatu dok je bio.....tako da i nemaju pojma ko za koga navija...ne bi me čudilo da su te "pozive" i izmislili ovi sa rtrs-a
A inace,ovo je presedan u istoriji prenosenja utakmica.
-
smijesni_ste
#512 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pa ja...to i kažem...vjerovatniji je scenarij tog tipakomeba wrote: Dovoljno da je nazvao sef Dodik i naredio da ukinu Marjana.
A inace,ovo je presedan u istoriji prenosenja utakmica.
-
Bušman
#513 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Oj majko mila kako me Suko sad izmorio. Dok je Marjan bio bar mi vuvezele nisu isle na zivce, ali ovo veceras - em utakmica podosadna, em one trube probise mozak, em Suko totalno nezanimljiv
Btw, trebalo mu je jedno pola sata da skonta da broj 19 u Francuskoj nije Abidal

Btw, trebalo mu je jedno pola sata da skonta da broj 19 u Francuskoj nije Abidal
-
samo malo
#514 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Jebote, oni su optereceni a vi gledate utakmicu na RTRS-u
Ja nemam pojma ko na RTRS-u prenosi utakmice niti me posebno zanima. Ne kontam sto ikoga to posebno tangira.
Ja nemam pojma ko na RTRS-u prenosi utakmice niti me posebno zanima. Ne kontam sto ikoga to posebno tangira.
- Lekler
#515 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Nije mi bio drag fakat,al' od veceras mi je drag pravo,da hoce bogdo komentarisati sve tekme,nek' vodi i dnevnik,ma nek' mu sve daju,a one u sumskoj amebe nek' se jedu od svog' jada,iskompleksirani tipovi sa krizom identiteta su vodje kakve bas i zaslužuju,nek' im Dodo bude predstavnik jos 50 godina,AMIN
A ovaj Suko je zaspao bar jednom tokom prenosa,frajer ima manje zivota u sebi od Micheala Jacksona
A ovaj Suko je zaspao bar jednom tokom prenosa,frajer ima manje zivota u sebi od Micheala Jacksona
Last edited by Lekler on 11/06/2010 22:54, edited 1 time in total.
-
dobarloszao
#516 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Bravo comebakomeba wrote:Covjek navija za BiH,zato ga tamo i mrze.Zvali cetnici,gdje ce nam on utakmicu prenositi i cetnik Davidovic odlucio da njegov covjek prenosi drugo poluvrijeme.smijesni_ste wrote:Pa šta je to pričao tako 'strašno' da su čak i zvali televiziju...pošto sam samo pomalo gledao utakmicu..svašta
Dzeko..Dzeko...Dzeko...ma bravo dijamantu,sine bosanski,itd..
To je njima krivo..i kako da zivis sa tom bagrom..
Hebo im marjan zene svima
-
Bušman
#517 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ko ovdje jedva ceka "60 minuta" u ponedjeljak?

- Baltazar_khan
#518 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ko mu zlo mislio... 
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#519 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Izgleda da su na odmoru...ne bi ih u ponedjeljak. Ništa do septembra.Bušman wrote:Ko ovdje jedva ceka "60 minuta" u ponedjeljak?![]()
![]()
-
Bušman
#520 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Steta, odavno nisam slusao onu Sprem'te se sprem'te novinariPera Trta wrote:Izgleda da su na odmoru...ne bi ih u ponedjeljak. Ništa do septembra.Bušman wrote:Ko ovdje jedva ceka "60 minuta" u ponedjeljak?![]()
![]()
-
Rookie
#521 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Može li neko makar pogoditi na šta su se žalili? Ja ne mogu ni lupiti... Vrlo vrlo zanimljivo.
Inače, Šuko ne zna ni kako Ronaldinho izgleda. Večeras nije prepoznao Gignaca, al' hajd'. Svojevremeno nije znao prepoznati ni Diabya, kad je ovaj već bio afirmisan. A još je strogi laik! Mada ni Marijan nešto baš ne čita igru. Kasno uopšte skonta da je opasna situacija pred golom...
Kaže Šuko da je Henry pokazao i u ovoj akciji kakav je majstor, nakon što je ovaj zalutao u ofsajd i najobičnije šutao glavom pored gola...
A kolega Babić Miši Smajloviću kaže: "Sa nama je Mehmed Baždarević"... (Jedno 5 sekundi nakon što je skontao da idu uživo.)
Ali dobro, svi su bolji od kreveljka Spahe. A i Marijan je šampion izvještačenosti govora. Ali je vrlo pametan i informisan, tako da je bez konkurencije.
Šuko: VuvuzUela, SiNDi Govu...
Inače, Šuko ne zna ni kako Ronaldinho izgleda. Večeras nije prepoznao Gignaca, al' hajd'. Svojevremeno nije znao prepoznati ni Diabya, kad je ovaj već bio afirmisan. A još je strogi laik! Mada ni Marijan nešto baš ne čita igru. Kasno uopšte skonta da je opasna situacija pred golom...
Kaže Šuko da je Henry pokazao i u ovoj akciji kakav je majstor, nakon što je ovaj zalutao u ofsajd i najobičnije šutao glavom pored gola...
A kolega Babić Miši Smajloviću kaže: "Sa nama je Mehmed Baždarević"... (Jedno 5 sekundi nakon što je skontao da idu uživo.)
Ali dobro, svi su bolji od kreveljka Spahe. A i Marijan je šampion izvještačenosti govora. Ali je vrlo pametan i informisan, tako da je bez konkurencije.
Šuko: VuvuzUela, SiNDi Govu...
-
vrhbosna
#522 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
dobarloszao wrote:Bravo comebakomeba wrote:Covjek navija za BiH,zato ga tamo i mrze.Zvali cetnici,gdje ce nam on utakmicu prenositi i cetnik Davidovic odlucio da njegov covjek prenosi drugo poluvrijeme.smijesni_ste wrote:Pa šta je to pričao tako 'strašno' da su čak i zvali televiziju...pošto sam samo pomalo gledao utakmicu..svašta..to je to..
Dzeko..Dzeko...Dzeko...ma bravo dijamantu,sine bosanski,itd..
To je njima krivo..i kako da zivis sa tom bagrom..
Hebo im marjan zene svima
- Trasimaco
#523 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Je li to mozda nije pravi razlog?
- north_1987
#524 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
sve po marjanu :/
frajer izmislio svijet za njih. sad bih jos dodao toga, al nije za foruma.
naprijed marjane

frajer izmislio svijet za njih. sad bih jos dodao toga, al nije za foruma.
naprijed marjane
-
vrhbosna
#525 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
To će u nedelju u 16.00Pera Trta wrote:Nek' vojvoda Davidović sad pušta "Sprem'te se, sprem'te četnici" na poluvremenu, pomaže dizanju sportskog duha i skoku adrenalina.