Pašović je jadnik. Kao i Kupusović. Kao i Mustafić. Kao i sva gomila Alijinih umjetnika. I svi ostali budžetski crvi.saibaba wrote:Meni nije jasna jedna stvar. Dvadeset godina se ne desava nista niko se ne buni i to je ok... kad se desi crvena linija odjednom se nadju pametnjakovici ne valja ovo ne valja ono .. Pasovicu svaka cast ja mu kapu skidam... svi mediji su prenijeli, skrenuta je paznja na stradanje Sarajlija za relativno mali trosak ...
Ja se ne sjecam da je Imamovic ikad prije za ovih dvadeset godina spomenuo sadnju drveca vjerovatno je bio zauzet rezijom Breginih plagiranih spotova .. Iznenadio me svojim komentarom ...
To što ti zoveš "relativno mali trošak" je najveći zamislivi trošak. Stolice su stvar simbolike a ne para. Mogle su biti domaće, ili iz Crne Gore, iz Hrvatske, iz Slovenije, iz Mađarske, iz Makedonije, iz Rumunije, iz Bugarske... ali ne, one su morale biti iz Srbije, zar ne? Kad ćemo početi razmišljati?
4 ili 8 KM je nebitno kad je riječ o simbolici, a tada nije nebitno je li porez na te marke otišao našoj državi ili će biti simbolično uložen u infrastrukturu neke druge, a kamoli države koja je, presuđeno je, jedina nakon II svjetskog rata nije učinila ništa da spriječi genocid. Ne genocid nad Pigmejcima, Slovencima, Mađarima, Hrvatima, Crnogorcima, Makedoncima... nego pogodite nad kime...
Budaline moje, kako vas sve skupa levate Šeširdžija i njegove kokteldžije.