Ženski Dr.Med wrote:Steta sto ne zaigra za BiH ....
A trebao je kao nekad u proslosti da zaigra?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ženski Dr.Med wrote:Steta sto ne zaigra za BiH ....
Pa neznam koliko ima istine u onome sto znam ,ali otac mu je htjeo i zlatan sam da zaigra za bih ,ali kada je doso do nekih "celnika" fudbalskog saveza rekli su mu , svako hvali svoga sina tako i ti ,trazili su mu kovertu na sto je zlatan odbio ...vryzas wrote:Ženski Dr.Med wrote:Steta sto ne zaigra za BiH ....
A trebao je kao nekad u proslosti da zaigra?![]()
Ako nista on je i najveci uzor Ibri pa ne vjerujem da bi se Ibro previse bunio s ovim poretkomKPNCTNJAH wrote:
ali meni je i dalje pravi Ronaldo broj jedan, Ibra je na skromnom drugom mjestu
Ovo nisam dosad vidio, fenomenalan klip koji u kratkih 30 sekundi pokazuje koliko mu je drago što gleda Ronalda na 2 metra od sebe a s druge strane u pogledu mu je takvo strahopoštovanje prema NAJBOLJEM NAPADAČU U ZADNJIH 20 GODINA (ja ovo subjektivno jbgPartijaner wrote:Zna se ko mu je idol bio.![]()
Nisu mu se htjeli javljati na telefon.Ženski Dr.Med wrote:Pa neznam koliko ima istine u onome sto znam ,ali otac mu je htjeo i zlatan sam da zaigra za bih ,ali kada je doso do nekih "celnika" fudbalskog saveza rekli su mu , svako hvali svoga sina tako i ti ,trazili su mu kovertu na sto je zlatan odbio ...vryzas wrote:Ženski Dr.Med wrote:Steta sto ne zaigra za BiH ....
A trebao je kao nekad u proslosti da zaigra?![]()
Rado me ispravi ako lazem/grijesim
Gledao sam jednom neki glupi intervju s Ibrom na Eurosportu i spominje on nesto Ronalda i kao da bi otklonio sumnje o kojem Ronaldu se radi govori on:"...mislim na pravog Ronalda."shalla wrote: Ovo nisam dosad vidio, fenomenalan klip koji u kratkih 30 sekundi pokazuje koliko mu je drago što gleda Ronalda na 2 metra od sebe a s druge strane u pogledu mu je takvo strahopoštovanje prema NAJBOLJEM NAPADAČU U ZADNJIH 20 GODINA (ja ovo subjektivno jbg) da čovjek naprosto ne može da vjeruje da je ovo ludi Ibra, nisam nikad vidio da ovako nekoga gleda, maltene ga je strah da mu se obrati jbt...
zasto, pobogu, ogranicit na zadnjih 20 g.?shalla wrote:Ovo nisam dosad vidio, fenomenalan klip koji u kratkih 30 sekundi pokazuje koliko mu je drago što gleda Ronalda na 2 metra od sebe a s druge strane u pogledu mu je takvo strahopoštovanje prema NAJBOLJEM NAPADAČU U ZADNJIH 20 GODINA (ja ovo subjektivno jbgPartijaner wrote:Zna se ko mu je idol bio.![]()
) da čovjek naprosto ne može da vjeruje da je ovo ludi Ibra, nisam nikad vidio da ovako nekoga gleda, maltene ga je strah da mu se obrati jbt...
To su mu prišili engleski mediji, a to je naravno glupost.ultima_palabra wrote:Ibra se nije nikad riješio fame da ne zabija na velikim utakmicama.
Nije glupost... na ključnim utakmicama LP nije nikad ništa uradio.Sarajevo1946 wrote:To su mu prišili engleski mediji, a to je naravno glupost.ultima_palabra wrote:Ibra se nije nikad riješio fame da ne zabija na velikim utakmicama.
Liverpool-Juventus 2005, Arsenal-Juventus 2006, Valencia-Inter 2007, Liverpool-Inter 2008, United-Inter 2009, Inter-Barcelona 2010, Tottenham-Milan 2011, Barcelona-Milan 2012.Sarajevo1946 wrote:Ne bih se složio. Prišiven mu je atribut big game flopa od strane engleskih medija nakon što je Inter ispao od Liverpoola, a Ibra bio nemoćan zahvaljujući Robertovoj genijalnosti. Nije to nikad skinuo, mada je kasnije imao strašnih utakmica.
jesi se prihvatio 1 utakmice..ultima_palabra wrote:Liverpool-Juventus 2005, Arsenal-Juventus 2006, Valencia-Inter 2007, Liverpool-Inter 2008, United-Inter 2009, Inter-Barcelona 2010, Tottenham-Milan 2011, Barcelona-Milan 2012.Sarajevo1946 wrote:Ne bih se složio. Prišiven mu je atribut big game flopa od strane engleskih medija nakon što je Inter ispao od Liverpoola, a Ibra bio nemoćan zahvaljujući Robertovoj genijalnosti. Nije to nikad skinuo, mada je kasnije imao strašnih utakmica.
Sve utakmice u kojima je njegov tim ispao. Osam godina, 16 utakmica... 0 golova i nikakav uticaj na igru.
Pa to je utakmica u kojoj se pokazuje veličina... možeš ti zabiti 5 komada Plzenu i Bateu ali to se piše samo u statistiku.kokuz_sa wrote:jesi se prihvatio 1 utakmice..ultima_palabra wrote:Liverpool-Juventus 2005, Arsenal-Juventus 2006, Valencia-Inter 2007, Liverpool-Inter 2008, United-Inter 2009, Inter-Barcelona 2010, Tottenham-Milan 2011, Barcelona-Milan 2012.Sarajevo1946 wrote:Ne bih se složio. Prišiven mu je atribut big game flopa od strane engleskih medija nakon što je Inter ispao od Liverpoola, a Ibra bio nemoćan zahvaljujući Robertovoj genijalnosti. Nije to nikad skinuo, mada je kasnije imao strašnih utakmica.
Sve utakmice u kojima je njegov tim ispao. Osam godina, 16 utakmica... 0 golova i nikakav uticaj na igru.
te sezone je on u CL imao 9 utakmica i imao 5 golova i 5 asistencija..
jedna je upravo bila u toj tekmi
e jake mi velicine ako ce s esve gledat kroz jednu utakmicuultima_palabra wrote:Pa to je utakmica u kojoj se pokazuje veličina... možeš ti zabiti 5 komada Plzenu i Bateu ali to se piše samo u statistiku.kokuz_sa wrote:jesi se prihvatio 1 utakmice..ultima_palabra wrote: Liverpool-Juventus 2005, Arsenal-Juventus 2006, Valencia-Inter 2007, Liverpool-Inter 2008, United-Inter 2009, Inter-Barcelona 2010, Tottenham-Milan 2011, Barcelona-Milan 2012.
a kad je odlučio onaj prvi El Clasico nakon što je došao u Barcelonu?ultima_palabra wrote:Pa to je utakmica u kojoj se pokazuje veličina... možeš ti zabiti 5 komada Plzenu i Bateu ali to se piše samo u statistiku.kokuz_sa wrote:jesi se prihvatio 1 utakmice..ultima_palabra wrote: Liverpool-Juventus 2005, Arsenal-Juventus 2006, Valencia-Inter 2007, Liverpool-Inter 2008, United-Inter 2009, Inter-Barcelona 2010, Tottenham-Milan 2011, Barcelona-Milan 2012.