FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
StupskaBitanga

#501 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

arminem wrote:Kako je krenulo OBN ce da zavlada :D LP,Dolina Vukova za jesen..Tko zna sta jos ceka nas :-D a Senad ce tesko sta ..Nema para za programske sadrzaje da se takmici sa drugim tv kucama a sto se tice vlastite produkcije vidjet cemo.
Do kraja godine ameri kupuju većinski paket, sada imaju 40%
Kako se planira biće tematskih kanala
Vidjećemo
Pare nisu problem sada će krenuti valjda lov na marketinški kolač. Hayat definitivno tone tako da još dolaskom digitalizacije biće razjašnjeno mnogo stvari
pravaistina

#502 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

pianist wrote:Ovo je amaterizam zesci...ne znam ko ce mu ovo gledat
Mislim da ce ojacati program i da je jos experimentalni program ,Senad nije amater i zna dobro da je
ovo do sada nedovoljno za jednu tv .
BHF_Manijak

#503 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Pa nema jos ni radnika, ovo jos nije krenulo kako treba, nedavno je tek i audicija bila. Mislim da bi tek na jesen, ili cak i sljedece godine trebalo to na nesto liciti, ovo sad je jos uvijek testna faza kako sam ja skonto.
BHF_Manijak

#504 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Ipak sam se preso, to je to sto su primili od radnika, a ostale ce zvati ako im zatreba! :lol: :roll:
StupskaBitanga

#505 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

ne brinem ja ipak većinom prima Ganićeve studente naći će on sebi free radnu snagu
BHF_Manijak

#506 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

StupskaBitanga wrote:ne brinem ja ipak većinom prima Ganićeve studente naći će on sebi free radnu snagu
Bas em zanima ko je prosao...Posto nisam gledao program, nemam ga u ponudi kablovske.
StupskaBitanga

#507 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

BHF_Manijak wrote:
StupskaBitanga wrote:ne brinem ja ipak većinom prima Ganićeve studente naći će on sebi free radnu snagu
Bas em zanima ko je prosao...Posto nisam gledao program, nemam ga u ponudi kablovske.
idi gledaj na njegovom site-u facetv.ba
imaš snimke emisija... urebesan provod zagarantovan
StupskaBitanga

#508 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

opa22
Plava ova Erna?
Dere se ko luda hahahahaha
pravaistina

#509 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

meni veceras smeta ovo njegovo forsiranje JA pa JA .ufuran je previse a ko zna mozda mu to i kod neke publike prolazi
CD je jedini koji je slavio ...obiljezavao .. :D .
CD je jedini o tome govorio (nidje veze ).. :D .
gadjaju sudije kao da zele da im se to objavi u CD u .. :?
..zvali smo ih iz facetv (misli na nas fudbalere ) i odmah su poceli da daju golove :mrgreen:
istorijski trenutak ..prvi put u CD u neko cita vijesti :lol: :lol: :lol:

Cekam neki program ali osim dnevnika ,samo muzika i PROSLOST :x :x :x
OD SENADA OCEKUJEM PUNO VISE NA NOVOJ FACETV :zzzz: :zzzz: :zzzz:
pravaistina

#510 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

pianist wrote:Ovo je amaterizam zesci...ne znam ko ce mu ovo gledat
:(
oridjidji

#511 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oridjidji »

ljudi dragi cjenite sto neko pokusava da napravi novu vrijednost od nicega.
nije lako stvarati novu televiziju kad se krece od nule.
nije im kvaliteta programa gora od 99, niti toliko losa da nisu gledljivi.
gledao sam danas senadov dnevnik, po obicaju to je senad, sarmantan, duhovit, iz njega isijava pozitivna energija i enuzijazam i stvarno ga je milina gledati pored milion sledjenih lica sa dnevnika razlicitih televizija, kao i uvijek on koketira jos sa gostima svoga cd i sa gledaocima i svaka mu cast.

danas mi je podario zadovoljstvo gledanja dnevnika, govoreci o pesahu i uskrsu sa jednim franjevcem i rabinom na jedan lijep, ugodan i koristan nacin jer je pitao i govorio sa svojim gostima o mnogo tome sto je strano u vezi ova dva praznika gledaocima face tv.

svaka mu cast. samo nek se bori. volio bih da uspije sa svojom televizijom jer vjerujem da senad i co, mogu jos bolje od ovoga, ali i ovo je za pocetak dovoljno...
evo mene

#512 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by evo mene »

CD = Kenan Ćerimagić
StupskaBitanga

#513 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

oridjidji
PravaIstina je rekao poentu i drago mije da nisam jedini koji je to zapazio. Mislim degutantno je kada SEBE i svoj CD sa ukradenim logotipom bukvalno gura svugdje i u svašta. Dajte molim Vas čuj gadjaju sudiju da bi bili na FaceTV i u CD :shock: :shock: :shock: :shock: a da ne govorimo o voditeljima/cama koji valjda tek počinju i koji su izabrani na audiciji ali smatram da u ovom gradu ima puno boljih koji su vjerovatno tamo došli na audiciju.
A eno kako vidjeh onaj Tvrtko je skočio sa TVSA interesantno kada je Zvonko/Bajram dobio otkaz na TVSA
I ja se radujem i drago mi je zbog nečeg novog i šta se novo dešava ali prezasićenost tržišta je evidentna.
Pa tolko kablovskih/zemaljskih programa nigdje nema.
Konkurencija je dobra, potreba ali zdrava i kvalitetna
A ne ovako da se gubi kvalitet i sadržajnost.
Sve ovo super zabavno djeluje na prvu ali šta poslije? Šta kada ti krediti dođu na naplatu a radnici se sjete da trebaju dobiti naknadu za svoj rad?
StupskaBitanga

#514 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

sunce100 wrote:Mozes li nam reci ciji je logo ukrao?
TVSA ono kada je najavljivao rat onaj gore logotip i logotip CD uporedi i vidjećeš o čemu pričam
stochar

#515 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by stochar »

StupskaBitanga wrote:
TVSA ono kada je najavljivao rat onaj gore logotip i logotip CD uporedi i vidjećeš o čemu pričam
ne kaze se ukrao, kaze se redizajnirao, nista niste naucili od Pasovica...
StupskaBitanga

#516 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Reci kako hoćeš i šta ali meni to puno govori o njemu i njegovoj televiziji.
TVSA je današnja BHRT i itekako postoji pravni okvir ali ne bih dalje
Smatram da je ukradeno/redizajnirano/reciklirano ali je već viđeno
BHCluster

#517 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

StupskaBitanga wrote:Reci kako hoćeš i šta ali meni to puno govori o njemu i njegovoj televiziji.
A sta je to danas orginalno na televiziju u Bosni i Hercegovini? Senadu jedino sto je ostalo je to sto se nije prodo nikome to mu je jedina zamjerka kod vecine! A njegov CD kao predavanje na fakultetu uvjek nesto mozes da naucis ako si voljan, tako jednostavno i realno. A kako je ovo TV ako ti se nesvida promjeni kanal imas vazda Pink i BN i to ti je to...

Samo slabo ti je ovo mozes ti i bolje!
dječak sa šibicama

#518 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dječak sa šibicama »

stochar wrote:
StupskaBitanga wrote:
ne kaze se ukrao, kaze se redizajnirao, nista niste naucili od Pasovica...
ribrendao, by Ismir Klix.

Gledao danas malo na Beharu, jutarnji program, neke djevojke vode, nista ni sa cim. Rekao bih da malo podsjecaju na "najbolje dane" NTV 99 ali ipak necu, 99 je neprevazidjen. Ovi su bar sminka.
StupskaBitanga

#519 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

BHCluster wrote:
StupskaBitanga wrote:Reci kako hoćeš i šta ali meni to puno govori o njemu i njegovoj televiziji.
A sta je to danas orginalno na televiziju u Bosni i Hercegovini? Senadu jedino sto je ostalo je to sto se nije prodo nikome to mu je jedina zamjerka kod vecine! A njegov CD kao predavanje na fakultetu uvjek nesto mozes da naucis ako si voljan, tako jednostavno i realno. A kako je ovo TV ako ti se nesvida promjeni kanal imas vazda Pink i BN i to ti je to...

O Senadovom prodavanju i davanju neću. Rečeno je pokazano, ukazano.......
Jedini predmet koji on može predavati na faxu je: Mediji u periodu 92-95 i to je to on dalje, izvan tih okvira ni bolje ne zna niti umije.
Svaka kritika pa i ona dobronamjerna je poželjna
Gledao danas malo na Beharu, jutarnji program, neke djevojke vode, nista ni sa cim. Rekao bih da malo podsjecaju na "najbolje dane" NTV 99 ali ipak necu, 99 je neprevazidjen. Ovi su bar sminka.
moderna verzija 99
BHCluster

#520 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

StupskaBitanga wrote:
BHCluster wrote:

O Senadovom prodavanju i davanju neću. Rečeno je pokazano, ukazano.......
Jedini predmet koji on može predavati na faxu je: Mediji u periodu 92-95 i to je to on dalje, izvan tih okvira ni bolje ne zna niti umije.
Svaka kritika pa i ona dobronamjerna je poželjna
moderna verzija 99
Drug sto se tice kritike da ali ne estetske nego realne kontas, ovi svi su po pri put na tv-u mislim na mlade i to je jako vazno. Sto se tice Senada i njegove tv kuce to moze ici samo nabolje osim u slucaju da se ne proda a u to sumljam jer nije do sada, a to je jedino sto novinar moze da ima, a to je svoju profesionalnost sto on ima. Zamisli nezavisno djelovati u drzavi gdje je sve podjeljeno na tri dijela i insistirati da drugacije nemoze a znamo da moze, pokazuje njegovu sposobnost. A to da on nemoze da predaje nista osim novinarstva od 92 do 95 je u najmanju ruku kratkovidnost, jer biti novinar u to vrijeme i gradu koji je bio pod najduzom opsadom i drzavi koja je bila popriste najgorih zlocina poslije drugog svjedskog rata i uz to sve zadrzati objektivnost i obraz je veoma velika stvar sto 98% novinara na prostoru bise SFRJ nisu mogli.
oridjidji

#521 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oridjidji »

StupskaBitanga wrote:oridjidji
PravaIstina je rekao poentu i drago mije da nisam jedini koji je to zapazio. Mislim degutantno je kada SEBE i svoj CD sa ukradenim logotipom bukvalno gura svugdje i u svašta. Dajte molim Vas čuj gadjaju sudiju da bi bili na FaceTV i u CD :shock: :shock: :shock: :shock: a da ne govorimo o voditeljima/cama koji valjda tek počinju i koji su izabrani na audiciji ali smatram da u ovom gradu ima puno boljih koji su vjerovatno tamo došli na audiciju.
A eno kako vidjeh onaj Tvrtko je skočio sa TVSA interesantno kada je Zvonko/Bajram dobio otkaz na TVSA
I ja se radujem i drago mi je zbog nečeg novog i šta se novo dešava ali prezasićenost tržišta je evidentna.
Pa tolko kablovskih/zemaljskih programa nigdje nema.
Konkurencija je dobra, potreba ali zdrava i kvalitetna
A ne ovako da se gubi kvalitet i sadržajnost.
Sve ovo super zabavno djeluje na prvu ali šta poslije? Šta kada ti krediti dođu na naplatu a radnici se sjete da trebaju dobiti naknadu za svoj rad?
pa cd je jedini brand koji i moze gurati, to ga je ovih godina i drzalo u medijskom prostoru. pored toga on pravi male pomake u medijskom prostoru kao televizija. koliko para toliko i muzike. svaki pocetak je tezak. pored televizije tu je i njegov online magazin face 2 face, koji je besplatan, kvalitetan i na dva je jezika.

http://www.facetofacemag.com/

nista se ne moze na silu. kad nemas mnogo novca, nemozes ocekivati preporod u nasem medijskom prostoru sa postojanjem nove domace televizije koja jos nije rijesila ni svoj finansijski status. kako ce obogatiti filmski i sportski program, kada nemaju novca da kupe nove sadrzaje. face tv nije startala kao al dzezira sa mnostvom novca i vec razradjenom produkcijom, te programom koji nasljedjuju od krovne djezirine kuce u Kataru.

Polako care, mozda neko bude imao malo vise sluha za senadov projekat, pa to zasija ubrzo i boljim sjajem, pa mu omoguci da kupi kvalitetan filmski i sportski program, te mu takodjer pomogne da probudi vlastitu produkciju do te mjere da pogledamo i pojedine domace kvalitetne dokumentarce na temu koje se ne doticu nas. sad za sada, jedino sta ce se gledati na face tvu jeste njegov dnevnik.
pravaistina

#522 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

BHCluster wrote:

:lol: :lol: :lol: Nemojte biti naivni SENAD je pametan i on se svakome "prodao " po malo 8-) Malo Suli ;pa Haretu,Bakiru ;Reisu,pa Fahri ....Njegov stil je da mu svi "tepaju" i da ga ih drzi u strahu,a svi mu placaju po "malo" :mrgreen: Nije se prodao NEGO RASPRODAO :razz: :razz:
On je jedna "urbanija" varijanta nekadasnjeg Radoncicevog "Avaza "

Nema sumnje da je pokretanje privatne televizije za svaku pohvalu i veliki izazov a koliko ce ostati "neutralan "
to ce svakako vrijeme pokazati a posebno NAREDNI IZBORI ;-) ;-)
Cini mi se da je ovo "ispipavanje pulsa" jer mu Dnevnik traje MJESEC DANA :lol: (nevidjena poslovna varijanta) :lol:
Mozda je ovo i poziv investitorima ,kako napisa neko u komentaru , da uloze u njegov projekat ,sto je takodje legitimno .Ali je ipak sve
do sada ovo ipak MALA TV - VELIKOG SENADA :dance: :dance:
pravaistina

#523 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

BHCluster wrote:

:lol: :lol: :lol: Nemojte biti naivni SENAD je pametan i on se svakome "prodao " po malo 8-) Malo Suli ;pa Haretu,Bakiru ;Reisu,pa Fahri ....Njegov stil je da mu svi "tepaju" i da ga ih drzi u strahu,a svi mu placaju po "malo" :mrgreen: Nije se prodao NEGO RASPRODAO :razz: :razz:

Nema sumnje da je pokretanje privatne televizije za svaku pohvalu i veliki izazov a koliko ce ostati "neutralan "
Cini mi se da je ovo "ispipavanje pulsa" jer mu Dnevnik traje MJESEC DANA :lol: (nevidjena poslovna varijanta) :lol:
Mozda je ovo i poziv investitorima ,kako napisa neko u komentaru , da uloze u njegov projekat ,sto je takodje legitimno .Ali je ipak sve
BHCluster

#524 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

pravaistina wrote: :lol: :lol: :lol: Nemojte biti naivni SENAD je pametan i on se svakome "prodao " po malo 8-) Malo Suli ;pa Haretu,Bakiru ;Reisu,pa Fahri ....Njegov stil je da mu svi "tepaju" i da ga ih drzi u strahu,a svi mu placaju po "malo" :mrgreen: Nije se prodao NEGO RASPRODAO :razz: :razz:

Image
GoodTaste

#525 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by GoodTaste »

A prima li jos radnika, kakve su plate ? :-)
Locked