Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mi u SZBiH200% bi rado primili i Dodika licno. Jedini preduslov je da javno prizna da sve sto je rekao i uradio bio njegov nacin da se zajebaje sa narodom.
Poslije toga bi mu Osnovni sud u Banja Luci - Odsjek za ozbiljne predmete i teski kriminal, odredio koliko dugo mora da se javno zajebaje na racun svojih zajebancija u proslosti.
Mi shvatamo zajebanciju kao ozbiljan posao!
SAVEZ ZAJEBANATA DVJESTOP-OSTO!
Last edited by kukuruz_kokicar on 14/12/2011 10:46, edited 1 time in total.
bingov buraz wrote:Kad smo vec naceli tu temu izraze "bez zajebancije,nemoj me zezati,salu na stranu" najstrozije zabraniti.
Samo da znas - da se u nasim tajnim laboratorijama upravo projektuje zajebancija od 150 megatona.
To kad pukne, niko nece ostati ozbiljan u krugu od 300 km2. Cak se i poslovicno ozbiljne krave pocnu grohotom smijati.
bingov buraz wrote:Kad smo vec naceli tu temu izraze "bez zajebancije,nemoj me zezati,salu na stranu" najstrozije zabraniti.
Samo da znas - da se u nasim tajnim laboratorijama upravo projektuje zajebancija od 150 megatona.
To kad pukne, niko nece ostati ozbiljan u krugu od 300 km2. Cak se i poslovicno ozbiljne krave pocnu grohotom smijati.
Treba dati nalog nasim tenkovsko amfibijskim jedinicama da zauzmu kakav atol,da se ljudi od nauke imaju gdje zabavljati.
Treba dati nalog nasim tenkovsko amfibijskim jedinicama da zauzmu kakav atol,da se ljudi od nauke imaju gdje zabavljati.
E, to ja zovem principijelnom i ne-matematskom koalicijom. Vi zauzmite atol, a ja svecano obecavam da cemo se svi zajedno zabavljati kada se to desi.
Čkalju za doživotno-posmrtnog precjednika!
O mrtvim sve najljepše, ali fakat ljepšeg predsjednika mi ne možemo izabrati
Napraviti cemo od Beograda atol, tako sto cemo sve okolo sravniti sa zemljom i onda jos malo nize
A, na kraju će se u luku Beogradskog atola usidriti opaki razarač znakovitog imena: BB "Kulin ban". (BB je pogadjate kratica od Bosanski Brod - kao sto i USS znaci United States Ship).
Iz njega će pohrliti horde prgavih bosanskih Srba, Hrvata i Bosnjaka i nasred atola zaigrati kolo uz bezvremenski hit: "Druze Čkalja mi ti se kunemo".
Pripadnici ostalih, a boga mi i onih anamo drugih će zbunjeno gledati i protestvovati pozivanjem se na presudu Evropskog suda po predmetu "Sejdić-Finci".
Na to ce konstitutivci njih pjesmom i bajonetima utjerati u kolo.
Evropska komisija ce na to zadovoljno trljati ruke - uz rijeci "Ma neka su se konacno dogovorili, pa makar i to da se biju. Halal im i Srbija i Kosovo".
madner wrote:Alo, NVZ ukida te konstiutivne pizdarije. Mozes biti Bosanac ili nationalna manjina. Ako si nationalna manjina imas pravo da glabas ili da sutis.
Ima li kakva marketinška akcija - da odredjene dane u godini mogu izabrati da u miru i glabaju i šute?
Inace mi se svidja taj koncept - glabaj il' suti. Pravi monstrumcic nastao u neprirodnom braku izmedju demokratije i kapitalizma.
Ma realno mi se mozemo izvuci samo ako okupiramo Srbiju i Hrvatsku. Tada ce neki nasi konstitutivni preCtavnici ostvariti svoje vlazne snove i konacno moci zivjeti u svojim otadzbinama tj. domovinama, a ni Bosnjacima nece biti svejedno - u jednoj drzavi ce imati najveću zajednicu muslimana u Evropi, a njima ce kao ustupak bosanski Hrvati i Srbi gratis osvojiti Makedoniju, Bugarsku, Kosovo, Albaniju i dio Turske na evropskom kontinentu. Istambul ja ne bih dirao, to nece proci u SB UN-a.
Slovenci ce se vrlo brzo i sami predati i prisajediniti Bosanskoj veledrzavi uz prethodno organizovane spontane nemire u Ljubljani i Mariboru gdje ce napredna slovenacka omladina iskazati svoju pripadnost bosanskom narodu uz uzvik "Računite z nami. Tudi mi smo Čefuri! Okupacija ZDAJ!".
Za ostale i druge i drugacije se slazem sa Madnerom. Oni u tom i svim drugim scenarijima mogu komotno da glabaju i sada, a boga mi i u buduce. Ko(nj) jih jebe.
Mislim da moramo raditi na nosačima aviona. Moramo ih imati.
Evo npr. ja sam siguran da ovaj omladinac lahko može ponijeti avion, pa ga stoga treba odmah regrutovati.
kukuruz_kokicar wrote:Ma realno mi se mozemo izvuci samo ako okupiramo Srbiju i Hrvatsku. Tada ce neki nasi konstitutivni preCtavnici ostvariti svoje vlazne snove i konacno moci zivjeti u svojim otadzbinama tj. domovinama, a ni Bosnjacima nece biti svejedno - u jednoj drzavi ce imati najveću zajednicu muslimana u Evropi, a njima ce kao ustupak bosanski Hrvati i Srbi gratis osvojiti Makedoniju, Bugarsku, Kosovo, Albaniju i dio Turske na evropskom kontinentu. Istambul ja ne bih dirao, to nece proci u SB UN-a.
Slovenci ce se vrlo brzo i sami predati i prisajediniti Bosanskoj veledrzavi uz prethodno organizovane spontane nemire u Ljubljani i Mariboru gdje ce napredna slovenacka omladina iskazati svoju pripadnost bosanskom narodu uz uzvik "Računite z nami. Tudi mi smo Čefuri! Okupacija ZDAJ!".
Za ostale i druge i drugacije se slazem sa Madnerom. Oni u tom i svim drugim scenarijima mogu komotno da glabaju i sada, a boga mi i u buduce. Ko(nj) jih jebe.
Za Slovence ne brini, omladinske udarne brigade Bosanaca sirom Slovenije izvode plan kolonizacije. Tako da ce nas na tecnom Bosanskom pozdraviti i udariti mrskim Hrvatima sa ledja ako zagusti
quasar wrote:Mislim da moramo raditi na nosačima aviona. Moramo ih imati.
Evo npr. ja sam siguran da ovaj omladinac lahko može ponijeti avion, pa ga stoga treba odmah regrutovati.
Ma more ovaj kruško ponijeti bar dva Miga 21 i jos kacu kupusa i butinu stelje. Zlu ne trebalo!
Ima'l jos vakih nosaca. Za pocetak nam treba za jedan bataljon. Dok ne kupimo avione, neka se treniraju na trenazeru - nosajuci stijene u Granitu u Jablanici.
Nego, ima li kakvu ideju - kakav spomenik kulture da izgradimo u glavnim gradovima tih novoosvojenih bosanskih provincija?
Ja nesto navijam za skulpturu pečene jagnjece glavuse i to u neprirodnoj velicini. Sa očima - se veda. Nazivi skulptura b bili mastoviti i unikatni: Gojko I, Gojko II, Gojko III itd.