BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dert
#501 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma koji vam je ? Sta treba, da placemo go kisna godina
da se naguzimo
Ma jok
Vjerujem do neba da ce ih Sajo dobro, dobro psihicki pripremiti
A sta su to oni ,vanzemaljci
Idemo , idemo samo hrabro mi to mozemo ,mi to hocemo

- kamen spoticanja
#502 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
hajd nam sad kazi kako ove dvije recenice mogu ici jedna iza druge i ciniti post ozbiljnim?Madrid wrote:Meni su najsmjesniji ovi sto govore da je bolje za nas da igra Ronaldo![]()
Meni ni sada nije jasno kako ovakva reprezentacija Portugala, reprezentacija koja ima Ronalda, Nanija, Pepea, Coentra-a, Bosingwu... nije uspjela da se kvalifikuje, ocigledno je problem u treneru, jer ipak je tesko te zvijezde uvezati kad svako gura na svoju stranu... I tu se otvara nasa sansa,
-
mikogoago
#503 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Svakim danom u svakom pogledu sve vise napredujemo 
- kamen spoticanja
#504 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
i nadam se debelom minusu u zenici u novembru...makar nam i grijanje ne radilo samo nek bude minus i zima ko u najljepsim bosanskim pricama 
-
Korisničkoime
#505 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dajte jel moguće da je Portugal u 90 min. protiv Danske imao samo dvije polušanse, nisu ni Danaci odron imaju dobru ekipu ali taj napad to bi trebala biti udarna igla Portugalaca a oni ni šanse spaćne ne stvoriše a odbrana odron mogli su Danci još dva zabiti, ljudi imaju igrače glava boli kao i Francuzi ali ih se neće i neće kao i Francuze pa ne može uvijek i svaki im selektor biti kriv.
- sinuhe
#506 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jel to zato sto bi se momci sa juga prepali zime? Mislim da je i ova prica bila prije par godina.kamen spoticanja wrote:i nadam se debelom minusu u zenici u novembru...makar nam i grijanje ne radilo samo nek bude minus i zima ko u najljepsim bosanskim pricama
- denimb
#507 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
trcicu trceci wrote:Kada bi mi kojim slucajem, kojim slucajem se plasirali na Euro2012 ne daj mi Boze samo to mogu reci...
onda bi bilo, ajde nemojte se nadati, mi nemamo sta tamo traziti, znaci ljudi fakat taj vas problem je za psihijatra, jer ovo sve vuce od rata...
Odvadi ba i ti
- Riddle
#508 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja bih nekako radije odabrao ovu drugu opciju.trcicu trceci wrote:bolje biti sretan i imati nadu jedan mjesec- a ne proci protiv portugala, nego biti sjeban i misliti da ne mozemo proci citav mjesec do utakmice-a otici na euro2012
- Djidjimilovich
#509 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Gledam highlight ove zadnje utakmice. Pa Danci su ih rastavili na proste faktore, mogla je petarda puci, HLADNO !
Samo da se Ronaldo ne pojavi na utakmici, kao kad igra protiv Barcelone i mislim da bismo se mogli nadati necemu... Pozdrav !
Samo da se Ronaldo ne pojavi na utakmici, kao kad igra protiv Barcelone i mislim da bismo se mogli nadati necemu... Pozdrav !
- kamen spoticanja
#510 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ne bi se prepali zime nego bi tad bilo puno manje fudbala...kristine i nanija a puno vise silovanja i opcenarodnog pritiska koji opet nama vise odgovarasinuhe wrote:Jel to zato sto bi se momci sa juga prepali zime? Mislim da je i ova prica bila prije par godina.kamen spoticanja wrote:i nadam se debelom minusu u zenici u novembru...makar nam i grijanje ne radilo samo nek bude minus i zima ko u najljepsim bosanskim pricama
- emigrazione
#511 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma mene nije strah kad bi igrala ista ekipa kao u Parizu, realno njima ne treba Ronaldo da nas dobiju a mi zavisimo od Edina i sl. Papetova masina bi rasturila Cirine zmajeve ko Luxemburg 100%
- JThomas
#512 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ne znam zašto, i meni je ova druga nekako privlačnijaRiddle wrote:Ja bih nekako radije odabrao ovu drugu opciju.trcicu trceci wrote:bolje biti sretan i imati nadu jedan mjesec- a ne proci protiv portugala, nego biti sjeban i misliti da ne mozemo proci citav mjesec do utakmice-a otici na euro2012
- Industrialyzer
#513 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo da sudija bude dobar i da Ronaldo ne dobije priliku da izvede slobodnjak sa nekih 25-30m. Sto neko gore rece , mozemo ga mrziti i govoriti ovakav , onakav , ali brate izvodi one slobodnjake ko Salihovic 
-
qwertzuiop123
#514 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nosati ce ih po kiseljaku, jajcu, vitezu, mostaru, gornjem vakufu/uskoplju, orasju...Sasvim_Obican wrote:
Turska - Hrvatska - kuku lele ! valjda neće opet nosati zastave po Ferhadiji.
zapravo tamo ih uvik nosaju...
steta sto ne igramo sa hrvatskom...
- Antifriz
#515 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo Begovica na gol i eto mu i 3-4 slobodnjaka ....Industrialyzer wrote:Samo da sudija bude dobar i da Ronaldo ne dobije priliku da izvede slobodnjak sa nekih 25-30m. Sto neko gore rece , mozemo ga mrziti i govoriti ovakav , onakav , ali brate izvodi one slobodnjake ko Salihovic
-
mikogoago
#516 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ima i treca opcija: Bolje biti sretan i imati nadu jedan mjesec i otici na euro! ja glasam za ovu opciju.Definitivno je zdravijaJThomas wrote:ne znam zašto, i meni je ova druga nekako privlačnijaRiddle wrote:Ja bih nekako radije odabrao ovu drugu opciju.trcicu trceci wrote:bolje biti sretan i imati nadu jedan mjesec- a ne proci protiv portugala, nego biti sjeban i misliti da ne mozemo proci citav mjesec do utakmice-a otici na euro2012
- JThomas
#517 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
konzumiram ja obilato, i ovako i onako, zato mi ova opcija sa prolazom ipak nešto bolja od ove s ispadanjem 
ja sam oprezni optimista, al' jebiga to se ne bira, il' vjeruješ il' ne vjeruješ
ja sam oprezni optimista, al' jebiga to se ne bira, il' vjeruješ il' ne vjeruješ
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#518 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kao sto rece danas Spahic: ONI IMAJU RONALDA A MI IMAMO DZEKU!!!!!!
-
Frankyee
#519 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bice veoma tesko , gotovo nemoguca misija.
Portugal je jaci od Francuske, po igracima i po rezultatima u posljednje vrijeme.
Ali treba se nadati , bez predaje i borba do posljednjeg atoma snage,...
Portugal je jaci od Francuske, po igracima i po rezultatima u posljednje vrijeme.
- hrasno38
#520 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Da je Portugal jaci od Francuske glatko bi prosao na EP i ne bi igrao u barazu.Frankyee wrote:Bice veoma tesko , gotovo nemoguca misija.
- Van Halen
#521 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nažalost mi imamo Spahića, oni ne.hrasno38 wrote:Kao sto rece danas Spahic: ONI IMAJU RONALDA A MI IMAMO DZEKU!!!!!!
- ultima_palabra
#522 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Portugal nema ni blizu širinu kao Francuska, što je i logično - puno manja zemlja, slabija liga itd. Njima kad bi se povrijedili ekvivalentni igrači Riberyju, Benzemi, Sagni, Mexesu i ostalim koji nisu igrali protiv nas, ostala bi jedna prosječna evropska reprezentacija.
-
Payton
#523 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma kad su onakvi sugavi Danci dobili Portugal onda moramo i mi. Kad pogledas Dance, veze nemaju, igraju tako dosadan fudbal, nesto ko Skotska i Irska, nidje veze, izbijanje lopte samo. Jedino sto imaju snage, mogu odigrat 2 tekme za redom.
- hrasno38
#524 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Imaju Pepea koji zna biti puno ekspeditivniji od Spahica!Van Halen wrote:Nažalost mi imamo Spahića, oni ne.hrasno38 wrote:Kao sto rece danas Spahic: ONI IMAJU RONALDA A MI IMAMO DZEKU!!!!!!
- pirmin
#525 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Van Halen wrote:Nažalost mi imamo Spahića, oni ne.hrasno38 wrote:Kao sto rece danas Spahic: ONI IMAJU RONALDA A MI IMAMO DZEKU!!!!!!