drekalica28 wrote:![]()
![]()
jel se vi to ne sjećate snijega kada ste bili mali i čega ste se igrali?![]()
iglu je pored snješka bijelića bila glavna preokupacija.
meni se uvijek raspao....jer ipak od leda se pravi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
drekalica28 wrote:![]()
![]()
pa nije bio pravi iglu.Evil.Eddie wrote:drekalica28 wrote:![]()
![]()
meni se uvijek raspao....jer ipak od leda se pravi
drekalica28 wrote:
pa nije bio pravi iglu.![]()
nit je bio trajan, niti predviđen za neko prebivanje.
ali smo nekako uspjevali blokove napraviti.
ma pravila sam i ja, ali mamin ljutit pogled sa prozora mi je svaki put pokvario planove.Evil.Eddie wrote:drekalica28 wrote:
pa nije bio pravi iglu.![]()
nit je bio trajan, niti predviđen za neko prebivanje.
ali smo nekako uspjevali blokove napraviti.
ja sam svoj uvijek pravio sa namjerom da prezimim
kućica na drvetu....e mislim da se tu ne bih usudila.Evil.Eddie wrote:odoh s teme.............u kucici na drvetu
eh imam u planu oviJEh dana u wc-u aviona pa cemo vidjeti kako ce to bitiTeta Macheta wrote:Ma u WC u avionu se mogu cuda napraviti, problem je samo uci zajedno.![]()
Ali mozes reci da ti je partneru lose od leta ili da mora da uzme lijekove i sl.
I onda udjete i cekate turbulencije.
To mi nije bila namjera. U igluu se valjda mogu raditi i druge stvari osim spavanja. A valjda to je i "čudna lokacija", kao što tema zahtijeva.Evil.Eddie wrote:odoh s teme
Ako si mietar i po' onda OK.Irm@ wrote:eh imam u planu oviJEh dana u wc-u aviona pa cemo vidjeti kako ce to bitiTeta Macheta wrote:Ma u WC u avionu se mogu cuda napraviti, problem je samo uci zajedno.![]()
Ali mozes reci da ti je partneru lose od leta ili da mora da uzme lijekove i sl.
I onda udjete i cekate turbulencije.![]()
ali se vec radujem
ne bi ni ja visedrekalica28 wrote:kućica na drvetu....e mislim da se tu ne bih usudila.Evil.Eddie wrote:odoh s teme.............u kucici na drvetu
ma fleksibilni smo..i mladiGAU8 wrote:Ako si mietar i po' onda OK.Irm@ wrote:eh imam u planu oviJEh dana u wc-u aviona pa cemo vidjeti kako ce to bitiTeta Macheta wrote:Ma u WC u avionu se mogu cuda napraviti, problem je samo uci zajedno.![]()
I onda udjete i cekate turbulencije.![]()
ali se vec radujem
Inace da se ne razocaras
da niste to propali dole?Evil.Eddie wrote:ne bi ni ja visedrekalica28 wrote:kućica na drvetu....e mislim da se tu ne bih usudila.Evil.Eddie wrote:odoh s teme.............u kucici na drvetu
drekalica28 wrote:
da niste to propali dole?
Kanta za smece................ pa jeste li vi normalni???Regularan wrote:njena ideja.Da Hood wrote:E jebi ga sada.Aj mi molim te reci kako si objasnio curi da oces u kanti za smece da je plodis.
naslov stoji kako stoji od kako je tema započeta.Irm@ wrote:ja se ne sjecam da je ova tema iala u nazivu "najbolje lokacije"![]()
onda moram da dodam saunu..jedinstveno iskustvo
Irm@ wrote:ja se ne sjecam da je ova tema iala u nazivu "najbolje lokacije"![]()
onda moram da dodam saunu..jedinstveno iskustvo
vidi se da iskustvo progovara iz tebespreca wrote:Irm@ wrote:ja se ne sjecam da je ova tema iala u nazivu "najbolje lokacije"![]()
onda moram da dodam saunu..jedinstveno iskustvou saunu ici bez zenske i tamo ne napraviti poso je velika glupost