Zar nije u pitanju 100 GP koje mozes zaraditi igrajuci bilo kakve utakmice ? Zasto moras u ML zaraditi 100 poena ?hopi wrote:krenuo igrati pes, haj master liga, uzmem klub vidim čudna imena a u exhibition dobra, drugi klub ista imena reko šta je ovo, kad vidim da bi otključao prave klubove da s njima igraš u ML ti treba 100 poena, tj 10 odigranih utakmica, dok odigram tih 10 neću se vraćati pa ponovo ispočetka. Glup potez
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- KPNCTNJAH
#501 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- hopi
#502 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo sada sam probao možeš te bodove zaraditi i van master lige, al mi se nešta ne igraju utakmice dok me čeka ML. Pa probao sa tim postavljenim timom, nako bezze, najbolji igrač ima 2 stavke u zelenom :S ,nije mi do toga da uzmem najjači klub pa da igram, volim i ja razviti igrače, kupiti neke, pa youth team ali ovi slabi baš. Ali dok sam počeo utakmicu u ML trebalo mi 10 min. nakakv frajer, valjda neki tener na početku me upeglao te vidi ono te ovo, ja samo next ba čovječe daj da igram, te onaj igrač hoće ovaj broj, onom se piški itd.KPNCTNJAH wrote:Zar nije u pitanju 100 GP koje mozes zaraditi igrajuci bilo kakve utakmice ? Zasto moras u ML zaraditi 100 poena ?hopi wrote:krenuo igrati pes, haj master liga, uzmem klub vidim čudna imena a u exhibition dobra, drugi klub ista imena reko šta je ovo, kad vidim da bi otključao prave klubove da s njima igraš u ML ti treba 100 poena, tj 10 odigranih utakmica, dok odigram tih 10 neću se vraćati pa ponovo ispočetka. Glup potezU 2011 nisam ni obracao paznju na te poene, a nisam ni pokusavao nista kupiti...
-
DON_eARL
#503 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hopi wrote:krenuo igrati pes, haj master liga, uzmem klub vidim čudna imena a u exhibition dobra, drugi klub ista imena reko šta je ovo, kad vidim da bi otključao prave klubove da s njima igraš u ML ti treba 100 poena, tj 10 odigranih utakmica, dok odigram tih 10 neću se vraćati pa ponovo ispočetka. Glup potez
Ti k'o da prvi put igraš PES. Koliko se sjećam, uvijek je ML bila sa nekim levatima tipa Miranda i Co.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#504 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne MiRanda, nego MiNandaDON_eARL wrote:hopi wrote:krenuo igrati pes, haj master liga, uzmem klub vidim čudna imena a u exhibition dobra, drugi klub ista imena reko šta je ovo, kad vidim da bi otključao prave klubove da s njima igraš u ML ti treba 100 poena, tj 10 odigranih utakmica, dok odigram tih 10 neću se vraćati pa ponovo ispočetka. Glup potez
Ti k'o da prvi put igraš PES. Koliko se sjećam, uvijek je ML bila sa nekim levatima tipa Miranda i Co.To i jest čar Mater Lige. Nije zanimljivo odmah uzet Barcelonu, pa sve pred sobom uništavat.
a bilo ih je: Macco SMF, Dodo DMF (mene uvijek podsjećao na Brunu Akrapovića), Jaric CB, žujan Stremer CB itd.
vjerovatno je dosta njih reciklirano i sada
da, sjetih se, bio je onaj Brazilac, Castolo, brz, ali smotan u pm... i onaj bek, Valeny... sa njim se ko i moglo ubaciti sa boka i zabiti nekako...
- Jeff Bingham
#505 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zanimljivo, ista asocijacijaChmoljo wrote:ne MiRanda, nego MiNandaDON_eARL wrote:hopi wrote:krenuo igrati pes, haj master liga, uzmem klub vidim čudna imena a u exhibition dobra, drugi klub ista imena reko šta je ovo, kad vidim da bi otključao prave klubove da s njima igraš u ML ti treba 100 poena, tj 10 odigranih utakmica, dok odigram tih 10 neću se vraćati pa ponovo ispočetka. Glup potez
Ti k'o da prvi put igraš PES. Koliko se sjećam, uvijek je ML bila sa nekim levatima tipa Miranda i Co.To i jest čar Mater Lige. Nije zanimljivo odmah uzet Barcelonu, pa sve pred sobom uništavat.
igrao lik AMF... meni uvijek penale šutirao
![]()
a bilo ih je: Macco SMF, Dodo DMF (mene uvijek podsjećao na Brunu Akrapovića), Jaric CB, žujan Stremer CB itd.![]()
vjerovatno je dosta njih reciklirano i sada
da, sjetih se, bio je onaj Brazilac, Castolo, brz, ali smotan u pm... i onaj bek, Valeny... sa njim se ko i moglo ubaciti sa boka i zabiti nekako...
- Chmoljo
#506 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
e da, Ximelez je bio solidan, kao i Espimas... po bokovima sasvim solidni.
i Ruskin je i kod mene uvijek najduže igrao. bio sasvim solidan i čini mi se najbrži default igrač.
i Ruskin je i kod mene uvijek najduže igrao. bio sasvim solidan i čini mi se najbrži default igrač.
- necu
#507 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Van der Berg krampa. 
- neo7
#508 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a jebo te vrati me na play station 2 i igranje pesa/wining eleven...ajjj to su bila vremena

Joooj Ximelez, kako je poslije izvodio slobooodneee..uhhh moj Xavia bilo ih je: Macco SMF, Dodo DMF (mene uvijek podsjećao na Brunu Akrapovića), Jaric CB, žujan Stremer CB itd.![]()
- Dupli_skalp
#509 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
beton ovaj mw3.Chmoljo wrote:
ako je suditi po trailerima, bit će bolji od bf3.
- Quaresma
#510 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
prvo na komentar iznad

- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#511 Re:RAGE- Iz svake igre ponešto od najboljeg
...Haj,haj, rafal-AJ!!
Dragi moji gamerski drugari krvavih očiju i znojnih tastatura, samo da vam kažem da sam igrao Rage nekih 6 sati intenzivno
. Ono, baš sam odvojio vrijeme, a nakon pomoći rješavanja zadaće iz matematike za 5. razred osnovne
..
Pretpostavljam da sam došao do trećine igre i mogu već iznijeti neke argumentovane ocjene, ali ipak kratko-da ne kvarim finalni prikaz koji će uslijediti za koji dan.
RAGE - 18,2 GB (tri ISO file-a, gospoda iz SKIDROW-a) + 1,2 GB težak patch(SKIDROW), original preko notornog Steama oko 120 KM. Za prenošenje igre vam trebaju 3 doublelayer DVD-a ili prenosni harddisk (opcija davanja instalacije nekom od drugara kako se ne bi svi gnjavili sa skidanjem).
Instalacija preko ISO ili Daemona traje nekih 20 minuta. Prvi problem koji se pojavio u igri je neusklađenost grafičkih drivera kompanija ATI i (mnogo manje) nVIDIA sa defaultnim grafičkim i hardverskim postavkama igre koje su integrisane u prvu verziju igre.
Najveću smetnju je pravilo sporo ili nepotpuno učitavanje tekstura tj. "poligona"(ovo programeri mogu objasniti bolje) na mapama što je maltene činilo igru nesnošljivom. Par dana nakon frke sa kupcima, izašli su novi driveri, a i SKIDROW ekipa je istovremeno izbacila patch+novi crack, doduše poštujući dogovor sa Steamom da ne miniraju online verziju
.
Instalacijom patcha dobijate jezički i grafički meni sa više mogućnosti, ali je to od koristi SAMO AKO IMATE GRAFIČKE KARTICE sa dx 11 i shaderima 5, te quad ili i5 procesor sa minimum 4 GB RAM-a. Dakle, nije neko posebno "klanje" novčanika, već je jednostavno vrijeme za navikavanje na nove tehničke mogućnosti. Zaboravite da išta od vrhunskih detalja i tečnu igru možete imati na jednom Windows XP, sa 2 GB RAM i starim procesorima te karticama koje sada koštaju ne više od 120 KM...
I nakon instalacije patcha, moguće je da povremeno imate plavičaste teksture, što ne smeta posebno,a i za koji dan će izaći dodatak driverima koji će konačno riješiti sve probleme.
Preporučujem da igrate na postavkama koje sama igra odredi.
Igra je koncepcijski slična Stalkeru i uključuje brojne dijaloge(sa olakšanim izborom odgovora), ima jako puno mogućih misija i kratkih zadataka. Posebnu dinamiku daje mogućnost korištenja više vozila po ogromnim mapama, te utrke vozila i međusobne borbe sa banditima(pravi race-war
)...U igri sam primjetio par izuzetno lijepih ženskih likova,a mimika i izrazi lica botova su napravljeni..umjetnički
O oružju i gameplay-u ću pisati kasnije..i da..nemoj da mi neko pomene slučajno Fallout više

Dragi moji gamerski drugari krvavih očiju i znojnih tastatura, samo da vam kažem da sam igrao Rage nekih 6 sati intenzivno
Pretpostavljam da sam došao do trećine igre i mogu već iznijeti neke argumentovane ocjene, ali ipak kratko-da ne kvarim finalni prikaz koji će uslijediti za koji dan.
RAGE - 18,2 GB (tri ISO file-a, gospoda iz SKIDROW-a) + 1,2 GB težak patch(SKIDROW), original preko notornog Steama oko 120 KM. Za prenošenje igre vam trebaju 3 doublelayer DVD-a ili prenosni harddisk (opcija davanja instalacije nekom od drugara kako se ne bi svi gnjavili sa skidanjem).
Instalacija preko ISO ili Daemona traje nekih 20 minuta. Prvi problem koji se pojavio u igri je neusklađenost grafičkih drivera kompanija ATI i (mnogo manje) nVIDIA sa defaultnim grafičkim i hardverskim postavkama igre koje su integrisane u prvu verziju igre.
Najveću smetnju je pravilo sporo ili nepotpuno učitavanje tekstura tj. "poligona"(ovo programeri mogu objasniti bolje) na mapama što je maltene činilo igru nesnošljivom. Par dana nakon frke sa kupcima, izašli su novi driveri, a i SKIDROW ekipa je istovremeno izbacila patch+novi crack, doduše poštujući dogovor sa Steamom da ne miniraju online verziju
Instalacijom patcha dobijate jezički i grafički meni sa više mogućnosti, ali je to od koristi SAMO AKO IMATE GRAFIČKE KARTICE sa dx 11 i shaderima 5, te quad ili i5 procesor sa minimum 4 GB RAM-a. Dakle, nije neko posebno "klanje" novčanika, već je jednostavno vrijeme za navikavanje na nove tehničke mogućnosti. Zaboravite da išta od vrhunskih detalja i tečnu igru možete imati na jednom Windows XP, sa 2 GB RAM i starim procesorima te karticama koje sada koštaju ne više od 120 KM...
I nakon instalacije patcha, moguće je da povremeno imate plavičaste teksture, što ne smeta posebno,a i za koji dan će izaći dodatak driverima koji će konačno riješiti sve probleme.
Preporučujem da igrate na postavkama koje sama igra odredi.
Igra je koncepcijski slična Stalkeru i uključuje brojne dijaloge(sa olakšanim izborom odgovora), ima jako puno mogućih misija i kratkih zadataka. Posebnu dinamiku daje mogućnost korištenja više vozila po ogromnim mapama, te utrke vozila i međusobne borbe sa banditima(pravi race-war
O oružju i gameplay-u ću pisati kasnije..i da..nemoj da mi neko pomene slučajno Fallout više
- Chmoljo
- Nakamichi
#513 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A sto da ti ne spomene fallout, kao rage bolji jel? Neznam meni ovaj rage nako, nista specijalno, al moze se igrat dok se bf3 ceka. I meni je taj crnjak sa texturama u rage-u al naviknes se vremenom pa i ne primjetim.
- sledge
#514 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ugašena je BF3 beta!
A objavljeno je i kako neće biti podrške za igranje preko LAN-a
http://www.bhgamer.org/index.php?option ... Itemid=427
A objavljeno je i kako neće biti podrške za igranje preko LAN-a
http://www.bhgamer.org/index.php?option ... Itemid=427
- Quaresma
- neo7
#516 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gejmeru, jesi li to bogati slikao sa mobitelom ? 
- Quaresma
#517 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
daj cuti, ne znas kako mi je bilo, otkad nisam igrao BF2. pukla me neka nostalgija, i ja ulazim u neki server i napunilo se do kraja kad to izbaci, nisam ni razmisljao, vec odmah opalio po telefonu i kameri, i zaboravio da mogu slikat sa steamom, nego hooš ti pomoci
igrica mi jedino radi ako je na steamu, ako je instaliram samostalno i instaliram one patcheve, ne mogu uci u igricu, mislim mogu uci ali bude skroz crna slika :/
haj pomozi sta si se stisno
igrica mi jedino radi ako je na steamu, ako je instaliram samostalno i instaliram one patcheve, ne mogu uci u igricu, mislim mogu uci ali bude skroz crna slika :/
haj pomozi sta si se stisno
- neo7
#518 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A i ovja link moze biti od pomoci: http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=26078If you have a problem with a mod, I'd suggest you reinstall BF2 entirely, make a copy of the installation dir, and install the mod in the copy. This way you can have two copies, one with unmodified content ONLY, and one with your mods.
If you have a problem with a default install (no mods). There's a "quick fix":
* Remove all files in your BF2 cache
* Repatch with latest patch
* Manually update PB (www.evenbalance.com)
If you get the problem after reinstalling, you have done your reinstall incorrectly. Always install like this:
BF2
SF (if you have it)
latest patch
booster packs
latest patch again
update punkbuster
- Quaresma
#519 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jedino preostaje da izbrisem cache, jer steam mi je sam skinuo zadnji patch
hvala, javim ako bude uspjelo
hvala, javim ako bude uspjelo
-
dragan.s
#520 Re: Re:RAGE- Iz svake igre ponešto od najboljeg
Nakon nekoliko dana borbe sa raznim drajverima i rageconfig.cfg fajlovima konačno je i meni proradila. Uglavnom dobitna kombinacija je drajveri verzije Catalyst 11.6 i rageconfig.cfg prilagođen C2D i 512MB na mojoj ATI 4850.dr.gog wrote:...Haj,haj, rafal-AJ!!![]()
Dragi moji gamerski drugari krvavih očiju i znojnih tastatura, samo da vam kažem da sam igrao Rage nekih 6 sati intenzivno. Ono, baš sam odvojio vrijeme, a nakon pomoći rješavanja zadaće iz matematike za 5. razred osnovne
.....
....
Skidao sam u međuvremenu i update od 1 GB ali nije ništa pomoglo.
I sad to nije baš naj-naj ali nema trzanja i može se igrati. Teksture kasne i dalje, ali nisu problem.
Danas na poslu momak donio računar na reinstalaciju i kaže ajde nabacite neku noviju igru. Procesor intel DualCore 3,0GHz, 2GB DDR2, grafička nVidia 9600GT 512MB. I instaliram ja Win7 x64 i velim ajde da oprobam Rage. Instalirao i dignemo sve na max (1280X1024, AA 16). Nisam mogao vjerovati, igra bukvalno leti. Nikakvih problema sem što teksture kasne oko pola sekunde. Jedino malo zastajkivanje sam primjetio kod eksplozija bolida.
Igra definitivno nije pravljena za novije kartice nego za konzole.
A za odigrati nije loša. Ima meni odvratnih dijelova sa nekim zombijima, ima odličnih i teških dijelova, trke auta su posebna priča, oružja ima raznoraznih plus razne municije za isto oružje. Moja preporuka za one koji vole FPS.
- House
#521 Re: Re:RAGE- Iz svake igre ponešto od najboljeg
dragan.s wrote:Nakon nekoliko dana borbe sa raznim drajverima i rageconfig.cfg fajlovima konačno je i meni proradila. Uglavnom dobitna kombinacija je drajveri verzije Catalyst 11.6 i rageconfig.cfg prilagođen C2D i 512MB na mojoj ATI 4850.dr.gog wrote:...Haj,haj, rafal-AJ!!![]()
Dragi moji gamerski drugari krvavih očiju i znojnih tastatura, samo da vam kažem da sam igrao Rage nekih 6 sati intenzivno. Ono, baš sam odvojio vrijeme, a nakon pomoći rješavanja zadaće iz matematike za 5. razred osnovne
.....
....
Skidao sam u međuvremenu i update od 1 GB ali nije ništa pomoglo.
I sad to nije baš naj-naj ali nema trzanja i može se igrati. Teksture kasne i dalje, ali nisu problem.
Danas na poslu momak donio računar na reinstalaciju i kaže ajde nabacite neku noviju igru. Procesor intel DualCore 3,0GHz, 2GB DDR2, grafička nVidia 9600GT 512MB. I instaliram ja Win7 x64 i velim ajde da oprobam Rage. Instalirao i dignemo sve na max (1280X1024, AA 16). Nisam mogao vjerovati, igra bukvalno leti. Nikakvih problema sem što teksture kasne oko pola sekunde. Jedino malo zastajkivanje sam primjetio kod eksplozija bolida.
Igra definitivno nije pravljena za novije kartice nego za konzole.
A za odigrati nije loša. Ima meni odvratnih dijelova sa nekim zombijima, ima odličnih i teških dijelova, trke auta su posebna priča, oružja ima raznoraznih plus razne municije za isto oružje. Moja preporuka za one koji vole FPS.
Imam istu konfiguraciju osim procesora (E7300 2,6) i Windows 7 32bit
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#522 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Aaa nema me par dana i vec 22 stranice... ko ce sve citati 
- Jeff Bingham
- Quaresma
-
sarayewo
#525 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jel crackovana vec?Jeff Bingham wrote:http://www.gamespot.com/pc/strategy/mig ... Btitle%3B0
izaslo, poceo downloadjuhuuu