Bosanac21 wrote:Emir Nuhanović palac gore
a AL Jaz svaka cast na svemu osim sto su dosadni sa stalnim vijestima i to ce se gledati kad je neka frka ,sve drugo su ispricane price
Moderator: anex
Bosanac21 wrote:Emir Nuhanović palac gore
merni je to super sto tako donose vijesti sa cijeog balkana ,ne sjecam se da li su bile vijesti iz slovenije ?reni-90 wrote:znaimljivo kada vijesti prenose, pa malo iz bih malo iz hr malo iz srbije, ko da je sve jedna zemlja
Dok na rtrs kad prijkazuju vrijeme, samo vrijeme u RS-u nema u federaciji XD
Ne najaci su ovi sto Tv1 zatvaraju evo godinuStupskaBitanga wrote:Najjači su mi napadi od nazovi i kvazi news televizija koje lagano i sigurno idu pod ključ
Eto i taj famozni turski partner koji se spominje njega nema više jer se povukao a u svojojoj matičnoj zemlji rasprodao je sve televizijske kanale i povukao se iz televizijskog biznisa
Te nazovi news televizije nisu više na lovi budžeta nemaju marketing niti ino partnera
AJB ne treba niti marketing niti glednaost niti budžetska sredstva
Ona ima zaleđe koje ovje mnogi pljuju i kritikuju
Možete reci šta hoćete ali sama činjenica da je naš grad na mapi Al Jazzera studija u svijetu sam po sebi mnogo znači
Ja ne moram se slagati sa mnogim stvarima koje puštaju ali oni su tu i učinili su za početak mnogo
Ako ništa pojedni novinari su uznapredovali za 100 posto
i to je dovoljno za početak
A tim koji radi je uigran i dobar
Neke zvijezde koje su imale potencijala ka više i veće sada su ugušeni u sivilo i blato bh medijske scene
pa ako ne pratis zasto pitas onda, kao da je to bitno odkle je i ko je lik svakak ne pratis?kakavdanakneiskustvu wrote:Bosanac21 wrote:Emir Nuhanović palac gore
ko je taj?,ne pratim baš ovaj kanal,gdje je prije radio?
rtrs, jeli to za tebe ozbiljna tv kuca?reni-90 wrote:znaimljivo kada vijesti prenose, pa malo iz bih malo iz hr malo iz srbije, ko da je sve jedna zemlja
Dok na rtrs kad prijkazuju vrijeme, samo vrijeme u RS-u nema u federaciji XD
Tek ovako vidimo kako je novinarstvo na naš način upropaštenoKatarinaKosaca wrote:Pravo novinarstvo. Vijest bez osobnih komentara.. Extra je![]()
Neka se i naše narodne mase navikavaju , kako treba da izgleda vijest. Zaista sam sretna što je ovdje Al Jez...
Lično, nikad se nisam ložio na američku priču o demokratiji pa neću ni na arapsku priču o slobodi medija, nezavisnom novinarstvu i ljudskim pravama (pogotovo žena)StupskaBitanga wrote:Najjači su mi napadi od nazovi i kvazi news televizija koje lagano i sigurno idu pod ključ
Eto i taj famozni turski partner koji se spominje njega nema više jer se povukao a u svojojoj matičnoj zemlji rasprodao je sve televizijske kanale i povukao se iz televizijskog biznisa
Te nazovi news televizije nisu više na lovi budžeta nemaju marketing niti ino partnera
Možete reci šta hoćete ali sama činjenica da je naš grad na mapi Al Jazzera studija u svijetu sam po sebi mnogo znači
Ja ne moram se slagati sa mnogim stvarima koje puštaju ali oni su tu i učinili su za početak mnogo
Neke zvijezde koje su imale potencijala ka više i veće sada su ugušeni u sivilo i blato bh medijske scene
Na ovu tvoju glupost sam morao odgovoriti, covjece ti poredi svjetskog lidera sa nekim nasim TV kucama, haloooooo... i naslađujes se, haj dobro...ko voli neka gleda, ali opet nemas mira pa opet svoj po svomStupskaBitanga wrote:Najjači su mi napadi od nazovi i kvazi news televizija koje lagano i sigurno idu pod ključ
Eto i taj famozni turski partner koji se spominje njega nema više jer se povukao a u svojojoj matičnoj zemlji rasprodao je sve televizijske kanale i povukao se iz televizijskog biznisaTe nazovi news televizije nisu više na lovi budžeta nemaju marketing niti ino partnera
Eto nema veze sa AJB ali ima ovih koji su očigledno u paniciAzerbajedžanski milijarder Mubariz Mansimov pregovara sa Dogan Yayin Holding AS, najvećom turskom medijskom kompanijom, o kupovini TV stanice Kanal D. Pregovori između Mansimova, vlasnika kompanije Palmali, te vlasnika Dogan Holdinga, Aydina Dogana, vjerovatno će biti završeni u naredna dva mjeseca. Mansimov je, nakon dobijanja turskog državljanstva, poznat i kao Mubariz Gurbanoglu, a pored zainteresovanosti za medije, Mansimov namjerava u Turskoj investirati i u izgradnju i zdravstvo.
Napominjemo da je u prvoj polovini septembra ove godine TV1 Mreža sklopila strateško partnerstvo sa Dogan TV Holding.
Sklapanje ugovora sa ovim medijskim magnatom ojačalo je položaj TV1 Mreže na medijskom tržištu BiH i regije, kroz osiguranje prava emitovanja ekskluzivnog programa, te kroz razmjenu profesionlnih iskustava, strateških usmjerenja i ekspertize sa jednom od najjačih svjetskih medijskih korporacija
.
Također, u drugoj polovini oktobra ove godine, Dogan Media je prodala svoj izuzetno popularni kanal Star TV kompaniji Dogus Media Group. Dogus Media je otkupila 99%
vlasništva u Star TV za 327 miliona dolara.
Jarane uzivaj u AJStupskaBitanga wrote:De šta si se napalio
Evo ti tačne informacijeEto nema veze sa AJB ali ima ovih koji su očigledno u paniciAzerbajedžanski milijarder Mubariz Mansimov pregovara sa Dogan Yayin Holding AS, najvećom turskom medijskom kompanijom, o kupovini TV stanice Kanal D. Pregovori između Mansimova, vlasnika kompanije Palmali, te vlasnika Dogan Holdinga, Aydina Dogana, vjerovatno će biti završeni u naredna dva mjeseca. Mansimov je, nakon dobijanja turskog državljanstva, poznat i kao Mubariz Gurbanoglu, a pored zainteresovanosti za medije, Mansimov namjerava u Turskoj investirati i u izgradnju i zdravstvo.
Napominjemo da je u prvoj polovini septembra ove godine TV1 Mreža sklopila strateško partnerstvo sa Dogan TV Holding.
Sklapanje ugovora sa ovim medijskim magnatom ojačalo je položaj TV1 Mreže na medijskom tržištu BiH i regije, kroz osiguranje prava emitovanja ekskluzivnog programa, te kroz razmjenu profesionlnih iskustava, strateških usmjerenja i ekspertize sa jednom od najjačih svjetskih medijskih korporacija
.
Također, u drugoj polovini oktobra ove godine, Dogan Media je prodala svoj izuzetno popularni kanal Star TV kompaniji Dogus Media Group. Dogus Media je otkupila 99%
vlasništva u Star TV za 327 miliona dolara.
Pusti bolan covjeka svaka druga mu je izmisljotina zesca na koju se niko ne pali.Sto puta je ugasio Tv1,sto puta je dao odkaze svima na Tv1,sto puta je izmislio samo njemu znane informacije.Tjesi se .Na kraju posrace on i AJBVeliki brat wrote:Jarane uzivaj u AJStupskaBitanga wrote:De šta si se napalio
Evo ti tačne informacijeEto nema veze sa AJB ali ima ovih koji su očigledno u paniciAzerbajedžanski milijarder Mubariz Mansimov pregovara sa Dogan Yayin Holding AS, najvećom turskom medijskom kompanijom, o kupovini TV stanice Kanal D. Pregovori između Mansimova, vlasnika kompanije Palmali, te vlasnika Dogan Holdinga, Aydina Dogana, vjerovatno će biti završeni u naredna dva mjeseca. Mansimov je, nakon dobijanja turskog državljanstva, poznat i kao Mubariz Gurbanoglu, a pored zainteresovanosti za medije, Mansimov namjerava u Turskoj investirati i u izgradnju i zdravstvo.
.
vlasništva u Star TV za 327 miliona dolara.neka svako gleda sta hoce, a tebi opet neki ne daju mira
![]()
A ja sam tebi već dao PRAVU INFORMACIJU, a to je da je Işıl Televizyon Yayıncılık A.Ş. Star TV, a ti samo pricas LAŽI !!! ČUJ RASPRODAO SVE TV KANALE![]()
![]()
![]()
ej djecace, covjece, starce, sta li si vec !?
Šta si ti napisao u ovom svom postu, a sto nisam ja gore ? Pa mi TI dajes info !? Halooooooo jedan kanal, a to opet o gasenju i bla bla bla![]()
O ovoj temi nista ne pisem, jer veeeeeliki respect za AJali na tvoje 1000-te laži samo morao, iako nije ovome mjesto na ovoj temi, pa neka me izvine ostali, haj vozdra i ne sekiraj se vise za druge TV, neke ti TV(jedan) ne daju mira ni na ovoj temi
StupskaBitanga wrote:Najjači su mi napadi od nazovi i kvazi news televizija koje lagano i sigurno idu pod ključ