Baraz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#501 Re: Baraz
Nikako, zajebo sam se.
Zato sto na UEFA stranici o izvlacenju parova pise ovo:
"The draw will define the four pairings as well as the order of the home and away ties. The first leg will be played on 11 and 12 November, and the return legs on 15 November."
Ali vidio sam da u regulacijama pise da je nosilac domacin u drugoj.
"The draw will define the four pairings as well as the order of the home and away ties. The first leg will be played on 11 and 12 November, and the return legs on 15 November."
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#502 Re: Baraz
baraz je popravni za bolje selekcije tako da sumnjam da će oni slabiji proci
treba uvesti nesto da se sve iole dobre reprezentacije kvalificiraju na radost sviju i onda da se vidi ko je ko
nesto slicno cujem od sljedeceg takmicenja da ce biti sa 24 tima na prvenstvu???
treba uvesti nesto da se sve iole dobre reprezentacije kvalificiraju na radost sviju i onda da se vidi ko je ko
nesto slicno cujem od sljedeceg takmicenja da ce biti sa 24 tima na prvenstvu???
-
sumirprimus
#503 Re: Baraz
haj sad ko god dodje,dobrodoso,al koji nam sad sve ne igraju u barazu radi kartona???
- jeza u ledja
#504 Re: Baraz
Pandza i Papac.sumirprimus wrote:haj sad ko god dodje,dobrodoso,al koji nam sad sve ne igraju u barazu radi kartona???
- Comrad
#505 Re: Baraz
Mislim da je svejedno koga dobijemo u barazu, ok portugal je tu mozda najjaci, ali i sa ovim ostalim nece biti jednostavno igrati. Baraz je to, dvije utakmice i svi ce pruziti sve od sebe. Trebamo na sve gledati podjednako i nikoga ni precijeniti niti podcjeniti. Ne bi valjalo sad da izvucemo cesku il irsku i kontat, ma razvalit cemo ih...a ako izvucemo portugal odmah se predat. Pa sa svima mozemo igrati kad hocemo, to smo pokazali sinoc.
Moja zelja je Hrvatska. Em su blizu, em nisu u nekoj formi. Mislim da bi ih mogli ocerupat. Jedino sto moze biti problem u toj situaciji - navijaci.
Moja zelja je Hrvatska. Em su blizu, em nisu u nekoj formi. Mislim da bi ih mogli ocerupat. Jedino sto moze biti problem u toj situaciji - navijaci.
- Pitarrr82
#506 Re: Baraz
Comrad wrote:Mislim da je svejedno koga dobijemo u barazu, ok portugal je tu mozda najjaci, ali i sa ovim ostalim nece biti jednostavno igrati. Baraz je to, dvije utakmice i svi ce pruziti sve od sebe. Trebamo na sve gledati podjednako i nikoga ni precijeniti niti podcjeniti. Ne bi valjalo sad da izvucemo cesku il irsku i kontat, ma razvalit cemo ih...a ako izvucemo portugal odmah se predat. Pa sa svima mozemo igrati kad hocemo, to smo pokazali sinoc.
Tu je komitet da to sredi
-
sumirprimus
#507 Re: Baraz
e u pm opet srednji...ko nam je zamjena mjesto pujola,pardon papca ?jeza u ledja wrote:Pandza i Papac.sumirprimus wrote:haj sad ko god dodje,dobrodoso,al koji nam sad sve ne igraju u barazu radi kartona???
pa i pandza sine zar i ti
- quasar
#508 Re: Baraz
bice, ali mislim da je to fula. Znaci pola clanica UEFA ce biti na prvenstvu, sto je mislim prilicno razvodnjavanje kvalitete utakmica.Black swan wrote:baraz je popravni za bolje selekcije tako da sumnjam da će oni slabiji proci
Mislim da bi bilo bolje da za ove drugoplasirane naprave predturnir u zemlji domacina EP dvije grupe po 4 ekipe i u 3 tekme odabere se 4 ucesnika daljeg takmicenja. Ovako bi ipak element srece bio manje izrazen, a vise kvalitet.
- jeza u ledja
#509 Re: Baraz
S tim sto ako Spahic i Mujdza dobiju zuti u prvoj utakmici nece moci igrati u revansu baraza.sumirprimus wrote:e u pm opet srednji...ko nam je zamjena mjesto pujola,pardon papca ?jeza u ledja wrote:Pandza i Papac.sumirprimus wrote:haj sad ko god dodje,dobrodoso,al koji nam sad sve ne igraju u barazu radi kartona???
pa i pandza sine zar i ti
Ovo isto vazi i za Mravca, Salihovica, Zahirovica, Ibricica, Ibisevica, Rahimica i Lulica.
-
sumirprimus
#510 Re: Baraz
naći ako bude portugalu il ceskoj zatrebalo imaju aduta za revansa ..cccc.
samo da nisu susjedi,samo da nisu susjedi,...amiiiiiiiiiiiinnn
ej spaha spaha sta nam ucini
samo da nisu susjedi,samo da nisu susjedi,...amiiiiiiiiiiiinnn
ej spaha spaha sta nam ucini
- Pitarrr82
#511 Re: Baraz
Moja prognoza
BiH - Irska (iako bih volio Cehe)
Turska - Hrvatska
CG - Portugal
Estonija - Ceska
Turska - Hrvatska
CG - Portugal
Estonija - Ceska
- Obuca9
#512 Re: Baraz
Sejo Salihović. Valjda će se oporaviti dotada.sumirprimus wrote:e u pm opet srednji...ko nam je zamjena mjesto pujola,pardon papca ?jeza u ledja wrote:Pandza i Papac.sumirprimus wrote:haj sad ko god dodje,dobrodoso,al koji nam sad sve ne igraju u barazu radi kartona???
Red je više da zaigra, nije u ovom ciklusu sve skupa ni 90 minuta odigrao...
-
sumirprimus
#513 Re: Baraz
irci??? hmmm otocki fudbal,pa bolje i oni nego susjedi,il mrski portugalci...Pitarrr82 wrote:Moja prognoza![]()
Turska - Hrvatska
CG - Portugal
Estonija - Ceska
ejs da moze ikako estonija,majka mu stara
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#514 Re: Baraz
gledao sam to na UEFA-inoj stranici i po onoj listi ispada da je Turska a ne Irska nosilacjeza u ledja wrote:Nikako, zajebo sam se.
PS
Mislim da ko dobije Hrvatsku ima najbolje šanse za prolaz...gledao sam im zadnje tri utakmice...katastrofa su...otprilike ko mi pod vodstvom Sliškovića
- E&E
#515 Re: Baraz
Nadam se Ceskoj jbg svi ostali su manje vise mac sa dvije ostrice. Susjede ne bih volio jer bi ih opet morali slati na casove plivanja
Istina nemamo puno morske obale, ali susjedi koriste svaki centimetar naseg hidropotencijala 
-
oridjidji
#516 Re: Baraz
hhhhE&E wrote:Nadam se Ceskoj jbg svi ostali su manje vise mac sa dvije ostrice. Susjede ne bih volio jer bi ih opet morali slati na casove plivanjaIstina nemamo puno morske obale, ali susjedi koriste svaki centimetar naseg hidropotencijala
- Nebula
#517 Re: Baraz
Samo da ne dobijemo Portugal. Svi ostali su druga klasa.
Lično bih volio Hrvatsku. Hrvatska će biti itekako pod pritiskom da ne izgube od nas. Ima da im bude voda u ušima
Lično bih volio Hrvatsku. Hrvatska će biti itekako pod pritiskom da ne izgube od nas. Ima da im bude voda u ušima
- shalla
#518 Re: Baraz
Ma i jučer sam napisao, ovim redosljedom bih volio protivnike:
Irska (mislim da imamo 70% šansi)
Češka (50%)
Hrvatska (40%) - ne plašim ih se igrački već onako, znamo svi iz kojih razloga
Portugal (30%)
Češka (50%)
Portugal (30%)
-
Kandahar
#519 Re: Baraz
Ždrijeb na Eurosportu i uefa.com a možda i BHT1.
http://teve.ba/article/4744/prijenos-zd ... -euro-2012
http://teve.ba/article/4744/prijenos-zd ... -euro-2012
-
_071_
#520 Re: Baraz
Upravo tim redom. Irska bi bila lijepa i za otici, a mogu se izbaciti, slično kao Česi. Hrvati ni po čemu nisu bolji od nas, no zbog atmosfere upitno je kako bi prošli sa njima. Portugal ne daj Bože...shalla wrote:Ma i jučer sam napisao, ovim redosljedom bih volio protivnike:
Češka (50%)
Portugal (30%)
-
sumirprimus
#522 Re: Baraz
Meho Kodro wrote:
nemoooooo` oklen ovo???
pa ovo je odlicno ako je istina,al s koje je stranice???
- ledeni_caj
#523 Re: Baraz
Da, atmosfera bi uticala samo na nas, nikako i na Hrvate.
Samo izbjeci Portugal, sa ostalima se moze i te kako.
- suncica24
#524 Re: Baraz
Ajd' da zakljucimo vise
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/n ... +play+draw
Play-off draw
Pot 1 (seeded teams)
Croatia (coefficient 32.723)
Portugal (31.202)
Republic of Ireland (28.203)
Czech Republic (27.982)
Pot 2 (unseeded teams)
Turkey (27.601)
Bosnia and Herzegovina (27.199)
Montenegro (21.876)
Estonia (20.355)
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/n ... +play+draw
Play-off draw
Pot 1 (seeded teams)
Croatia (coefficient 32.723)
Portugal (31.202)
Republic of Ireland (28.203)
Czech Republic (27.982)
Pot 2 (unseeded teams)
Turkey (27.601)
Bosnia and Herzegovina (27.199)
Montenegro (21.876)
Estonia (20.355)
-
bosnovizija
#525 Re: Baraz
Objavljeno 12.10.2011. u 09:03
Sutra žrijeb u Krakowu
Mogući protivnici su Portugal, Češka, Hrvatska i Irska
Portugal, Hrvatska, Irska i Češka su mogući protivnici reprezentaciji Bosne i Hercegovine u žrijebu za EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini. Žrijeb će biti održan u četvrtak u 13 sati u hotelu Sheraton u Krakowu.
Prema vrlo komplikovanom UEFA-inom sistemu koeficijenata nosioci sutrašnjeg žrijeba su Portugal, Hrvatska, Irska i Češka, dok su u drugom žrijebu naša reprezentacija, Turska, Estonija i Crna Gora.
Iako UEFA još uvijek nije zvanično objavila listu koeficijenata, ne bi trebalo biti promjena.
Prve utakmice baraža igraju se 11. i 12. novembra, a revanši su na rasporedu 15. novembra. Nosioci baraža revanš utakmice igraju na domaćem terenu.
Pored domaćina, Poljske i Ukrajine, na EP su se plasirale Njemačka, Rusija, Italija, Francuska, Holandija, Grčka, Engleska, Danska, Španija i Švedska kao najbolja drugoplasirana ekipa iz kvalifikacija.
Izvor: Sarajevo-x.com
Ovakav raspored objavio, maločas, i radio!
Sutra žrijeb u Krakowu
Mogući protivnici su Portugal, Češka, Hrvatska i Irska
Portugal, Hrvatska, Irska i Češka su mogući protivnici reprezentaciji Bosne i Hercegovine u žrijebu za EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini. Žrijeb će biti održan u četvrtak u 13 sati u hotelu Sheraton u Krakowu.
Prema vrlo komplikovanom UEFA-inom sistemu koeficijenata nosioci sutrašnjeg žrijeba su Portugal, Hrvatska, Irska i Češka, dok su u drugom žrijebu naša reprezentacija, Turska, Estonija i Crna Gora.
Iako UEFA još uvijek nije zvanično objavila listu koeficijenata, ne bi trebalo biti promjena.
Prve utakmice baraža igraju se 11. i 12. novembra, a revanši su na rasporedu 15. novembra. Nosioci baraža revanš utakmice igraju na domaćem terenu.
Pored domaćina, Poljske i Ukrajine, na EP su se plasirale Njemačka, Rusija, Italija, Francuska, Holandija, Grčka, Engleska, Danska, Španija i Švedska kao najbolja drugoplasirana ekipa iz kvalifikacija.
Izvor: Sarajevo-x.com
Ovakav raspored objavio, maločas, i radio!