Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ami8

#501 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ami8 »

Tema je extra, čitam je u nastavcima, kao meksičku sapunicu. Ali materijal je sve obimniji pa valja stići. Nego, pade mi na pamet nešto što mi se desilo pred rat na moru, prije 20 godina. Sad, da li spada pod date iskustva procijenite sami ali da je anegdota od koje se i sad nasmijem kada mi padne na pamet, to je sigurno :D

Otišli ja i drug na more, plaža, kupanje, sunčanje i tako to i upoznamo dvije djevojke iz Novog Travnika. Malo šuplja, jamb ili remi i slično i dogovorimo se da naveče izađemo na piće. Izašli i u razgovoru mi ova koja je mene zapala kaže da je ona u stvari djevojka od brata ove druge. Kao, nije mogao doći, radi, ali treba brzo da se vjenčaju. Haj reko, jebena sreća, moram se žrtvovati za druga jer je i ona druga pravo slatka a izgleda da se kod njih radnja odvija u pravom smjeru. I bogami mi po pivama ali ni mlada ne zaostaje za nama. Ja poslije par istih krenem u WC, kaže ona:"Moram i ja". Te pošto je WC malo dalje od bašte ona meni usput nešto kao, jel mi lijepa kosa, ovo, ono. Rekoh:"Divna, ljepšu nisam vidio", ja naiva, čini se s ove distance da je bila spremna za nešto ali ja ne kontam, mladost,ludost. I tako lijepo se popilo, mi u auto, vozimo ih do rezidencije i kao dogovorili se da sutra idemo na plažu skupa. Ja i ona nazad i onako pripit i ne skontah šta me snađe, mlada mi jezikom traži krajnike, mal me ne uguši. Elem, dovukli ih, kažu ššššš, mladoženjini roditelji spavaju, da ih ne probudimo, malo šaputajuće šuplje i laku noć.
Sutra plaža, mazanje leđa i tako to, malo je mlada rezervisana, valjda je popustile pive, ali ja kontam večeras ti ne gine, pošto je pao i dogovor za to veče. I kod jare med i mlijeko sa ovom drugom. I tako se ja upicanio, sav sretan, krenuli mi po njih naveče ali se ispostavi na moje ogromno razočarenje da je mladoženja dobio neke slobodne dane pa došao. :x
Tako da bi za ovaj slučaj bila adekvatna obrada Lejdi Gaga od Dvadesetorice: Le-le-levat sam, le-le-levat sam :D
:run:
Gospoda Ministarka

#502 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Gospoda Ministarka »

Tip koji ti dopusti da platis na prvom sastanku, pisi propalo.

Ja tek zavrsila srednju, radim neki ljetni poslic samo da skupim soldi, i upoznam njega ko fol nakav' mister X kantona. Meni se sestra tek vratila s vana s gomilom brendirane robe ,i ja na prvi sastanak "ukradem" njene robe (ono sto mi je moglo) i pojavim se ja na prvi date u markiranim krpicama. Dosao red da se plati i ja je'l ko prava i velika :D vadim pare, malo se ko fol i bunio ali ne dam ja. :lol:

Drugi sastanak, igrom slucaja dan-dva prije sestri trebalo sitno par markica nije imala i ja joj posudim, jer samo se sitno ima :D i taj dan meni trebaju pare hocu vani, ona opet nije imala sitno i da mi 100 KM pa da joj vratim kusur.
Sjedili smo,narucili, red da se plati vadim ja sestrinih 100 KM, konobar naplati. Poslije toga se neka prica o materijalnom zapodjenu, kad on meni "Eto, majke mi, ja da sam znao da ti imas para, pa ja tebi nikad ne bih prisao" :skoljka:

Od tada prva dva sastanka uvijek mora on da placa. :D

E, dogovorili ja i D. sastanak, prvi nakon slucajnog upoznavanja kad sam je on dosao kao drug od druga u jednu "kafanu" gdje smo bili mi u vecem drustvu, momak crte lice :thumbup: . Dosao on po mene, neki bemvej :D dvosjed, odemo u Delikatesnu na Obalu. Parkira odmah tu ispred. Stikle, suknjica... da ne duzim... izlazim iz auta, prilazim njemu i krecemo prema ulaznim vratima,pogledam... momak nema ni 160 cm. Bruke! Mislim, ne zbog njega... vec zbog mene. :lol: Citavo to vrijeme nisam imala priliku stati pored njega da vidim kolipacni je ustvari.

Dosao konobar, narucili, on otisao u wc, konobar donosi pice ja vadim pare, a on nece da naplati kaze ljutit ce se D. kontam ma nek se ljuti koliko hoce, bar pred tobom da se operem :lol: :lol: :lol:
jedna tamo

#503 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jedna tamo »

Ridjobrki wrote: (dubokim glasom sa filmskih foršpana)

Tema koja se prati i od koje se strahuje...

8-)

:lol:
Tirkiz

#504 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

Gospoda Ministarka wrote:Tip koji ti dopusti da platis na prvom sastanku, pisi propalo.

Ja tek zavrsila srednju, radim neki ljetni poslic samo da skupim soldi, i upoznam njega ko fol nakav' mister X kantona. Meni se sestra tek vratila s vana s gomilom brendirane robe ,i ja na prvi sastanak "ukradem" njene robe (ono sto mi je moglo) i pojavim se ja na prvi date u markiranim krpicama. Dosao red da se plati i ja je'l ko prava i velika :D vadim pare, malo se ko fol i bunio ali ne dam ja. :lol:

Drugi sastanak, igrom slucaja dan-dva prije sestri trebalo sitno par markica nije imala i ja joj posudim, jer samo se sitno ima :D i taj dan meni trebaju pare hocu vani, ona opet nije imala sitno i da mi 100 KM pa da joj vratim kusur.
Sjedili smo,narucili, red da se plati vadim ja sestrinih 100 KM, konobar naplati. Poslije toga se neka prica o materijalnom zapodjenu, kad on meni "Eto, majke mi, ja da sam znao da ti imas para, pa ja tebi nikad ne bih prisao" :skoljka:

Od tada prva dva sastanka uvijek mora on da placa. :D

E, dogovorili ja i D. sastanak, prvi nakon slucajnog upoznavanja kad sam je on dosao kao drug od druga u jednu "kafanu" gdje smo bili mi u vecem drustvu, momak crte lice :thumbup: . Dosao on po mene, neki bemvej :D dvosjed, odemo u Delikatesnu na Obalu. Parkira odmah tu ispred. Stikle, suknjica... da ne duzim... izlazim iz auta, prilazim njemu i krecemo prema ulaznim vratima,pogledam... momak nema ni 160 cm. Bruke! Mislim, ne zbog njega... vec zbog mene. :lol: Citavo to vrijeme nisam imala priliku stati pored njega da vidim kolipacni je ustvari.

Dosao konobar, narucili, on otisao u wc, konobar donosi pice ja vadim pare, a on nece da naplati kaze ljutit ce se D. kontam ma nek se ljuti koliko hoce, bar pred tobom da se operem :lol: :lol: :lol:

koji kompleksi ... nevjerovatno
Not My Idea

#505 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

bit ce ovdje svega
ema_

#506 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ema_ »

Not My Idea wrote:bit ce ovdje svega

Ali @traktor-a niko nadmašiti neće :-) :-) :lol:
VeriBizi

#507 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VeriBizi »

Kakvu štokrlicu sa sobom i riješen problem. Ko Sarkozy ... :D :D :D
Tirkiz

#508 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

ema_ wrote:
Not My Idea wrote:bit ce ovdje svega

Ali @traktor-a niko nadmašiti neće :-) :-) :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
@katy ni je u povjerenju reka da ce objaviti jedno svoje iskustvo :lol: :lol: :lol: :lol: ...tako da ostajem rezervisam...ali do sada traktor je na prvoj poziciji :lol: :lol: :lol:
Traktor`

#509 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

sad se sjetih jednog izlaska koji nisam ja ukakio ali ni sekunde...nekad 2006. ili 2007. tako nekako... :D dogovorim se s jednom djevojkom kao da idemo u kino (Meeting Point)...nasli se na dogovorenom mjestu i hajde kao prvo cemo negdje popiti kafu...i sjedimo tako na kafi, neka zajebancija dobra bila o nekim bivsim vezama...i sad mlatili smo mi o tome sat vremena i smijali se...doslo vrijeme da idemo u kino, zauzeli pozicije u predzadnjem redu i cekamo pocetak filma...neka romanticna komedija bila, a kino krcato...uzeli smo i kokice (ovo je bitno u nastavku)...i poceo je film, a ona se upali i poce pricati o nekom bivsem kako je mrzio kino...reko tise, zakuhava se u filmu, kasnije cemo opet negdje na pice...ma nije proslo ni 5 minuta, odvali se ona smijati i kaze naumpalo joj nesto, mora mi to ispricati...reko, neka dobar film, pa cemo kasnije...a frajer ispred nas samo govori ššššš tiše... :D sad se vec zakuhalo u filmu, njih dvoje se posvdjali i kao ona njega nesto ignorise bla bla...kad ova se opet upali i na sav glas govori onom glumcu kao, ma pusti kurvu garant drugog nasla...u filmu fakat nigdje drugog frajera nije bilo niti je ova nasla drugog, nego nafatala ovog s nekom curom, veze nemam...a frajer ispred nas se okrenu i govori joj, djevojko mozemo li gledati film u miru...a ova ko iz topa odgovori, kuci pa gledaj u miru...a mene stiiiiiiiiiiiid...kontam s kakvom li sam ja diabolom izaso u kino majko rodjena...i hajde smirila se ona sve do pred kraj filma...ovo dvoje u filmu se kao nesto mire, opet se vole, a mala opet dobaci glavnom glumcu kako je debil sto se miri s njom, jer ce ga zajebavat citav zivot...ama kontam u sebi, zenska glavo usuti ba, boli te qrac, ovo je film...a frajer ispred nas se okrenu i govori, halo dobro je vise, sta si se navila ko cavka...a mene stid, izvinjavam se frajeru, kad mala ni 5, ni 6 nego mu pola onih kokica istrese na glavu...ne bih zensko udario, ma nema sanse...ali u tom trenutku mi je doslo da je zgazim nogama...obruka me havetinja ko niko u zivotu...izvinem se ja frajeru, ustanem i krenem da se provlacim kroz onaj red da izadjem iz kina od bruke i sramote...a ona preko citave sale doziva cekaj, gdje ces, eto i mene...kontam u sebi odoh u tri lijepe pi*ke materine...isfuram iz kina i pravac kuci...zvala je par puta nakon toga, slala poruke, izvinjavala se, al' dzaba...nakon toga vise nikad u Meeting Point ni pogledo nisam...nju i dan danas sretnem i kad god to mogu, zaobidjem je u sirokom luku...

nekim ljudima stvarno treba pokloniti bonton :lol:
Gospoda Ministarka

#510 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Gospoda Ministarka »

E, Tirkiz, ima ti ga pravo biti zao, bas kao sto je meni bilo zao tvoje debele. :D
Ja nisam bila ta koja je moralisala sto si povrsan i sto joj nisi pruzio drugu priliku.
Not My Idea

#511 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

:lol: poor traktor

inace, MRZIM ljude koji melju u kinu :x
zonna

#512 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zonna »

traktor, nije ni tebi zivot lak... :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#513 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dječak sa šibicama »

I tako idem ja kuci, nosim kese iz granapa, kad ide Ona, najzgodnija djevojka u kvartu, ne mogu je mimoici jer ide prema svom ulazu, a ja prolazim pored ulaza, i gledam ja nju ispod oka, nosi neke narandje, kad puce kesa i rasuse se narandje ispred ulaza, ja joj pomognem da ih pokupi, ona se nasmijesi, zabaci kosu, i kaze hajde kad si tako fin, hoces na kafu?

I onda ono nema kafe, ima caja, uvin h, kamen za pokiselit kupus, mislim kad ste vec krenuli sa urbanim legendama.
Traktor`

#514 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

zonna wrote:traktor, nije ni tebi zivot lak... :lol: :lol: :lol:
ispravka...nije mi BIO lak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zonna

#515 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zonna »

Traktor` wrote:
dobro je onda. vidis da "zivotne lekcije" necem sluze ;-) :mrgreen:
Traktor`

#516 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

zonna wrote:dobro je onda. vidis da "zivotne lekcije" necem sluze ;-) :mrgreen:
ali nikako da ja prestanem praviti sranja... :D te zivotne lekcije nekad skupo kostaju...pa onda ja userem kad ne trebam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dr.Mr.Fr.

#517 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dr.Mr.Fr. »

Traktor` wrote:

Traktor je kralj fakat :D
Una ragazza

#518 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Una ragazza »

Ovo traktorovo iskustvo iz kina je presmijesno :lol: :thumbup:

Ja se sjecam jednog svog dejta, razmijenih brojeve sa jednim momkom u cheersu, nismo nest puno pricali od buke i svega al cinio se simpa...i sljedeci dan ajmo na kafu preko dana, dolazi on, sve ok i sad krece prica kako je on uspio u zivotu..dosao iz malog mjesta u hercegovini u sarajevo na studij i dobio super posao u drzavnoj sluzbi, sposoban, vrijedan, ma nema...svi mu zavide :-D a onda izvuce mobitel i sve slika po slika te kuce, te vikendice, te mame, tate, nane, familije, ribnjaka, da pokaze sta i koliko ima, pa stan u sa..kao da fascinira :lol: a zanosi majko draga, ma nista ni s cim...pobjegla sam sto sam brze mogla, kasnije se nest javljao...zaobilazak u sirokom luku kad ga sretnem :-)
Traktor`

#519 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

Dr.Mr.Fr. wrote:
Traktor` wrote:

Traktor je kralj fakat :D
a brate vrlo malo ovih stvari kod mene ima, samo dok mi naumpadnu...vise puta sam ja ukakio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ej ba... :D neki dan sam vidio ****... :D i prati forum, pa sam sad moro ovaj post editovati... :D
Last edited by Traktor` on 08/09/2011 13:56, edited 2 times in total.
Dr.Mr.Fr.

#520 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dr.Mr.Fr. »

moram prepraviti post :D 8-)
Last edited by Dr.Mr.Fr. on 08/09/2011 13:52, edited 1 time in total.
Not My Idea

#521 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

dječak sa šibicama wrote:I tako idem ja kuci, nosim kese iz granapa, kad ide Ona, najzgodnija djevojka u kvartu, ne mogu je mimoici jer ide prema svom ulazu, a ja prolazim pored ulaza, i gledam ja nju ispod oka, nosi neke narandje, kad puce kesa i rasuse se narandje ispred ulaza, ja joj pomognem da ih pokupi, ona se nasmijesi, zabaci kosu, i kaze hajde kad si tako fin, hoces na kafu?

I onda ono nema kafe, ima caja, uvin h, kamen za pokiselit kupus, mislim kad ste vec krenuli sa urbanim legendama.

ne isfuravaj, djecace :twisted: polomit cu ti sibice
nek ljudi pisu, treba nam smijeha
Traktor`

#522 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

Dr.Mr.Fr. wrote:Cuj ****...nema je godinama...ja se usrecila forum gud baj...hajde fino 8-)
prvi dio posta editovan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... :D a nas dvojica za vikend u kafanu?? mogli bi zaganjati sta... :lol:
Last edited by Traktor` on 08/09/2011 13:55, edited 2 times in total.
medaaa

#523 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by medaaa »

tri put sam pocela pisat, pa odustanem :D helem...

Dosla ja tek na fax 2000, iz provincije :D , sa cimerkom S zivjela na Pofalicima. U to vrijeme Pofalici bili studentsko naselje i brzo ti mi tu upoznamo jos 2 cure A, Dz i D.
Jedne subote bila s nekim drustvom na kafama u gradu i kasno ja kuci krenem, iza 23:40- zadnji tramvaj haman-za taksija se nema, naraFno. Izlazim ja na Pofalicima i trebam sad onim pravcem gore u Humsku. Iz tramvaja izadjose 3 lika ispred mene i sve se okrecu, komentarisu i zastajkuju. Jooooooooooooj, meni prpa, sta kako... i predjem ja na drugu stranu i lagano. Kad komentarisu oni, glasno skroz(nigdje nikog, ni pjesaka ni auta, pohladno-novembar):
'Vidi ba ona cura sama, ide gore na Pofalice. Pusticemo je do nadvoznjaka, a onda gore je nasa.' Ja se tresem ko Banja Luka. Nit ja imam mobitel, nit nesto love za taksi, nit koga u blizini, ma nista!!! Kad nastavise oni :' Uzecemo joj svu lovu, i onda je sredit', kaze drugi :' Ma bolje je upratit gdje i s kim stanuje, ovdje je ona nova, pa nek nikad ne zna kad cemo je sacekat!'
Ja se ukopala. Sjela na onu stanicu autobusku, i kontam sta cu, gdje cu; nekog sacekat, pitat gdje je policija il nesto... izbezumljena! Kad dobacuju oni:'Dzaba ti tu sjedis, nema sad autobusa nikakvih... ti moras ispod nadvoznjaka, to je jedini put!' Pogledam ja, benzinska! Odem kupim tlf karticu i nazovem ove cure, tacnije D, jer je jedina ona imala mobitel. Sve im ispricam i zamolim ih da dodju po mene, odmah, i nek pokupe i moju cimerku usput...(one su kod plavog granapa bile, a mi kod FDS-a).
U medjuvrmenu, momci otisli prema nadvoznjaku, a ja cekam kod pumpe. Onim na pumpi nit sta govorim, nit je njima sta jasno. Kad dolaze ove cure... meni svanulo. A i one se prepale, ponijele jadnice nozeve kuhinjske. :lol: Pogledam kod jedne, rezbrasti :roll: Puknemo se tu smijat od muke. :-)
I krenemo mi lagano gore, sve je u meni umrlo kod nadvoznjaka... :-? One me ubjedjuju da nisu nikog usput srele, al jok! Sedam dana iz kuce nisam nosa promolila, samo jednom otisla na predavanje i to s cimerkom do faxa, nazad sama-taxijem... U granap nisam mogla... :sad:

sad se vec pitate a gdje je ovdje date

Proslo od toga desetak dana, dodje nama Dz i veli meni da je jedan njen kolega s faxa vidio nas dvije u Merkatoru nekad, i ko ja mu se pravo svidjela i hajd ko on bi samnom na kafu... Ma meni se ne ide nikud, jos me drzi... i nagovore ti one mene, te ti ja s Dz odem i nadjemo se s tim likom... u po bijela dana, naraFno! Njoj kao nesto iskrslo, ode ona, ima obaveza...
Ja ostanem, lik extra, smijeh do suza... i onako i fin, i zgodan... ma sasvim oki...meni pravo sjelo malo zeze i da se opustim od one traume... i dodje prica do toga gdje ja zivim ovdje u Sa, i tako ja velim na Pofalicima gore... kad veli lik:' Imam ja gore neke raje, nedavno bio kod njih... Joj jesmo se ismijali, tu noc neku curu isprepadali. Vracala se ona sama odnekud i mi joj dobacivali da cemo je docekat gore kod mosta, da je gotova...' Valja se on od smijeha! Ja mislim da sam bila zelenija od ovog smaje :mrgreen: :mrgreen: i da sam u sekundi izgovarala po 7-8 rijeci, i da je u narednhi 5 minuta bio spomenut veci dio njegove familije i sljedecih pokoljenja... tresem se ja, ma place mi se!!
Tek nakon par minuta lik skonta o cemu ja, ost'o :shock: poceo se izvinjavat, kao sve je zeza, oni to nekad tako :x :x :x
manijaci jedni, ja sebi ne mogu doci...

i ne trebam dalje spominat, da nista nije bilo...vidjala sam ga par puta, uvijek se ono nasmijesi i gleda prvi pozdravit... i sad mi muka kad se sjetim...
sorry na velkom uvodu, al mi je to fakat trauma...
ako je neko odavdje bio neki od aktera :x :x :evil:
Dr.Mr.Fr.

#524 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dr.Mr.Fr. »

off topic...
Last edited by Dr.Mr.Fr. on 08/09/2011 13:52, edited 1 time in total.
Traktor`

#525 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

Dr.Mr.Fr. wrote:Šta bi sa onim dogovorom na dobrinji, ti i lolek se ušutili pravo !?
ma ja se nisam usutio, vas nigdje nema... :D ali imam jedno dobro mjesto na grbavici, jaran mi vikendom tamo svira...malo starogradske muzike, pice, meza i to... :D hajde da se konacno organizujemo ba... :D

jope editovano :lol:
Last edited by Traktor` on 08/09/2011 13:55, edited 1 time in total.
Post Reply