30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
HomeSweetHome

#501 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by HomeSweetHome »

crven_barjak wrote:
dječak sa šibicama wrote:Barjak bas ima inspiraciju, koju i (uz forum) poslom zauzet covjek ne moz` da prati :D
Druze,

lik Kardelja me vodi spram puta discipline u kojoj ni jedna putena djeva mimoici me ne smije:)!!

Drug Stari je rekao : Da zadovoljis zenu, skini zubima bakin luster sa visokih plafona u Ferhadiji (kad vec ne mozes Mjesec i zvijezde); noktaricom osisaj zivu ogradu u lik Mickey Mouse-a (sa posebnim osvrtom na osmijeh i usi, i u intrigatnoj pozi spram njegove Mikice:):)), budi njena zvijezda vodilja u noci bez mjeseca, sve dok od nje ne ostane blazeno tijelo rasirenih udova koji zauzimaju cijeli je..drom:).

Eto malo inspiracije:)
Bi l' se ti zenio? :D
pustopoljina

#502 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

crven_barjak wrote:
ja ne volim da dominiram :roll: :D
sponzoruso! :x :lol: :P

ovaj zadnji post sam ti citao do "zene sum nogo emotivnije od nas", barjace. Dalje necu, jer tu si vec zaglajzao. Po cemu su emotivnije, jer lakse zaplacu na tuzan film?

Zena zna biti okrutnija od deset muskaraca, zna biti.
Boze mili, kakav je post otisao u bezdan TCP/IP paketa, pao net...sad ispocetka...svi u napad, jedan je Hase!

Slazem se, druze Djecace sa Sibicama,

zene mogu biti okrutne, mogu izdrzati vise fizicke boli nego svaki muskarac (dovoljno je reci porod, a ima jos mnogo primjera, mogli bi do sutra sa vojno-medicinskog osnova i Mengeleovih metoda istrazivanja o tome), kroz istoriju bilo ih je veoma okrutnih vladarica hladnog pogleda, cvrste vilice i bijele puti kao djevicanski snijeg iznad padina Hadzi Omarana....no opet, mama priroda im je dala estrogen, i jos more hormona, i auru blazene ninfe, koju SAMO moras pobuditi. I tek onda vidis, i zena spozna, sta usitinu zeli...to ti je kao najsladji i najljepsi kolac, kojeg vidis u izmaglici polu-jave i polu-sna onog lijepog perioda djetinjstva, i ne mozes ga nikako opisati, ni rijecima, ni slikom cak ni facijalnim izrazom krajnjeg oralnog uzbudjenja (culo okusa, moje dame, ne napadajte odmah, felacio slijedi kasnije:):)).
Ali zabusava 99% danasnje muske populacije. Zabusavaju iz ko zna kojih razloga, hajde ga znaj. Sad bi autori konspiratornih dijela rekli da se testosteron ubija u mladosti kroz flour u vodi, da se kroz odgojni program inputiraju nenasilne metode rijesavanje sukoba (od "on mi je uzeo autic" situacije do "balkanskog bureta baruta" sve dijalogom i konstruktivnim prijedlozima...aha, a bjesne ratovi kao pred raspad Rimskog Carstva, ali necemo sad o tome). Sve je uzrocno-posljedicno...nema muzjaka = nema balansa hormona u mladih nam muza (morao sam ubaciti malo etno-stila uz prizvuk umjetnicke slobode emancipovanog papka:)) = psihicki delirijum = haos u domu i drustvu prema svima i svakome-indiskriminatorno (ono situacija "sta je njoj?" = kulminacija psihickog loma = reset = pseudo i full hybrid metro-feministickog predatora. Bijes i tuga daju nevjerovatnu energiju, dodaj tome ne dao Bog kompleks, ijaooo, sklanjajte bangie konopce, motore, avione, padobrane i paraglajdere i ko zna sve ne za muskarce, i nikad zenu na poziciju sefa u tom stadiju umnog rastroja. I sve rezultira smirajem poslije oluje, cigareta-thousand miles stare, negdje u pozadini sub-woofer house beat-a ili launge ugodjaja.... aaaa sa druge strane pocupane obrvice, lila/roze dzempercic preko nebesko-plavo-u-suton zore boje kosulje, full-face naocale sljokastog logoa velicine MCDonaldsovog bannera na Dulles-u, izvjezbane poze i face, i prica o najnovijim stvarima u DNA, i "kakav je dernek bio u "Jezu" sinoc...waauuuu. Seks na brzaka, da se ne oznojimo i je pokvarimo ten izljevom minerala i tjelesnih sekreta, dovedimo jos par bi-seksualaca da smo "in" i zacinimo to "crtom"...full-speed-of-light moderna saga promasenih dusa. Aj, jesam li prestrog:)?
A zena, bas kao Zmaj od Sipova, ostala nezadovoljna, a ne smije priznati, jer se izdvaja. AKo smije, povrat rebalansa hormona se uspostavlja agresivnim stavom "potrosila sam te bejbe" naravno neizgovoreno ali podignuta single obrva i blagi cinicni osmjeh uglom usana govori sve...a tu niko nikog ne da potrosio nije, nego se ni "otpakovali" nisu...
Eee...kako se samo probudi iskonski majcin duh, kada pod naletom dvocifrenih snosaja dnevno, uz zatvaranje u oazu uzitka nekoliko dana (uz dodatne sadrzaje za mladu ninfu, poput uklanjanja mrtvih celija otgnutih cvrsti, a njeznim stiskom (a ima li to:)), uz potpuno predavanje jedno drugom i tek kad se osjeti nedostatak one iskonske snage i energije (momci to osjete negdje u donjoj, lumbalnoj trecini vertebre:)), tada je vrijeme za suseno voce, lagane dodire, mnogo tekucine uz grickanje rebrica uva i dogovor o pravilima slijedece runde...dok znoj postane neslat, i doke se ne promjene tri posteljine...ne izlaziti van...po cijenu zivota...i uz kompletan ugodjaj, potpuni fokus ka otjelovljenoj Veneri, i blazeni pogled istopljenog meda u njenim ocima...to je rezultat Alfe...praviti skolu za mlade muzjake...zene u akciju:)!

da skratim hvalospjev:
imas li kakav blog :P
pivo je puno zenskih hormona...i soja...i polutrajne mesne preradjevine...
pa vi sad vidite...
crven_barjak

#503 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

E sad, problem nastaje kad se nađu dvije osobe suprotnih očekivanja i uvjerenja o načinu funkcioniranja partnerskog odnosa.[/quote]

brate...evo...
da- dominantni alfa je ultimativni san.
e sad, ako ti pod tim podrazumijevas- zeno, dje moj hasan-fefer...onda imamo problem.
ali ono sto onaj napisa...kako zove...taj sto je rekao da se ismijao citajuci i da se ovdje nalazi pravi mix ...svaka ti je na mjestu (sto se mene tice).[/quote]

Ma realnost i spoznaja pravih vrijednosti...sretan si onoliko koliko je sretna zena pored tebe. Koga upotpunosti ne ispunjava i ne motivise da nekog dovede u stadij nesto izmedju pred-i-post orgazma i da to traje, da ne vidis da se neko zaista topi pored tebe, taj je po meni nesretan lik.
Samo treba rada, ulaganja i htijenja, i volje. Takav tretman nije za svakog, cudni su putevi Gospodnji i ptevi dusa koji hodaju ovim dunjalukom, kako zenskih tako i muskih. Treba izabrati, istrazivati jedno drugo i graditi odnos u kojem se energija osjeca u zraku...a to bez zabijanja bez granica ne moze:), barem ne u nasim godinama.

Jel se ovi jos svadjaju:):)?
psydelija

#504 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by psydelija »

ima jedna poslovica koja kaze: "ko se sam do 30-te ne snadje, njemu srecu mahala "nadje"!"
crven_barjak

#505 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

HomeSweetHome wrote:
crven_barjak wrote:
dječak sa šibicama wrote:Barjak bas ima inspiraciju, koju i (uz forum) poslom zauzet covjek ne moz` da prati :D
Druze,

lik Kardelja me vodi spram puta discipline u kojoj ni jedna putena djeva mimoici me ne smije:)!!

Drug Stari je rekao : Da zadovoljis zenu, skini zubima bakin luster sa visokih plafona u Ferhadiji (kad vec ne mozes Mjesec i zvijezde); noktaricom osisaj zivu ogradu u lik Mickey Mouse-a (sa posebnim osvrtom na osmijeh i usi, i u intrigatnoj pozi spram njegove Mikice:):)), budi njena zvijezda vodilja u noci bez mjeseca, sve dok od nje ne ostane blazeno tijelo rasirenih udova koji zauzimaju cijeli je..drom:).

Eto malo inspiracije:)
Bi l' se ti zenio? :D
Ja zarobljen! Ali vodim tajne operacije u podzemlju raja:), infiltriraj se:)
pustopoljina

#506 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

madner wrote: Spray and pray je sasvim validna tehnika kada se raspolaze sa dovoljno MTS-a :D
shvaCas, naravno, da moje godine ne tolerisu wait obavezan kod pray. stoga, ipak druga ciljna skupina. :lol: i mirna bosna :lol:
pustopoljina

#507 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

crven_barjak wrote:E sad, problem nastaje kad se nađu dvije osobe suprotnih očekivanja i uvjerenja o načinu funkcioniranja partnerskog odnosa.
brate...evo...
da- dominantni alfa je ultimativni san.
e sad, ako ti pod tim podrazumijevas- zeno, dje moj hasan-fefer...onda imamo problem.
ali ono sto onaj napisa...kako zove...taj sto je rekao da se ismijao citajuci i da se ovdje nalazi pravi mix ...svaka ti je na mjestu (sto se mene tice).
Ma realnost i spoznaja pravih vrijednosti...sretan si onoliko koliko je sretna zena pored tebe. Koga upotpunosti ne ispunjava i ne motivise da nekog dovede u stadij nesto izmedju pred-i-post orgazma i da to traje, da ne vidis da se neko zaista topi pored tebe, taj je po meni nesretan lik.
Samo treba rada, ulaganja i htijenja, i volje. Takav tretman nije za svakog, cudni su putevi Gospodnji i ptevi dusa koji hodaju ovim dunjalukom, kako zenskih tako i muskih. Treba izabrati, istrazivati jedno drugo i graditi odnos u kojem se energija osjeca u zraku...a to bez zabijanja bez granica ne moze:), barem ne u nasim godinama.

Jel se ovi jos svadjaju:):)?
koji :shock: :?
ne registriram nista sporedno, dok guru prica :P :lol:
:lol:
Last edited by pustopoljina on 21/07/2011 14:39, edited 1 time in total.
hocunecu

#508 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by hocunecu »

puna koncentracija :lol:
pustopoljina

#509 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

samo formatiram kako bi biseri mudrosti bili lakse svima dostupni :D :lol:
Attitude

#510 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Attitude »

hocunecu wrote:puna koncentracija :lol:
a kakva je fajda sto ga mi citamo :roll:
pih mi to sve znamo :roll: 8-) :D

a ovi muski...oni ne citaju ove duge postove :cry: :D
trebalo bi ovo u obliku haiku poezije napisat...da ciljana grupa bude upecana 8-) :D
hocunecu

#511 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by hocunecu »

milo mi sto svi primjerci nisu izumrli, mada su zauzeti :D
dječak sa šibicama

#512 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by dječak sa šibicama »

Izgubio sam se negdje kod Kardeljeva...
HomeSweetHome

#513 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by HomeSweetHome »

crven_barjak wrote:Ja zarobljen! Ali vodim tajne operacije u podzemlju raja:), infiltriraj se:)

Ma ne bih se ja infilrtirala, ja sam se dobrovoljno predala, neg' pitam zbog oviJEh nasih sto ti u nevjerici trepcu okicama (putem ekrana, naravno) :mrgreen:
A priznajem, lijepo te je citati...
crven_barjak

#514 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

Slazem se, druze Djecace sa Sibicama,

zene mogu biti okrutne, mogu izdrzati vise fizicke boli nego svaki muskarac (dovoljno je reci porod, a ima jos mnogo primjera, mogli bi do sutra sa vojno-medicinskog osnova i Mengeleovih metoda istrazivanja o tome), kroz istoriju bilo ih je veoma okrutnih vladarica hladnog pogleda, cvrste vilice i bijele puti kao djevicanski snijeg iznad padina Hadzi Omarana....no opet, mama priroda im je dala estrogen, i jos more hormona, i auru blazene ninfe, koju SAMO moras pobuditi. I tek onda vidis, i zena spozna, sta usitinu zeli...to ti je kao najsladji i najljepsi kolac, kojeg vidis u izmaglici polu-jave i polu-sna onog lijepog perioda djetinjstva, i ne mozes ga nikako opisati, ni rijecima, ni slikom cak ni facijalnim izrazom krajnjeg oralnog uzbudjenja (culo okusa, moje dame, ne napadajte odmah, felacio slijedi kasnije:):)).
Ali zabusava 99% danasnje muske populacije. Zabusavaju iz ko zna kojih razloga, hajde ga znaj. Sad bi autori konspiratornih dijela rekli da se testosteron ubija u mladosti kroz flour u vodi, da se kroz odgojni program inputiraju nenasilne metode rijesavanje sukoba (od "on mi je uzeo autic" situacije do "balkanskog bureta baruta" sve dijalogom i konstruktivnim prijedlozima...aha, a bjesne ratovi kao pred raspad Rimskog Carstva, ali necemo sad o tome). Sve je uzrocno-posljedicno...nema muzjaka = nema balansa hormona u mladih nam muza (morao sam ubaciti malo etno-stila uz prizvuk umjetnicke slobode emancipovanog papka:)) = psihicki delirijum = haos u domu i drustvu prema svima i svakome-indiskriminatorno (ono situacija "sta je njoj?" = kulminacija psihickog loma = reset = pseudo i full hybrid metro-feministickog predatora. Bijes i tuga daju nevjerovatnu energiju, dodaj tome ne dao Bog kompleks, ijaooo, sklanjajte bangie konopce, motore, avione, padobrane i paraglajdere i ko zna sve ne za muskarce, i nikad zenu na poziciju sefa u tom stadiju umnog rastroja. I sve rezultira smirajem poslije oluje, cigareta-thousand miles stare, negdje u pozadini sub-woofer house beat-a ili launge ugodjaja.... aaaa sa druge strane pocupane obrvice, lila/roze dzempercic preko nebesko-plavo-u-suton zore boje kosulje, full-face naocale sljokastog logoa velicine MCDonaldsovog bannera na Dulles-u, izvjezbane poze i face, i prica o najnovijim stvarima u DNA, i "kakav je dernek bio u "Jezu" sinoc...waauuuu. Seks na brzaka, da se ne oznojimo i je pokvarimo ten izljevom minerala i tjelesnih sekreta, dovedimo jos par bi-seksualaca da smo "in" i zacinimo to "crtom"...full-speed-of-light moderna saga promasenih dusa. Aj, jesam li prestrog:)?
A zena, bas kao Zmaj od Sipova, ostala nezadovoljna, a ne smije priznati, jer se izdvaja. AKo smije, povrat rebalansa hormona se uspostavlja agresivnim stavom "potrosila sam te bejbe" naravno neizgovoreno ali podignuta single obrva i blagi cinicni osmjeh uglom usana govori sve...a tu niko nikog ne da potrosio nije, nego se ni "otpakovali" nisu...
Eee...kako se samo probudi iskonski majcin duh, kada pod naletom dvocifrenih snosaja dnevno, uz zatvaranje u oazu uzitka nekoliko dana (uz dodatne sadrzaje za mladu ninfu, poput uklanjanja mrtvih celija otgnutih cvrsti, a njeznim stiskom (a ima li to:)), uz potpuno predavanje jedno drugom i tek kad se osjeti nedostatak one iskonske snage i energije (momci to osjete negdje u donjoj, lumbalnoj trecini vertebre:)), tada je vrijeme za suseno voce, lagane dodire, mnogo tekucine uz grickanje rebrica uva i dogovor o pravilima slijedece runde...dok znoj postane neslat, i doke se ne promjene tri posteljine...ne izlaziti van...po cijenu zivota...i uz kompletan ugodjaj, potpuni fokus ka otjelovljenoj Veneri, i blazeni pogled istopljenog meda u njenim ocima...to je rezultat Alfe...praviti skolu za mlade muzjake...zene u akciju:)![/quote]

da skratim hvalospjev:
imas li kakav blog :P
pivo je puno zenskih hormona...i soja...i polutrajne mesne preradjevine...
pa vi sad vidite...[/quote]

Ma kakav blog moja muzo sa Olimpusa:)

pogledam ponekad ove teme, kao ljubav&sex, a uistinu najmanje ljubavi i sex-a. Kompleksnog prepucavanja, djetinjastog ubjedjivanja, tuznih prica i laznog samopouzdanja, ali vidi veoma dobra raja...osjeti se potencijal aure:), naravno moji receptori primaju samo feminine/chalice ione...tek da se znaju usmjerenja:).
I odlucim se da napisem prozu, da nema stiha, osim kad se otme u meni duh slobodnog orla:) i ispustim krik uzasa, jer hajdemo malo konstruktivnije, mi sa muskog, vi sa zenskog stanovista. U prevodu : tema je ljubav&sex ljudi, a svi na temi po default-u barem bi trebali biti tih godina. Tabua ne bi smjelo biti, sve dok smo u granicama civilizovanog dijaloga...zivotinjske strasti cemo ostaviti za nase partnere:):). Ovdje se barem po mnei zeza, smije i neka pametna tu i tamo napise, a fakat frustracija ima dosta...moj prijedlog (u vezi sa onim "konstruktivnim" savjetom na pocetku posta)..momci kakvog treninga produktivnog i konkretnog, a djevojke ili aerobic ili jogging i pilates pa onda za keyboard:).
dr.Gonzo

#515 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by dr.Gonzo »

Ima testosterona, ima ga i previse, samo sto se ta energija ne usmjerava kako treba i kad treba(prije svega seksualno), i onda djeluje destruktivno, i na muskarca, i na njegovo okruzenje. A kad imas horde iskompleksiranih, frustriranih alfa muzjaka, to je tempirana bomba.
Attitude

#516 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Attitude »

aiiiii :roll:
razocaraTa sam...
cuj aerobik i pilates.
pih :roll: :run:
crven_barjak

#517 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

HomeSweetHome wrote:
crven_barjak wrote:Ja zarobljen! Ali vodim tajne operacije u podzemlju raja:), infiltriraj se:)

Ma ne bih se ja infilrtirala, ja sam se dobrovoljno predala, neg' pitam zbog oviJEh nasih sto ti u nevjerici trepcu okicama (putem ekrana, naravno) :mrgreen:
A priznajem, lijepo te je citati...
Ama moram te infiltrirati jer je cuvar Harema u podzemlju ne prestrasni Kerber, vec prelijepa djeva na koju padaju vise zene nego muskarci (ko zeni sve ti je jasno, seksipil zraci iz nje, ne samo ljepota i tijelo balerine popunjeno oblinama tacno gdje treba da naglasi zenstvenost). Ima opasan bic i ostar vid, vidi i u mraku. Ako te spazi, dva su ishoda : odletjeces njoj u zagrljaj, ili ces dobiti bicem po guzi:)..zato zamnom u freefall na skrovita mjesta i tamo se okupaj u izvoru Afroditinom...poslije strasnog okrsaja:):).
pustopoljina

#518 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

hocunecu wrote:milo mi sto svi primjerci nisu izumrli, mada su zauzeti :D
i meni je milo, prosto iz humanih razloga. :lol:

...od aktivnosti ovih nekoliko zadnjih ganjam yin po vodi...odmah se lakse dise :P
crven_barjak

#519 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

Attitude wrote:aiiiii :roll:
razocaraTa sam...
cuj aerobik i pilates.
pih :roll: :run:
Aaaa mlada nimfo:),

ti si za nesto radikalnije..mmmm...respect!
Prosvijetli me, sta je to sto iz tebe oduzima tekucinu i otima dah iz grudi, a nije sex? Koji sport ili koja aktivnost:)?
Attitude

#520 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Attitude »

:cry:
mi no lajki nimfo....podsjeca na neku bezobraznu kraticu :cry: :D

nevermind sta ja volim :)
bitno je da volim :D
crven_barjak

#521 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

Attitude wrote:
hocunecu wrote:puna koncentracija :lol:
a kakva je fajda sto ga mi citamo :roll:
pih mi to sve znamo :roll: 8-) :D

a ovi muski...oni ne citaju ove duge postove :cry: :D
trebalo bi ovo u obliku haiku poezije napisat...da ciljana grupa bude upecana 8-) :D
Drug Stari bi rekao :

Attitude, djevo nasa, mozda znas, tek spoznati trebas!:)

Napravicu jednu checklist-u za mlade dame, kako preobrazovati mlade snage u vitog pastuva, sa dusom poete i snagom medvjeda. Da on bude : sto je Tarzan za dzunglu, on je za raspad mog nervnog sistema (to je ono kad se odgurujes nogama da pobjegnes, oci su u korneru suprotnom, glasa nema a vristis : JOS!

:):) i ja sam se sad odvalio od sege
pustopoljina

#523 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

:lol: :lol: :lol:
odmori malo...nemoj nam pregorjeti u letu :lol:
Attitude

#524 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Attitude »

mene je vise stid ovo citati :oops: :run: :D
odoh ja na temu o slatkisima :D :run:
detroit-mercy

#525 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by detroit-mercy »

Back to work :mrgreen: , sutra je Petak, vazda bio dan za metak :mrgreen: .
Hebo filozofiju, guzil ko sta od vas :skoljka: , po 30 i nesto godina u gujici i filozofiraju na forumu sta je ljubav, sta su veze. Hebo forum, veceras na market (u carsiju) pa tamo primjenjujte teoriju a ne ovdje po forumu razglabati :lol: i onda se cudite sto nema onih pravih :mrgreen: .
Vi ko kada student izadje sa faxa, puni teorije ali praxa slabo :mrgreen:. Posao se uci na radnom mjestu a ne iz knjiga, knjige samo daju osnovu :mrgreen: sto vise praktikujes/radis, bolji postajes.
Nego, dje mi je onaj vatreni od sinoc, jel zbario sta ili jos pise emotivne postove :mrgreen: .
Locked