Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#501 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Ramzess Veliki »

Opet pita zagorila? :x
Nekatamo

#502 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Nekatamo »

..........
hanny12

#503 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by hanny12 »

Volim te do zvijezda onih nekih dalekih..
Volim te do maste one tamo velike..
Volim te do krvi ove nase iste...
Volim te do ljubavi ove moje bistre..
Volim te u snu kada mjesec dise..
Volim te po danu kada ruka pise..
Volim te do bola uspona i pada..
Ti zauvijek ostajes moja ljubav i moja nada.
..
didžej

#504 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by didžej »

sve sam svoje djevojke volio.
honey33

#505 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by honey33 »

didžej wrote:sve sam svoje djevojke volio.
:thumbup:
whitelegend07

#506 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by whitelegend07 »

Bio sam neki dan s nekim ljudima, družili smo se...upitaše me za tebe, mila. Tražili su da te opišem, da im objasnim kakva si ti, ko si, šta mi značiš u životu, koliko se volimo...

Djelovalo je kao sasvim jednostavno pitanje, kao pitanje na koje i u pola noći znam odgovor, čak i onda kad me probude iz najdubljeg sna. Pa ona je moja mala, poznajem je kao svoj džep, znam je cijeli život, toliko toga dijelim s njom. Kako ne bih znao odgovoriti na tako laka pitanja?

I krenuo sam, požurio, draga, da im kažem koliko te volim, da im objasnim. Radovao sam se tome i jedva čekao da izustim prve riječi, ali...nije išlo. Šta god mi je palo na pamet, čega god sam se sjetio, nije valjalo. Nije bilo dostojno tebe. Dostojno moje princeze, kraljice, Boginje, svjetlosti u zjenici mog oka. Nije bilo dostojno razloga mog življenja, mog postojanja. Ti si zaslužila bolje, mislio sam. Dugo sam se mučio.

Nakon par neuspjelih pokušaja, zamuckivanja, gledanja u prazno, nakon par izmijenjenih boja, grčeva na mom, već sad potpuno blijedom licu, shvatio sam...nemoguće je. Nijedan jezik ovog svijeta ne može opisati tebe, niti moju ljubav za tebe. Nijedan. Možda neko afričko pleme ima te riječi, ali ja ih ne znam.

Zato rekoh:"Prijatelji, oprostite. Ne mogu je opisati. Ne mogu vam reći šta je ljubav. Ako hoćete, ako možete, shvatite. Samom sebi ne mogu objasniti kako nešto što stane u 163 centimetra može imati toliki uticaj na moj život. Znate me, puno sam izgubio. Od puno dragih ljudi se oprostio, puno bola pretrpio. Puno suza obrisao, puno puta umro, pa se, kao Fenix, dizao iz pepela. Ali, nije to slučajno. Nije riječ o nekom mom snažnom karakteru, o hrabrosti koju mi majka rodi tog toplog, ljetnog dana. Možda je malo i do toga, ali, prijatelji, da nje nije bilo, ništa od toga mi ne bi pomoglo. 19 mi je godina, prijatelji, kao i njoj. Malo je, reći ćete, mladi smo. Ne znam, možda ste u pravu. Ali, ona me napravila čovjekom kakav sam danas, sve dugujem njoj. Ona me dizala iz pepela, davala mi ljubav kad su svi mržnju oko mene sijali, tješila me kad su mi se smijale podle sitne duše ovog sumornog podneblja, vjerovala da će njen vitez(tako me samo ona vidjela, za ostale bijah ništavilo, prazno slovo na papiru) iznaći snage, još jednom pobijediti sudbinu, pobijediti život, ustati i reći:"jel' to najbolje što možeš, živote, kurvo jedna? Udaraš kao curica !". Vjerovala je u to svim srcem, svim svojim majušnim bićem, vjerovala u mene. A nije znala da je ona "kriva" za sve moje pobjede, da je ona učinila sve to. Sve te bitke, drugovi, nisam dobio ja, nego mi, zajedno.

I zato, braćo moja, porodico, najdraži moji, zato mi oprostite. Ne mogu je opisati, ne mogu vam reći kakva je. Takva je kakva je, meni najbolja. Moja malecka. ;)"

Nešto moje, iz arhive. :D
Nekatamo

#507 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Nekatamo »

Svrha ovog pisma nije da priča o prošlim vremenima i o onome što je bilo. Njegova svrha nije ni da priča o tome kako se ja osjećam i šta osjećam prema tebi. Njegova svrha nije da te moli za drugu šansu. Njegova svrha nije da otvara stare rane. Njegova svrha nije da ti izazove suze ili bilo kakvo negativno osjećanje. Njegova svrha je u tome da ti da snagu u vremenima koja dolaze i u situacijama kroz koje ćeš prolaziti.
Jednog dana kada prođe neko vrijeme i sva osjećanja što su nekada postojala polako izblijede iz srca i iz sjećanja, i kad sve ono negativno i loše potone u zaborav, kad se zavjesa vremena podigne i na scenu stupe samo lijepe uspomene na one naše zajedničke trenutke i ono što smo prošli, ostaće i ovi redovi da te ponekad podsjete na ono što si ti bio meni i kako ću te se sjećati.
Život ide dalje kao i mi sa njim. Dešavaće se mnogo toga. Svijet će se mjenjati, a mi ćemo se uvjek boriti da bi pratili njegove promjene. Biće mnogo lijepih trenutaka u kojima ćemo uživati, koji će nas činiti srećnim, a naš život ljepšim. Međutim, kako život nikad nije lak, doći će trenuci zbog kojih ćemo biti tužni i nesrećni i u kojima ćemo postavljati pitanja zašto se baš to nama moralo desiti i zbog čega smo to mi zaslužili. Tada bi trebalo istrajati i zadržati onaj osmjeh i ono osjećanje sreće iz dobrih i manje burnih vremena. Za ta teška i turobna vremena koja dolaze želim da budeš spreman i da nikad ne poklekneš. Kad god se budeš osjetio kao u kavezu, kao da nema izlaza iz trenutnog stanja, kad budeš imao utisak da se zidovi oko tebe skupljaju, da sve postaje mračno i nekako strašno, želim da se sjetiš onoga što ja mislim i što ću uvjek misliti o tebi i da pogledaš sebe na onaj način na koji te ja vidim. Ti imaš mnogo snage u sebi, mnogo borbenosti, želju da bude bolje, želju da se stvari mjenjaju. Spoznala sam to u tebi od onog trenutka kad si ušao u moj život. Imaš snage da mjenjaš svijet, da mjenjaš ljude. Mene si promenio, naučio si me kako da se smijem, kako da uživam u svakom danu koji osvane. Naučio si me da volim iskreno i bez rezerve. Naučio si me da pokažem emocije i da otvorim dušu. Naučio si me da dišem punim plućima. Naučio si me da živim. Učinio si da se osjećam potpunom jer ti si znao kako da budeš ono malo što nedostaje da budem cijela. Uljepšao si mi svaki dan, svaki sat, svaki minut, svaki sekund koji sam provela s tobom. Postao si dio moga života. Bilo si moja prva prava ljubav i to neću nikad zaboraviti. Obiljezio si jedan od najljepših perioda mog života i uvjek ću se sa osmjehom i radošću u srcu sjećati tih trenutaka. Promenio si me i uvjek ću ti biti zahvalna na tome. Zbog svega toga želim da budeš srećan i da postigneš sve što zamisliš u životu, a znam da hoćeš, jer ti imaš to u sebi, tu sposobnost da mjenjaš stvari i ljude. To nemoj nikad da zaboraviš, nemoj nikad gubiti vjeru u sebe. A čak ako i na trenutke zaboraviš sve što možeš i što imaš u sebi, ovo pismo će biti jedna od stvari koja će te podsjetiti kolike su tvoje mogućnosti. Neka ti ovo pismo bude svjetlost u trenucima kada se sva druga svjetla ugase.
A ja... ja ću uvek biti tu, sutra, za dva, tri, pet mjeseci... godinu ili dvije... deset ili dvadeset godina. Uvek ću biti tu za tebe, kad god nam se ukrste putevi i kad god me se sjetiš, jer te ja nikad neću zaboraviti. Ostavio si neizbrisiv trag u mom životu i na mom srcu i taj trag će me uvjek sjećati na sve ono što si učinio za mene. Čak i da me zaboraviš skroz i da se možda više nikad ne sretnemo, neću biti tužna. Biću i ja srećna jer ću znati da si tamo negdje srećan, da si pronašao ono što tebe čini potpunim, kao što sam ja pronašla to isto uz tebe. Bori se, probijaj se kroz život, nikad ne spuštaj glavu i jednog dana će se svi tvoji snovi ostvariti. Želim ti sve najbolje, a od svega najviše želim da budeš srećan, jer si ti to zaslužio i zaslužuješ.
al_akhisari

#508 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by al_akhisari »

...više te ne srećem tako često; znaju proći dani, mjeseci, godina skoro prođe, a da se ne sretnemo; znaš, ponekad mislim kako bi bolje bilo da si tu, negdje blizu, a opet...možda je ovako ipak bolje; ovako, kada te ponovo sretnem, možda se na tren čak i zbunim, ne budem znao šta da ti kažem...ko zna, možda ću opet da te pitam, da l ti je neko rekao da si prelijepa; kada te ponovo sretnem, neko vrijeme ću da te gledam, da se pitam da l si dobila kilogram il dva; a, ako ti obraz ili usne cjelivam, opet će trnci tijelom da mi plove, a nosnice miris kose da zarobe...više te ne srećem tako često, a možda je tako i bolje; kada te ponovo sretnem,...ko zna, možda ću da se pravim, da te ni vidio nisam...možda je tako i bolje
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#509 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by de facto. »

al_akhisari wrote:...više te ne srećem tako često; znaju proći dani, mjeseci, godina skoro prođe, a da se ne sretnemo; znaš, ponekad mislim kako bi bolje bilo da si tu, negdje blizu, a opet...možda je ovako ipak bolje; ovako, kada te ponovo sretnem, možda se na tren čak i zbunim, ne budem znao šta da ti kažem...ko zna, možda ću opet da te pitam, da l ti je neko rekao da si prelijepa; kada te ponovo sretnem, neko vrijeme ću da te gledam, da se pitam da l si dobila kilogram il dva; a, ako ti obraz ili usne cjelivam, opet će trnci tijelom da mi plove, a nosnice miris kose da zarobe...više te ne srećem tako često, a možda je tako i bolje; kada te ponovo sretnem,...ko zna, možda ću da se pravim, da te ni vidio nisam...možda je tako i bolje

vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#510 Džeko i Mancini u ljubavnoj priči koja to baš i nije

Post by vedra nebesa »

A tako sam bila sretna kad si me odabrao da igram u tvom timu. Sad, s ove distance, trebala sam znati da se ne trebam previše radovati jer nikad se nisi razbacivao nježnim riječima, ali ja sam se hvatala za sitnice koje su u mojom očima izgledale kao najromantičniji dijelovi ljubavnih priča. U mojoj jednačini strast je bila jednaka ljubavi. Iznova bih vrtila u glavi naše susrete i svaki put bih uveličala neki detalj, neku gestu. Kad bi mi na pamet pao neki ružan trenutak, odmahnula bih glavom da ga zaboravim kao nešto nebitno.

Moja prva utakmica odigrana je baš za tebe, s tobom. Nije bilo onako kako sam zamišljala, ali zar ikad i bude? Nije bilo svijeća, romantike, izjava ljubavi, maženja. Više onako mehanički, surovo i sirovo, strast lišena emocija. Sjećam se da sa, poslije ležala i pitala se zašto me ne zagrliš.

Nećemo se lagati, znala sam ja odmah da si meni namijenio klupu za rezervne igrače, ali nada je kurva. Mislila sam (kao da zaljubljeni misle), što veća minutaža, više imam vremena da ti pokažem ko sam, šta sam, kakva sam, šta mogu. A možda i jeste problem što sam se ogoljela i odala, što sam pokazala koliko mi je stalo i da sam spremna na skoro sve, samo za tvoju ljubav.

A ti si bio strog izbornik, ne samo da si me držao na klupi, ponekad bi me za kaznu poslao i u svlačionicu. Tada sam samo mogla nagađati šta se zbiva, maštati kao nećeš izdržati bez mene, kako ćeš doći po mene i priznati da si pogriješio.

I zaista, ti bi došao, ali ni priznanja ni pokajanja, samo bi se pojavio. A ja, blesa, zbog silne sreće zaboravila bih sve i nastavila opet davati cijelu sebe, izgarati na terenu, a opet u nadi da ću ostati, da ćeš ovoga puta mene odabrati za kapitena svog tima.

I dok sam ja čekala, ti nisi gubio vrijeme. Našao si novi klub, novog igrača, neku savršenu damu kojoj si odmah dodijelio kapitensku trakicu za kojom sam ja toliko čeznula, o kojoj sam sanjarila. Odigrali smo oproštajnu utakmicu nakon koje smo oboje povrijeđeni, zbog koje se oboje kajemo, samo ti ćeš se brže oporaviti jer tvoje rane ima ko njegovati i ljubiti.

Dok razmišljam o tebi, ne znam zašto, ali osjećam se kao Džeko, kojeg je Mancini uvodio s klupe samo da zabije gol, onako na kraju utakmice...nakon što svi drugi zakažu.

Otišao si ti, otišao je Mancini...
al_akhisari

#511 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by al_akhisari »

...slučajno te upoznah, sada već nekad dosta davno; slučajno postali smo i prisni, nekako usput; sasvim slučajno postala si, bila i ostala mi važna, nekako daleka, a opet tako bliska; slučajno smo jedno drugom činili male i velike usluge, sitnice reklo bi se; slučajno si postala moja mala, veća i najveća želja; slučajno smo se često sretali i još slučajnije nalazili, na mjestima običnim i onim sasvim čudnim; slučajno, sasvim slučajno, često bi zalutala u moje misli i tu se kao slučajno gubila i ostajala danima i noćima; slučajno te sretoh, sada već dosta davno...a, sresti tebe,...moja je najdraža slučajnost
Ramzess Veliki

#512 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Ramzess Veliki »

Brza je ... i ima dobar grip, fenomenalan, ulazi u krivinu k'o R6, ali stabilnije ... :thumbup:
Preudobna je ... i ta prednja mono-vila, kako zbog nje koči u zavojima ... :thumbup:
I još onaj osjećaj kad te redovno zbog nje stranci zaustavljaju i govore o njoj, da su čitali i znaju za nju ali ju nikada nisu ugledali na cesti ... :thumbup:
Ramzess Veliki

#513 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Ramzess Veliki »

krvava wrote:
Ramzess Veliki wrote:Brza je ... i ima dobar grip, fenomenalan, ulazi u krivinu k'o R6, ali stabilnije ... :thumbup:
Preudobna je ... i ta prednja mono-vila, kako zbog nje koči u zavojima ... :thumbup:
I još onaj osjećaj kad te redovno zbog nje stranci zaustavljaju i govore o njoj, da su čitali i znaju za nju ali ju nikada nisu ugledali na cesti ... :thumbup:
yamaha ?
Cherry-Cherry

#514 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Cherry-Cherry »

........
Rootboi

#515 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Rootboi »

still a better love story than twilight :run:
Germani

#517 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Germani »

ne mogu da se sjetim kad sam ga prvi puta vidjela, no znam da sam u njemu pronasla sto u prethodnim osobama sa kojim sa bila u vezi nisam imala... sjecam se da je bila zima i da je imao zelenu jaknu,na nasem prvom sastanku..otada smo bili nerazdvojni,iako smo se na poslu vidali,jedva sam cekala svaki nas izlazak u grad...brzo smo se zarucili, pa stupili u brak, iako moji nisu bili za,kao on je stariji, on je previse vezan uz mamu,patit ces... al nisam se obazirala na to, kao i na to da sam sa njegovom mamom pre braka imala konflikt...bit ce da ni ona nije bila za nas dvoje...al et.. presli smo preko toga...zatudnila,izgubila djete,pa ponovo zatrudnila opet isto.. kontam sta smo bogu zgrjesili pa nam se to desava.. konacno smo opet ugledali II i bili sretni svih 8 mj,kad sam izgubila djete na porodaju.. no ipak nismo odustajali, tada smo radili silne preglede, da vidimo sta nije uredu..isli u tuzlu,sarajevo,banja luku,slala krv za tesanj,zagreb i pronasli uzrok..tada je dosao godisnji odmor i nas dvoje smo se posvadali ,a razlog njegovi..otisli u italiju, da bi on mene ostavio i vratio se .. nakon 10 dana provedenih ja saznam da sam trudna, dal je to sreca il ne sreca, strah koji se vise uvukao pod kozu,nakon svega sto sam prosla...ne znam.. znam samo da sada nas dvoje nismo zajedno , on je kod svoje mame, a ja sama u stanu ,sa svojim akb bebacom..svaki dan idem na inekcije, preglede, jer zivim od uzv do uzv da vidim da je sve ok sa bebom.. boli me sto se nije udostojio da nazove , vjerujem da se boji da nece sa placat... hvala bogu pa nisam u podstanarima, hvala bogu pa imam drzavni posao, hvala bogu pa imam svoje uza se u ovim teskim , a ujedno i sretnim trenucima... ja mu zelim sto i on sam zeli sebi.. a sebi zelim da jednog dana ova trudnoca zavrsi kako treba i da dobjem bebu koju toliko dugo, dugo,dugo cekam...

malo je dug post ,al et.. jest da nema datuma, nije ni bitno.. bitno je da cekam bebaca....gabrijel---gabrijela
kakavdanakneiskustvu

#518 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by kakavdanakneiskustvu »

volim je,jbg,ne mogu je prestati voliti,nismo zajedno a lud sam za njom
moke33-sa

#519 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by moke33-sa »

kakavdanakneiskustvu wrote:volim je,jbg,ne mogu je prestati voliti,nismo zajedno a lud sam za njom
druze koliko je volis ja da sam na njenom mjestu ja bi se sutra pomirio s tobom :)
na zalost ne mogu ti pomoci osim da ti kazem da od pisanja na forumu ti se nece vratiti..idi i reci joj sve u oci i pokusaj ponovo da budes dio nje..samo nemoj da je molis jer ako pocnes da je molis tada ce ona da misli da si otirac.
siutacija kod mene je bila slicna..moja bivsa je imala razlog da se ne pomiri nikada samnom..ja sam naravno htio da to promjenim i pokusao sam da se pomirim..nije islo 10 dana me skidala kulturno uz dozu dizanja sebi i pokusavanja da od mene napravi otirac.ok.zadnju vece smo se nasli ja opet pokusam da to ispravim..ona isto i to osjetis da konta mogu ja sta hocu..i ja nakon nekog vremena onako sav iznerviran od njenih igrica kazem ok izadji iz auta idem nikada vise neces cuti za mene..ona izadje i ja lagano se okrenem i gas..poslje 3 minute zvoni telfona i predpostavljas ko je ONnnaaa..i ja ignor.poziv ,poslje 10 poruka tipa nisam tako mislila treba mi vremena bla bla,a vec smo bili skoro 8 mjeseci ili 9 ne znma tacno u vezi...ja joj kratko odgovrim ujutro da samo javi ako dobije ili ne dobije mecu...da bi ona nastavila s porukama tipa,ja da sam ja ta i ta(misli na moju djevojku prije nje)ti bi drugacije..i da ne duzim pomirili smo se ali kada sam ja dao do znanja da ne moze da me gleda ko otirac..sve do tada ona je igrala igrice i mislila da se svjet oko nje okrece...
zato pasa moj vidim da ti je jako stalo do nje ali moj ti je savjet mojne da to radis sa sebe..vidi kako ljepo jutro a sarajevo puno zena..izadji i pusti da se ona zapita sto joj se nejavljas ili ne pises o njoj na forumu..vjeruj da ce to bolje da djeluje nego ovo sto ti pises,jer ako ona to zna vjeruj da ce to da iskoristi misleci kako te moze imati kad god hoce.. :sax: :run:
kakavdanakneiskustvu

#520 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by kakavdanakneiskustvu »

moke33-sa wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:volim je,jbg,ne mogu je prestati voliti,nismo zajedno a lud sam za njom
druze koliko je volis ja da sam na njenom mjestu ja bi se sutra pomirio s tobom :)
na zalost ne mogu ti pomoci osim da ti kazem da od pisanja na forumu ti se nece vratiti..idi i reci joj sve u oci i pokusaj ponovo da budes dio nje..samo nemoj da je molis jer ako pocnes da je molis tada ce ona da misli da si otirac.
siutacija kod mene je bila slicna..moja bivsa je imala razlog da se ne pomiri nikada samnom..ja sam naravno htio da to promjenim i pokusao sam da se pomirim..nije islo 10 dana me skidala kulturno uz dozu dizanja sebi i pokusavanja da od mene napravi otirac.ok.zadnju vece smo se nasli ja opet pokusam da to ispravim..ona isto i to osjetis da konta mogu ja sta hocu..i ja nakon nekog vremena onako sav iznerviran od njenih igrica kazem ok izadji iz auta idem nikada vise neces cuti za mene..ona izadje i ja lagano se okrenem i gas..poslje 3 minute zvoni telfona i predpostavljas ko je ONnnaaa..i ja ignor.poziv ,poslje 10 poruka tipa nisam tako mislila treba mi vremena bla bla,a vec smo bili skoro 8 mjeseci ili 9 ne znma tacno u vezi...ja joj kratko odgovrim ujutro da samo javi ako dobije ili ne dobije mecu...da bi ona nastavila s porukama tipa,ja da sam ja ta i ta(misli na moju djevojku prije nje)ti bi drugacije..i da ne duzim pomirili smo se ali kada sam ja dao do znanja da ne moze da me gleda ko otirac..sve do tada ona je igrala igrice i mislila da se svjet oko nje okrece...
zato pasa moj vidim da ti je jako stalo do nje ali moj ti je savjet mojne da to radis sa sebe..vidi kako ljepo jutro a sarajevo puno zena..izadji i pusti da se ona zapita sto joj se nejavljas ili ne pises o njoj na forumu..vjeruj da ce to bolje da djeluje nego ovo sto ti pises,jer ako ona to zna vjeruj da ce to da iskoristi misleci kako te moze imati kad god hoce.. :sax: :run:

znam ja sve to
Zoya

#521 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Zoya »

Vidi ti muske solidarnosti :-)

Germani,ti si bezobrazno deriste koje je naviklo da je sve po njegovom, @kakavdanak, ti si snob koji zeli svojim potrebama da udovolji, oboje, niste zreli za brak niti se volite onoliko koliko pisete! Ljubav je podrska, razumijevanje, postovanje( pod ovim ne mislim ono" mora da voli moje roditelje", roditelji i familija se postuju i drze sto vise na distanci, nikakav bezobrazluk prema istima, pa valjda je to normalno. Ljubav koju moze svako da poljulja i nije ljubav.

To nejavljanje i taj ponos ce vas ubiti i totalno udaljiti, tako je valjda i najbolje, dva egoista skupa nikad nisu isla.
Germani

#522 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Germani »

Zoya wrote:Vidi ti muske solidarnosti :-)

Germani,ti si bezobrazno deriste koje je naviklo da je sve po njegovom, @kakavdanak, ti si snob koji zeli svojim potrebama da udovolji, oboje, niste zreli za brak niti se volite onoliko koliko pisete! Ljubav je podrska, razumijevanje, postovanje( pod ovim ne mislim ono" mora da voli moje roditelje", roditelji i familija se postuju i drze sto vise na distanci, nikakav bezobrazluk prema istima, pa valjda je to normalno. Ljubav koju moze svako da poljulja i nije ljubav.

To nejavljanje i taj ponos ce vas ubiti i totalno udaljiti, tako je valjda i najbolje, dva egoista skupa nikad nisu isla.

u pravu si zoya ja sam bezobrazno deriste..al isto tako deriste koje ne zeli da je po mom, vec ne dam se gaziti.. ne znas me..a isto tako ne znam ni ja tebe ...najlakse je napisat volim te..al dokazat djelima ..e to je vec drugo.. i da nas j vec udaljilo,, tako da nema sta vise da nas udalji nit zblizi...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#523 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by ladyblue18 »

Boze sacuvaj.
MedenoSrce

#524 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by MedenoSrce »

ladyblue18 wrote:Boze sacuvaj.
stvarno estagfirullah k'o da ih je kakv virus uhvatio
registrovana onako

#525 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by registrovana onako »

Zoya wrote:
Germani,ti si bezobrazno deriste koje je naviklo da je sve po njegovom

to zakljuceno po ovom postu? :D ozbiljno? :D
Germani wrote:ne mogu da se sjetim kad sam ga prvi puta vidjela, no znam da sam u njemu pronasla sto u prethodnim osobama sa kojim sa bila u vezi nisam imala... sjecam se da je bila zima i da je imao zelenu jaknu,na nasem prvom sastanku..otada smo bili nerazdvojni,iako smo se na poslu vidali,jedva sam cekala svaki nas izlazak u grad...brzo smo se zarucili, pa stupili u brak, iako moji nisu bili za,kao on je stariji, on je previse vezan uz mamu,patit ces... al nisam se obazirala na to, kao i na to da sam sa njegovom mamom pre braka imala konflikt...bit ce da ni ona nije bila za nas dvoje...al et.. presli smo preko toga...zatudnila,izgubila djete,pa ponovo zatrudnila opet isto.. kontam sta smo bogu zgrjesili pa nam se to desava.. konacno smo opet ugledali II i bili sretni svih 8 mj,kad sam izgubila djete na porodaju.. no ipak nismo odustajali, tada smo radili silne preglede, da vidimo sta nije uredu..isli u tuzlu,sarajevo,banja luku,slala krv za tesanj,zagreb i pronasli uzrok..tada je dosao godisnji odmor i nas dvoje smo se posvadali ,a razlog njegovi..otisli u italiju, da bi on mene ostavio i vratio se .. nakon 10 dana provedenih ja saznam da sam trudna, dal je to sreca il ne sreca, strah koji se vise uvukao pod kozu,nakon svega sto sam prosla...ne znam.. znam samo da sada nas dvoje nismo zajedno , on je kod svoje mame, a ja sama u stanu ,sa svojim akb bebacom..svaki dan idem na inekcije, preglede, jer zivim od uzv do uzv da vidim da je sve ok sa bebom.. boli me sto se nije udostojio da nazove , vjerujem da se boji da nece sa placat... hvala bogu pa nisam u podstanarima, hvala bogu pa imam drzavni posao, hvala bogu pa imam svoje uza se u ovim teskim , a ujedno i sretnim trenucima... ja mu zelim sto i on sam zeli sebi.. a sebi zelim da jednog dana ova trudnoca zavrsi kako treba i da dobjem bebu koju toliko dugo, dugo,dugo cekam...

malo je dug post ,al et.. jest da nema datuma, nije ni bitno.. bitno je da cekam bebaca....gabrijel---gabrijela
Post Reply