FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#501 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ima malo vise, 487 kilometara do Maribora 
-
Ko to smat
#502 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ljudi sta je to 470 km nista ja cu bit na moru i taj dan idem na tekmu.Da vide i staru generaciju Zeljinih navijaca.To su misevi sluzio sam nekad onu vojsku bilo je Slovenaca najveci misevi dakle no sikiriki.
- Edin H.
#503 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Kontace Vencaslo sta ih je snasloKo to smat wrote:Ljudi sta je to 470 km nista ja cu bit na moru i taj dan idem na tekmu.Da vide i staru generaciju Zeljinih navijaca.To su misevi sluzio sam nekad onu vojsku bilo je Slovenaca najveci misevi dakle no sikiriki.
- JThomas
#504 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
hajmo veterani

- LunaLati
#505 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ja mogu haman pljunuti na Sloveniju a veze su mi ko da na Mars idem 
-
sorted
#506 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nesto se ne sjecam najbolje, ali ovi smradovi su kao kacili parole ili su skandirali nesto Mladic, Srebrenica ovo ono.
Sreca nije ni Slo daleko pa ih mozete izdominirat ko u prici. Zelim vam sve najbolje u jebanju keve ovim fasistickim smradovima.
Sreca nije ni Slo daleko pa ih mozete izdominirat ko u prici. Zelim vam sve najbolje u jebanju keve ovim fasistickim smradovima.
- ganjeta
#507 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jesu skandirali pogrdne parole za Sreberenicu na tekmi sa Gradačcom u rukometu.
- shake69
#508 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nadam se da ce nas biti 1000 u Ljudskom vrtu. BiH, Hrvatska (s 'moreta' prije svega:-), Slovenije, Austrije i Njemacke, trebalo bi biti dovoljno da nadglasamo Janeze a ne terenu damo jedan gol jer oni nama tesko mogu uvaliti dva ili vise! To bi bilo dovoljno za trece pretkolo!
-
brazzo20
#509 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Evo ja živim u Sloveniji 50 km od Maribora i dosta dobro poznajem njihove navijace a i cijeli klub.
Viole Maribor su sigurno najozbilnija i najveca navijacka grupa u Sloveniji ali to i nije bas tesko kad pogledas kakve su sve ostale grupe. Najveci dio tih navijaca je sezonskih, znaci dolaze samo na vazne utakmice (derbi sa Olimpijom i evropske utakmice), inace na utakmicama u slovenskoj ligi cesto se jih nemoze skupiti ni 50. Jedno 5% svih viola stvarno je dosta zajebanih i nece se uplasiti iako znaju da su slabiji, 35% jih misli da su zajebani ali ako dođe do sranja uvijek se uplaše i pobjegnu, znaci samo glume da su zajebani dok vide da nece biti nikakvog sranja. Ostalih 60% su uglavnom djeca, srednješkolci koji nemaju ni 18 godina ali se vole ku*citi da su bili sa violama i izigravaju frajere a pobjegne cim ga ruzno pogledas, vjerujte da znam dosta takvih. U Sloveniji ima dosta Željinih navijaca koji su vec najavili da ce doci na utakmicu, tako da mislim da ce biti nesta slicno kao 2008 na utakmici Slovenija - BiH.
Maribor je jedna dosta dobro organizovan klub sa dobrim igracima i sigurno je da Zelji nece
biti nimalo lako ali siguran sam da se sa njima moze igrati.
I za kraj samo da jos kazem da mi je Sarajevo drazi klub od Zelje iako nisam neki vatreni navijac, ali Maribora nemogu smilsiti zbog nekih navijaca u mom gradu koji izigravaju velike frajere a nesmije ti niko nista napraviti dok se jih ne sakupi bar 10 pa poslje izlupaju jednog jadnika a nijedan nesmije ici 1 na 1 sa tobom. Kao sto sam rekao Sarajevo mi je drazi klub od Želje ali vjerujte da cu ipak doci na utakmicu i navijati zajedno sa Manijacima samo da Viole vide kako se navija, jer dosta jih omalovazava navijace iz BiH iako jih uopste ne pozanaju.
Viole Maribor su sigurno najozbilnija i najveca navijacka grupa u Sloveniji ali to i nije bas tesko kad pogledas kakve su sve ostale grupe. Najveci dio tih navijaca je sezonskih, znaci dolaze samo na vazne utakmice (derbi sa Olimpijom i evropske utakmice), inace na utakmicama u slovenskoj ligi cesto se jih nemoze skupiti ni 50. Jedno 5% svih viola stvarno je dosta zajebanih i nece se uplasiti iako znaju da su slabiji, 35% jih misli da su zajebani ali ako dođe do sranja uvijek se uplaše i pobjegnu, znaci samo glume da su zajebani dok vide da nece biti nikakvog sranja. Ostalih 60% su uglavnom djeca, srednješkolci koji nemaju ni 18 godina ali se vole ku*citi da su bili sa violama i izigravaju frajere a pobjegne cim ga ruzno pogledas, vjerujte da znam dosta takvih. U Sloveniji ima dosta Željinih navijaca koji su vec najavili da ce doci na utakmicu, tako da mislim da ce biti nesta slicno kao 2008 na utakmici Slovenija - BiH.
Maribor je jedna dosta dobro organizovan klub sa dobrim igracima i sigurno je da Zelji nece
biti nimalo lako ali siguran sam da se sa njima moze igrati.
I za kraj samo da jos kazem da mi je Sarajevo drazi klub od Zelje iako nisam neki vatreni navijac, ali Maribora nemogu smilsiti zbog nekih navijaca u mom gradu koji izigravaju velike frajere a nesmije ti niko nista napraviti dok se jih ne sakupi bar 10 pa poslje izlupaju jednog jadnika a nijedan nesmije ici 1 na 1 sa tobom. Kao sto sam rekao Sarajevo mi je drazi klub od Želje ali vjerujte da cu ipak doci na utakmicu i navijati zajedno sa Manijacima samo da Viole vide kako se navija, jer dosta jih omalovazava navijace iz BiH iako jih uopste ne pozanaju.
- ganjeta
- vinnie_jones
#511 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Zemo pravi dežela insajder ilitiga "oficir za vezu". 
- smurf
#512 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Sve je to fino brazzo20 sto si nam se javio, al' zar si morao ponavljati kako ti je drazi bordo klub? Ma skontali smo i prvi put
Zafrkanciju na stranu, neka si se ti nama javio i lijepo sto tako razmisljas, nekako vrati onaj stari duh
Zafrkanciju na stranu, neka si se ti nama javio i lijepo sto tako razmisljas, nekako vrati onaj stari duh
-
brazzo20
#513 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jebaji ga tako naišlosmurf wrote:Sve je to fino brazzo20 sto si nam se javio, al' zar si morao ponavljati kako ti je drazi bordo klub? Ma skontali smo i prvi put![]()
![]()
![]()
![]()
- Kinaski
#514 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Moze li mi reci neko nesto vise o centrotransovoj ponudi . Koliko kosta ?
- rossoner
#515 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Bravo braco! I mene ovo zanima. Ako bih sutra podnio zahtjev za pasoš, koliko bih dugo trebao čekati, bi li bio gotov do tekme ???187 wrote:Moze li mi reci neko nesto vise o centrotransovoj ponudi . Koliko kosta ?
- ganjeta
#516 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Dvije hefte se čeka za pasoš, i ja sutra moram poraniti, pravo s posla.
-
Hamza lav
#517 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Evo vidjeh na facebook. Agencija M-97 je izbacila ponudu. 69 KM. Pogledajte na www.m97tours.comrossoner wrote:Bravo braco! I mene ovo zanima. Ako bih sutra podnio zahtjev za pasoš, koliko bih dugo trebao čekati, bi li bio gotov do tekme ???187 wrote:Moze li mi reci neko nesto vise o centrotransovoj ponudi . Koliko kosta ?
- ganjeta
- nermin.padez
#519 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Kakve su sanse Zeljeznicara... 
- Lakat Jebić
#520 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
jel smajic poceo trenirat, jel u opcijama za ove utakmice?
- vinnie_jones
#521 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Džast for d rekord...Maribor je uvijek bio Željin grad.
http://en.wikipedia.org/wiki/NK_%C5%BDe ... ar_Maribor

http://en.wikipedia.org/wiki/NK_%C5%BDe ... ar_Maribor
Founded 1927
-
Hamza lav
#522 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ovi iz Centrotransa su prave ULIZICE. Finansiraju FK Sarajevo, a od nas hoće pare da pokupe. Ja bi bojkotovao njihovu ponudu. Možemo li mi kao navijaći udružiti se i iznajmiti autobus?
- LunaLati
#523 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Dobre ove agencije, požurile sa svojim ponudama samo ih datumi malo zezaju 
U svakom slučaju veoma povoljno.
U svakom slučaju veoma povoljno.
- JThomas
#524 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
dobra je ponuda.
-
Sancho_de_Sancho
#525 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ponuda jucer oko 160KM a sad odjednom 75KM !? + jos otprilike 30KM takse i pm.
nesto mi je šuhveli ovo a najveca glupost obilazak nekih gluposti koje pravom navijacu uopste nisu bitne
, jbt setas po gradu obilazis ga sa obiljezjima i grbom kluba i otvorena si meta za grupice Gay Viola kojih ce biti duplo vise i jedva ce cekati belaj, sve u svemu po meni nesigurna cijena i sam aranzman sa strane cijene kao i ovaj obilazak Slovenackih sr...