pozvao je na kafu na podforumu auto
pozvao je na kafu na podforumu bez cenzure
pozvao je na kafu na podforumu razne diskusije
pozvao je na kafu na podforumu sarajevo
i tako ja imam 5 partnerki
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Imal ba kakvih parova zlaja stipu se romantike:-Dzlajapravaraja wrote:Mrtav-ladan joj uzeo dzoks iz usta na plesnom podiju, povukao 2 puta na miru, vratio joj ga medju usne i rekao hvala.
The rest is history
Ady88 wrote:Al' se nacitalijepa pricica. Ako neko nema vremena za citanje evo ukratko po sjecanju xD:
Ona krenula s rodicom u Budvu, prvi put same bez roditelja na more. Dodu, budu nekoliko dana i nije im nesto bilo lijepo do poslednje veceri. Iste te veceri isli gledati Jelenu Karleusu i kazu hebo Jecu dosadila hajmo na Radu Manojlovic. Dodu u restoran i ona vidi NJEGA, svira klavijature, upoznaju se, maznu se, on joj da broj telefona, pozdrave se.
Dode u Sarajevo, sazna da joj je mama oprala ves sa brojem telefona unutra. Nikako lika ne moze naci, misli o njemu godinu dana, sanja ga, zeli ga.
Doslo vrijeme da se opet ide na more, sad ide sa 3 drugarice. Odu u Budvu i normalno hoce izaci malo, kazu hebo Jecu hebo Radu hajmo na Dadu Polumentu. Dodu, kad tamo za klavijaturama opet on, nista se nije promijenio, smije se svakoj. Opet se oni maznu i ona uzme broj, na 10 papirica zapise. Dode u Sarajevo, ne vide se 4 mjeseca, ona ode u Beograd na 2 dana, maznu se i vrati se kuci. On nakon nekoliko mjeseci dolazi u Sarajevo, maznu se i opet se dugo ne vide. Ona ga kontala izbrisati iz zivota, sebe sa fb, itd., nije vise mogla tako. On ubrzo zove i pita da se preseli kod njega u Beograd, ona se malo neckala i pristane. Sad zive sretno pa aBd i vjencat ce se.
i? je li ikada saznala za godine?Zhìxin wrote:Sve se odigralo na nekom chatu(mirc-dalnet ako se sjecam dobro), novembra 2005 godine. Tako se mi standardno dopisivali, razmjenili slike, brojeve... Ona bila starija od mene 2 godine, pa ja rekao da imam 2 godine vise nego sto imam. Izasli nakon nekih 10-tak dana, skontali seEto u novembru ce nam biti 7 godina i dogodine se zenimo
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Bra'o timiki.ba wrote:U kafani...bila gužva, moje društvo nije imalo stola, odlucim da cu se privaliti nekom društvu, naravno ženskom.
Gledajuci naokolo, vidim jedan visoki hastal i tri djevojke za istim, sve prilicno atraktivne (mada djevojke u grupi vecinom izgledaju atraktivno dok se ne približiš).
Prvo sam privalio pice na njihov stol, uz izvinjenje i opravdanje da je gužva...zatim sam privalio pica moga društva na njihov stol (nije im bilo drago), ali sam sa par glupih šala i uz asistenciju društva ispravio siuaciju (bio smo dobro pripit).
Svi se upoznali... malo đuskali, a više cugali.
Nako par tura pica sam odlucio napasti, za mene u tom momentu najatraktivniju djevojku, naravno odluka je pala na osnovu izgleda. Ona je također bila raspoložena, pa smo izveli par jebozovnih plesova.![]()
![]()
![]()
Bilo fino, razmjenili brojeve i svak svojoj kuci...ostali naloženi![]()
Sutra dan sam je nazvao, otišli na kaficu, šetnja po gradu.........................sad smo 10 god. u braku.
odavno nisam vise cool post procitaosmack wrote:Upoznao ju na autobuskoj stanici kada se vracala..nemam pojma odakle.
Ja jos uvijek putujem bez povratne.
Zato je i bivsi kad je pred begovom i zahvaljujes se alahuEurosa wrote:Ja sam bivseg ispred Begove dzamije,zapuco se u mene,oborio mi djozle i skinuo maramuizvinjava se on a ja mislim: Allahu velik li si
Njegov Frend služio samo za zagrijavanje.Kraljica_tuge wrote:Upoznali se preko zajedničkih prijatelja, njegov frend i ja se zabavlji, doduše ne dugo, ali smo ostali prijatelji i zajedno izlazili.... tako se rodila simpatija između NAS, a onda i ljubav. Zabavljali se 4 godine i sada smo u braku.
McMoy wrote:Njegov Frend služio samo za zagrijavanje.Kraljica_tuge wrote:Upoznali se preko zajedničkih prijatelja, njegov frend i ja se zabavlji, doduše ne dugo, ali smo ostali prijatelji i zajedno izlazili.... tako se rodila simpatija između NAS, a onda i ljubav. Zabavljali se 4 godine i sada smo u braku.