Cekam pauzu, pa cu u setnju, do tad pisem po forumu koji kako i sam rece :atko wrote:Samo kazem bolje je izac prosetat 15 minuta nego pricato necemu sto ti je bezze
atko wrote:ovo je forum ... i sluzi da se jedin drugima nagovorimo
Cekam pauzu, pa cu u setnju, do tad pisem po forumu koji kako i sam rece :atko wrote:Samo kazem bolje je izac prosetat 15 minuta nego pricato necemu sto ti je bezze
atko wrote:ovo je forum ... i sluzi da se jedin drugima nagovorimo
Gospoda Ministarka wrote: No, dobro, red je da hvalis, ipak tu platu primas.
Hajde nemoj zezat @Ministarko... meni je sve što imaju u ponudi pravo ukusno, pogotovo piletina. A nije da se nisam hrane najeo u restoranima svakakvih kalibaraGospoda Ministarka wrote:Dobra kvaliteta hrane u Food Officu? Piletina na 4 nacina, masna, bezukusna i nepecena? Cetiri vrste tjestenine sa cetiri razlicita umaka jako lose napravljena i takoder bezukusna? Da ne nabrajam bezveze, odamh da kazem, da je tamo sve bezukusno. Jedino sto im iole valja to je salata, ali svi znamo koliko truda iziskuje napraviti ukusnu salatu
I ti radis u OF-u.ultima_palabra wrote: Hajde nemoj zezat @Ministarko... meni je sve što imaju u ponudi pravo ukusno, pogotovo piletina. A nije da se nisam hrane najeo u restoranima svakakvih kalibaraProblem kod njih je u onome što nemaju...
Ne bih je ni povukla da doticna dama nije preko30 % svojih postova napravila bas na ovoj temi, i vecinom su to odgovori na pitanja vezana za OF.ladyblue18 wrote:Gospoda Ministarka wrote: No, dobro, red je da hvalis, ipak tu platu primas.zasto se uvijek povlaci ova prica.
Probala grillovanu piletinu koja je sve ali nije grillovana, probala piletinu u bademima kad sam skinula gornji sloj koji nema ama bas nimalo badema, docekalo me je krvavo pilece mesoultima_palabra wrote:Hajde nemoj zezat @Ministarko... meni je sve što imaju u ponudi pravo ukusno, pogotovo piletina. A nije da se nisam hrane najeo u restoranima svakakvih kalibara Problem kod njih je u onome što nemaju...
de nam isposluj kakav popust, nisi dzabe vlastladyblue18 wrote:I ti radis u OF-u.ultima_palabra wrote: Hajde nemoj zezat @Ministarko... meni je sve što imaju u ponudi pravo ukusno, pogotovo piletina. A nije da se nisam hrane najeo u restoranima svakakvih kalibaraProblem kod njih je u onome što nemaju...
Ja sam o Vapianu, na citavom forumu mozda 3 posta ostavila. Toliko od mene.ladyblue18 wrote:Ministarko samo cu ti reci da si ti toliko puta hvalila Vapiano da ti neko moze komotno reci da si vlasnica istog.
Prvo pogledaj sebe pa onda o drugima truni. Toliko od mene sto se tice ovog off-a.
Možda si potrefila takav dan... ili je do ukusa, ne znam. Ako uzmemo forum kao barometar, ipak mislim da više ljudi dijeli moj stavGospoda Ministarka wrote:Probala grillovanu piletinu koja je sve ali nije grillovana, probala piletinu u bademima kad sam skinula gornji sloj koji nema ama bas nimalo badema, docekalo me je krvavo pilece meso, a na to ja povracam, prekuhana tjestenina u nekom losos sosu, koji nema ama bas nimalo okusa lososa
To je moj utisak o hrani tamo. I valjda nije problem da ga iznesem?
Radim dvije smjene, treću tipkamladyblue18 wrote:I ti radis u OF-u.
Onda je do ukusa, ne moze dva puta biti los dan.ultima_palabra wrote:Možda si potrefila takav dan... ili je do ukusa, ne znam. Ako uzmemo forum kao barometar, ipak mislim da više ljudi dijeli moj stav![]()
ja bih rado probao Ministarkinu piletinu ako me ubjedi da je dobro sprema i da je ukusna... vjecno cu se kod nje hranitimadner wrote:Ministarko ministarko, pomislit ce neko da da jos imas i istancan ukus.![]()
Sta ti je referenca? Gdje je piletina dobra da znamo da li je do tebe?
Kad je hrana u pitanju sa sigurnoscu tvrdim da jemadner wrote:Ministarko ministarko, pomislit ce neko da da jos imas i istancan ukus.![]()
Sta ti je referenca? Gdje je piletina dobra da znamo da li je do tebe?
Da, ali se kod nas bas tako i zovu Trattoria Uno na Socijalnom i Due u Nedzaricima.madner wrote:Koju trattoriu, imas raznih tratorija
Nekad davno izucavala vrste ugostiteljskih objekatamadner wrote:![]()
Ako napises samo tratoria to je isto da si napisala picerija.
picerija Uno ima smisla.
Moram sad ipak uzeti sa rezervom tvoj stav, nakon ovog debalka oko vrste objekta.
To se zove analogija. Znas sta je to?VenomousV wrote:a u kojem to univerzumu trattoria znaci pizzeria?![]()
U Sarajevu 20 objekata sa prefiksom trattoria? Ne bih rekla. U ostalom imamo samo dvije Trattorie... Madneru, ako neko napise Kafana nije isto sto i kafana...osim ako nije u pitanju gramaticka greska.madner wrote:Pa u tome jeste poenta, imas circa 20 objekata koji to imaju u nazivu. Sto ti nije bio znak da to nema smisla.
Kakva si ti hepo kockica, ccccccccc.madner wrote:Na Ciglanama 5.![]()
Pa zato to i jeste glupost, rekla si potpuno i krajnju glupost.
madner wrote:Na Ciglanama 5.![]()
Scala, Fratteli, kod stare americke ambasade, iza londona i pariza i mislim da ima jos jednaMichun wrote:Kakva si ti hepo kockica, ccccccccc.madner wrote:Na Ciglanama 5.![]()
Haj nabroj molim te. Ni ja ne znam za te tratorije.