Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EdoI wrote:Ma meni je najgore to što padam na svakom listiću s ulogom preko 2KM. Jednostavno, nizam nekoliko dobitnih listića sa po 5-10KM dobitka na marku, i onda uložim cenera na kvotu 2, i padnem naravno.
ma odvratne scene mi se deshavaju nakon prvih par dana kada smo krenuli sa ovom temom...bio sam spojio 3-4 dana ekstra dobra...a sada...tuga...tuga tuga....eeeee....hajducheee....
NORWAY: Tippeligaen
18:00h
Molde - Stabaek
tip 1&tm12+ @2,20
navijaci moldea isekuju prvu pobjedu na domacem terenu, u goste im dolazi stabek koji je u prvom kolu primio 7 komada, pa mi djeluje kao izvjestan efikasan kec,
20:00h
Vålerenga - Lillestrøm
tip gg&3+ @1,85
(kombinacija- oba daju gol i tri i vise)
lillestrom na dvije utakmice na strani postigao 11 golova i to protiv velikana norfeskog fudbala, sa druge strane valerenga ima sampionske ambicije i ove sezone, ocekujem utakmicu sa dosta golova...
ITALY: Serie A
20:45h
Napoli - Udinese
tip tm12+ @1,80
napoli poslije sinocnjeg poraza intera ima sansu da se pobjedom ozbiljnije ukljuci u trku za skudetom, prvi pik je kec ali zbog ozbiljnosti u gostima koju je ekipa iz udina pokazala, vrlo je moguce da ce napoliju biti malo jedan gol za pobjedu...
da sam imao 10 kuca, i 20 imanja, ovaj vikend bih ostao bez icega
prvi put od kada se kladim, razmisljam da se malo povucem, i kladionicu prepustim onima koji se razumiju
Košarka, NLB final four 18:15 Partizan - Budućnost 1 @ 1.35
susret polufinala ovogodišnje Nlb lige između srpskog partizana i crnogorske budućnosti, susret o kojem nemamo što puno dvoumiti, partizan-euroligaška i sjajna ekipa koja je u sezonu krenula malo lošije ali onda su se sastali i nanizali pobjede , mislim da crnogorci nemaju puno šansi večeras. u međusobnim susretima partizan ima omjer u svoju korist 8-2 i danas će podebljati taj skor ..posljednji međusobni dvobij partizan je pobijedio i to u gostima u podgorici sa 65-61 , a danas se igra na neutralnom ljubljanskom terenu,što još više umanjuje šanse crnogoraca za plasman u finale ovogodišnjeg izdanja NLB lige.
23:55 Orlando-Atlanta 1 @ 1,25
košarka, NBA, prvi krug doigravanja, Atlanta vodi 1-0
Prvi susret je završio iznenađujućom pobjedom Atlante kod Orlanda 93:103, makar je Dwight Howard sa 46 poena izjednačio rekord karijere, te je imao i 19 skokova. Jedan čovjek nikada nije bio dovoljan za velike stvari u doigravanju, pa nije niti Howard. Od ostalih valja samo spomenuti Nelsona sa 27 poena, a u strijelce se upisalo samo 6 igrača Orlanda! S druge strane Atlanta je imala 5 dvoznamenkastih igrača! Momčadska igra Atlante je bila previše za domaćina, pa je tako Atlanta od druge četvrtine do kraja konstantno vodila, ponekad i preko petnaest poena razlike. za Atlantu Joe Johnson zabio je više od prosjeka ove sezone koji je 18,2 koša, 25 poena, 5 skokova, 5 asistencija, Crawford je zabio 23 poena, Al Horford 16 poena. Omjer skokova 40-29 u korist Orlanda, ali je šut za 3 poena Orlanda bio loš 27,3 %, naspram Atlantinih 42,9 %.
Ove sezone bio je to peti međusobni susret i čatvrta pobjeda Atlante, druga zaredom u Orlandu. Orlando je opve godine prevrtljiv, za razliku od prošle sezone kad su u doigravanju se također susreli sa Atlantom i pomeli ih metlom, glatkih 4-0 u seriji, pritom se Atlanta spustila najniže na -14, a dvaput su bili zaleđeni na -33 i -30.
Međusobni skor u zadnjih 20 susreta je 14-6 u korist Orlanda, bez ove sezone bilo bi impresivnih 13-2, Howard je najveća zvijezda u ovoj seriji, drugi skakač lige i šesti po prosjeku poena, s druge strane Atlanta na gostovanjima ove sezone je ispod 50 % pobjeda, u prvom susretu su bili daleko iznad prosjeka koševa koji postižu (95), Orlando je odličan doma, što nije pokazao u prvom susretu, ali večeras mislim hoće.
Edit: dodajem treci zicer:
-12,5/Olimpija-Krka 2 1.20 Lutrija BiH
Ovo je tzv. klizni hendikep, ja sam nasao u lutriji, igram da Krka nece izgubiti vise od 12 razlike od Olimpije. Po meni je moguce i iznenadjenje Krke, a ovaj hendikep bi trebao biti zicer.
Tomahawk11 wrote:Košarka, NLB final four 18:15 Partizan - Budućnost 1 @ 1.35
susret polufinala ovogodišnje Nlb lige između srpskog partizana i crnogorske budućnosti, susret o kojem nemamo što puno dvoumiti, partizan-euroligaška i sjajna ekipa koja je u sezonu krenula malo lošije ali onda su se sastali i nanizali pobjede , mislim da crnogorci nemaju puno šansi večeras. u međusobnim susretima partizan ima omjer u svoju korist 8-2 i danas će podebljati taj skor ..posljednji međusobni dvobij partizan je pobijedio i to u gostima u podgorici sa 65-61 , a danas se igra na neutralnom ljubljanskom terenu,što još više umanjuje šanse crnogoraca za plasman u finale ovogodišnjeg izdanja NLB lige.
23:55 Orlando-Atlanta 1 @ 1,25
košarka, NBA, prvi krug doigravanja, Atlanta vodi 1-0
Prvi susret je završio iznenađujućom pobjedom Atlante kod Orlanda 93:103, makar je Dwight Howard sa 46 poena izjednačio rekord karijere, te je imao i 19 skokova. Jedan čovjek nikada nije bio dovoljan za velike stvari u doigravanju, pa nije niti Howard. Od ostalih valja samo spomenuti Nelsona sa 27 poena, a u strijelce se upisalo samo 6 igrača Orlanda! S druge strane Atlanta je imala 5 dvoznamenkastih igrača! Momčadska igra Atlante je bila previše za domaćina, pa je tako Atlanta od druge četvrtine do kraja konstantno vodila, ponekad i preko petnaest poena razlike. za Atlantu Joe Johnson zabio je više od prosjeka ove sezone koji je 18,2 koša, 25 poena, 5 skokova, 5 asistencija, Crawford je zabio 23 poena, Al Horford 16 poena. Omjer skokova 40-29 u korist Orlanda, ali je šut za 3 poena Orlanda bio loš 27,3 %, naspram Atlantinih 42,9 %.
Ove sezone bio je to peti međusobni susret i čatvrta pobjeda Atlante, druga zaredom u Orlandu. Orlando je opve godine prevrtljiv, za razliku od prošle sezone kad su u doigravanju se također susreli sa Atlantom i pomeli ih metlom, glatkih 4-0 u seriji, pritom se Atlanta spustila najniže na -14, a dvaput su bili zaleđeni na -33 i -30.
Međusobni skor u zadnjih 20 susreta je 14-6 u korist Orlanda, bez ove sezone bilo bi impresivnih 13-2, Howard je najveća zvijezda u ovoj seriji, drugi skakač lige i šesti po prosjeku poena, s druge strane Atlanta na gostovanjima ove sezone je ispod 50 % pobjeda, u prvom susretu su bili daleko iznad prosjeka koševa koji postižu (95), Orlando je odličan doma, što nije pokazao u prvom susretu, ali večeras mislim hoće.
Edit: dodajem treci zicer:
-12,5/Olimpija-Krka 2 1.20 Lutrija BiH
Ovo je tzv. klizni hendikep, ja sam nasao u lutriji, igram da Krka nece izgubiti vise od 12 razlike od Olimpije. Po meni je moguce i iznenadjenje Krke, a ovaj hendikep bi trebao biti zicer.
Ovo je zaostali meč koji će odigrat Zvezda i OKK u dvorani "Sport Eko" .. Okk je trenutno poslednje na tabeli sa skorom 2-5 ,dok je Zvezda na 4.mjestu sa skorom 4-3.Odmah da napomenem da je ovomozda i nabitniji meč za Zvezdu što se tiče njene boreb za tu 4.poziciju koja vodi u NLB ligu sledeće godine.Zvezda je u seriji od 3 pobjede i opet je ekipa una samopouzdanja..Treba dodati da Zvezda ima ubjedljivo najmladji tim u ovoj ligi,tako da uz iskusne Bakića ,Lešića ,Nikolića i Subotića ovaj tim sada djeuluje vrlo ozbiljno...Trener Zvezde Saša Nikitović pred duel sa OKK je izjavio: "Meč koji igramo u sredu, shvatamo kao najbitniji za nas u ovom delu prvenstva. Na taj način smo prilazili utakmicama koje smo igrali do sada, i tako će biti i u nastavku lige. Ušli smo u ovu ligu sa idejom da nemamo pravo da bilo koga potcenimo, a pogotovo ne ekipu OKK Beograda. To je dobar tim koji veoma dobro igra na svom terenu". Dakle svjestan je i on da neće bit lako danas,ali ako žele plasman u NLB ,po meni im je ovo must-win utakmica...Svi su spremni i kod jednih i drugih i očekujem da Zvezda večeras dobije ..89-88
I evo jedan malo veci zicer...
Nogomet Copa Libertadores
23:55 Santos - Deportivo Tachira 1 @ 1,15
Zadnje kolo u grupi 5 Copa Libertadores tablica izgleda ovako: prvi je Čileanski Colo Colo sa 9 bodova drugi je Paragvajski Cerro Porteno sa 8 koliko ima i treći Brazilski Santos (lošija gol razlika) a posljednja je Deportivo Tachira sa 2 boda. Kako 2 tima idu dalje jasno je da večerašnjom pobjedom Santos sigurno ide dalje jer Colo Colo i Cerro Porteno moraju nekako podjeliti bodove u međusobnoj utakmici.
U Brazilu se trenutno igra liga Paulista malo je kompliciran sustav natjecanja u jednoj sezoni u Brazilu da sad objašnjavam samo ću napomenuti da je u toj ligi Santos trenutno na četvrtom mijestu sa 10 4 3 i gol razlikom 37:20 a na svom terenu imaju scor 6 2 1 i gol razliku 19:7. U kupu Libertadores su krenuli loše i nisu baš sjajno odigrali prve tri utakmice, dva put su odigrali nerješeno 0:0 sa Tachirom i 1:1 sa Cero Portenom da bi zatim izgubili 3:2 od Colo Colo-a. Možemo naći nekakva opravdanja za to u činjenicama da je liga Paulista tek počela, igrači su bili na odmoru i još se nisu uigrali osim toga tu je i brazilski karnaval i svakakve druge ludosti što brazilskim nogometašima padaju na glavu u te dane. Nakon te tri utakmice malo su se uozbiljili i pobjedili Colo Colo sa 3:2 i Cerro Porteno sa 1:2.
Deportivu Tachira neide baša najbolje ove sezone niti u venezuelanskom prvenstvu niti u kupu Libertadores. U prvenstvu su trenutno trinaesti sa scorom 5 1 7 a na gostujućim utakmicama u prvenstvu imaju scor 1 1 5. Da bi naglasio njihovu lošu trenutnu formu napomenuću da suod zadnjih 6 službenih utakmica 5 izgubili a jednu igrali nerješeno i to sa ekipom koja je iza njih u venecuelanskom prvenstvu.
Samim tim što na domaćem terenu Brazilski klub igra protiv Venecuelanskog jasno je tko je ovdje favorit a još kad Santosu treba pobjeda a Tachiri je sasvim svejedno kako će završit utakmica i jš k tome nisu u baš sijajnoj formi onda bi na svom listiću mogao odigrati i hendikep na Santos a ovdje zbog veće prolaznosti igram samo na čistu pobjedu.
Last edited by Tomahawk11 on 21/04/2011 07:43, edited 1 time in total.
Eto, došla je ova naša tema i nekome glave. Ako budem preko vikenda pravio tabelu, moram dopisati i -glava, ili u zagradu staviti "obezglavljen".
Ja sam razvio posebno čulo za predosjećanje neuspjeha Barce , zadnji put sam ga unovčio kad sam igrao na pobjedu Arsenala, a sada nažalost nisam. Htio sam igrati na konačnu pobjedu Reala, ali nisam imao s čime kombinovati, a samo marka u džepu bila tako da se ni singl nije isplatio.
Danas 13:00
Hercog, Polona - Hampton, Jamie
Savjet 1
1,45
Danas 13:20
Dodig, I. - Petzschner, Philipp
Savjet 1
1,60
Danas 13:30
Falla, A. - Andujar, Pablo
Savjet 2
1,20