Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
krenuo da kupim Conti PremiumContact 2 u makbel, pise imaju na stanju. Dođem tamo kaze nisu nikada ni imali , nude mi Sport2, a auto mi je 100KS, felge 16ke, pa mi bas i ne treba...cijena ista kao i premium2
da li neko zna gdje ima PremiumCont 2 i evenutalno cijena? zvao Siroki jer su uvoznici ali i oni samo nude Sport
gledao po web stranicama ali osim njih niko ne nudi Continental, ili griješim...
krenuo da kupim Conti PremiumContact 2 u makbel, pise imaju na stanju. Dođem tamo kaze nisu nikada ni imali , nude mi Sport2, a auto mi je 100KS, felge 16ke, pa mi bas i ne treba...cijena ista kao i premium2
da li neko zna gdje ima PremiumCont 2 i evenutalno cijena? zvao Siroki jer su uvoznici ali i oni samo nude Sport
gledao po web stranicama ali osim njih niko ne nudi Continental, ili griješim...
Ehhhhh...da malo oživimo i ovu temu. Razmišljate li o kupovini novih ljetnih guma? Čini mi se da je zakonska obaveza do 15.4. imati zimske gume, kako se bliži i taj datum a vrijeme je sve ljepše polako treba razmisliti o ljetnim gumama.
Grof wrote:Ehhhhh...da malo oživimo i ovu temu. Razmišljate li o kupovini novih ljetnih guma? Čini mi se da je zakonska obaveza do 15.4. imati zimske gume, kako se bliži i taj datum a vrijeme je sve ljepše polako treba razmisliti o ljetnim gumama.
Ideje, prijedlozi?
Znam za akciju u Guma Pro, i Unitrade-u. Mislim da na gumama ne treba stedjeti, i u svakom slucaju gume treba prilagoditi performansama auta.
Uniroyal rain expert 205/60/16, ja prezadovoljan. Porodica je u autu, ne vozim brzo, prošlo ljeto vozio po prolomu oblaka na autoputu Zagreb-Slavonski Brod bez trunke aquaplaninga, umjerenom brzinom. E sad da li je do toga što su bile nove... . U svakom slučaju nova guma je nova guma. Svakako ne treba zaboraviti da se vožnja mora prilagoditi uslovima na putu jer ni guma od 400 KM po komadu ne znači da neće proklizati u extremnim uslovima.
Moja preporuka Uniroyal i kupovina u Guma Pro. Može se dogovoriti ako ima više kupaca, da se spusti cijena.
helpdesk1 wrote:Uniroyal rain expert 205/60/16, ja prezadovoljan. Porodica je u autu, ne vozim brzo, prošlo ljeto vozio po prolomu oblaka na autoputu Zagreb-Slavonski Brod bez trunke aquaplaninga, umjerenom brzinom. E sad da li je do toga što su bile nove... . U svakom slučaju nova guma je nova guma. Svakako ne treba zaboraviti da se vožnja mora prilagoditi uslovima na putu jer ni guma od 400 KM po komadu ne znači da neće proklizati u extremnim uslovima.
Moja preporuka Uniroyal i kupovina u Guma Pro. Može se dogovoriti ako ima više kupaca, da se spusti cijena.
I meni treba ta veličina gume. Gdje si ih kupovao i po kojoj cijeni?
@lavic: Na web stranici Guma Pro još uvijek stoji ponuda za zimske gume, nisu još stavili. Znaš li nešto konkretnije?
helpdesk1 wrote:Uniroyal rain expert 205/60/16, ja prezadovoljan. Porodica je u autu, ne vozim brzo, prošlo ljeto vozio po prolomu oblaka na autoputu Zagreb-Slavonski Brod bez trunke aquaplaninga, umjerenom brzinom. E sad da li je do toga što su bile nove... . U svakom slučaju nova guma je nova guma. Svakako ne treba zaboraviti da se vožnja mora prilagoditi uslovima na putu jer ni guma od 400 KM po komadu ne znači da neće proklizati u extremnim uslovima.
I meni treba ta veličina gume. Gdje si ih kupovao i po kojoj cijeni?
@lavic: Na web stranici Guma Pro još uvijek stoji ponuda za zimske gume, nisu još stavili. Znaš li nešto konkretnije?
Guma pro na Stupu, Uniroyal tri platis cetvrta besplatno, kao i montaza.
Reklama se vrti vec par dana.
Ima li gdje GY Wrangler u profilu 225/75 R16? Zvao sam Magbel , negdje oko 300 KM, ostali distributeri, niti imaju, niti ce nabavljati u ovom profilu. Kakvo je stanje u Hr, jel sta povoljnije?
Ima li ko kakvih preporuka 225/55R17 za Citrosa mi trebaju ljetne. Kontao sam Savu Intensu oko 280ak KM to mi je malo masno ... Tigar Syneris je oko 210ak ali niko je nema valja narucivat cekat itd ... Prijedlozi ??? Thnx