Znam da je Lejdi puterburek_in_space wrote:Nije, Lejdi je puter. Madner je tamaM.Sarajevski_Marlboro wrote:Zar nije madner star ?
Dobro,tamaM,tamaM.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Znam da je Lejdi puterburek_in_space wrote:Nije, Lejdi je puter. Madner je tamaM.Sarajevski_Marlboro wrote:Zar nije madner star ?
Sarajevski_Marlboro wrote:Zar nije madner star ?
Bilo bi dobro da je samo u Bosni.male_okice wrote:mislim da je malo generalisanje a sta je sa maminim sinovima koji moraju bas zivjeti u istoj kuci kao i mama, kome niko ne zna napraviti bolji rucak nego mama, cija mama je najkrhkije bice na planeti, cija mama je uvijek u pravu??? Mislim da je barem sto se tice bosne vama muskarcima teze se rijesiti mame nego nama zenama
Ovo je aksiom.male_okice wrote:
mislim da je malo generalisanje a sta je sa maminim sinovima koji moraju bas zivjeti u istoj kuci kao i mama, kome niko ne zna napraviti bolji rucak nego mama, cija mama je najkrhkije bice na planeti, cija mama je uvijek u pravu??? Mislim da je barem sto se tice bosne vama muskarcima teze se rijesiti mame nego nama zenama
eno opet trazi belaja, zaboravio kako krvopije... piju krv na slamkuburek_in_space wrote:Ovo je aksiom.male_okice wrote:
mislim da je malo generalisanje a sta je sa maminim sinovima koji moraju bas zivjeti u istoj kuci kao i mama, kome niko ne zna napraviti bolji rucak nego mama, cija mama je najkrhkije bice na planeti, cija mama je uvijek u pravu??? Mislim da je barem sto se tice bosne vama muskarcima teze se rijesiti mame nego nama zenama
burek_in_space wrote:Ovo je aksiom.male_okice wrote:
Sreca pa mi od Ministra majka i nije neka kuharica.burek_in_space wrote:Ovo je aksiom.male_okice wrote:
Jeste, i ja mislim da je pita osnova svake dobre veze.madner wrote:Bitno je da zna napravit pitu sama. I da je nije stid to reci javno
Lady stuca sve u 16madner wrote:Bitno je da zna napravit pitu sama. I da je nije stid to reci javno
Mi smo joj svi zahvalni shto je ona njega rodila i ti se spojila s njim.Gospoda Ministarka wrote:
Sreca pa mi od Ministra majka i nije neka kuharica.
Nista se ti ne brini, iduci put kad napravim zovem i tebe u redakciju da probas.madner wrote:Bitno je da zna napravit pitu sama. I da je nije stid to reci javno
tebi je vidim logika jaca stranaTranquilizer wrote:Procentualno na svijetu je više žena, samim tim i više maminih curica...ha, šta cete sada![]()
![]()
Zelena Carapa wrote:tebi je vidim logika jaca stranaTranquilizer wrote:Procentualno na svijetu je više žena, samim tim i više maminih curica...ha, šta cete sada![]()
![]()
![]()