BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tarik19

#501 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Tarik19 »

Izgubit cemo ovu utakmicu. Neznam zasto ali sam zaista skeptican.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#502 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Chmoljo »

kad pomislim na tekmu, sjetim se kako znamo nemoćno izgledati, što neko reče ko Manchester City... valjda je to zbir svih selekcija i ciklusa...

kada smo nabijali lopte, pa napadač ako uhvati, uhvati...

međutim, sjetim se zadnje dvije tekme, gdje ne pamtim kada smo igrali organizovanije i smislenije. i uz to, preokrenuli rezultat na gostujućem terenu u Slovačkoj... :-?

budemo li igrali onako pametno kao zadnje dvije, e onda... Rumunima je mrka kapa...
Frankyee

#503 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Frankyee »

Tarik19 wrote:Izgubit cemo ovu utakmicu. Neznam zasto ali sam zaista skeptican.
Ako Misimovic proradi kako treba i ako na golu bude bilo ko osim Hasagica mi uzimamo 3 boda.

Sve ostalo ce se poklopiti. Zmajevi njihovu odbranu mogu probiti, u sredini se mozemo nositi. Ako Mutu ostane na klupi jos bolje za nas.

Samo da Susic ostavi Hasagica na lijecenju.
Tarik19

#504 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Tarik19 »

Frankyee wrote:
Ako Misimovic proradi kako treba i ako na golu bude bilo ko osim Hasagica mi uzimamo 3 boda.

Sve ostalo ce se poklopiti. Zmajevi njihovu odbranu mogu probiti, u sredini se mozemo nositi. Ako Mutu ostane na klupi jos bolje za nas.

Ukoliko bude 100% spreman, Hasagic treba poceti ovu utakmicu. Za razliku od mnogih, ja vjerujem u njegove kapacitete. A sto se tice same utakmice, ja mislim da ce na kraju zavrsiti najvjerovatnije 1-1.
extraordinary

#505 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by extraordinary »

Nemamo se mi šta nositi sa njihovom sredinom, Albanija ima jači vezni red od njih i tu smo makar dvije klase iznad njih.
Frankyee

#506 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Frankyee »

Tarik19 wrote:
Frankyee wrote:

Ukoliko bude 100% spreman, Hasagic treba poceti ovu utakmicu. Za razliku od mnogih, ja vjerujem u njegove kapacitete. A sto se tice same utakmice, ja mislim da ce na kraju zavrsiti najvjerovatnije 1-1.

Hasagic jednostavno ne igra i ne trenira kako treba vec dugo, nije u mogucnosti da se posteno istegne a to golman mora.

Sam je izjavio da jedino moze igrati pod lijekovima. Meni je covjeka zao jer znam da ima ogromnu zelju da pomogne ali mi se cini da nije u mogucnosti. I na treningu se ponovo povrijedio prije par dana. Imamo jos dva golmana pa neka Susic baci novcic.
Timotije

#507 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Timotije »

Imamo ocajan skor sa ovim istocnjacima, red je vise da se i to krene ispravljati....Iako me uzasno strah, i lagana muka u stomaku. Sve su prilike da cu prvu morati ranije otvoriti.... :D
Sretno Zmajevi :bih:
Tarik19

#508 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Tarik19 »

Sehic je dosta solidno branio protiv Slovacke. Ako Keno ne moze, ja bih njemu dao prednost.
ReD aka Socijalista

#509 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ReD aka Socijalista »

Ima´l kakih slika iz Zen´ce?
udrch

#510 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by udrch »

Treća sreća..
Mrzim rumune, ali večeras ih gazimo..
bosnovizija

#511 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by bosnovizija »

Evo gledam sa balkona u 15,15 sati (4 sata pred važnu tekmu),stadion "BILINO POLJE", taj pravi hram fudbala. Sretan sam što sam nabavio kartu i sto ću, akoBogda, uživo gledati tekmu BiH-Rumunija. Nadam se pobjedi, jer imamo, mislim, solidan sastav. Volio bi da Pape da šansu i mladom Muhamedu Bešiću, jer mi se puno svidio u Meksiku. Zmajevi sretno i do pobjede. :bih:
Frankyee

#512 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Frankyee »

extraordinary wrote:Nemamo se mi šta nositi sa njihovom sredinom, Albanija ima jači vezni red od njih i tu smo makar dvije klase iznad njih.

U pravu si , jaci smo i trebalo bi se to pokazati na terenu. Ako tako bude i ako mi uzmemo sredinu bice dobar rezultat.

Susic je sam rekao da se plasi Rumuna u sredini jer po njemu su jako brzi i opasni u kontrama, pa je jos izjavio da se svi igraci moraju vracati iza lopte osim dzeksona.

Ja bi vise volio da vidim nekog drugog osim Rahimica jer mi se cini da je sada vec previse spor. i poslije pola sata nema snage. Posto Miske nikad nije bio brz i mnogo trcao, to ostaje da Pjanic i Medo trce i sustizu Rumune u sredini. Susic je rekao da ocekuje od Ibisevica da se vraca nazad i pomaze sredini terena, Ibisevic dosta trci na svakoj utakmici ali nije bas mnogo koristan u jedan na jedani uvijek se zavuce uz liniju.

Neko je ovde rekao mozda bi bolje bilo da se igra 4-4-1-1 i da u sredini recimo igraju Stilic i Pjana sa Misimovicem poluspicem i Dzekom sam u napadu umjesto Ibisevica. Lulic i Medo kao dva zadnja vezna a u zadnjoj liniji recimo Mujdza, Vranjes, Spaha , Besic.

u Svakom slucaju ako Miske odigra dobro sve ce leci na svoje.
extraordinary

#513 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by extraordinary »

Manje - više, sve si fino izanalizirao. Mene i jeste strah tih kontri, gledao sam protiv Italije Rumune, nemaju oni Bog zna kakvu ekipu, Italijani su kontrolisali posjed sve vrijeme ali su ovi bili opasni iz kontri pravo.
Frankyee

#514 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Frankyee »

Da li ce igrati Mutu ?
pirmin

#515 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by pirmin »

:bih:
BegA_

#516 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BegA_ »

Frankyee wrote:Da li ce igrati Mutu ?
Mutu ce igrati, a Chivu ce biti na klupi za rezervne igrace!

GAZI BOSNO(a Bogami i Hercegovino) GAZI!! :bih: :bih: :bih:
Misirlija

#517 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Misirlija »

Ima li negdje na netu da se moze gledati ova utakmica?
BegA_

#518 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BegA_ »

Misirlija wrote:Ima li negdje na netu da se moze gledati ova utakmica?
Evo ovdje ce biti postavljeni linkovi sat prije pocetka tekme! http://www.livescorehunter.com/live-str ... -football/

:bih: :bih: :bih:
Misirlija

#519 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Misirlija »

BegA_ wrote:
Misirlija wrote:Ima li negdje na netu da se moze gledati ova utakmica?
Evo ovdje ce biti postavljeni linkovi sat prije pocetka tekme! http://www.livescorehunter.com/live-str ... -football/

:bih: :bih: :bih:
Thank ju! :bih: :bih:
mgogic

#520 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mgogic »

Samo se bojim da ako Hasagic pocne mec, poznajuci Rumune, da ga oni nece onako hinjski povrijediti! Lijepo na pressici jucer objasnise gdje su mu 3 bolne tacke. Poznajuci Rumune Bgm dabogda da ne pribjegnu tim metodama!

To je po meni jedina nacija u svijetu koja igra bas prljavo sve sportove na svijetu, ne sjecam se nikad ikad da sam vidio fair-play Rumuna i u jednom sportu!
Jack Be Nimble

#521 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Jack Be Nimble »

Ja sanjao 3:1. Prvi gol dao neki levat a druga dva zabio Dzeko. I to jedan gol Dzeko sa 35 metara rokno....kao sto rekoh sanjao :bih:
kamen spoticanja

#522 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by kamen spoticanja »

ev samo cu kratko...u zenici teferic ogromnih razmjera :-) ...samo sto je svakoliko puchanstvo nabrijano do bola...nasi su stigli u hotel dubrovnik maloprije,docek je bio :thumbup:
stadion izgleda jako dobro...iz nekog razloga kvasimo teren 8-)
bice gusto bice 3:0...odo sad u vatru :D
sretno svima nama
Mustang1

#523 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mustang1 »

Pa teferic nego sta ..Zao mi onih radnika sto ce cistit sutra poslije seljadije :( A opet kakav god da je teferic ja sad proso kroz grad nije to ni ublizu kako je prije bilo
3XL

#524 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by 3XL »

Nije da nije cirkus , al to smo mi ,to je nasa realnost , to je BiH :-) :bih: :run:

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/odli ... cama/54156
extraordinary

#525 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by extraordinary »

kamen spoticanja wrote:ev samo cu kratko...u zenici teferic ogromnih razmjera :-) ...samo sto je svakoliko puchanstvo nabrijano do bola...nasi su stigli u hotel dubrovnik maloprije,docek je bio :thumbup:
stadion izgleda jako dobro...iz nekog razloga kvasimo teren 8-)
bice gusto bice 3:0...odo sad u vatru :D
sretno svima nama

Ekipe koje igraju kratke pasove generalno vole vlažan teren jer se lopta brže kreće.
Locked