e moji "navijači"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Richard Wagner
#501 Re: e moji "navijači"
slušaj vamo, slušaj vamo, opra nas na ruke
- slusaj vamo
#502 Re: e moji "navijači"
Ne, najodgovorniji je njima tako dragi klub i guzonje u njemu, pracen slicnim iz Hajduka.Baudelaire wrote:A šta ti nama svima pokušavaš dokazati ustvari, da su Manijaci najodgovorniji za sve što se desilo ili?slusaj vamo wrote:Mi internet pametnjakovici imamo bar gram mozga, pa nam nije krivo da ga kad i upotrijebimo. Vi tzv navijaci ocito ni to nemate, ili vam je zabranjeno, a kad pukne, jaoj, policijo pomazi, trebali ste ovo trebali ste ono, a svi se trudite da tu istu policiju kao isfolirate kad vam lafo odgovara.
Dosta je hipokrizije, ili kad ste vec lafo huligani istrajte u svojoj gluposti, ili pocnite razmisljati za sebe.
Slicno bi doduse vjerovatno bilo i da su trebali igrati sa Sarajevom ili Olimpikom, mada vjerujem da bi ovi iz FK Vratnika ili Vrbanjuse to bolje organizovali.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#503 Re: e moji "navijači"
A ti si,automatizmom se podrazumjeva ovaj normalan (?) pa koji klinac onda pricas uopste o temi o navijacima.slusaj vamo wrote:
a ne normalan narod kojima se jebe za vasim menstrualnim hormonima.
Niti si policajac,niti navijac..ne ides na utakmice. Niko te nije dirao,niko ti nije bilo sta ostetio..znaci tu si iskljucivo da moralises i supljom mastrubiras nad samozaljubljenosti u ociglednom potenciranju da si uvijek u pravu.
Idi pricaj ,komenrtarisi,diskutuj..o temama o kojima imas barem osnovno znanje
Pozdrav
Last edited by -LIBERO- on 08/10/2011 20:00, edited 1 time in total.
- cappy_tempo
#504 Re: e moji "navijači"
Fala bogu ne pitas se nista. Tuca navijaca koja se jednom godisnje desi je steta ogromna bla bla bla. Sta cemo za pistolje i bombe po gradu? Eh da ti i slicni tebi ne trebaju nam na stadionu nikako i ovi sto ne dolaze nije zbog navijaca nego sto nemaju sta vidjetislusaj vamo wrote:Interesantno, vazda policija kriva sta god da ucini. Kad marise, sto marise, nije demokratski, dajte vamo sertifikate. Kad ne marise, sto ne marise, trebali su.
Vi tzv navijaci ipak niste centar svijeta, da je pameti ta policija kada koga i uhapsi ne bi pustala dok se steta ne namiri. Pa nek namiruje klub, ili babo i majka, a ne normalan narod kojima se jebe za vasim menstrualnim hormonima.
- slusaj vamo
#505 Re: e moji "navijači"
Navijac sam jednom, mladost ludost staces, bio, i to na malo jebenijim gostovanjima u jos malo jebenija vremena nego ova. Mozda zato mi ni ne pada napamet da kupujem supljake internet huligana, koji za razliku od mene koji to nisam, prenose dogadjaje na internetu dok se isti dogadjaju, s pricom "Joj, jesmo ih razvalili".-LIBERO- wrote:A ti si,automatizmom se podrazumjeva ovaj normalan (?) pa koji klinac onda pricas uopste o temi o navijacima.slusaj vamo wrote:
a ne normalan narod kojima se jebe za vasim menstrualnim hormonima.
Niti si policajac,niti navijac..ne ides na utakmice. Niko te nije dirao,niko ti nije bilo sta ostetio..znaci tu si iskljucivo da moralises i supljom mastrubiras nad samozaljubljenosti u ociglednom potenciranju da si uvijek u pravu.
Idi pricaj ,komenrtarisi,diskutuj..o temama o kojima imas barem osnovno znanje![]()
Pozdrav
Vidim i tebi te kasike ferceraju kao i ovoj balavurdiji ovdje pa znas koji su mi motivi. Pitaj, mozda ti se i kaze, ali srecom sam odlucujujem o cemu cu diskutovati, to ipak nije tvoj posao.
- mist
#506 Re: e moji "navijači"
Naravno i neka su,ako su ih vec pozvali neka su ih i ugostili,ipak je to po nasim adetima,to je razlika izmedu nas i njih.slusaj vamo wrote:Gurabije i serbe su im pravili pred tekmu, nisi valjda propustio setnje carsijom za kamere, pricu o prijateljskom tekmama i tako to. U medjuvremenu nula organizacije, kao da se radi o bocarskim klubovima u nesvrstanoj Svici.mist wrote:Meni su bas sega likovi koji pocnu pametovati nije nam ovo trebalo,frustrirana smo rulja,kompleksasi...itd,slazem se da nam nije trebalo,ali uvijek postoji ono ali,druga strana medalje.
Nije nama ni rat trebao pa smo ga dobili,niko nas nije ni pitao.
Ovo je ista situacija,oni su ocito dosli da prave belaj,ali kurko malo su se zajebali,kao i ovi 1992 god.
Ne znam sta su mislili nakon sranja koje su napravili da cemo im iznijeti gurabije i razmutiti serbe.
Da se razumijemo protivnik sam nasilja,medutim belaj su trazili belaj su dobili,"Ko se lati mača, od mača će poginuti" jednostavno.
Setali gradom jesu i igraci, i rukovodstvo a bogami i navijaci,a ja ne cuh da se neko na njih zaliietao.
Ali ako malo bolje procitas od onog dijela sa sranjem sto sam napisao ,zar stvarno mislis da smo TREBALI OKRENUTI GLAVE I PRAVITI SE MUTAVI iznijeti opet te iste gurabije i razmutiti serbe,mozda cak raspalitu rostilj i usput ohladiti koju gajbu sarajcice.
Opet kazem KURKO i mi konja za trku imamo.

- slusaj vamo
#507 Re: e moji "navijači"
Ne kazem da je trebalo sjediti i gledati, a sve i da kazem, znam da ja prvi ne bih pa sve da i tebe tu "preveslam", sebe ne bih mogao. Ali, ne radi se o tome. To toga nije ni trebalo ni smjelo doci, da je bilo ikakve organizacije, a tu je prvo klub da bar stadion organizuje. Medjutim, njima je bilo vaznije slikati se na pres konferencijama, na carsiji, sa gurabijama i tortama, nego organizovati svoje sopstvene redare, uspostaviti nekakvu normalnu komunikaciju sa policijom itd.
- DaysleepeR
#508 Re: e moji "navijači"
koliko se moze shvatiti iz novina, grupa koja je uletila na jug je zaustavljena, i poslana nazad od strane policije
nakon toga su neki skroz drugi momci naletili na manijake i popili batine ne ocekujuci da idu na ljute domace navijace
dok splicani nisu ni dosli do sarajeva
eh sad, zna li iko odakle su ti koji su uletili na jug, jer ovaj iz kiseljaka kaze da ni oni nisu ni stigli do sarajeva jer su zaustavljeni u rakovici?
totalno nejasna situacija, a momci koji su najebali i skakali u miljacku su se morali branit kao sto bi i svako...
u svakom slucaju, provokacija, nakon cega je ta grupa napustila grad a totalno drugi momci najebali i radi pretjerane reakcije prema momcima koji nisu odgovorni za prvi incident je otkazana tekma
meni to zvuci kao obostrano neodgovorno ponasanje, pa vi mene sad napadajte ako hocete ali timeline i fakti tako govore
nakon toga su neki skroz drugi momci naletili na manijake i popili batine ne ocekujuci da idu na ljute domace navijace
dok splicani nisu ni dosli do sarajeva
eh sad, zna li iko odakle su ti koji su uletili na jug, jer ovaj iz kiseljaka kaze da ni oni nisu ni stigli do sarajeva jer su zaustavljeni u rakovici?
totalno nejasna situacija, a momci koji su najebali i skakali u miljacku su se morali branit kao sto bi i svako...
u svakom slucaju, provokacija, nakon cega je ta grupa napustila grad a totalno drugi momci najebali i radi pretjerane reakcije prema momcima koji nisu odgovorni za prvi incident je otkazana tekma
meni to zvuci kao obostrano neodgovorno ponasanje, pa vi mene sad napadajte ako hocete ali timeline i fakti tako govore
- cyprus
#509 Re: e moji "navijači"
U Bosni ne postoji obostranostDaysleepeR wrote:...obostrano neodgovorno ponasanje...
- zateznistub
#510 Re: e moji "navijači"
Postoji, samo rijetki imaju hrabrosti i ponosa da priznaju.cyprus wrote:U Bosni ne postoji obostranostDaysleepeR wrote:...obostrano neodgovorno ponasanje...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#511 Re: e moji "navijači"
Ispravka,neki ,tj neki dijelovi nekih podgrupa (istina vecinom iz Splita) su zaustavljeni pred Sarajevom. Nije istina sto se provlacila prica da niko iz Splita nije dosao do stadiona i ulica oko stadiona..zato sam i vise puta napisao na ovoj temi NE VJERUJTE SVE STO VAM SERVIRAJU NA MEDIJIMADaysleepeR wrote: dok splicani nisu ni dosli do sarajeva
.......
.....
Evo ti sta se zapravo desavalo sa tom grupom sto je greskom policije sprovedena na istok Grbavice a zbog izgleda stadiona fakticki i na jug stadiona (spojene tribine)-. Vidjenje i pozadina desavanja,kretanja i namjera te grupe sto je sprovedena do stadiona .
križar wrote:Ovo je mucno citati pocevsi od izjava torcidasa,turske jatagane necu ni komentirati osim nekoliko objektivnih navijaca i tako dolazim do zakljucka da su srbi jedini realni ovdje smijesno ali istinito.....
IDIOTI CITAJTE!!!I ONAKO SE VISE MANJE SVE ZNA OD STRANE VASE MURIJE TAKO DA I NIJE NEKA TAJNA!!!
100 LJUDI SE PREBACUJE U CAPLJINU IZ SPLITA ZNACI PRVA EKIPA TORCIDE KRETENI ,SE PREBACUJE U CAPLJINU A NE NEKAKVI HERCEGOVCI KOJI SE SPOMINJU ALOOOOOOOOOO TE IH JE PO ORG. TAMO TREBALO CEKAT 2 AUTOBUSA BIH TABLICA I SKUPA SA BUSOM MOKOSICE UPASTI OKO 12h U CENTAR GRADA,VIDJEVSI 100 LJUDI NA JEDNOM MJESTU VOZACI NISU TILI VOZIT JER SU SKUZILI KOJA JE SHEMA.....TRAJE NATEZANJE U ZADNJI CAS KAKO SE PREBACITI U SARAJEVO I UPASTI U GRAD I TEK OKO 11h PRISTAJE VOZITI 2 BUSA UPUCUJEMO SE U 3 BUSA PREMA SARAJEVU I NA ULAZ SARAJEVO BLOKADA POLICIJE PRETRES I UZ PRATNJU KRETENI CITAJTE 2 KOMBIJA I 2 AUTA PRASINARA NAS VODE DO STADIONA VOZIMO NAMJERNO 30-40 KM NA SAT STAJAJUCI NA NOGAMA DA LI CE TE IZLETIT NA NAS IZ OKOLNIH KAFICA GDJE STE IMALI OBRACUN POSLJE S NNASIM SLAVONCIMA I ZAGREBCANIMA A NE S MOKOSICOM COBANI.......I NISTA SE NE DOGADA ULAZIMO NA STADION I IZLAZIMO IZ BUSEVA UGLEDAMO MANIJAKE NA TRIBINI 15 NJIH KAKO SLAZU KOREO U SVOM KOPU,TRCIMO NA NJIH NA NASEM PUTU STOJI OGRADA I IZA NJE 7-8 REDARA I 2 PANDURA RAZBIJAMO OGRADU I IDEMO NA NJIH NEGDJE OKO 60-70 LJUDI SVI SE NISU USPJELI PREBACITI JER IH JE MURIJA ZAUSTAVILA NA IZLASKU IZ BUSEVA...
KRATKA TUCA S MANIJACIMA KOJI SVAKA IM CAST DRZE CRTU NJIH 2-3 JEDAN S VRHA PALI BAKLJU I GADJA VOGA JEDAN VADI NOZ I PITAM SE ZASTO DECKO IMA NOZ NA TRANSPARENTIMA????KAKO JE USAO S NJIM???TOLIKO NELOGICNOSTI OVO GOSTOVANJE IMA...IDEMO DALJE...MANIJACI BJEZE TAJ STA JE OSTAO PREBIJE JE ALI NE I CIPELAREN IDIOTI VIDJET CETE SLIKE UBRZO...STAJEMO NA TRIBINI NJIHOVOJ PIVAMO HR PJESME DOLAZI KORDON MURIJE SKUPLJAMO SE U CRTU OCEKUJUCI TESKE BATINE OD MURIJE..ILI RADI STRAHA ILI RADI KAMERA STA SU BILE ILI NECEG TRECEG NE ZNAM POLICIJA NAS VRACA NA TRIBINU BEZ IJEDNOG UDARCA STA SAM UMRA OD SMIJEHA KAD SAM VIDIO,VRACAMO SE NAZAD KRATKA TUCA S NJIMA JER NAS ZELE VRATIT KUCI,,,NEMAJUCI POJMA STA JE VANKA....VANKA NECU KOMENTIRATI JER NISAM BIA POHVALA MANIJACIMA ZA VANKA ALI POHVALA I MOJIMA PODRUZNICAMA STA SU STALI RAJI NA CRTU KOLIKO SU MOGLI,,,,,,I PITANJE ZA VAS ZASTO NISTE KAD STE USLI NA STADION ZALETILI SE PREKO 50-60 SPECIJJALACA I 50 REDARA I PROBALI NASPAST NAS 150-200 ZASTOOOOOOOOOOOOO?????????????????UNISTILI SMO VAM KOP,RODENDAN SVE.....SRETAN RODENDAN DECKI NESVRSTANI SPLIT
- mist
#512 Re: e moji "navijači"
Mah,vidi procitao sam jedan post nekog njihovog lika,kako je sve ovo unaprijed planirano,cilj je bio praviti belaj po gradu a ne na stadionu, ali su zaglavili na tribini, s toga,kada malo bolje razmislim dobro se i zavrsilo, po njih.slusaj vamo wrote:Ne kazem da je trebalo sjediti i gledati, a sve i da kazem, znam da ja prvi ne bih pa sve da i tebe tu "preveslam", sebe ne bih mogao. Ali, ne radi se o tome. To toga nije ni trebalo ni smjelo doci, da je bilo ikakve organizacije, a tu je prvo klub da bar stadion organizuje. Medjutim, njima je bilo vaznije slikati se na pres konferencijama, na carsiji, sa gurabijama i tortama, nego organizovati svoje sopstvene redare, uspostaviti nekakvu normalnu komunikaciju sa policijom itd.
Jer da su kojim slucajem zavrsili u gradu zar misle da bi ih neki Mujo iz buregdzinice,Lirim iz pekare,hladno posmatrali kako im unistavaju imovinu ili neki likovi kockastih glava sa geverom za pojasom koji svaki dan piju kafu na istom mjestu i supljiraju koga ce zavaliti i prevariti kako im izvrcu stolove.
Cisto sumljam da bi ovi shvatili kako oni kazu taj ULTRA fazon.
Kako god iz svega ovoga ispade da je murija doduse nesvjesno sprijecila pokolj.
Ono sto hocu da ti kazem jeste da je tesko shvatiti umove takvih likova puca njima neka stvar i za Hajdukom i za Torcidom oni zive u nekom svom svijetu 24 sata, a murija ko murija,postoji mnogo nacina da nekoga preveslas.
-
Baudelaire
#513 Re: e moji "navijači"
Generalno, može se tako shvatiti. Međutim, ako pročitate sve što je Torcida pred utakmicu navodila, organizovali su se da dođu i prave belaj po Sarajevu. U tom slučaju nisu ovi koji su nastradali baš bili nedužni. Samo su očekivali da oni prvi počnu sa belajem, a ne da ulete u zamku. Kad su jadni došli da prave spektakl ( čast izuzecima naravno ), odakle im onolike palice, bokseri, i ostali prijateljski rekviziti? Haj mi samo to objasnite. Reakcija Željinih navijača je po meni bila onakva kakva je trebala biti, a kad neko dođe da ruši moj grad i da se posere na najvećeg rivala mog kluba, navijam za svog rivala. I uvijek ću.
Pojedinci koji se groze na to što mi likujemo nad batinama koje je Torcida dobila, očigledno nisu svjesni da ovo i nije klasični primjer huliganizma od strane Željinih navijača, već više dokaz da su spremni braniti svoj klub i svoj grad ako je to potrebno. Manijaci belaj i nerede nisu planirali, to se može skontati i po koreografiji koja je bila spremna. Da su pustili ovu stoku da radi ono zbog čega je došla i da su se oslonili na reakciju policije, stanje bi na kraju ispalo puno gore nego što je ispalo.
Pojedinci koji se groze na to što mi likujemo nad batinama koje je Torcida dobila, očigledno nisu svjesni da ovo i nije klasični primjer huliganizma od strane Željinih navijača, već više dokaz da su spremni braniti svoj klub i svoj grad ako je to potrebno. Manijaci belaj i nerede nisu planirali, to se može skontati i po koreografiji koja je bila spremna. Da su pustili ovu stoku da radi ono zbog čega je došla i da su se oslonili na reakciju policije, stanje bi na kraju ispalo puno gore nego što je ispalo.
- slusaj vamo
#514 Re: e moji "navijači"
@mist
Tu se apsolutno u svemu slazem, zato i kazem da je pukom srecom odlicno proslo kako je moglo, sve zahvaljujuci nebrizi i "lako cemo" nazovi organizatora.
Tu se apsolutno u svemu slazem, zato i kazem da je pukom srecom odlicno proslo kako je moglo, sve zahvaljujuci nebrizi i "lako cemo" nazovi organizatora.
- ganjeta
#515 Re: e moji "navijači"
Baudelaire wrote:Generalno, može se tako shvatiti. Međutim, ako pročitate sve što je Torcida pred utakmicu navodila, organizovali su se da dođu i prave belaj po Sarajevu. U tom slučaju nisu ovi koji su nastradali baš bili nedužni. Samo su očekivali da oni prvi počnu sa belajem, a ne da ulete u zamku. Kad su jadni došli da prave spektakl ( čast izuzecima naravno ), odakle im onolike palice, bokseri, i ostali prijateljski rekviziti? Haj mi samo to objasnite. Reakcija Željinih navijača je po meni bila onakva kakva je trebala biti, a kad neko dođe da ruši moj grad i da se posere na najvećeg rivala mog kluba, navijam za svog rivala. I uvijek ću.
Inače se pretežno slažem sa tvojim mišljenjem, ali za ovo od mene veliki naklon.
Uljani su došli sa jednom namjerom da pokvare rodjendansko slavlje i naprave belaj, ko to ne vidi ili ne želi da vidi pored svojih očiju...šta da ti pričam
Možda će zvučati kontradiktorno Manijci su spriječili veći belaj, jer da su ušli na stadion svi koji su trebali doći, a vjerovatno bi ih bilo i više od 1000 i da su počeli orgijati na sjeveru, na kojem je puno djece, djevojaka, starih ljudi garantujem da bi bilo više povrijedjenih, poznavajući našu muriju oni bi to spriječili ali u qrcu.
- slusaj vamo
#516 Re: e moji "navijači"
Da, kojim slucajem, vise citas a manje seruckas i navijas za svoje preko interneta, vidio bi sljedece: da niko od tih "preko bare", koji ko zna kakve su ti komplekse drugdje nabili, ne brani te koje nazivas "uljanima", a koje je tvoj nepogresivi klub doveo u grad bez ikakve namjere da ista organizuje, sem gurabija i serbeta.
- slusaj vamo
#517 Re: e moji "navijači"
Nisam preko bare, tako da se, bezmudi internet huliganu, nisam ni mogao prepoznati.
Levat ti je ipak izgleda tata, inace bi te bar bolje odgojio, kada ti vec malo mozga nije uspio genima prenijeti.
Levat ti je ipak izgleda tata, inace bi te bar bolje odgojio, kada ti vec malo mozga nije uspio genima prenijeti.
Last edited by slusaj vamo on 08/10/2011 22:41, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#518 Re: e moji "navijači"
Hvala ti ganjeta.
Pokazao si iskustvo kakvo onaj od neki dan sto se zalozio za Lukasenka nije imao. Ucite djeco.
Pokazao si iskustvo kakvo onaj od neki dan sto se zalozio za Lukasenka nije imao. Ucite djeco.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#519 Re: e moji "navijači"
jeza u ledja wrote:Hvala ti ganjeta.
-
The 51st State
#520 Re: e moji "navijači"
sto dovodi do legitimnog pitanja, sto ste ih zvali?ganjeta wrote:Baudelaire wrote:Generalno, može se tako shvatiti. Međutim, ako pročitate sve što je Torcida pred utakmicu navodila, organizovali su se da dođu i prave belaj po Sarajevu. U tom slučaju nisu ovi koji su nastradali baš bili nedužni. Samo su očekivali da oni prvi počnu sa belajem, a ne da ulete u zamku. Kad su jadni došli da prave spektakl ( čast izuzecima naravno ), odakle im onolike palice, bokseri, i ostali prijateljski rekviziti? Haj mi samo to objasnite. Reakcija Željinih navijača je po meni bila onakva kakva je trebala biti, a kad neko dođe da ruši moj grad i da se posere na najvećeg rivala mog kluba, navijam za svog rivala. I uvijek ću.
Pojedinci koji se groze na to što mi likujemo nad batinama koje je Torcida dobila, očigledno nisu svjesni da ovo i nije klasični primjer huliganizma od strane Željinih navijača, već više dokaz da su spremni braniti svoj klub i svoj grad ako je to potrebno. Manijaci belaj i nerede nisu planirali, to se može skontati i po koreografiji koja je bila spremna. Da su pustili ovu stoku da radi ono zbog čega je došla i da su se oslonili na reakciju policije, stanje bi na kraju ispalo puno gore nego što je ispalo.![]()
![]()
![]()
Inače se pretežno slažem sa tvojim mišljenjem, ali za ovo od mene veliki naklon.![]()
Uljani su došli sa jednom namjerom da pokvare rodjendansko slavlje i naprave belaj, ko to ne vidi ili ne želi da vidi pored svojih očiju...šta da ti pričam.Ovi preko bare pojedini odlično izgleda vide.
Možda će zvučati kontradiktorno Manijci su spriječili veći belaj, jer da su ušli na stadion svi koji su trebali doći, a vjerovatno bi ih bilo i više od 1000 i da su počeli orgijati na sjeveru, na kojem je puno djece, djevojaka, starih ljudi garantujem da bi bilo više povrijedjenih, poznavajući našu muriju oni bi to spriječili ali u qrcu.
-
The 51st State
#521 Re: e moji "navijači"
sta hoces da postignes? kakav ti je cilj, misija? nebulozises po topiku sa kvazi moralno-humanisticke pozicije, realno jedino sto je ispod "internet huligana", na nekoj skali, je prica "nasilje je glupost".slusaj vamo wrote:...
- slusaj vamo
#522 Re: e moji "navijači"
Sacekas dok zovne Amara na mobilni...
Hocu da vidim da neko ko fol navija za Zelju povuce to pitanje zasto su uopste i pozvani, kada sad odjednom ne valjaju.
Sto se ostalog tice, s nekim si me zamijenio ili daj korektan citat.
Hocu da vidim da neko ko fol navija za Zelju povuce to pitanje zasto su uopste i pozvani, kada sad odjednom ne valjaju.
Sto se ostalog tice, s nekim si me zamijenio ili daj korektan citat.
Last edited by slusaj vamo on 09/10/2011 00:00, edited 2 times in total.
- Kaligrafija
#523 Re: e moji "navijači"
Zna li neko kakva je uloga bila nekoliko navijaca Sarajeva u tim neredima , nesto mahala prica, ali nebi da valjam gluposti rekla-kazala , ako neko zna nek napise i jel to istina!?

- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#524 Re: e moji "navijači"
slusaj vamo wrote:Nisam preko bare, tako da se, bezmudi internet huliganu, nisam ni mogao prepoznati.
a pričaš o srednjem vijeku na drugoj temi.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#525 Re: e moji "navijači"
Kaligrafija wrote:Zna li neko kakva je uloga bila nekoliko navijaca Sarajeva u tim neredima , nesto mahala prica, ali nebi da valjam gluposti rekla-kazala , ako neko zna nek napise i jel to istina!?![]()
![]()
![]()
![]()
dao si sam sebi odgovor, MAHALA prica..
i de nam napisi, jos nisam nista slicno cuo