zasto ne iznad_prosjecno iskusan u seksupatkapatkapatka wrote:Alkohol: nikako
Izlasci: standardno
Ples: standardno
Romantičar: povremeno
Seks: prosječno iskusan
Društvo: narodni heroj
Maniri: prosječni građanin -
Šta zapravo žene žele?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ljubav_aha
#501 Re: Šta zapravo žene žele?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#502 Re: Šta zapravo žene žele?
ma zene hoce muskarca, samo je to u zadnje vrijeme deficitarna roba
zanimljivija tema bi bila-sta zene ne zele
- headbanger
#503 Re: Šta zapravo žene žele?
nije tako, evo meneplain vanilla wrote:ma zene hoce muskarca, samo je to u zadnje vrijeme deficitarna roba
ja sam musko, ne placem, ne radim po kuci, donesem pare i dam ih zeni
nekad volim popit koju lozu
ne tucem cak ni iz ljubavi
mala cuna ali et moze posluztit
- vicious2
#504 Re: Šta zapravo žene žele?
prolazeci kroz komentare ovdje i citajuci odgovore nekako mi se nametnulo protupitanje - jeste li vi spremni biti ono sto zene zapravo zele?
ne mislim generalno, nego individualno - ako vam neko kaze ne svidja mi se to i to sto ti radis - koliko ste se vi spremni mijenjati...
ja ne znam sta zelim - ali definitivno znam sta ne zelim ...
ne mislim generalno, nego individualno - ako vam neko kaze ne svidja mi se to i to sto ti radis - koliko ste se vi spremni mijenjati...
- cat lover
#505 Re: Šta zapravo žene žele?
jel' ovo stvarno mislite odgonetnuti il' se zezate 
- plain vanilla
#506 Re: Šta zapravo žene žele?
rekoh ja da bi lakse bilo pricati o tome sta ne zelimo
i muskarci i zene
i muskarci i zene
- Ghost_Rider_XXX
#507 Re: Šta zapravo žene žele?
U prihvatljivim granicama, tj. dokle otklon od ose ne prijeti rušenju strukture. BTW ako joj se ne svidja šta ja i kako radim koji će moj sa mnom?vicious2 wrote:prolazeci kroz komentare ovdje i citajuci odgovore nekako mi se nametnulo protupitanje - jeste li vi spremni biti ono sto zene zapravo zele?
- vicious2
#508 Re: Šta zapravo žene žele?
Ghost_Rider_XXX wrote:U prihvatljivim granicama, tj. dokle otklon od ose ne prijeti rušenju strukture. BTW ako joj se ne svidja šta ja i kako radim koji će moj sa mnom?vicious2 wrote:prolazeci kroz komentare ovdje i citajuci odgovore nekako mi se nametnulo protupitanje - jeste li vi spremni biti ono sto zene zapravo zele?
upravo
- Aurora Borealis
#509 Re: Šta zapravo žene žele?
Ne treba biti iskljuciv sa stavom "ako joj se ne svidja šta ja i kako radim koji će moj sa mnom". Zar je smak svijeta poslusati zenu kad kaze da zatvarate pastu poslije pranja zuba i da ciljate u centar WC skoljke? Ja mislim da nije.Ghost_Rider_XXX wrote:U prihvatljivim granicama, tj. dokle otklon od ose ne prijeti rušenju strukture. BTW ako joj se ne svidja šta ja i kako radim koji će moj sa mnom?vicious2 wrote:prolazeci kroz komentare ovdje i citajuci odgovore nekako mi se nametnulo protupitanje - jeste li vi spremni biti ono sto zene zapravo zele?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#510 Re: Šta zapravo žene žele?
Jedno su sitnice poput ovih koje je aurora navela, ali ako neko trazi od nekoga da se mijenja kao licnost onda su to neki skroz drugi problemi i ne znam sta uopste radi sa tom osobom.
Nekako je logicno da u veze ulazimo zato jer nam se ta osoba svidja kao takva, ali znam tonu slucajeva gdje dodje do drasticnih mijenjanja od sitnica pa do krupnih stvari, e sad ne znam sta da mislim o osobama koje to pustaju.

Nekako je logicno da u veze ulazimo zato jer nam se ta osoba svidja kao takva, ali znam tonu slucajeva gdje dodje do drasticnih mijenjanja od sitnica pa do krupnih stvari, e sad ne znam sta da mislim o osobama koje to pustaju.
- plain vanilla
#511 Re: Šta zapravo žene žele?
sto rece najpoznatija licnost ovih dana-ma kome cemo se mi prilagodjavati 
- ladyblue18
#512 Re: Šta zapravo žene žele?
plain vanilla wrote:sto rece najpoznatija licnost ovih dana-ma kome cemo se mi prilagodjavati
- cat lover
#513 Re: Šta zapravo žene žele?
danas jedno, sutra drugo... 
- Mis mekinjas
#514 Re: Šta zapravo žene žele?
jojjjjjjjj, ja ovu GMO jagodu nikako ne bih mogla pojesti, daj neku crvenu, sočnu...ladyblue18 wrote:Jedno su sitnice poput ovih koje je aurora navela, ali ako neko trazi od nekoga da se mijenja kao licnost onda su to neki skroz drugi problemi i ne znam sta uopste radi sa tom osobom.
Nekako je logicno da u veze ulazimo zato jer nam se ta osoba svidja kao takva, ali znam tonu slucajeva gdje dodje do drasticnih mijenjanja od sitnica pa do krupnih stvari, e sad ne znam sta da mislim o osobama koje to pustaju.![]()
- ladyblue18
#515 Re: Šta zapravo žene žele?
Mis mekinjas wrote: jojjjjjjjj, ja ovu GMO jagodu nikako ne bih mogla pojesti, daj neku crvenu, sočnu...![]()
- Mis mekinjas
#516 Re: Šta zapravo žene žele?
pa bnb ostaćeš nepojeDena...ladyblue18 wrote:Mis mekinjas wrote: jojjjjjjjj, ja ovu GMO jagodu nikako ne bih mogla pojesti, daj neku crvenu, sočnu...![]()
![]()
![]()
da vidis mog keza kad sam nabasala na nju odmah sam znala da ide u avatar.
Slaze mi se uz nick.
Aj off.... sorry....
- ladyblue18
#517 Re: Šta zapravo žene žele?
Mis mekinjas wrote:
pa bnb ostaćeš nepojeDena...![]()
![]()
![]()
![]()
Aj off.... sorry....![]()
![]()
![]()
![]()
Necemo vise.
- ljubav_aha
#518 Re: Šta zapravo žene žele?
o plavi se jagoda iz laboratorijeladyblue18 wrote:Mis mekinjas wrote:
pa bnb ostaćeš nepojeDena...![]()
![]()
![]()
![]()
Aj off.... sorry....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma naci ce se neko ko je spreman da rizikuje
![]()
Necemo vise.
ma to ce komi probati bez problema
- vesna555
#519 Re: Šta zapravo žene žele?
Valjda su ga mama i tata naučili ovim stvarima kao i mene, nemam ja tu šta njemu govoriti da spušta wc dasku,cilja u wc šolju i da zatvara pastu. Nije mi dijete, ne pada mi na pamet da nekog preodgajam u tim godinama. Uvijek volim reći da sam se u njega takvog zaljubila i zadnje na svijetu što želim je da se mijenja.Aurora Borealis wrote:Ne treba biti iskljuciv sa stavom "ako joj se ne svidja šta ja i kako radim koji će moj sa mnom". Zar je smak svijeta poslusati zenu kad kaze da zatvarate pastu poslije pranja zuba i da ciljate u centar WC skoljke? Ja mislim da nije.
A što se tiče zajedničkog života i navika, tu se naravno svi trebaju navikavati ispočetka i naravno da sigurno ima stvari koje nerviraju, ali ove osnovne stvari nisu nikada bile problem u mom slučaju.
Problem jeste kada se ti promijeniš, pa očekuješ da se i voljena osoba mijenja jer si se ti promijenio. Ili kad pokušavaš nečije životne stvavove mijenjati, npr. po pitanju vjere, politike i slično. A što se tiče ovakvih sitnica, sve je stvar kompromisa i navikavanja na početku...
- ljubav_aha
#520 Re: Šta zapravo žene žele?
muskarac nije musko ako ne zeli oprati WC ,narocito WC solju,vecina nasih muskaraca komentarise sa sprdnjom,pa dobro,gdje je tu repsektvesna555 wrote:Valjda su ga mama i tata naučili ovim stvarima kao i mene, nemam ja tu šta njemu govoriti da spušta wc dasku,cilja u wc šolju i da zatvara pastu. Nije mi dijete, ne pada mi na pamet da nekog preodgajam u tim godinama. Uvijek volim reći da sam se u njega takvog zaljubila i zadnje na svijetu što želim je da se mijenja.Aurora Borealis wrote:Ne treba biti iskljuciv sa stavom "ako joj se ne svidja šta ja i kako radim koji će moj sa mnom". Zar je smak svijeta poslusati zenu kad kaze da zatvarate pastu poslije pranja zuba i da ciljate u centar WC skoljke? Ja mislim da nije.
A što se tiče zajedničkog života i navika, tu se naravno svi trebaju navikavati ispočetka i naravno da sigurno ima stvari koje nerviraju, ali ove osnovne stvari nisu nikada bile problem u mom slučaju.
Problem jeste kada se ti promijeniš, pa očekuješ da se i voljena osoba mijenja jer si se ti promijenio. Ili kad pokušavaš nečije životne stvavove mijenjati, npr. po pitanju vjere, politike i slično. A što se tiče ovakvih sitnica, sve je stvar kompromisa i navikavanja na početku...
- Aurora Borealis
#521 Re: Šta zapravo žene žele?
Da, i problem nastaje kada druga strana (bilo muska bilo zenska) taj kompromis shvati kao pokusaj mijenjanja a sve pod floskulom koju sam u postu ranije citirala. Nikome nije cilj nikoga preodgajati. Ali postoji jasno diferenciran tip licnosti "spasioca" koji zeli sve ispraviti i popraviti i izvesti druge na pravi put. Dabogda niko od nas ne naletio na takvog/takvuvesna555 wrote:Valjda su ga mama i tata naučili ovim stvarima kao i mene, nemam ja tu šta njemu govoriti da spušta wc dasku,cilja u wc šolju i da zatvara pastu. Nije mi dijete, ne pada mi na pamet da nekog preodgajam u tim godinama. Uvijek volim reći da sam se u njega takvog zaljubila i zadnje na svijetu što želim je da se mijenja.Aurora Borealis wrote:Ne treba biti iskljuciv sa stavom "ako joj se ne svidja šta ja i kako radim koji će moj sa mnom". Zar je smak svijeta poslusati zenu kad kaze da zatvarate pastu poslije pranja zuba i da ciljate u centar WC skoljke? Ja mislim da nije.
- plain vanilla
#522 Re: Šta zapravo žene žele?
ovo nema veze s temom, ali nisam znala gdje postaviti, a da ne otvaram novu
NISU JEDINO ŽENE OPTEREĆENE NEKIM STVARIMA: Čega se muškarci najviše stide kad se skinu goli?
Ne strepe samo žene od toga šta će njihov partner pomisliti kada se skinu pred njim. Štaviše, neki muškarci su toliko opsjednuti sopstvenim nedostacima da ni ne stignu da misle o onim ženskim.
Evo liste najčešćih muških fizičkih kompleksa.
1. NE BAŠ PRETJERANO RAZVIJENI TRBUŠNI MIŠIĆI - muškarci misle da žene vole samo muškarce građene kao Dejvid Bekam i to ih poprilično zabrinjava.
2. MIRIS ZNOJA - muškarci se pojačano znoje, posebno oni koji su fizički malo aktivniji, a niko ne voli da bude zapamćen kao "smrdljivko".
3. PRETJERANA DLAKAVOST GORNjEG DJELA TIJELA - iako ima i onih koji su jako ponosni na svoj "ljubavni tepih", veliki broj muškaraca se zapravo stidi dlakavih grudi, ramena i leđa.
4. SALO OKO STRUKA - ako žena kaže da joj je to baš slatko, to zapravo samo pogoršava stvar.
5. ZNOJENjE OKO INTIMNIH DIJELOVA - brine ih pretjerano znojenje jer misle da bi mogli da se zgade ženi.
6. NEDOVOLjNO RAZVIJENO TIJELO - muškarci se na početku veze boje da pred ženom neće ispasti ono što ona očekuje. Ali, nakon što veza dođe do određene faze, nervoza nestaje.
7. IZRAŽENE GRUDI - koliko žene mogu patiti zbog premalih ili opuštenih grudi, toliko muškarci mogu patiti jer imaju preizražene grudi za jednog muškarca.
8. IZGLED PENISA - brine ih apsolutno sve u vezi sa njim - veličina, oblik, boja ili položaj, piše Magazin.
NISU JEDINO ŽENE OPTEREĆENE NEKIM STVARIMA: Čega se muškarci najviše stide kad se skinu goli?
Ne strepe samo žene od toga šta će njihov partner pomisliti kada se skinu pred njim. Štaviše, neki muškarci su toliko opsjednuti sopstvenim nedostacima da ni ne stignu da misle o onim ženskim.
Evo liste najčešćih muških fizičkih kompleksa.
1. NE BAŠ PRETJERANO RAZVIJENI TRBUŠNI MIŠIĆI - muškarci misle da žene vole samo muškarce građene kao Dejvid Bekam i to ih poprilično zabrinjava.
2. MIRIS ZNOJA - muškarci se pojačano znoje, posebno oni koji su fizički malo aktivniji, a niko ne voli da bude zapamćen kao "smrdljivko".
3. PRETJERANA DLAKAVOST GORNjEG DJELA TIJELA - iako ima i onih koji su jako ponosni na svoj "ljubavni tepih", veliki broj muškaraca se zapravo stidi dlakavih grudi, ramena i leđa.
4. SALO OKO STRUKA - ako žena kaže da joj je to baš slatko, to zapravo samo pogoršava stvar.
5. ZNOJENjE OKO INTIMNIH DIJELOVA - brine ih pretjerano znojenje jer misle da bi mogli da se zgade ženi.
6. NEDOVOLjNO RAZVIJENO TIJELO - muškarci se na početku veze boje da pred ženom neće ispasti ono što ona očekuje. Ali, nakon što veza dođe do određene faze, nervoza nestaje.
7. IZRAŽENE GRUDI - koliko žene mogu patiti zbog premalih ili opuštenih grudi, toliko muškarci mogu patiti jer imaju preizražene grudi za jednog muškarca.
8. IZGLED PENISA - brine ih apsolutno sve u vezi sa njim - veličina, oblik, boja ili položaj, piše Magazin.
- Not My Idea
#523 Re: Šta zapravo žene žele?
ja mi jakog muskarca koji se brine kako ce se zeni dopast njegovi trbusni misici, salo, nedovoljno razvijeno tijelo, izrazene grudi
kad vec dodje do toga da ga zena vidi golog, treba znat da je fizicki izgled najmanji problem.
but maybe that's just me...
kad vec dodje do toga da ga zena vidi golog, treba znat da je fizicki izgled najmanji problem.
but maybe that's just me...
- Allenass
#524 Re: Šta zapravo žene žele?
Gore je kad uopšte ne brine. 
- plain vanilla
#525 Re: Šta zapravo žene žele?
pa smeta li vam sta od navedenog?
jel brinu bez razloga?
jel brinu bez razloga?