Valjda ce bitifrngla wrote:vjerovatno uskoro nekad, tako mi je receno... ako laze ta osoba, lazem i ja
Samo cudno sto jos nije bilo najave iz Mcd da se otvara Mcd restoran u BiH.
Valjda ce bitifrngla wrote:vjerovatno uskoro nekad, tako mi je receno... ako laze ta osoba, lazem i ja
Vjerovatno zato seto se i ne otvarasarajevsko_pivo wrote:Valjda ce bitifrngla wrote:vjerovatno uskoro nekad, tako mi je receno... ako laze ta osoba, lazem i ja
Samo cudno sto jos nije bilo najave iz Mcd da se otvara Mcd restoran u BiH.
Usla, trazila McFlurry, videla lika sa imenom Nedim.... ali ga nista nisam pitalamanki wrote: Ušao, tražio McFlurry, vidio lika s našim imenom (Edin, da budem precizniji), i bilo mi zanimljivo. Kontam Sandžaklija došao neki pa radi.. Vidim poslije lik se malo pogubio s narudžbama, i priča na ijekavici, i došao mu neki Srbijanac pomoći. Pitam ga odakle je, kaže on iz Sarajeva. Pitam ga otkud tu, kaže on "na obuci sam, uskoro se otvara i kod nas McDonalds". Pitam ga da li se otvara u Imperijalu kako se priča kod nas, on kaže "izvini, poslovna tajna ne mogu ti to otkriti", ja se zahvalim, i poželim mu puno sreće u radu, jer vidim da se je pogubio momak.
mig wrote:Usla, trazila McFlurry, videla lika sa imenom Nedim.... ali ga nista nisam pitalamanki wrote: Ušao, tražio McFlurry, vidio lika s našim imenom (Edin, da budem precizniji), i bilo mi zanimljivo. Kontam Sandžaklija došao neki pa radi.. Vidim poslije lik se malo pogubio s narudžbama, i priča na ijekavici, i došao mu neki Srbijanac pomoći. Pitam ga odakle je, kaže on iz Sarajeva. Pitam ga otkud tu, kaže on "na obuci sam, uskoro se otvara i kod nas McDonalds". Pitam ga da li se otvara u Imperijalu kako se priča kod nas, on kaže "izvini, poslovna tajna ne mogu ti to otkriti", ja se zahvalim, i poželim mu puno sreće u radu, jer vidim da se je pogubio momak.
Jest' pa da bude: "Oh joj, oprostite mi Vi"karanana wrote: trebala si ga pitati: nedim, ma jesi li to ti?
karanana wrote: trebala si ga pitati: nedim, ma jesi li to ti?
A mogla ga je i na engleskom pitatikaranana wrote:
trebala si ga pitati: nedim, ma jesi li to ti?
Drugi put pitaj momka jeli na ubuci radi Mcd u Sarajevu, kazu mu: Da je veoma popularan na sa-xmig wrote:Jest' pa da bude: "Oh joj, oprostite mi Vi"karanana wrote: trebala si ga pitati: nedim, ma jesi li to ti?Pitam se je li to taj isti ili ima nekoliko momaka na obuci
![]()
Pa ja htela da me bas on usluzi, da mu cujem naglasak, mozda to i neki Beogradjaninsarajevsko_pivo wrote:Drugi put pitaj momka jeli na ubuci radi Mcd u Sarajevu, kazu mu: Da je veoma popularan na sa-xmig wrote:Jest' pa da bude: "Oh joj, oprostite mi Vi"karanana wrote: trebala si ga pitati: nedim, ma jesi li to ti?Pitam se je li to taj isti ili ima nekoliko momaka na obuci
![]()
Ti si meni nesto sumnjiv... Edine!Edin H. wrote:Kako da ucjenimo Nedima koji se predstavlja kao Edin da nam oda poslovnu tajnu kada i gdje se otvara McDonalds![]()
Bas si smotanamig wrote:Pa ja htela da me bas on usluzi, da mu cujem naglasak, mozda to i neki Beogradjaninsarajevsko_pivo wrote:Drugi put pitaj momka jeli na ubuci radi Mcd u Sarajevu, kazu mu: Da je veoma popularan na sa-xmig wrote: Jest' pa da bude: "Oh joj, oprostite mi Vi"Pitam se je li to taj isti ili ima nekoliko momaka na obuci
![]()
Medjutim, koleginica do njega je bila brza
A bilo me blam da ga nicim izazvana pred svim onim ljudima pitam: Izvini, jesi li ti iz Bosne? Cula sam da se tamo otvara MCD... Pominjali su i tebe na sax-u!"
![]()
![]()
A lepo sam videla: "Nedim" i pocetno slovo prezimena, ali necu da kazem, mozda me tuzi sto sam mu licne podatke javno iznosila![]()
plain vanilla wrote: Bas si smotana![]()
Sto nisi rekla kako proucavas bosanski jezik, nabacis onih par rijeci koje si naucila i et
Haha, briga vas za Mek, vi samo hocete da se ja obrukam pa da dodje Nedim na forum da kaze: Kakva mi budala juce bila na poslu!JoseMujica wrote:trebala si samo naručiti pet u po' s lukom![]()
![]()
i bgt ga pitaj kad ce MCD u Tuzlimig wrote:Haha, briga vas za Mek, vi samo hocete da se ja obrukam pa da dodje Nedim na forum da kaze: Kakva mi budala juce bila na poslu!JoseMujica wrote:trebala si samo naručiti pet u po' s lukom![]()
![]()
![]()
A da se i slikam s njim, pa postavim sliku na forumu?plain vanilla wrote: i bgt ga pitaj kad ce MCD u Tuzli
vidis kako znas kad hocesmig wrote:A da se i slikam s njim, pa postavim sliku na forumu?plain vanilla wrote: i bgt ga pitaj kad ce MCD u Tuzli![]()
frngla wrote:pozeljno je hhahahh
Znaci, reci cu vas Nedimu!plain vanilla wrote:vidis kako znas kad hoces
eh hebiga...ja bih se kladio da bi dobila jedan široki osmijehmig wrote:Haha, briga vas za Mek, vi samo hocete da se ja obrukam pa da dodje Nedim na forum da kaze: Kakva mi budala juce bila na poslu!JoseMujica wrote:trebala si samo naručiti pet u po' s lukom![]()
![]()
![]()