I Like!alica.k wrote:
ja jutros
Floral suknja ti je san
Moderator: anex
I Like!alica.k wrote:
ja jutros
Izgleda da si bila upravu, imamo jako slican style.alica.k wrote:suknju sam tri dana drzala u kosarici da mi je neko ne kupi, budila se svaka dva sata da je ponovo dodamna kraju je bila moja moja mojaaaaaaaaa
OMG SavrsenoooooNadinka wrote:Zamzija, evo nesto za tebe, nadam se da sam poterfila,..
Ideja je:
Siroka suknja do koljena + klasicna majica tipa rolke u istoj boji + neke slatke baletanke - to npr u istoj nijansi otprilike, ti si rekla smedje, pa evo svijetlo smedjakasto je
+ torbica na kais ono preko ramena(kako se to zove postarski), slicna ima u mangu 50tak KM + neki sladak sako uzi, meni omiljeni su od pliša, to npr u jacoj boji da razbije ovu smedju,bez ili crnu
ogrlica preko rolke + narukvice - ove su mango + šal neki,
topli make up u smedjim nijansama
AAAAAAAAAAAAAAA, presavršeno je!!! Ti si majstor, majke mi! to je baš nešto što sam mislila!Nadinka wrote:Zamzija, evo nesto za tebe, nadam se da sam poterfila,..
Ideja je:
Siroka suknja do koljena + klasicna majica tipa rolke u istoj boji + neke slatke baletanke - to npr u istoj nijansi otprilike, ti si rekla smedje, pa evo svijetlo smedjakasto je
+ torbica na kais ono preko ramena(kako se to zove postarski), slicna ima u mangu 50tak KM + neki sladak sako uzi, meni omiljeni su od pliša, to npr u jacoj boji da razbije ovu smedju,bez ili crnu
ogrlica preko rolke + narukvice - ove su mango + šal neki,
topli make up u smedjim nijansama
i ovo je SUPERIŠKA!alica.k wrote:
ja jutros
A dobre suknje, gdje ovo zbavi zivota ti??alica.k wrote:vec, hajde mi napravite par kombinejsns sa ovom suknjom.

Ljeto vjerovatno, a mozes je i sada nositi samo mozda strample ispod, i neka kosuljica gore.alica.k wrote:e ladyblue, sve je to ljepo, al ja je vec imam 2 mjeseca i nijednom je nisam obukla. jednostavno nemam na sta :S il ce cekati jos ljeto il...ne znam eto.

Ja evo nadjoh ovu tvoju suknju za 25 funti na ovom River Island-u. Dostavljaju li oni u Bosnu??alica.k wrote:na asosu bgm
neinspire_me wrote:Ja evo nadjoh ovu tvoju suknju za 25 funti na ovom River Island-u. Dostavljaju li oni u Bosnu??alica.k wrote:na asosu bgm
A ja evo otvorila folder i trpam u njega stvari za razmatranje, sta bih sve mogla naruciti. Mogu ti reci, sreca moja pa ne dostavljajualica.k wrote:neinspire_me wrote:Ja evo nadjoh ovu tvoju suknju za 25 funti na ovom River Island-u. Dostavljaju li oni u Bosnu??alica.k wrote:na asosu bgm