Bakir Izetbegovic Predsjednik
- kajdara
#501 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Teško ovom barjaku sa ovakvim mu barjaktarima:

-
djido_mova
#502 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
za nekog ljudina za nekog nije zivimo u demokratij pa svak ima pravo da se izjasni,znam da potenciras na zavno-bih i istina je da je tim putem vracena drzavnost bih al je Alija bih vratio na kartu svijetanosara wrote: Tito je bio ljudina koja je Bosni vratila drzavnost... Knjigu u sake...
ti ako si zelio ostati u krnjoj Jugoslavij il srboslavij pa toliko zalis za njom tvoja stvar
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#503 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Aham, Aljo je aminovao i RSdjido_mova wrote:za nekog ljudina za nekog nije zivimo u demokratij pa svak ima pravo da se izjasni,znam da potenciras na zavno-bih i istina je da je tim putem vracena drzavnost bih al je Alija bih vratio na kartu svijetanosara wrote: Tito je bio ljudina koja je Bosni vratila drzavnost... Knjigu u sake...
ti ako si zelio ostati u krnjoj Jugoslavij il srboslavij pa toliko zalis za njom tvoja stvar
- nosara
#504 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ne znas ti ko ti glavu noha, a ne sta je demokratija... Nejse, Juga nam je sudbina, jerbo smo premalehni svi pojedinacno... Zivi bili pa vidjeli...djido_mova wrote:za nekog ljudina za nekog nije zivimo u demokratij pa svak ima pravo da se izjasni,znam da potenciras na zavno-bih i istina je da je tim putem vracena drzavnost bih al je Alija bih vratio na kartu svijetanosara wrote: Tito je bio ljudina koja je Bosni vratila drzavnost... Knjigu u sake...
Ja sam bio na karti svijeta od rodjenja... Reko, ko me turi na kartu, kazu drug Tito, e fala druze Tito sto me turi na kartu...
Inace, ti si u dure...
-
1mustra
#505 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Koliko ih ti kanis protjerati?feral.tribune wrote: Ni tebi ni Bakiru jednog dana nece biti dozvoljen ulazak u BiH. Bicete protjerani skupa sa Dodikom
- muha_sa
#506 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
djete drago smirider sedjido_mova wrote:za nekog ljudina za nekog nije zivimo u demokratij pa svak ima pravo da se izjasni,znam da potenciras na zavno-bih i istina je da je tim putem vracena drzavnost bih al je Alija bih vratio na kartu svijetanosara wrote: Tito je bio ljudina koja je Bosni vratila drzavnost... Knjigu u sake...
-poslije svih zlocina koji su nam ucinjeni od strane agresora i njihovih izvršioca zar je moralno sjest u neku kafancugu i za isti sto sa jednim od vodecih monstruma Krajišnikom
-jel moralno da se ukida ime medjunarodno priznatoj Republici Bosni i Hercegovini--clanici U.N.---i daje se ime genocidnoj tvorevini R.Srpska
-jel moralno da smo izjednaceni mi koji smo branili državu i oni koji su je napadali,rušili,razvaljivali i sad je razvaljuju.
-cula si za Velibora Ostojica
dosta sad za sad
-
djido_mova
#507 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
"Ne znas ti ko ti glavu noha"
libo tebe ko meni glavu "noha"
Jugoslavija je dva puta stvarana i obadva puta ugusena u krvi ne vjerujem da ce ikad vise svijet dopustiti da se formira nesto sto ce ponovo biti osudjeno na propast
a i velika vecina ljudi iz zemalja bivse jugoslavije to ne zele
libo tebe ko meni glavu "noha"
pa vidi svak ima pravo da zivi u svojim snovima tako i tiJuga nam je sudbina, jerbo smo premalehni svi pojedinacno
Jugoslavija je dva puta stvarana i obadva puta ugusena u krvi ne vjerujem da ce ikad vise svijet dopustiti da se formira nesto sto ce ponovo biti osudjeno na propast
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- nosara
#509 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ma vec se radi na tome... Zajednicki konzorciji se vec stvaraju... Naske to zaobilazi, jerbo smo se zapetljali s ovim klero-naci (znas vec) krimosima, pa nas ne shvataju zaozbiljno, ali nadoce i to...djido_mova wrote:"Ne znas ti ko ti glavu noha"
libo tebe ko meni glavu "noha"![]()
pa vidi svak ima pravo da zivi u svojim snovima tako i tiJuga nam je sudbina, jerbo smo premalehni svi pojedinacno
Bice Juga prije EU, zapamti...
-
djido_mova
#510 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
muha_sa wrote: djete drago smirider se![]()
![]()
-cula si za Velibora Ostojicaon je desna ruka zlikovca koji sad cami u Hagu
dosta sad za sad
ovo drago djete je imalo dovoljno godina da se izjasni na referendumu o nezavisnosti bih pa ti izracunaj koliko drago djete ima godina i jel dijete
a odakle ti znas da ovo djete (kako me ti nazivas) nije upravo iz grada koji je upravo taj Ostojic etnicki ocistio ?
i od mene dosta bolje da se vise i ne javljam jer covjek ne smije iznijet svoje misljenje,a da ga ne izvrijedjate i najurite pravo ste demokratski raspolozeni valjda tako izgleda jugodemokratija
ok vi ste ono jugonostalgicari sanjate povratak jugoslavije pa vam necu ometat idilu
- ultima_palabra
#511 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Daj ba @nosara, ti si ozbiljan čovjek... kakva crna Juga 
- plain vanilla
#512 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
pa ne mozes doci na forum, nesto reci, a nakon toga-necu se raspravljatidjido_mova wrote:muha_sa wrote: djete drago smirider se![]()
![]()
dosta sad za sad
ovo drago djete je imalo dovoljno godina da se izjasni na referendumu o nezavisnosti bih pa ti izracunaj koliko drago djete ima godina i jel dijete
a odakle ti znas da ovo djete (kako me ti nazivas) nije upravo iz grada koji je upravo taj Ostojic etnicki ocistio ?
i od mene dosta bolje da se vise i ne javljam jer covjek ne smije iznijet svoje misljenje,a da ga ne izvrijedjate i najurite pravo ste demokratski raspolozeni valjda tako izgleda jugodemokratija![]()
ok vi ste ono jugonostalgicari sanjate povratak jugoslavije pa vam necu ometat idilu
sto ne bi?
zato i postoji forum..
- nosara
#513 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Sta je ba, a Jugosfera...?ultima_palabra wrote:Daj ba @nosara, ti si ozbiljan čovjek... kakva crna Juga
Last edited by nosara on 11/01/2011 13:08, edited 1 time in total.
- nosara
#514 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Da te nije, Alija...-LIBERO- wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- muha_sa
#515 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
ne pada mi na pamet da ikog uvrijedim a posebno ne sakriven iza nekog nickadjido_mova wrote:muha_sa wrote: djete drago smirider se![]()
![]()
dosta sad za sad
i od mene dosta bolje da se vise i ne javljam jer covjek ne smije iznijet svoje misljenje,a da ga ne izvrijedjate i najurite pravo ste demokratski raspolozeni valjda tako izgleda jugodemokratija![]()
-nego-šta veliš za ove naše mufljuze koji glasaše da zlocinac bude na celu komisije za ljudska prava
-znaš-nisam od onih koji gataju pa kažu-da je Alija ovo uradio ne bi bilo ovo--to prepuštam mojoj nani da baca jal grah jal u šolju kahvenu gleda
-cinjenice na jednu a šta bi bilo da je bilo na drugu stranu--i gatarama.
-ima nešto što je vrijednije od fotelje i bilo koje love--po meni to je moral.
nego--šta veliš za Bakira i cestitanje dana genocidne tvorevine
- ultima_palabra
#516 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Šuplja...nosara wrote:Sta je ba, a Jugosfera...?ultima_palabra wrote:Daj ba @nosara, ti si ozbiljan čovjek... kakva crna Juga
-
palermo
#517 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Pa ne bih ja baš miješao rahmetli Aliju i Bakira, ipak svaku svoju nafaku i rezultate nosi sa sobom.
- plain vanilla
#518 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Cuj ne bi ih mijesao.palermo wrote:Pa ne bih ja baš miješao rahmetli Aliju i Bakira, ipak svaku svoju nafaku i rezultate nosi sa sobom.
Da Bakir nije Izetbegovic ne bi radio ni u mjesnoj zajednici.
A babo Bakirov potpisao postojanje RS, a Bakir rece sto rece neki dan.
Ali ne treba sad temu pretvarati u temu o Aliji, u pravu si.
-
1mustra
#519 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
U zamjenu za prestanak rata. Nije Alija nista dao Srbima, nego su se oni izborili za konkretizaciju svoje konstitutivnosti u vidu RS-a.plain vanilla wrote:Aham, Aljo je aminovao i RSdjido_mova wrote:za nekog ljudina za nekog nije zivimo u demokratij pa svak ima pravo da se izjasni,znam da potenciras na zavno-bih i istina je da je tim putem vracena drzavnost bih al je Alija bih vratio na kartu svijetanosara wrote: Tito je bio ljudina koja je Bosni vratila drzavnost... Knjigu u sake...
- plain vanilla
#520 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Necemo dalje o Aliji, ima se valjda sta i o Bakiru reci, ipak je ovo njegova tema.1mustra wrote:U zamjenu za prestanak rata. Nije Alija nista dao Srbima, nego su se oni izborili za konkretizaciju svoje konstitutivnosti u vidu RS-a.plain vanilla wrote:Aham, Aljo je aminovao i RSdjido_mova wrote: za nekog ljudina za nekog nije zivimo u demokratij pa svak ima pravo da se izjasni,znam da potenciras na zavno-bih i istina je da je tim putem vracena drzavnost bih al je Alija bih vratio na kartu svijeta
- spreca
#521 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
1mustra wrote: U zamjenu za prestanak rata. Nije Alija nista dao Srbima, nego su se oni izborili za konkretizaciju svoje konstitutivnosti u vidu RS-a.
Sto bar jos ne navede kako ste se "junacki" izborili ,a Fakir Izetbegovic je jedan obican papak i prije nego sto sta hlupi bilo bi fino da malo razmisli,naravno ako ima cime misliti.
Last edited by spreca on 11/01/2011 13:42, edited 1 time in total.
-
palermo
#522 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Da, ne bih pretvarao temu u priču o Aliji, ja imam svoje mišljenje o Aliji Izetbegoviću, iskazao sam ga više puta na forumu, i ne bih ponovno ulazio u to.plain vanilla wrote:Cuj ne bi ih mijesao.palermo wrote:Pa ne bih ja baš miješao rahmetli Aliju i Bakira, ipak svaku svoju nafaku i rezultate nosi sa sobom.
Da Bakir nije Izetbegovic ne bi radio ni u mjesnoj zajednici.
A babo Bakirov potpisao postojanje RS, a Bakir rece sto rece neki dan.
Ali ne treba sad temu pretvarati u temu o Aliji, u pravu si.
-
1mustra
#523 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Nisam je ja izborio, nije bilo junacki, samo rekoh da nije Alija poklonio.spreca wrote:1mustra wrote: U zamjenu za prestanak rata. Nije Alija nista dao Srbima, nego su se oni izborili za konkretizaciju svoje konstitutivnosti u vidu RS-a.
Sto bar jos ne navede kako ste se "junacki" izborili ,a Fakir Izetbegovic je jedan obican papak i prije nego sto sta hlupi bilo bi fino da malo razmisli,naravno ako ima cime da misliti.
- spreca
#524 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
nije to lijepo od vas1mustra wrote:Nisam je ja izborio, nije bilo junacki, samo rekoh da nije Alija poklonio.spreca wrote:1mustra wrote: U zamjenu za prestanak rata. Nije Alija nista dao Srbima, nego su se oni izborili za konkretizaciju svoje konstitutivnosti u vidu RS-a.
Sto bar jos ne navede kako ste se "junacki" izborili ,a Fakir Izetbegovic je jedan obican papak i prije nego sto sta hlupi bilo bi fino da malo razmisli,naravno ako ima cime da misliti.
-
popajic
#525 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
1) potpuno tacno ...na zalost !djido_mova wrote: 1)Alija je uspio ono sto ni jednom Bosnjaku nije od dolaska osmanlija, 2) a to je da vrati Bosnu i Hercegovinu na kartu svijeta i veliko hvala mu na tome..
2) toliko netacno da je smijesno !