Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
kajdara

#501 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by kajdara »

Teško ovom barjaku sa ovakvim mu barjaktarima:
Image
djido_mova

#502 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by djido_mova »

nosara wrote: Tito je bio ljudina koja je Bosni vratila drzavnost... Knjigu u sake... :D
za nekog ljudina za nekog nije zivimo u demokratij pa svak ima pravo da se izjasni,znam da potenciras na zavno-bih i istina je da je tim putem vracena drzavnost bih al je Alija bih vratio na kartu svijeta
ti ako si zelio ostati u krnjoj Jugoslavij il srboslavij pa toliko zalis za njom tvoja stvar
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#503 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

djido_mova wrote:
nosara wrote: Tito je bio ljudina koja je Bosni vratila drzavnost... Knjigu u sake... :D
za nekog ljudina za nekog nije zivimo u demokratij pa svak ima pravo da se izjasni,znam da potenciras na zavno-bih i istina je da je tim putem vracena drzavnost bih al je Alija bih vratio na kartu svijeta
ti ako si zelio ostati u krnjoj Jugoslavij il srboslavij pa toliko zalis za njom tvoja stvar
Aham, Aljo je aminovao i RS
nosara

#504 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by nosara »

djido_mova wrote:
Ne znas ti ko ti glavu noha, a ne sta je demokratija... Nejse, Juga nam je sudbina, jerbo smo premalehni svi pojedinacno... Zivi bili pa vidjeli... :D

Ja sam bio na karti svijeta od rodjenja... Reko, ko me turi na kartu, kazu drug Tito, e fala druze Tito sto me turi na kartu... :D

Inace, ti si u dure... :wink:
1mustra

#505 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by 1mustra »

feral.tribune wrote: Ni tebi ni Bakiru jednog dana nece biti dozvoljen ulazak u BiH. Bicete protjerani skupa sa Dodikom
Koliko ih ti kanis protjerati?
muha_sa

#506 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by muha_sa »

djido_mova wrote:
djete drago smirider se :-) :D

-poslije svih zlocina koji su nam ucinjeni od strane agresora i njihovih izvršioca zar je moralno sjest u neku kafancugu i za isti sto sa jednim od vodecih monstruma Krajišnikom :?: i to sjedi neko ko je,po njemu,na celu tog naroda :-)
-jel moralno da se ukida ime medjunarodno priznatoj Republici Bosni i Hercegovini--clanici U.N.---i daje se ime genocidnoj tvorevini R.Srpska :?:
-jel moralno da smo izjednaceni mi koji smo branili državu i oni koji su je napadali,rušili,razvaljivali i sad je razvaljuju.
-cula si za Velibora Ostojica :?: on je desna ruka zlikovca koji sad cami u Hagu--eh,on ti je izabran za predsjednika parlamentarne skupštine neke komisije za ljudska prava-naravno,dok je bio živ---da nije tragicno bilo bi smiješno.

dosta sad za sad :D
djido_mova

#507 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by djido_mova »

"Ne znas ti ko ti glavu noha"
libo tebe ko meni glavu "noha" :evil:
Juga nam je sudbina, jerbo smo premalehni svi pojedinacno
pa vidi svak ima pravo da zivi u svojim snovima tako i ti
Jugoslavija je dva puta stvarana i obadva puta ugusena u krvi ne vjerujem da ce ikad vise svijet dopustiti da se formira nesto sto ce ponovo biti osudjeno na propast
a i velika vecina ljudi iz zemalja bivse jugoslavije to ne zele
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#508 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by -LIBERO- »

:D :D :D :D :D

nosara

#509 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by nosara »

djido_mova wrote:"Ne znas ti ko ti glavu noha"
libo tebe ko meni glavu "noha" :evil:
Juga nam je sudbina, jerbo smo premalehni svi pojedinacno
pa vidi svak ima pravo da zivi u svojim snovima tako i ti
Jugoslavija je dva puta stvarana i obadva puta ugusena u krvi ne vjerujem da ce ikad vise svijet dopustiti da se formira nesto sto ce ponovo biti osudjeno na propast
a i velika vecina ljudi iz zemalja bivse jugoslavije to ne zele
Ma vec se radi na tome... Zajednicki konzorciji se vec stvaraju... Naske to zaobilazi, jerbo smo se zapetljali s ovim klero-naci (znas vec) krimosima, pa nas ne shvataju zaozbiljno, ali nadoce i to...

Bice Juga prije EU, zapamti... :D
djido_mova

#510 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by djido_mova »

muha_sa wrote: djete drago smirider se :-) :D

-cula si za Velibora Ostojica :?: on je desna ruka zlikovca koji sad cami u Hagu

ovo drago djete je imalo dovoljno godina da se izjasni na referendumu o nezavisnosti bih pa ti izracunaj koliko drago djete ima godina i jel dijete

a odakle ti znas da ovo djete (kako me ti nazivas) nije upravo iz grada koji je upravo taj Ostojic etnicki ocistio ?

i od mene dosta bolje da se vise i ne javljam jer covjek ne smije iznijet svoje misljenje,a da ga ne izvrijedjate i najurite pravo ste demokratski raspolozeni valjda tako izgleda jugodemokratija :lol:

ok vi ste ono jugonostalgicari sanjate povratak jugoslavije pa vam necu ometat idilu :D
ultima_palabra

#511 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ultima_palabra »

Daj ba @nosara, ti si ozbiljan čovjek... kakva crna Juga :-)
plain vanilla

#512 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

djido_mova wrote:

-cula si za Velibora Ostojica :?: on je desna ruka zlikovca koji sad cami u Hagu

ovo drago djete je imalo dovoljno godina da se izjasni na referendumu o nezavisnosti bih pa ti izracunaj koliko drago djete ima godina i jel dijete

a odakle ti znas da ovo djete (kako me ti nazivas) nije upravo iz grada koji je upravo taj Ostojic etnicki ocistio ?

i od mene dosta bolje da se vise i ne javljam jer covjek ne smije iznijet svoje misljenje,a da ga ne izvrijedjate i najurite pravo ste demokratski raspolozeni valjda tako izgleda jugodemokratija :lol:

ok vi ste ono jugonostalgicari sanjate povratak jugoslavije pa vam necu ometat idilu :D
pa ne mozes doci na forum, nesto reci, a nakon toga-necu se raspravljati
sto ne bi?
zato i postoji forum..
nosara

#513 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by nosara »

ultima_palabra wrote:Daj ba @nosara, ti si ozbiljan čovjek... kakva crna Juga :-)
Sta je ba, a Jugosfera...? :D
Last edited by nosara on 11/01/2011 13:08, edited 1 time in total.
nosara

#514 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by nosara »

-LIBERO- wrote::D :D :D :D :D

Da te nije, Alija... :lol:

muha_sa

#515 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by muha_sa »

djido_mova wrote:

ne pada mi na pamet da ikog uvrijedim a posebno ne sakriven iza nekog nicka :-)
-nego-šta veliš za ove naše mufljuze koji glasaše da zlocinac bude na celu komisije za ljudska prava :?:
-znaš-nisam od onih koji gataju pa kažu-da je Alija ovo uradio ne bi bilo ovo--to prepuštam mojoj nani da baca jal grah jal u šolju kahvenu gleda :D
-cinjenice na jednu a šta bi bilo da je bilo na drugu stranu--i gatarama. :D
-ima nešto što je vrijednije od fotelje i bilo koje love--po meni to je moral.

nego--šta veliš za Bakira i cestitanje dana genocidne tvorevine :?:
ultima_palabra

#516 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ultima_palabra »

nosara wrote:
ultima_palabra wrote:Daj ba @nosara, ti si ozbiljan čovjek... kakva crna Juga :-)
Sta je ba, a Jugosfera...? :D
Šuplja... 8-)
palermo

#517 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by palermo »

Pa ne bih ja baš miješao rahmetli Aliju i Bakira, ipak svaku svoju nafaku i rezultate nosi sa sobom.
plain vanilla

#518 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

palermo wrote:Pa ne bih ja baš miješao rahmetli Aliju i Bakira, ipak svaku svoju nafaku i rezultate nosi sa sobom.
Cuj ne bi ih mijesao.
Da Bakir nije Izetbegovic ne bi radio ni u mjesnoj zajednici.
A babo Bakirov potpisao postojanje RS, a Bakir rece sto rece neki dan.

Ali ne treba sad temu pretvarati u temu o Aliji, u pravu si.
1mustra

#519 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by 1mustra »

plain vanilla wrote:
djido_mova wrote:
U zamjenu za prestanak rata. Nije Alija nista dao Srbima, nego su se oni izborili za konkretizaciju svoje konstitutivnosti u vidu RS-a.
plain vanilla

#520 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

1mustra wrote:
plain vanilla wrote:
djido_mova wrote: za nekog ljudina za nekog nije zivimo u demokratij pa svak ima pravo da se izjasni,znam da potenciras na zavno-bih i istina je da je tim putem vracena drzavnost bih al je Alija bih vratio na kartu svijeta
U zamjenu za prestanak rata. Nije Alija nista dao Srbima, nego su se oni izborili za konkretizaciju svoje konstitutivnosti u vidu RS-a.
Necemo dalje o Aliji, ima se valjda sta i o Bakiru reci, ipak je ovo njegova tema.
spreca

#521 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by spreca »

1mustra wrote: U zamjenu za prestanak rata. Nije Alija nista dao Srbima, nego su se oni izborili za konkretizaciju svoje konstitutivnosti u vidu RS-a.

Sto bar jos ne navede kako ste se "junacki" izborili ,a Fakir Izetbegovic je jedan obican papak i prije nego sto sta hlupi bilo bi fino da malo razmisli,naravno ako ima cime misliti.
Last edited by spreca on 11/01/2011 13:42, edited 1 time in total.
palermo

#522 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by palermo »

plain vanilla wrote:
palermo wrote:Pa ne bih ja baš miješao rahmetli Aliju i Bakira, ipak svaku svoju nafaku i rezultate nosi sa sobom.
Cuj ne bi ih mijesao.
Da Bakir nije Izetbegovic ne bi radio ni u mjesnoj zajednici.
A babo Bakirov potpisao postojanje RS, a Bakir rece sto rece neki dan.

Ali ne treba sad temu pretvarati u temu o Aliji, u pravu si.
Da, ne bih pretvarao temu u priču o Aliji, ja imam svoje mišljenje o Aliji Izetbegoviću, iskazao sam ga više puta na forumu, i ne bih ponovno ulazio u to.
1mustra

#523 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by 1mustra »

spreca wrote:
1mustra wrote: U zamjenu za prestanak rata. Nije Alija nista dao Srbima, nego su se oni izborili za konkretizaciju svoje konstitutivnosti u vidu RS-a.

Sto bar jos ne navede kako ste se "junacki" izborili ,a Fakir Izetbegovic je jedan obican papak i prije nego sto sta hlupi bilo bi fino da malo razmisli,naravno ako ima cime da misliti.
Nisam je ja izborio, nije bilo junacki, samo rekoh da nije Alija poklonio.
spreca

#524 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by spreca »

1mustra wrote:
spreca wrote:

Sto bar jos ne navede kako ste se "junacki" izborili ,a Fakir Izetbegovic je jedan obican papak i prije nego sto sta hlupi bilo bi fino da malo razmisli,naravno ako ima cime da misliti.
Nisam je ja izborio, nije bilo junacki, samo rekoh da nije Alija poklonio.
nije to lijepo od vas :-) neznate cak ni fala reci covjeku,cak i negirate njegovu pomoc,nevalja to nikako :lol:
popajic

#525 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

djido_mova wrote: 1)Alija je uspio ono sto ni jednom Bosnjaku nije od dolaska osmanlija, 2) a to je da vrati Bosnu i Hercegovinu na kartu svijeta i veliko hvala mu na tome..
1) potpuno tacno ...na zalost !
2) toliko netacno da je smijesno !
Post Reply