A ti se Muzafere kupajkaranana wrote:ma nekakva djecurlija od 14-15 godina pokupise zadnje karte tik ispred mene na platou.samo_ovaj_put wrote:zar ti nisi u prvom redu?karanana wrote:verenin mikrofon ne valja pa mora ponovo pjesmu izvoditi. sto se mene tice, ni ne treba mi ton, ali nek plese jedno 3-4 numere. daj ba reditelju smiri tu kameru da malo bolje vidim onaj lancic.
Hayat
Moderator: anex
- nellington
#501 Re: Hayat
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#502 Re: Hayat
ani i jeleni iste ocjene dade ana
a verena je sve ljepsa, i sve losije pjeva
a verena je sve ljepsa, i sve losije pjeva
- Been
#503 Re: Hayat
Ovaj mali Dragolj je tako jednostavan da, iako ne pjeva najbolje, nakon onog izvještačenog sandžaklije sa "dramskom izvedbom" (by : plava teta u žiriju ) dođe ko milost božija ! Dragolj rules !

- BSn
#504 Re: Hayat
Imam osjecaj da ce sljedeci dobiti 10 minus, ko god bio.
A Sandzaklija je odron s desne strane. Njeg bi srce puklo da Rizzinog "Hadziju" otpjeva, kamo li sta brze.
A Sandzaklija je odron s desne strane. Njeg bi srce puklo da Rizzinog "Hadziju" otpjeva, kamo li sta brze.
- plain vanilla
#505 Re: Hayat
ne znam sto ne nadju nekog maksuma da im kupi one igracke, bas je jadno kad ostanu da ih pokupe
a Dunju bih voljela cuti kako pjeva-Oj Kozaro, mislim da bi joj legla ta pjesma
- karanana
#506 Re: Hayat
bas nihada frcka nogicama. mislim da ipak ona veceras leti.
evo aldina pjeva pjesmu osobe na koju i lici. inace celine mrzim i ne mogu je smisliti ali aldina mi je simpaticna.
evo aldina pjeva pjesmu osobe na koju i lici. inace celine mrzim i ne mogu je smisliti ali aldina mi je simpaticna.
-
zonbirile
#507 Re: Hayat
----------------------------------------------plain vanilla wrote:ne znam sto ne nadju nekog maksuma da im kupi one igracke, bas je jadno kad ostanu da ih pokupe
teško je to za nju,možda Cigančica vodu gazi.Joj na super talentima djece do 8g kako razvaljuju arije,ovde nabijeđene zvijede sipljivo pušu u mikrofon.
- Been
#508 Re: Hayat
Bože dragi... Ovi ljudi su generalno KATASTROFA večeras !
-
zonbirile
#509 Re: Hayat
-------------------------------------------------------------karanana wrote:bas nihada frcka nogicama. mislim da ipak ona veceras leti.
Nihadu ne bih pustio ni na armiranu ploču da mi frcka nogicama,a kamoli na stage
- nellington
#510 Re: Hayat
U sljedećoj emisiji treba pjevati nešto i od Barbre, jer i na nju liči, nos isti!karanana wrote:bas nihada frcka nogicama. mislim da ipak ona veceras leti.
-
manki
#511 Re: Hayat
Aldina je super bila!

- Mahalac
#512 Re: Hayat
Ove pjesme su sve gore od gore, pa ljudi kao da mi u Bosni ne pjevamo najbolje pjesme na Balkanu, oni vade neko istocno smece.
Pjesme, izvodjaci skoro pa sve nula...mozda bi neko iz Hayata trebao ucestvovati u izboru pjesama, ipak bi ovo trebao biti show program.
..Nihada odlucila da svjesno ispadne(bez sumje), a mala Jelena vadi pjesme za koje samo ona zna dok ostali u miru cekaju da zavrsi
Pjesme, izvodjaci skoro pa sve nula...mozda bi neko iz Hayata trebao ucestvovati u izboru pjesama, ipak bi ovo trebao biti show program.
..Nihada odlucila da svjesno ispadne(bez sumje), a mala Jelena vadi pjesme za koje samo ona zna dok ostali u miru cekaju da zavrsi
- plain vanilla
#513 Re: Hayat
od svega nasao se nosu rugat, to je vala ruznonellington wrote:U sljedećoj emisiji treba pjevati nešto i od Barbre, jer i na nju liči, nos isti!karanana wrote:bas nihada frcka nogicama. mislim da ipak ona veceras leti.
a steta sto ziri ne cijeni po tezini pjesme, kad cujem anine pjesmuljke, zlo mi
a Aldina je bila dobra veceras, iako meni Jelena i dalje naj
- nellington
#514 Re: Hayat
Jelena forsira Stijene, ima i pravo... Ne mogu brate više Jelene Tomašević i Aleksandre Radović, do ovdje su mi (pokret rukom koji pokazuje dokle su mi).Mahalac wrote:Ove pjesme su sve gore od gore, pa ljudi kao da mi u Bosni ne pjevamo najbolje pjesme na Balkanu, oni vade neko istocno smece.
- nellington
#515 Re: Hayat
Pa ja sam oduvijek zaljubljen u nos Barbre Streisand, bez sve šale - baš mi je sladak.plain vanilla wrote:od svega nasao se nosu rugat, to je vala ruznonellington wrote:U sljedećoj emisiji treba pjevati nešto i od Barbre, jer i na nju liči, nos isti!karanana wrote:bas nihada frcka nogicama. mislim da ipak ona veceras leti.
evo aldina pjeva pjesmu osobe na koju i lici. inace celine mrzim i ne mogu je smisliti ali aldina mi je simpaticna.![]()
a steta sto ziri ne cijeni po tezini pjesme, kad cujem anine pjesmuljke, zlo mi
a Aldina je bila dobra veceras, iako meni Jelena i dalje naj
- plain vanilla
#516 Re: Hayat
Jelena ima najbolji izbor pjesama, i najmanje luta od njih
- Mahalac
#517 Re: Hayat
Jos samo da pjeva pjesme za dusu gledaoca a ne za svoju dusu, ipak je ovo neko natjecanje.plain vanilla wrote:Jelena ima najbolji izbor pjesama, i najmanje luta od njih
- plain vanilla
#518 Re: Hayat
Pa eto pjevaju ostali hitove stare tri danaMahalac wrote:Jos samo da pjeva pjesme za dusu gledaoca a ne za svoju dusu, ipak je ovo neko natjecanje.plain vanilla wrote:Jelena ima najbolji izbor pjesama, i najmanje luta od njih
- Been
#519 Re: Hayat
Bože, prikratite muke ovom Eminu !
-
zonbirile
#520 Re: Hayat
jelena najbolje,ali ne može proći.
- karanana
#521 Re: Hayat
svi losi. nema medju ovom grupom nikog ko odskace kao sto je to na primjer bio adnan jakupovic. nece nista biti od njih. ja gledam samo zbog par djevojcica i jer i nema nista drugo nigdje.
-
StupskaBitanga
#522 Re: Hayat
Propala Mreža+ pa Hayat i ATV BL osnovju Program +
Nema više love iz Amerike
Ovo je početak kraja
Nema više love iz Amerike
Ovo je početak kraja
- Fossil
#523 Re: Hayat
Pa nije jedini Hayat koji komentarise o Seki, koliko znam OBN je prenosio neki realiti o Sekinom zivotu ili sta je vec u pitanjuladyblue18 wrote:Zaboga, upaljen Hayat i ide najava za onaj glam blam i "Donosimo ekskluzivne informacije o Seki Aleksic i njenoj izgubljenog bebi" ma fuj.i fuj, i fuj.
- žena sa broja 6
#524 Re: Hayat
Ne bih baš rekla da su svi loši, Aldina i Mirza makar malo odskaču. Barem se meni tako čini...karanana wrote:svi losi. nema medju ovom grupom nikog ko odskace kao sto je to na primjer bio adnan jakupovic. nece nista biti od njih. ja gledam samo zbog par djevojcica i jer i nema nista drugo nigdje.
- nellington
#525 Re: Hayat
Iako povraćam i na te realityje, ipak moram reći da je značajna razlika između ekskluzive na tako patološkoj, bolesnoj temi - izgubljeno dijete jedne žene i emitovanja reality showa o njenom životu.Fossil wrote:Pa nije jedini Hayat koji komentarise o Seki, koliko znam OBN je prenosio neki realiti o Sekinom zivotu ili sta je vec u pitanjuladyblue18 wrote:Zaboga, upaljen Hayat i ide najava za onaj glam blam i "Donosimo ekskluzivne informacije o Seki Aleksic i njenoj izgubljenog bebi" ma fuj.i fuj, i fuj.