"U zemlji krvi i meda" by Angelina Jolie
Moderator: _BataZiv_0809
-
nihoniho
#501 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
evo i bred, na bht, .........on je gori kad joj dozvolio ove neistine da iznosi
Last edited by nihoniho on 14/02/2012 19:55, edited 2 times in total.
- suncokret_1984
#502 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Ovo dvoje voditelja me smorise

- alibaba_i_30_godina
#503 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Definitivno najljepsa zena, a nije samo ta njena fizicka ljepota koja je privlacna, vec i njeno ponasanje, govor, pokreti. Ja sam opcinjen!ladyblue18 wrote:Vjerovatno ali bas mi bezze da ga nema u njegovom gradu.![]()
Inace, Andjelina je stvarno jedna prelijepa zena, ja buljim u nju i ne progovaram.
Ti se koncentrisi na Brada, vidim prop'o je k'o krov na Skenderiji.
-
klixober
#504 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
"You were unexpected" reče novinar Brad Pittu kad im je došao da urade intervju.
Očigledno nisu uplanirali intervjuisati Brada, ali nije baš morao reći. Kaže Pitt "I'm ready"
Očigledno nisu uplanirali intervjuisati Brada, ali nije baš morao reći. Kaže Pitt "I'm ready"
-
dezurni_ucenik
#505 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Jest prelijepa.Samo steta sto je premrsava.NeyDan wrote:Definitivno najljepsa zena, a nije samo ta njena fizicka ljepota koja je privlacna, vec i njeno ponasanje, govor, pokreti. Ja sam opcinjen!ladyblue18 wrote:Vjerovatno ali bas mi bezze da ga nema u njegovom gradu.![]()
Inace, Andjelina je stvarno jedna prelijepa zena, ja buljim u nju i ne progovaram.![]()
Ti se koncentrisi na Brada, vidim prop'o je k'o krov na Skenderiji.![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#506 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Istina, samo mi jedino one njene ruke izgledaju malo strashno.NeyDan wrote: Definitivno najljepsa zena, a nije samo ta njena fizicka ljepota koja je privlacna, vec i njeno ponasanje, govor, pokreti. Ja sam opcinjen!![]()
Aman, mozel premijera proci bez premijera.
edit: ovo zvuci dobro
- alibaba_i_30_godina
#507 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Sigurno bi bilo dobro za njeno zdravlje da nabaci koju kilu vise, ali svejedno opet odlicno i ovako izgleda. A znamo svi da je bila dobra i kad je bacala malo vise na vagi.CVIKERASH wrote:Jest prelijepa.Samo steta sto je premrsava.NeyDan wrote:Definitivno najljepsa zena, a nije samo ta njena fizicka ljepota koja je privlacna, vec i njeno ponasanje, govor, pokreti. Ja sam opcinjen!![]()
Sta me briga za ovu premijeru i premijera, znas da sam ja vec u decembru gledao film!ladyblue18 wrote: Istina, samo mi jedino one njene ruke izgledaju malo strashno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by alibaba_i_30_godina on 14/02/2012 19:59, edited 1 time in total.
- Better Man
#508 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Mogao je premijer oprati kosu, ne bi mu škodilo! Ne znam da li se ova voditeljica na BHT pogledala u ogledalo, jer su je stvarno unakazili, posebno mislim na njenu frizuru.ladyblue18 wrote:Istina, samo mi jedino one njene ruke izgledaju malo strashno.NeyDan wrote: Definitivno najljepsa zena, a nije samo ta njena fizicka ljepota koja je privlacna, vec i njeno ponasanje, govor, pokreti. Ja sam opcinjen!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Better Man on 14/02/2012 20:01, edited 1 time in total.
- ljubav_aha
#509 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
bred je trebao procitati moj jucerasnji post,ja fino rekoh,sta bred ima pricati,nek sa odmaknekomeba wrote:"You were unexpected" reče novinar Brad Pittu kad im je došao da urade intervju.![]()
a Angleina je lijepa,premrsava jeste,ali se uvijek moze udebljati
- alibaba_i_30_godina
#510 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Mene nervira ona sto simultano prevodi, nista ne prevede kako treba i nista nisam mogao cuti Angu sta prica.komeba wrote:"You were unexpected" reče novinar Brad Pittu kad im je došao da urade intervju.![]()
- ljubav_aha
#511 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
nihoniho wrote:evo i bred, na bht, .........on je gori kad joj dozvolio ove neistine da iznosi
- Better Man
#512 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Kad već govorimo o Ljepoti Angeline, treba priznati da je žena premršava i na ivici anoreksije! Ako već treba neku glumicu istaknuti po njenoj ljepoti onda je to jedna i jedina Monica Bellucci!
Last edited by Better Man on 14/02/2012 20:02, edited 1 time in total.
- vinnie_jones
#513 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
anekspektdli prest'o Bred pit'
Nikša i Grad_načelnik

Nikša i Grad_načelnik
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#514 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Cujemo se prekosutra da razmjenimo utiske.NeyDan wrote: Sta me briga za ovu premijeru, znas da sam ja vec u decembru gledao film!
E da nam se jednom misljenja podudare.Better Man wrote:
Mogao je premijer oprati kosu, ne bi mu škodilo! ne znam da li se ova voditeljica na BHT pogledala u ogledalo, jer su je stvarno unakazili, posebno mislim na njenu frizuru.
Fakat, izgleda ko da je ispala iz solarija
-
nihoniho
#515 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
ovo je jos jedan dokaz da je zajednicki zivot bih nemoguc. neka se bosnjaci zamisle.
- alibaba_i_30_godina
#516 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Monica jeste lijepa, ali ne zraci kao Angelina. Oblik lica, usne, oci ... kad bi ona djecurlija naslijedila makar nesto ... ali koliko sam mogao vidjeti izgleda da se bacice na Brada.Better Man wrote:Kad već govorimo o Ljepoti Angeline, treba priznati da je žena premršava i na ivici anoreksije! Ako već treba neku glumicu istaknuti po njenoj ljepoti onda je to jedna i jedina Monica Bellucci!
Javi mi jesil' ocekivala onaj kraj?! Ja sam na pola filma osobi koja je bila sa mnom rekao da ce se onako zavrsiti.ladyblue18 wrote:Cujemo se prekosutra da razmjenimo utiske.NeyDan wrote: Sta me briga za ovu premijeru, znas da sam ja vec u decembru gledao film!![]()
![]()
- suncica24
#517 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Hitno je treba poslati nani posudim mojuReligious Fantastic wrote:Anđo, nahraniću te!!! (užasno je kako je mršava)
Rezultati garantovano vidljivi za sedam dana
PS: Brad je tek sad dobar
- Better Man
#518 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Momak, najbolje da se vratiš u pečinu iz koje si izašao, svima nama češ time učiniti veliku uslugu!nihoniho wrote:ovo je jos jedan dokaz da je zajednicki zivot bih nemoguc. neka se bosnjaci zamisle.
-
dezurni_ucenik
#519 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Samo jedna je AlbaBetter Man wrote:Kad već govorimo o Ljepoti Angeline, treba priznati da je žena premršava i na ivici anoreksije! Ako već treba neku glumicu istaknuti po njenoj ljepoti onda je to jedna i jedina Monica Bellucci!

- Not My Idea
#520 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
jel ovaj trolla il wtf?nihoniho wrote:ovo je jos jedan dokaz da je zajednicki zivot bih nemoguc. neka se bosnjaci zamisle.
-
dezurni_ucenik
#521 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
nihoniho wrote:ovo je jos jedan dokaz da je zajednicki zivot bih nemoguc. neka se bosnjaci zamisle.
nije ovo istocnosarajevo-x.com vec sarajevo-x.com
- suncica24
#522 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
PPS: Angie je klingonka. One dvije vene na celu je odaju 
- ljubav_aha
#523 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
MB oh daaaBetter Man wrote:Kad već govorimo o Ljepoti Angeline, treba priznati da je žena premršava i na ivici anoreksije! Ako već treba neku glumicu istaknuti po njenoj ljepoti onda je to jedna i jedina Monica Bellucci!
-
nihoniho
#524 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
sta se lozite, malo sale .......
- ljubav_aha
#525 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
suncica24 wrote:PPS: Angie je klingonka. One dvije vene na celu je odaju