Agradable wrote:Da mi je preko 16cm mozda ga ne bi znao ni koristiti kako treba![]()
Evo momci tjesite se![]()
![]()
![]()
Pogledati video
Samo da prepravim iskaz:BITNA JE VELIČINA BITNA NEGO ŠTA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Agradable wrote:Da mi je preko 16cm mozda ga ne bi znao ni koristiti kako treba![]()
![]()
![]()
Pogledati video
jesil ti pogledao onaj videoTuzla_BHF wrote:Ja mislim da je "veličina" bitna samo nama muškarcima čisto radi našeg ega.
10 cm sa dobrim fi obimom će da zadovolji svaku ženu..tako nauka kaže...
ja se ne žalim jer imam dosta više od prosjeka, jer će prije ili kasnije otići u penziju![]()
A šefe, oni to broje šakama jedna, dvije i po
ili je tebi kratak, ili je ona muskobanjastaŠef wrote:Zato ja na ženi prvo primijetim šake. Kakva je to žena koja ga ne može uzeti objeručke.![]()
Zavisi kako se uzme.paloma wrote:ili je tebi kratak, ili je ona muskobanjastaŠef wrote:Zato ja na ženi prvo primijetim šake. Kakva je to žena koja ga ne može uzeti objeručke.![]()
Vidis da svi imaju problem sa manjkom testosterona zato im je ona stvar mala a s*se k'o kod žene..šta ćeš hormonalni poremećaj.plain vanilla wrote:jesil ti pogledao onaj videoTuzla_BHF wrote:Ja mislim da je "veličina" bitna samo nama muškarcima čisto radi našeg ega.
ja se ne žalim jer imam dosta više od prosjeka, jer će prije ili kasnije otići u penziju![]()
Ne mora da znaci da je hormonalni poremecaj, mozda je genetika i sl.Tuzla_BHF wrote:Vidis da svi imaju problem sa manjkom testosterona zato im je ona stvar mala a s*se k'o kod žene..šta ćeš hormonalni poremećaj.plain vanilla wrote:jesil ti pogledao onaj videoTuzla_BHF wrote:Ja mislim da je "veličina" bitna samo nama muškarcima čisto radi našeg ega.
Za info i Japanci recimo imaju veoma male ali zato im i žene imaju male, još im je sex veliki tabu...
zelenashica wrote:Agradable wrote:Da mi je preko 16cm mozda ga ne bi znao ni koristiti kako treba![]()
![]()
![]()
Pogledati video![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo da prepravim iskaz:BITNA JE VELIČINA BITNA NEGO ŠTA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iskreno, s*ise im nisam gledalaTuzla_BHF wrote:Vidis da svi imaju problem sa manjkom testosterona zato im je ona stvar mala a s*se k'o kod žene..šta ćeš hormonalni poremećaj.plain vanilla wrote:jesil ti pogledao onaj videoTuzla_BHF wrote:Ja mislim da je "veličina" bitna samo nama muškarcima čisto radi našeg ega.
Za info i Japanci recimo imaju veoma male ali zato im i žene imaju male, još im je sex veliki tabu...
Jel ovo dijeliš sa nama svoje iskustvo!?Kurent wrote:Moras da budes jako njezan. Prvo moras oralno da je zadovoljis da se maksimalno opusti. Dok je lizes, pravi pauze, a u tim pauzama glavicem penisa miluj ulaz da je nadrazis. Sa prva dva prsta obje ruke dok lizes rasiri usne vagine. Ovo sve ponavljaj dok je dobro ne izludis. Onda ce da bude tako opustena da mozes lakse penetrirati. Sve je do nje - kad se ona opusti i vagina ce.
Vagina je organ koji se stalno siri i opusta. Zbog toga se moze prilagoditi velicini i obliku tvog penisa.![]()
fedor wrote:Jel ovo dijeliš sa nama svoje iskustvo!?Kurent wrote:Moras da budes jako njezan. Prvo moras oralno da je zadovoljis da se maksimalno opusti. Dok je lizes, pravi pauze, a u tim pauzama glavicem penisa miluj ulaz da je nadrazis. Sa prva dva prsta obje ruke dok lizes rasiri usne vagine. Ovo sve ponavljaj dok je dobro ne izludis. Onda ce da bude tako opustena da mozes lakse penetrirati. Sve je do nje - kad se ona opusti i vagina ce.
Vagina je organ koji se stalno siri i opusta. Zbog toga se moze prilagoditi velicini i obliku tvog penisa.![]()
Ili je iz dzepnog prirucnika.fedor wrote:Jel ovo dijeliš sa nama svoje iskustvo!?Kurent wrote:Moras da budes jako njezan. Prvo moras oralno da je zadovoljis da se maksimalno opusti. Dok je lizes, pravi pauze, a u tim pauzama glavicem penisa miluj ulaz da je nadrazis. Sa prva dva prsta obje ruke dok lizes rasiri usne vagine. Ovo sve ponavljaj dok je dobro ne izludis. Onda ce da bude tako opustena da mozes lakse penetrirati. Sve je do nje - kad se ona opusti i vagina ce.
Da, iz iskustva. Imao sam slican problem ali vremenom se moja djevojka navikla na mene i sada kaze da je najsretnija djevojka...fedor wrote:Jel ovo dijeliš sa nama svoje iskustvo!?Kurent wrote:Moras da budes jako njezan. Prvo moras oralno da je zadovoljis da se maksimalno opusti. Dok je lizes, pravi pauze, a u tim pauzama glavicem penisa miluj ulaz da je nadrazis. Sa prva dva prsta obje ruke dok lizes rasiri usne vagine. Ovo sve ponavljaj dok je dobro ne izludis. Onda ce da bude tako opustena da mozes lakse penetrirati. Sve je do nje - kad se ona opusti i vagina ce.
Kurent wrote:Da, iz iskustva. Imao sam slican problem ali vremenom se moja djevojka navikla na mene i sada kaze da je najsretnija djevojka...fedor wrote:Jel ovo dijeliš sa nama svoje iskustvo!?Kurent wrote:Moras da budes jako njezan. Prvo moras oralno da je zadovoljis da se maksimalno opusti. Dok je lizes, pravi pauze, a u tim pauzama glavicem penisa miluj ulaz da je nadrazis. Sa prva dva prsta obje ruke dok lizes rasiri usne vagine. Ovo sve ponavljaj dok je dobro ne izludis. Onda ce da bude tako opustena da mozes lakse penetrirati. Sve je do nje - kad se ona opusti i vagina ce.
Strpljenja i uradi ovo sto sam ti napisao. Isplati se.
NIsi aktivan na forumu, ali van foruma....Kurent wrote:![]()
Moze jer znam da radi. Nisam bas aktivan ovdje na forumu, slucajno sam naisao na temu i nisam puno citao pa ne znam zasto se neko gore smijao na "penis".Al dobro.
Šta se zokirašPalaSa Marsa wrote:zelenashica wrote:Agradable wrote:Da mi je preko 16cm mozda ga ne bi znao ni koristiti kako treba![]()
![]()
![]()
Pogledati video![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo da prepravim iskaz:BITNA JE VELIČINA BITNA NEGO ŠTA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PalaSa Marsa wrote:Ne znam Misice moja, nesto mi ovaj snimak izgleda ne vjerovatan, iskreno da ti ka'em. Zbog toga sam zokijala.
na forumu svi haman imaju čundare preko petnestplain vanilla wrote:PalaSa Marsa wrote:Ne znam Misice moja, nesto mi ovaj snimak izgleda ne vjerovatan, iskreno da ti ka'em. Zbog toga sam zokijala.![]()
ima to i kod nas bona![]()
samo ne na forumu, naravno
pa evo ja imam oko 15.5-16 ali imam fin obim..Inace prosjek je negdje od 12 do 15cm u 90% slucajevazelenashica wrote:na forumu svi haman imaju čundare preko petnestplain vanilla wrote:PalaSa Marsa wrote:Ne znam Misice moja, nesto mi ovaj snimak izgleda ne vjerovatan, iskreno da ti ka'em. Zbog toga sam zokijala.![]()
ima to i kod nas bona![]()
samo ne na forumu, naravno
niko nece da kaze manje
"Institut für Kondom-Beratung" iz Singena je proveo istraživanje o veličini penisa pa evo rezultata
1. Francuzi: 15,48 cm
2. Šveđani: 15,36 cm
3. Estonci: 15,17 cm
4. Mađari: 14,99 cm
5. Talijani: 14,95 cm
6. Austrijanci: 14,89 cm
7. Danci: 14,88 cm
8. Belgijci: 14,77 cm
9. Nijemci: 14,61 cm
10. Letonci: 14,69 cm
11. Litvanci: 14,55 cm
12. Rumunji: 14,30 cm