ako on nije zvijezda onda niko nije
a dzeko je bio zvijezda kad je sa wolfsburgom osvojio ligu?
licemjerno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Oho ti se, oho Mamicu kad se U Faisala buraz tivra iz Vijetnamamissko wrote:Mamic kaze da je Dinamo bio dobar 13,5 mil na Eduardu i jeste rekao da je lova uplacena na Dinamov racun i da on nije dobio nista da ne bi djelio menadjerski tal sa onim Kashmirijem i sad ga ovaj ganja da ga rokne.
leet wrote:Pa onda su SVI zvijezde, od Santane pa nadalje.. Postoji li neki igrac da nije zvijezda ?![]()

leet wrote:Jedini koji ovdje nema veze sa fudbalom uopste si ti a komentarises. Pritom branis jednog od najvecih kriminalaca na balkanu![]()
idi odjavi se, pritisnes ovo
have a shit day
leet wrote:Moze mi se jeb'ga. Ne kontas ionako.
leet wrote:Moze mi se jeb'ga. Ne kontas ionako.
Fakat na moju zalost, raspravljam se sa likom kojim je svaki drugi igrac zvijezda ( valjda si tako procit'o u Avazu ), koji fudbal pogleda par ptua godisnje kada je liga prvaka/igra repka, 'aj zdra'o.
Istina mamić je zaslužan što je financijski stabilizirao dinamo i uložio u omladinsku školu koja je dobila priličan ugled u europi.guy fawkes wrote:
mamic je za igraca koji igra po hnl pasnjacima, koja je za mrvu bolja liga od nase, prodao mladog, neiskusnog igraca iz prosjecnog tima za 20 miliona eura
zasto se iz ostalih timova bivse juge ne prodaju igraci za tolike sume?
ni iz partizana, zvezde, hajduka, o zelji i sarajevu da ne pricamo, mi smo sretni ako nam neko da sto hiljada maraka koje ovi razdijele izmejdu sebe
ko je zasluzan ako ne mamic?
Rezultati, organizacija, pozitivan bilans... To je referenca i Mamicu i Markovicu... To su stari mackovi koje necete lako zamijenit kad napokon odu... Svaki savez, svaki klub koji drzi do sebe ima takve ljude na celu...insomnia88 wrote:Istina mamić je zaslužan što je financijski stabilizirao dinamo i uložio u omladinsku školu koja je dobila priličan ugled u europi.guy fawkes wrote:
mamic je za igraca koji igra po hnl pasnjacima, koja je za mrvu bolja liga od nase, prodao mladog, neiskusnog igraca iz prosjecnog tima za 20 miliona eura
zasto se iz ostalih timova bivse juge ne prodaju igraci za tolike sume?
ni iz partizana, zvezde, hajduka, o zelji i sarajevu da ne pricamo, mi smo sretni ako nam neko da sto hiljada maraka koje ovi razdijele izmejdu sebe
ko je zasluzan ako ne mamic?
A modrića,ćorluku,eduarda nisu prodale igre u hnl-u,nego u europi i u hrvatskoj reprezentaciji. Wenger je eduarda zapazio kad je dinamo igrao u kval za ligu prvaka protiv arsenala i usput zabio gol. Kasnije je dominirao nad samim englezima i ostalim protivnicima u kvalifkacijama za euro.Slično vrijedi i za ćorluku i modrića.
Oni su tada bili mladi igrači u kojima su strani skauti i treneri vidjeli potencijal za još više.
A onda je kasnije bilo lakše prodat mandjukica,lovrena itd...ja sam osobno najviše impresioniran prodajom lovrena za 9 mil,jer tada nije bio ništa posebno i navijači su mu se smijali. AL očito su u lyonu prepoznali nekakav potencijal i koliko sam primjetio lovren stvano sada igra bolje u lyonu.
OK,svaka čast mamicu za sve što je učino za dinamo i očito je sposoban čovjek. Ali nešto je tu sumnjivo.Previše je povezan sa predsjednikom saveza i ima preveliku moć u hrvatskom nogometu za presjednika jednog kluba.Nije ni čudno što brani markovica kao rođenog oca.
I grad Zagreb(bandić) mu je sigurno pomagao u početku. Grad koji je ipak glavni grad u hrvatskoj i ima puno veći proračun od splita i ostalih gradova u hrvatskoj.
Hajduk je dd od jucer... I kao dd je u kurcu, nemju lovu, nemaju igrace, nemaju igru...Tomo82 wrote:Hajduk je športsko dioničko društvo koje od grada splita ne dobija niti kune. Hrvatski novometni savez je toliko organiziran da u 20 godina nisu uspjeli napraviti reprezentativni kamp, pa se pripremamo u Sloveniji, prvoligaši su u bankrotu, stadioni oranice. Mahao je na prošlim izborima Marković čekom od 50 mil eura od Barclaysa za novi kamp, gdje je sada? Šuker sa Šimićem ne može u istu rečenicu, čovjek je glup ko bukva, ako hoćeš pogledaj na netu emisiju Otvoreno kada ga je Štimac isprekako ko malo dijete.
Sa velemožem Mamićem dinamo je igrao jednu ligu prvaka, i to kada je promjenjen format. Prezimio u europi nije nikada. U ligi prvaka, i prije nego se promijenio format kvalifikacija, igrali su Debrecen, Petržalka.... Neš ti uspjeha. I nijedan se klub ovako nije osramotio.
Mamićeve kupovine:
Anderson Costa
Diddy Guela
Carlos
Denis Glavina
Pappadopulos
Ilija Sivonjić
Ivan Krstanović
Bratić od Eduarda, nemrem se sada sjetit kako se zove
Sve pojačanja i uspjesi, jeli? To je taj super menađer. I to sve sa proračunom o kojem svaki klub u regiji može samo sanjati.
A ti i dalje idealiziraj lopine i mafijaše, sebi na čast.
Preko 9000 feninga !Baudelaire wrote:Treći put pitam, koliko je Mamić svog novca uložio u Dinamo kad je tek došao, a koliko je toga zapravo bio sponzorski novac koji se samo preusmjeren u drugom pravcu u odnosu na njegove prethodnike? Jebem ti, ispade da je od svojih para podigao Dinamo i da sad zaslužuje da ga maksimalno cijedi.

Najbolji, zna se!Edin H. wrote:Jaj krasni dechki - BBB
Ma da, gdje god odu, naprave belaj, uz to gaje desnicarske ideje.šrilančananin wrote:Najbolji, zna se!Edin H. wrote:Jaj krasni dechki - BBB