placajul sta za strcanje, ono ko u americioridjidji wrote:dobi smo i mi prvu banku sperme, eto kome je mrsko mećat i gurat kako bi dobila neka dijete, nek ode i šlajfne ga u banku, a ona za njim pođe i pokupi mu materijal. I eto što tražila to i dobila
To me podsijeti na onaj blesavi vic, kad žena hoce da ima dijete, a lići na zdravka čolića. pa trazi tako zagonđiju koji će joj to dijete napraviti i naleti da doktora pravi fakat dijecu koja liće na zdravka čolića i on nju bubne. Kad fakat za devet mjeseci, ono hop iz nje Zdravko Čolić. Ona odusevljena poleti kod doce da vidi kako mu je to poslo za rukom. A ovaj ce na to odgovoriti: "dođem ja kući na radiju z.Ćolić, upalim tv na njemu z. Ćolić, sjednem za komp i na njemu z.ćolić, izađem vani pa i vani svira z. ćolić. E gospođice, e da znaš meni je pun kurac z. ćolića!!!
E tako i ova prića meni lići na vic ni na šta više, lići mi na dobru zafrkanciju kojom se ispipava koje kakva varijanta za kres, prije nego to da neko na taj nacin zeli imati dijecu ... ali haj... mozda je to ipak samo najcudnija kafa u zivotu
najcudnija kafa u zivotu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mrzuna
#501 Re: najcudnija kafa u zivotu
- sheikh
#502 Re: najcudnija kafa u zivotu
a majko pa ne shvatam sto si se zalio ccccccc
nek se meni neka ponudi da pravim bilo sta
djecu,krevetice,prozore,pite
sta god zeli

nek se meni neka ponudi da pravim bilo sta
djecu,krevetice,prozore,pite
- citroen
#503 Re: najcudnija kafa u zivotu
Sheba ti ovo zatisje

- kmirsad
#504 Re: najcudnija kafa u zivotu
... a imal u njih kak'i' nenemjenskih... bez žiranata...jesul' im vel'ke kamate...oridjidji wrote:...dobi smo i mi prvu banku sperme...
-
Smoki
#505 Re: najcudnija kafa u zivotu
imao sam sličan slučaj, no ja sam s tom bio u vezi al se znalo da to nikud ne vodi.
Bila je malo starija i tek koji mjesec nakon raskida mi se otvori i tako kaze da je htjela dijete samnom i da je zatrudnila ja ne bih imao nikakvih obaveza i bla bla bla.....
sada je udata i sretna i imaju sina.
ne znam sta je gore ili ovo ili kad muskarac napravi dijete i onda pobjegne ko p...a
Bila je malo starija i tek koji mjesec nakon raskida mi se otvori i tako kaze da je htjela dijete samnom i da je zatrudnila ja ne bih imao nikakvih obaveza i bla bla bla.....
sada je udata i sretna i imaju sina.
ne znam sta je gore ili ovo ili kad muskarac napravi dijete i onda pobjegne ko p...a
- Ma.Le.Na
#506 Re: najcudnija kafa u zivotu
gora varijanta je kad zensko namjerno zatrudni bez i da pita partnera da li on to zeli ili uopce sta misli o tome..Smoki wrote:imao sam sličan slučaj, no ja sam s tom bio u vezi al se znalo da to nikud ne vodi.
sada je udata i sretna i imaju sina.![]()
cak i da ne ocekuje od njega nikakvu pomoc ni podrsku mislim da nije u redu nekoga iskoristiti na taj nacin i nametnuti mu potomstvo...
jer jbg..budimo realni...zena uvijek moze abortirati ako ne zeli dijete...a sta musko da radi?
- spreca
#507 Re: najcudnija kafa u zivotu
Ma.Le.Na wrote:gora varijanta je kad zensko namjerno zatrudni bez i da pita partnera da li on to zeli ili uopce sta misli o tome..Smoki wrote:imao sam sličan slučaj, no ja sam s tom bio u vezi al se znalo da to nikud ne vodi.
cak i da ne ocekuje od njega nikakvu pomoc ni podrsku mislim da nije u redu nekoga iskoristiti na taj nacin i nametnuti mu potomstvo...
jer jbg..budimo realni...zena uvijek moze abortirati ako ne zeli dijete...a sta musko da radi?
Ne treba umakat gdje bilo i bez dobre gume
- Ma.Le.Na
#508 Re: najcudnija kafa u zivotu
bilo bi to tako...da zene nekada nisu pokvarena i namazana bica
kojima se vrlo rijetko treba vjerovat 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#509 Re: najcudnija kafa u zivotu
muški jesu podređeni u određenim situacijama i mnogo je predrasuda prema njima... na sudu... u društvu... što se tiče djece... sa ženom s kojom nije u braku...
i to sve po onoj staroj... otac kolac
i to sve po onoj staroj... otac kolac
-
Smoki
#510 Re: najcudnija kafa u zivotu
a ono, nije fer da mi to odmah nije rekla, nego kao pije pilule. A eto malo sam pazio na drugi nacin pa joj plan nije uspio. Iako znam da ona nista ne bi trazila od mene. Mada, ja ne bih mogao mirno zivjeti da znam da imam dijete tamo negdje i da ga ne uzimam u narucje. Jeb gaMa.Le.Na wrote:gora varijanta je kad zensko namjerno zatrudni bez i da pita partnera da li on to zeli ili uopce sta misli o tome..Smoki wrote:imao sam sličan slučaj, no ja sam s tom bio u vezi al se znalo da to nikud ne vodi.
- Zelena Carapa
#511 Re: najcudnija kafa u zivotu
predpostavljam da ti nemas djece?Ma.Le.Na wrote:
- Ma.Le.Na
#512 Re: najcudnija kafa u zivotu
kakve veze ima da li ja imam dijete sa mogucnoscu abortusa?
- madner
#513 Re: najcudnija kafa u zivotu
Zivio govornikMa.Le.Na wrote:bilo bi to tako...da zene nekada nisu pokvarena i namazana bicakojima se vrlo rijetko treba vjerovat
- Zelena Carapa
#514 Re: najcudnija kafa u zivotu
ima veze...kad rodis, pa odgojis vidjeces...sve ce ti se samo kastiMa.Le.Na wrote:kakve veze ima da li ja imam dijete sa mogucnoscu abortusa?
Ti si ta koja ga nosi devet mjeseci, cije se tijelo mjenja, koja ga (uz Boziju pomoc) radja cesto i dovodeci svoj zivot u pitanje, koja ga doji 24 sata dnevno, ne spava.....otac (ipak) moze biti svako
I da ne bi neki navalili na mene, moj otac je najbolji roditelj na svijetu, osoba koja me odgojila, uvijek razumijevala i motivirala da donosim pametne odluke.
- Ma.Le.Na
#515 Re: najcudnija kafa u zivotu
..i mislila sam da ce odgovor biti u pravcu...vidjet ces kad rodis
ocito nisi shvatila sta sam zeljela reci..
zena obzirom da nosi dijete...moze (ili ne) uraditi abortus...jer je to njeno tijelo...bez obzira da li se muskarac slaze ili ne..
a muskarac?
on ne nosi dijete...i samim tim ne moze uticati na izvrsenje abortusa ukoliko zena ne zeli abortirati..
ocito nisi shvatila sta sam zeljela reci..
zena obzirom da nosi dijete...moze (ili ne) uraditi abortus...jer je to njeno tijelo...bez obzira da li se muskarac slaze ili ne..
a muskarac?
on ne nosi dijete...i samim tim ne moze uticati na izvrsenje abortusa ukoliko zena ne zeli abortirati..
- Zelena Carapa
#516 Re: najcudnija kafa u zivotu
vidis ti samo kako sam ja providnaMa.Le.Na wrote:..i mislila sam da ce odgovor biti u pravcu...vidjet ces kad rodis![]()
Ma.Le.Na wrote:ocito nisi shvatila sta sam zeljela reci..
ustvari, jesam.
po mom licnom misljenju i ne treba - osim ako nije bracni drug, u tom slucaju bih ga saslusalaMa.Le.Na wrote:
a muskarac?
-
Smoki
#517 Re: najcudnija kafa u zivotu
i onsa kazu da smo mi muskarci egocentricni.
- Co0l
#518 Re: najcudnija kafa u zivotu
I opet uradila po svojim zeljama,bez obzira na njegove...Zelena Carapa wrote:vidis ti samo kako sam ja providnaMa.Le.Na wrote:..i mislila sam da ce odgovor biti u pravcu...vidjet ces kad rodis![]()
Ma.Le.Na wrote:ocito nisi shvatila sta sam zeljela reci..
ustvari, jesam.po mom licnom misljenju i ne treba - osim ako nije bracni drug, u tom slucaju bih ga saslusalaMa.Le.Na wrote:
a muskarac?
- Zelena Carapa
#519 Re: najcudnija kafa u zivotu
smart thinking 
- Truba
#520 Re: najcudnija kafa u zivotu
po zakonu
- Co0l
#521 Re: najcudnija kafa u zivotu
sve po zakonu,ko Brankovic

- Zelena Carapa
#522 Re: najcudnija kafa u zivotu
dosta je zeze bilo 
Licno generalno sam protiv abortusa (osim ako nije ugrozen zivot majke ili zdravlje ploda) tako da do ovog i ovakvog razgovora kod mene ne bi trebalo ni doci.
Samo ne mogu na irende kora
Licno generalno sam protiv abortusa (osim ako nije ugrozen zivot majke ili zdravlje ploda) tako da do ovog i ovakvog razgovora kod mene ne bi trebalo ni doci.
Samo ne mogu na irende kora
- Truba
#523 Re: najcudnija kafa u zivotu
i meni dojadi priča o ugnjetavanim ženama iz prošlosti
za koje nemam nikakve krivice
i sad na konto tog računa danas nismo ravnopravni
i sad na konto tog računa danas nismo ravnopravni
- Zelena Carapa
#524 Re: najcudnija kafa u zivotu
hm, osoba sam koja neravnopravnost spolova nije nikad osjetila u ovoj lijepoj nam drzavi - ni na svojoj kozi ni iz iskustva meni bliskih zena u familiji. Zato me stranci nerviraju kad pocnu o gender equality. Ko da mi nemamo vecih problema. Ali eto, valjda je najlakse copy paste postojece projekte 
-
MajcinaDusica
#525 Re: najcudnija kafa u zivotu
Ove oktobarske postove na ovoj temi čitam, pa mi se sve prevrće u stomaku. Van pameti mi je da ima žena koje bi zatrudnile a da ne obavijeste partnera o toj želji (a ima), još gore mi je da ima muškaraca koji bi ženi namjerno napravili dijete bez da je o tome obavijeste (a ima), ali i jadni muškarci iz prvog i jadne žene iz drugog slučaja su sami krivi. S kakvim se to ljudima vodaju i seksaju koji su u stanju stvoriti novi život iz toliko pogrešnih razloga. I to bez kondoma. Čuj "rekla mi da pije pilule, a slagala"?! Jbt, koji su ti kriteriji za izbor cura?
Ova ženska iz ovog prvog posta je savršeno fer. Imala želju, pitala prijatelja, nikog nije prevarila... Toliko željeno dijete će biti daleko sretnije samo s jednim roditeljem, nego neki koji imaju oba a nemaju nikog. I daleko je bolje i lakše biti samohrani roditelj nego s pogrešnim partnerom. A sama žena (kao ni sam muškarac) ne može usvojiti. Većina parova ne mogu usvojiti, jer nema dovoljno djece koja se mogu usvojiti. Daleko je više onih koje su napravili iz pogrešnih razloga pa niti su u stanju brinuti se za njih niti hoće da ih se odreknu, osuđujući tu jadnu dječicu na čitav život po institucijama.
Ova ženska iz ovog prvog posta je savršeno fer. Imala želju, pitala prijatelja, nikog nije prevarila... Toliko željeno dijete će biti daleko sretnije samo s jednim roditeljem, nego neki koji imaju oba a nemaju nikog. I daleko je bolje i lakše biti samohrani roditelj nego s pogrešnim partnerom. A sama žena (kao ni sam muškarac) ne može usvojiti. Većina parova ne mogu usvojiti, jer nema dovoljno djece koja se mogu usvojiti. Daleko je više onih koje su napravili iz pogrešnih razloga pa niti su u stanju brinuti se za njih niti hoće da ih se odreknu, osuđujući tu jadnu dječicu na čitav život po institucijama.