nije dotakao loptu
ja mislim da je ovo sve do ove kretenske lopte
s ovim cudom mogu samo baratati velemajstori tipa kristijano, deko, mesi...
ostali je jednostavno tesko kontrolisu i centarsutevi i pasovi i prijem su katastrofa
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne smije ni pogledati više Demela...e što bi volio da neko tog baletana dobro izdegeneciTvrtko II Kotromanić wrote:nakon onog duela balerina ne smije pric Demelu
Ma niđe veze, kolegaTrasimaco wrote:Ja vas stvarno ne kontam. Cuj ne smije prici...Kako sam ja vidio, Ronaldo se pogurao s njim i nekoliko puta mu ugodno rekao da odjebe. Ili mozda ne gledamo istu utakmicu?
Ovo je sve istina,a to što tebe pogađa to je tvoj problem.Kako samo glumi SMRAD jedan u 71 min,pade ko pokošen,čovjek ga ni dotakao nije.Portugalu želim sve NAJGORE,ne zbog nas nego zbog KRISTINE NAJVEĆE PLAČIPI.KEultima_palabra wrote:Ma niđe veze, kolegaTrasimaco wrote:Ja vas stvarno ne kontam. Cuj ne smije prici...Kako sam ja vidio, Ronaldo se pogurao s njim i nekoliko puta mu ugodno rekao da odjebe. Ili mozda ne gledamo istu utakmicu?
Oficijelna priča je na ovom forumu je da je CR balerina, plačipička, debil, kreten, ______ (umetni uvredu)...zaboga nekom se ne sviđa njegova faca, to je primarno u fudbalu, ko još gleda znanje
![]()
Onog Demela treba poslati da cijepa drva
Sve to stoji, kao i to da je on igračina, ali brate lik se baca kao da ga fap udari, čak i kad ga niko ne dotakne.ultima_palabra wrote:Ma niđe veze, kolegaTrasimaco wrote:Ja vas stvarno ne kontam. Cuj ne smije prici...Kako sam ja vidio, Ronaldo se pogurao s njim i nekoliko puta mu ugodno rekao da odjebe. Ili mozda ne gledamo istu utakmicu?
Oficijelna priča je na ovom forumu je da je CR balerina, plačipička, debil, kreten, ______ (umetni uvredu)...zaboga nekom se ne sviđa njegova faca, to je primarno u fudbalu, ko još gleda znanje
![]()
I kako se u raji zove ovakav smrad nego:PLAČIPI.KA!!!!!hz__semir wrote:Sve to stoji, kao i to da je on igračina, ali brate lik se baca kao da ga fap udari, čak i kad ga niko ne dotakne.ultima_palabra wrote:Ma niđe veze, kolegaTrasimaco wrote:Ja vas stvarno ne kontam. Cuj ne smije prici...Kako sam ja vidio, Ronaldo se pogurao s njim i nekoliko puta mu ugodno rekao da odjebe. Ili mozda ne gledamo istu utakmicu?
![]()
U ovih 80 minuta, poslije svake, ali bukvalno svake izgubljene lopte odmah se okreće prema sudiji i traži faul. Daj bolan, igraj lopte, šta se praviš budala.
U ovih prvih par dana se moglo vidjeti da poređenje Messija i njega nema smisla, dok se ovaj prvi igrao na terenu, valjao Nigerijce kao babuške i samo zbog fantastičnog golmana Nigerije nije zabio bar dva komada, ovaj drugi samo trčkara i valja se po terenu čim ga neko ružno pogleda.
A ne smeta ti cijela repka Italije koja isto to radi?hz__semir wrote: Sve to stoji, kao i to da je on igračina, ali brate lik se baca kao da ga fap udari, čak i kad ga niko ne dotakne.
U ovih 80 minuta, poslije svake, ali bukvalno svake izgubljene lopte odmah se okreće prema sudiji i traži faul. Daj bolan, igraj lopte, šta se praviš budala.
U ovih prvih par dana se moglo vidjeti da poređenje Messija i njega nema smisla, dok se ovaj prvi igrao na terenu, valjao Nigerijce kao babuške i samo zbog fantastičnog golmana Nigerije nije zabio bar dva komada, ovaj drugi samo trčkara i valja se po terenu čim ga neko ružno pogleda.
Talijani imaju pravo to da rade, oni su to izmislili, ovaj plačljivko ih samo kopira, ali njegova mala reprezentacija, skupa sa malim reprezentacijama država iz kojih dolaze njegov bivši i sadašnji klub (Man Utd, Real), neće imati titula koliko Italijani sami imaju.Vjeruj! wrote:A ne smeta ti cijela repka Italije koja isto to radi?hz__semir wrote: Sve to stoji, kao i to da je on igračina, ali brate lik se baca kao da ga fap udari, čak i kad ga niko ne dotakne.
----------------------------------------------------------------
Postavljajte zene da imamo o cemu pricati!
Neka ti to bude lekcija. Od sada uvijek slusaj Wengera.ProbuseniDolar wrote:Sinoc fino Arsen Wenger na Eurosportu prognozira cisti X na ovu tekmu. Meni danas bilo mrsko do kladare ici po ovoj vrucini... Puuu, jebo me konj![]()
![]()