25 minuta sa nick diaz-om
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- drugodtvogdruga
#501 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
25 minuta sa nick diaz-om
-
Strauss
#502 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
rece mirko na presici da mu je ovo vjerovatno zadnja borba(za ufc) bez obzira pobjedio il ne(mada je prije govorio da ide na pobjedu i produzenje ugovora), sto znaci da je imao zadnjih dana nekakav razgovor da danom u kojem su mu neke stvari objasnjene.
-
enisss
#503 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hm...ja mislim da je ovo ipak neka igra...vidjecemo..no..ako pobijedi...siguran sam da ce mu produziti ugovor...ne znam...mozda sam previse subjektivan i previse zelim da Mirka gledamo jos u UFC-uStrauss wrote:rece mirko na presici da mu je ovo vjerovatno zadnja borba(za ufc) bez obzira pobjedio il ne(mada je prije govorio da ide na pobjedu i produzenje ugovora), sto znaci da je imao zadnjih dana nekakav razgovor da danom u kojem su mu neke stvari objasnjene.
- dzeno123
#504 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bas sto ga simpatisem ne bih volio da produzi ugovor u UFC.enisss wrote:Hm...ja mislim da je ovo ipak neka igra...vidjecemo..no..ako pobijedi...siguran sam da ce mu produziti ugovor...ne znam...mozda sam previse subjektivan i previse zelim da Mirka gledamo jos u UFC-uStrauss wrote:rece mirko na presici da mu je ovo vjerovatno zadnja borba(za ufc) bez obzira pobjedio il ne(mada je prije govorio da ide na pobjedu i produzenje ugovora), sto znaci da je imao zadnjih dana nekakav razgovor da danom u kojem su mu neke stvari objasnjene.
- Cyrax
#505 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mirko je svake godine sve jaci i svake se godine oprasta 
-
Strauss
#506 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
koja je kita od covjeka ovaj diaz, cudo jedno..
mirko, penn, kongo, siver, vera
navijacki
mirko, penn, kongo, siver, vera
- 4m3l
#507 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Stvarno ovaj Nelson nije dobar, sto je previse, previse je
- Loulou
#508 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Obložio se čovjek. Što je sigurno, sigurno je 
- vinnie_jones
#509 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
U koliko je tarapana čeveras, je li standardni termin u 2 poponoći?
- vinnie_jones
#511 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Fala 
još od večeras zimsko računanje vremena, valja to dočekati
još od večeras zimsko računanje vremena, valja to dočekati
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#512 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bilo bi extra da se Mirko povuce sa stilom...mada posto nije nockoutirao nikoga odavno, mislim da su bodovi najvise sto je moguce protiv nekoga kakav je Nelson...bas ga je tesko nokautirati...i ne treba ovaj stomak da zavara, covijek ima kardio za sve tri runde...a i jedinstven potez - belly choke 
-
sitna.buranija
#513 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hahaha, ne mogu da vjerujem da su ljudi povjerovali da je ovoliko debeo
Covjek ima manje sala nego ikada dosad, pa pogledajte samo definiciju i separaciju misica na prednjem i straznjem dijelo podlaktice
Neznalice previse sude formu borca prema fizionomiji, a ne radi se o takmicarima na bodybuilderskoj bini nego o borcima.
Bit ce dobra borba, navijam za Mirka i njegovo povlacenje nakon borbe. Ako je iko gledao njegove intervjue u zadnje vrijeme, primjetni su ozbiljni tikovi u mimici, a covjek vec dosta vremena ima neki problem u glavi (zato i gubi borbe...). Zadaj neki HK i povuci se ko legenda sporta, Crocope!
Covjek ima manje sala nego ikada dosad, pa pogledajte samo definiciju i separaciju misica na prednjem i straznjem dijelo podlaktice
Bit ce dobra borba, navijam za Mirka i njegovo povlacenje nakon borbe. Ako je iko gledao njegove intervjue u zadnje vrijeme, primjetni su ozbiljni tikovi u mimici, a covjek vec dosta vremena ima neki problem u glavi (zato i gubi borbe...). Zadaj neki HK i povuci se ko legenda sporta, Crocope!
-
UnscarD
#514 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Da bas ima onaj stariji dokumentarac o Mirku i pita ga novinar kao da li su borbe ostavile neki trag na vas, a Mirko kao namjerno pocene da trza ramenom i zamuckuje "pa eto znate, nisu"...sada vec mislim da e nije trebao zajebavati na tu temu. Evo moje prognoze za 3 glavne borbe :
Bj - Diaz = Diaz na bodove
Kongo - Mitrione - Mitrione iz prekida
Mirko - Nelson - Mirko (navijacki jbg) na bodove
Bj - Diaz = Diaz na bodove
Kongo - Mitrione - Mitrione iz prekida
Mirko - Nelson - Mirko (navijacki jbg) na bodove
-
enisss
#515 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nelson nema cardio za tri runde...to je definitivno..i tu Mirko ima najvecu sansu ako borba ode na drugu ili trecu rundu..pa Nelson bukvalno prezivljava 3 runduUnscarD wrote:Bilo bi extra da se Mirko povuce sa stilom...mada posto nije nockoutirao nikoga odavno, mislim da su bodovi najvise sto je moguce protiv nekoga kakav je Nelson...bas ga je tesko nokautirati...i ne treba ovaj stomak da zavara, covijek ima kardio za sve tri runde...a i jedinstven potez - belly choke
- 4m3l
#516 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Je li ko nasao dobar stream?
-
Strauss
#517 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
dobi vera odlukom sudaca, po meni nezasluzeno. inace uvodne borbe dosta lose, za nadati se da glavni dio bude bolji.
-
Strauss
#518 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
http://extremegoal7.blogspot.com/p/ch4.html4m3l wrote:Je li ko nasao dobar stream?
- medjutim
#519 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Boga mi Tyson primi dobre batine od debitanta u UFC-u
. Mislim da će sad ova borba bit pravi stand up rat,obojici background udarački sportovi. Raja uživajte u borbama! Nadam se da Mirko pobjeđuje
-
sitna.buranija
#520 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Steta Mirkec.
- drugodtvogdruga
#521 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
4-6 u ufc-u za cro copa, katastroficno
diaz je nevjerovatan, bori se protiv gsp-a u februaru, condita prisilili keshom da se ne bori za title
diaz je nevjerovatan, bori se protiv gsp-a u februaru, condita prisilili keshom da se ne bori za title
- 4m3l
#522 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ode mi mirko, za koga cu sad navijat
:S
-
UnscarD
#523 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ode i BJ Pen...jaka mu je oprostajna...imam curicu i ne zelim ovakav da joj se pojavljujem...Joe Rogan se sjebo jer nije imao ni ideju da ce se i BJ Penn povuci.
Uzima Nick Diaz i GSP-a u Februaru...
A Mirko, odlicna borba bez obzira na poraz...odlicna karijera je zavrsena. Fakat me brine kolicina tikova koje ima ...
Uzima Nick Diaz i GSP-a u Februaru...
A Mirko, odlicna borba bez obzira na poraz...odlicna karijera je zavrsena. Fakat me brine kolicina tikova koje ima ...
- pirmin
#524 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kako god Mirko ostaje kult!
Sve najbolje majstore!
Imaju li negdje highlights borbe ili je jos rano?
Sve najbolje majstore!
- citroen
#525 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
kako borac sa negativnom statistikom moze postati kult ???pirmin wrote:Kako god Mirko ostaje kult!
Sve najbolje majstore!