da kako da ne isplati a ako ćete baš ekonomisati uzmite autobusku kartubabyline wrote:i to se isplati jel♥ Julianna ♥ wrote:Ma mislio je sjesti NA avion brate
još kad nam dođu low cost air kompanije biće avio karata po 50€
Moderator: anex
da kako da ne isplati a ako ćete baš ekonomisati uzmite autobusku kartubabyline wrote:i to se isplati jel♥ Julianna ♥ wrote:Ma mislio je sjesti NA avion brate
Zavisi od aviJonababyline wrote:i to se isplati jel♥ Julianna ♥ wrote:Ma mislio je sjesti NA avion brate
Evo, u ovom konkretnom slucaju trebaju mi Dr. Martiens cizme i nisam nesto sigurna da cu ih naci jeftinije u bilo kojoj "evropskoj zemlji". Zelim ih kupiti bas u BiH jer su tu upravo i najjeftinijeja stvarno ne znam ko će u tom ShoeBeDoo kupovati jer sam ušao jednom i vidio tene nezz ni ja šta je ono oko 300KM
Za šta???
Opet ponavljam isplatnije uzeti avion i otici na novogodišnja sniženja u EU nego kupovati u ovim radnjama
*mima* wrote:![]()
![]()
vec sam pominjao, lijepih kaputa od 150km (nekad i nize) mozes naci u azelu, samo moras cesto svracati (ja jedan kratki platio 50km)Sajo---: wrote:Ima li gdje kakvih muskih zimskih jakni ili muskih kaputa na snizenju., Bio sam u Belisimi ima jedan dobar 160 KM, ima li jos gdje sa slicnom cijenom??
Pogledaj u BBI u LaSenzi ili SkinnyGospoda Ministarka wrote:Dame one question pls. trazim carape za haltere bijele sa onim rupicama za zakaciti...neko???
Posto je za samo jednu prigodu nezelim dnevnicu da ostavim tamoswirl wrote:Pogledaj u BBI u LaSenzi ili SkinnyGospoda Ministarka wrote:Dame one question pls. trazim carape za haltere bijele sa onim rupicama za zakaciti...neko???
Kupila sam ja nedavno u LaSensi crne za haltere i najjeftinije su 32 KMGospoda Ministarka wrote:Posto je za samo jednu prigodu nezelim dnevnicu da ostavim tamoswirl wrote:Pogledaj u BBI u LaSenzi ili SkinnyGospoda Ministarka wrote:Dame one question pls. trazim carape za haltere bijele sa onim rupicama za zakaciti...neko???valja kupiti i haltere.
poslije Nove godine.. pocinje se oko 5 januara i traje do marta..sto blize martu veca snizenjatvile wrote:Zna li neko kada počinju sniženja u Alpini, Planici i sličnim prodavnicama obuće? Bude li išta oko nove godine?
Onda vrijedi sačekati koju sedmicu...pa biće valjda bar 20%, nadam seIrm@ wrote:poslije Nove godine.. pocinje se oko 5 januara i traje do marta..sto blize martu veca snizenjatvile wrote:Zna li neko kada počinju sniženja u Alpini, Planici i sličnim prodavnicama obuće? Bude li išta oko nove godine?
ma bice..pocetna snizenja su oko 20%, eh onda krajem januara bude 50% i krajem februara do 70%tvile wrote:Onda vrijedi sačekati koju sedmicu...pa biće valjda bar 20%, nadam seIrm@ wrote:poslije Nove godine.. pocinje se oko 5 januara i traje do marta..sto blize martu veca snizenjatvile wrote:Zna li neko kada počinju sniženja u Alpini, Planici i sličnim prodavnicama obuće? Bude li išta oko nove godine?
. I to je nešto s obzirom na cijene.
Šef wrote:Kakve Alpine i Planike skupite malo love i pravac Beč, za 250 KM na njihovim sniženjima možeš kupiti 5 pari čizama. I još da ti ostane za haltere pride.
I ja planiram da idem u to vrijeme možda se sretnemo.Gospoda Ministarka wrote:Šef wrote:Kakve Alpine i Planike skupite malo love i pravac Beč, za 250 KM na njihovim sniženjima možeš kupiti 5 pari čizama. I još da ti ostane za haltere pride.
Jedva cekam... jos 13 danapa idem u kupovinu.
Išla bih ja u zemlju mode i design-a da mogu vremenskiŠef wrote:Kakve Alpine i Planike skupite malo love i pravac Beč, za 250 KM na njihovim sniženjima možeš kupiti 5 pari čizama. I još da ti ostane za haltere pride.
Šef wrote:I ja planiram da idem u to vrijeme možda se sretnemo.Gospoda Ministarka wrote:Šef wrote:Kakve Alpine i Planike skupite malo love i pravac Beč, za 250 KM na njihovim sniženjima možeš kupiti 5 pari čizama. I još da ti ostane za haltere pride.
Jedva cekam... jos 13 danapa idem u kupovinu.
Upravo zbog toga sam i pomenuo Beč. Najbliži je i najjeftiniji.tvile wrote: Išla bih ja u zemlju mode i design-a da mogu vremenskiTamo je sve najbolje i najveća sniženja iza 6.1.-og ali mi se to ne uklapa. Za dobar i pametan shopping treba vremena
Mislio sam na Beč, otkud znam kuda se ti skitaš.Gospoda Ministarka wrote: Mozda... a opet Evropa je velika i imas stosta za ponuditi pa zavisno od toga da li nam se zanimanja poklapaju mozda se i sretnemo.