Stewo...Raščupana wrote:Tebi Stevo Sigal dobar?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Raščupana wrote:Moram dati nekog kojeg volim, evo.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Stewo...Raščupana wrote:Tebi Stevo Sigal dobar?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Raščupana wrote:Moram dati nekog kojeg volim, evo.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fatality wrote:sad ce tema na loooock, sad ce tema na looooock . . .
slicnog sma vidjela na operi,jedne godine,i tako tip prolazi pored mene,meni seRaščupana wrote:Moram dati nekog kojeg volim, evo.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SoulSeeker wrote:O tome ćemo na nekoj drugoj temi, jer imam materijala za priču za izvoz.ljubav_aha wrote:ne volim tanke usne
napsiala je izgleda zena oja veze nema sto znace i zasto su vazne socne pune usne ,necu dalje
Dobro oke, evo zbog raje, ja sam transvestit, gay, hermafrodit, i nisam tvoj tip što znači da sam upravo dobrovoljno "popušio korpu", a sada te stvarno molim da pokušaš sa @Oficirom jer kao što i rekoh... "Palim se samo na plave i inteligentne"...*mima* wrote:![]()
![]()
![]()
halo kutnjak.....zaobidji me....st ati je.......
![]()
![]()
![]()
Na LJES-u? Deal, otvaram sutra.ljubav_aha wrote:otvori novu temu![]()
Reko da vam nije dosadno sa tim alfa muzijacima......pa da povedem ovog malo da razbije monotonijubez_ideje wrote:samo da ponovim
besana wrote:*mima* wrote:Evo je............besana glavni krivac.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kao i obicno, pa vidi ovo mima, pa hajd sad reci neshto![]()
SEJOOOOOO, ŠTO GA NISI SILOVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA????????????????????ljubav_aha wrote:slicnog sma vidjela na operi,jedne godine,i tako tip prolazi pored mene,meni seRaščupana wrote:Moram dati nekog kojeg volim, evo.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a tip je imao glavnu ulogu ,pa se zurio na pauzu

Ama ejjjj isti onaj moj drug, zivota mi.besana wrote:*mima* wrote:Evo je............besana glavni krivac.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kao i obicno, pa vidi ovo mima, pa hajd sad reci neshto![]()
Što se mene tiče, ova slika treba izgledati ovako:SoulSeeker wrote: Po meni, "pravi muškarac" izgleda otprilike ovako, samo što treba biti barem pola metra viši.

muha_sa wrote:mimina omiljena djevojcica![]()
Možda zbog boje kose?Loulou wrote:
![]()
O, ne... Goran je ipak...SoulSeeker wrote:Možda zbog boje kose?Loulou wrote:
![]()
Jes', ajmo dogovarati detalje, svadbe.......ladyblue18 wrote:@SoulSeeker-vala ja tog tvog "pravog" ne bih primjetila ni da je zadnje musko na svijetu.![]()
Pravi hrsuz.![]()
Odoh ja zvat druga.
Selamit bas ne mogu.besana wrote:
Eh tako te volim , poselami ga molim te
besana wrote:Stani malo, ti si djecak?SoulSeeker wrote:Možda zbog boje kose?Loulou wrote:
![]()
Pa shatsh ovdje, ovo je soba za curice
Raščupana wrote:SEJOOOOOO, ŠTO GA NISI SILOVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA????????????????????ljubav_aha wrote: slicnog sma vidjela na operi,jedne godine,i tako tip prolazi pored mene,meni sea tip je imao glavnu ulogu ,pa se zurio na pauzu
![]()
![]()
Cim ga vidim na kafi.besana wrote:
Ma radi shta hoceshpoljubi ga, mozel tako?
SoulSeeker wrote:Na LJES-u? Deal, otvaram sutra.ljubav_aha wrote:otvori novu temu![]()