Taj tvoj đeneral je jedna od većih pički što se rata i ratovanja tiče. Samo blejo dvogledom iz pizdica sta se desava...olovo92 wrote:Слаб ти је осјећајVjecitiStudent wrote:Imam osjecaj da si '95 godine imao jako malo godina.olovo92 wrote:Nije se hvalisao, samo je bio realan....izuzetno realan.....lijepo je opisao nakaradnost zajednice Srpske i MH Federacije......i svako normalan to vidi........ Богами сам муџосе ишћериво из ровова диљем слободарске Српске
.....Сјећам се код Трнова, трчи ђенерал Младић испред тенкова и виче за мном војско, а балије испред њега свјетске рекорде руше.....какав Болт.....трче балије и вичу:''Бјежте ноге усра вас гузица'''
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
sasa_t
#501 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
-
daddy2
#502 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a
Ej moji naivni i ispaceni bosnjanini, samo lajete o nekakvom ukidanju, a narod vam po smecu trazi hranu..
- tetakk
#503 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Ponavljas se salonas
p.s. kad se izvuce iz rupe u koju sam te poslao?
p.s. kad se izvuce iz rupe u koju sam te poslao?
-
ld
#504 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
vase junastvo i pamet se bas da primjetiti u zadnjih 15-tak godinadaddy2 wrote:Nema link, al' ja cu da ti kazem, posto on predstavlj mene i moj narod kada je rijec o politici.Bihac_4_ever wrote:ima li gdje link sta je Dodo izjavio..?
Dakle mi, kao i sav normalan svijet, ne zelimo da imamo apsolutno ista sa bosnjaninima(da, bosnjaninima..)
Nadam se da se ne pitas zasto, a ako se ipak pitas evo ti odgovor;
Najprimitivni i najsiromasni narod u Europi. Neinteligentni, imate sve osobine koje krase loseg zlog i glupog covjeka, jedete burek prstima, dnevnik vam izgleda kao ratni izvjestaj, "ceHnici su krivi i kad kisa padne, samo o ceHnicima pricate, a 70% bosnjaNINA nema sta jest, pjenite po forumima,, itd, itd..
Pameti nemate, a ni vojne snage, tako da vam je najpametnije da prihvatite to par km oko sarajeva + veci dio sarajeva i zacepite, inace nece biti amerike da vas brani kao u proslom ratu, jer se dizete u zrak (hint; neki dan u FIS-u).
nema vas u hrvatskoj,kosovo i crnu goru ste izgubili,u bosni morate da nosate mrsku bosnasku licnu kartu i mrski vam bosanski pasos,kad odete u beograd,zovu vas bosancima
djamije se grade oko banja luke,ponovo se cuju ezani,iduce godine obnovit cemo i ferhadiju u centru banja luke,pa cemo vas 5 puta dnevno ezanima opominjati da banja luka ipak nije iskljucivo srpska,bosnjaci se vracaju
srbi su u svijetu postali sinonim za koljace,ratne zlocince,genocidan narod
nama rat i ne treba,za 20,30 godina nece vas pola biti u privremeno okupiranom dijelu bosne,jer mladi vam odlaze,bijela kuga vas drma vec odavno,jednostavno svakim danom vas je sve manje i manje
-
Energični leptir
#505 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Фашисти као што си ти ће нестати!Слаб ти је осјећај..... Богами сам муџосе ишћериво из ровова диљем слободарске Српске
.....Сјећам се код Трнова, трчи ђенерал Младић испред тенкова и виче за мном војско, а балије испред њега свјетске рекорде руше.....какав Болт.....трче балије и вичу:''Бјежте ноге усра вас гузица'''
- vee-jay
#506 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
olovo92 wrote:Слаб ти је осјећајVjecitiStudent wrote:Imam osjecaj da si '95 godine imao jako malo godina.olovo92 wrote:Nije se hvalisao, samo je bio realan....izuzetno realan.....lijepo je opisao nakaradnost zajednice Srpske i MH Federacije......i svako normalan to vidi........ Богами сам муџосе ишћериво из ровова диљем слободарске Српске
kolko jos do bana???
-
Irfan82
#507 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Mudzosi su vam jebali kevu DO BOLA!!! Samo se sjeti Vozuce sa Sabljama na Tenk pa da vidis Magle.Pokazali ste sve kakvi ste junaci m.... vam cetnicku, na djecu i starce ste pokazivali vase junastvo to citav svijet zna.A sad da pukne znas kako bi ga Popuuuuuusili??
- zvornicanin
#508 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Vidio par njih za vrijeme operacije teocak...slabo je nesto vikaoolovo92 wrote:Слаб ти је осјећајVjecitiStudent wrote:Imam osjecaj da si '95 godine imao jako malo godina.olovo92 wrote:Nije se hvalisao, samo je bio realan....izuzetno realan.....lijepo je opisao nakaradnost zajednice Srpske i MH Federacije......i svako normalan to vidi........ Богами сам муџосе ишћериво из ровова диљем слободарске Српске
-
daddy2
#509 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
ld wrote:vase junastvo i pamet se bas da primjetiti u zadnjih 15-tak godinadaddy2 wrote:Nema link, al' ja cu da ti kazem, posto on predstavlj mene i moj narod kada je rijec o politici.Bihac_4_ever wrote:ima li gdje link sta je Dodo izjavio..?
Dakle mi, kao i sav normalan svijet, ne zelimo da imamo apsolutno ista sa bosnjaninima(da, bosnjaninima..)
Najprimitivni i najsiromasni narod u Europi. Neinteligentni, imate sve osobine koje krase loseg zlog i glupog covjeka, jedete burek prstima, dnevnik vam izgleda kao ratni izvjestaj, "ceHnici su krivi i kad kisa padne, samo o ceHnicima pricate, a 70% bosnjaNINA nema sta jest, pjenite po forumima,, itd, itd..
Pameti nemate, a ni vojne snage, tako da vam je najpametnije da prihvatite to par km oko sarajeva + veci dio sarajeva i zacepite, inace nece biti amerike da vas brani kao u proslom ratu, jer se dizete u zrak (hint; neki dan u FIS-u).
nema vas u hrvatskoj,kosovo i crnu goru ste izgubili,u bosni morate da nosate mrsku bosnasku licnu kartu i mrski vam bosanski pasos,kad odete u beograd,zovu vas bosancima
djamije se grade oko banja luke,ponovo se cuju ezani,iduce godine obnovit cemo i ferhadiju u centru banja luke,pa cemo vas 5 puta dnevno ezanima opominjati da banja luka ipak nije iskljucivo srpska,bosnjaci se vracaju
srbi su u svijetu postali sinonim za koljace,ratne zlocince,genocidan narod
nama rat i ne treba,za 20,30 godina nece vas pola biti u privremeno okupiranom dijelu bosne,jer mladi vam odlaze,bijela kuga vas drma vec odavno,jednostavno svakim danom vas je sve manje i manje
Vi bosnjanini nikad necete skontati.
Mi imamo RS + Srbiju, i sama RS je duplo veca od vase teritorije. Sta bi vi takvi ljigavi pricali da imate najvecu drzavu na balkanu kojoj cete se pripojiti u sljedecih par mjeseci, kao sto cemo mi da uradimo?
Bosnjo junace, kad je bilo posteno ratovat potukli smo vas sve do jednog, pa je onda bilo "jao meni, zovi ameriku u pomoc, pa cemo skontat neku dobru laz, da ispadnemo zrtve". Eh, sad vam nece ni amerika pomoc, jer vam zene hodaju ko ninje, a muskarci ko u afghanistanu prije 500 godina. CCCC
- vee-jay
#510 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
kao sto ces ti uskoro sa ovog forumaolovo92 wrote:Мислиш као што су нестали фашисти у Трнову док смо га ослобађали? .....Балије су нестале, а виђу менеEnergični leptir wrote:Фашисти као што си ти ће нестати!Слаб ти је осјећај..... Богами сам муџосе ишћериво из ровова диљем слободарске Српске
-
ld
#511 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
olovo92 wrote:Да...да....е, да ми је видјети идиоте који хоће да живе са тим геноцидним народомld wrote: srbi su u svijetu postali sinonim za koljace,ratne zlocince,genocidan narod.....Ја никад не бих....мора да тим будалама, које се убише да живе с геноцидним народом
гени не дају мира.....другог објашњења ја не видим
sto se tice gena,pogledaj malo gene srpskog naroda kad je prije par godina izvrseno jedno vece istrazivanje kad su uzimati dnk od svih etnickih skupina
uglavno srbi su ubjedljivo imali najvise anadolskog tipa Y cromozoma,da ti prevedem vi ste porijeklom uglavnom turci
a sto se tice suzivota,meni vi ne smetate,samo da ste normalni i da ste o sebi,pri sebi,stavise prvi komsija mi je srbin,i dobri smo,problem je sto vecina pripadnika tvog naroda,cast izuzetcima,ne zna i na moze da zivi sa drugim narodima
tako da u bliskoj buducnosti sa sadasnjih 30% koliko vas je u bosni,to ce se prepoloviti
-
daddy2
#512 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
A bosnjanini su postali novi cifuti. Nedaju vam maknut dalje od sarajeva, nemorete ni u neum, strah ih da u zrak sta ne digneteld wrote: srbi su u svijetu postali sinonim za koljace,ratne zlocince,genocidan narod
- zvornicanin
#513 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a
Ma jasta...a eto vasi zlatnim kasikama??ma odjebaus ba u skokovimadaddy2 wrote:Ej moji naivni i ispaceni bosnjanini, samo lajete o nekakvom ukidanju, a narod vam po smecu trazi hranu..
-
zavrzlama
#514 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Da ne razbijate glavu....sve je ovde
....prije mjesec dana pod slobodnim padom kasika iz novog escajga
by zavrzlama on 13/09/2008 21:43
Da poslozimo kockice i vidimo sta se trenutno desava na politickoj sceni BIH...
BIH ulazi u zavrsnu fazu borbe protiv secesionistickih snaga i odumirajuce ideje o velikoj srbiji..Dodik se nalazi u vremenskoj oskudici i transformacija Srbije i mijenjanje velikosrpske strategije djelovanja, je primorala Dodika da krene u odlucujucu bitku za destabilizaciju BIH...Dodiki je zbunjen jer nije siguran u politickoj trgovini izmedju Srbije i MZ, kakve ce posljedice sve to imati na BIH, pa se odlucio da za svaki slucaj ustalasa BIH i po sistemu "sto gore to bolje" ubaci ponovo suverenitet BIH u igru i poveze je sa Kosovom...velikosrbi u BIH znaju da je MZ zaokupljena Rusima,da su na pragu Americki izbori i da je EU u podijeljenosti i oni ce najvjerovatnije iskoristiti naredni period da pokusaju da destabilizuju BIH sto vise mogu i tako zaustave put BIH ka normalizaciji i priblizavanju ka NATO i EU..Dodik je svjstan da su sve privatizacije propale i da njegove malverzacije ce uskoro vidjeti svjetlo dana, pa ce vjerovatno nastaviti sa nacionalistickom retorikom i dovest ce politicku klimu u BIH do usijanja...za kratko vrijeme ce Dodik otvoriti karte i pljunuti MZ u lice i reci ono sto glasno razmislja ,to je da on ne zeli rs u okviru BIH niti zeli BIH...velikosrbi su svjesni da ustavne promjene znace jacanje BIH, a oduzimanje instrumenata entitetima za disoluciju i podjelu BIH...Dodik ce najvjerovatnije zaigrati na kartu hrvatskog dijela koji zagovara federalizaciju i podjelu BIH,a ako to ne uspije Dodik ce povuci srbe iz drzavnih institucija i proglasiti samoupravu i pokusati da internacionalizuje pitanje rs-a i tako otvori put u neke nove pregovore o BIH i izdejstvuje mogucnost podjele BIH..pasivnost MZ je iz razloga sto oni izgleda i cekaju da neko napravi gresku i radikalan potez, da poniste Dejton i izvrse teritorijalnu i politicku prekompezaciju BIH i oduzmu secesionistickim snagama sredstva kojim drze BIH u blokadi......nije iskljuceno da se izbori u Oktobru ne odrze nikako, jer postoji vjerovatnoca da ce Dodik izazvati anarhiju i politicku nestabilnost gdje ce izbori biti baceni u drugi plan...Dodik ne smije cekati da se Srbija normalizuje, on mora iskoristiti ovaj medjuprostor da pokusa da razbije BIH, i spasi sebe od kriminala i pljacke koju je pocinio..on ce aktivirati sve neporijatelje BIH po evropi da dobije podporu za svoj cilj, ne stedeci da ulozi i zadnju paru iz budzeta rs-a jer zna da nakon Americkih izbora i normalizacije Srbije ce nestati sansa da se pokusa destabilizacija BIH....
BIH ulazi u zavrsnu fazu borbe protiv odumirajuceg velikosrpstva....
Last edited by zavrzlama on 11/10/2008 00:10, edited 1 time in total.
- Real Khan
#515 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Ma dajte ljudi, budite kolegijalni...pa mora i klon od nečega živjeti. Ako ne nasere dovoljno na forumu sa-x nema plate iz Miletove keseVjecitiStudent wrote:Jel ovo opet klonovog, klona, klon?olovo92 wrote: Gledao i ja. Opisao je fenomenalno svu nakaradnost zajednice Srpske i retrogradne Federacije! Svaka mu cast!
Kako ti ne dosadi?
Neka ga još koju minutu pa onda... ZOOM!
- Frane-x
#516 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
ld wrote:olovo92 wrote:Да...да....е, да ми је видјети идиоте који хоће да живе са тим геноцидним народомld wrote: srbi su u svijetu postali sinonim za koljace,ratne zlocince,genocidan narod.....Ја никад не бих....мора да тим будалама, које се убише да живе с геноцидним народом
гени не дају мира.....другог објашњења ја не видим
![]()
![]()
![]()
sto se tice gena,pogledaj malo gene srpskog naroda kad je prije par godina izvrseno jedno vece istrazivanje kad su uzimati dnk od svih etnickih skupina
uglavno srbi su ubjedljivo imali najvise anadolskog tipa Y cromozoma,da ti prevedem vi ste porijeklom uglavnom turci
a sto se tice suzivota,meni vi ne smetate,samo da ste normalni i da ste o sebi,pri sebi,stavise prvi komsija mi je srbin,i dobri smo,problem je sto vecina pripadnika tvog naroda,cast izuzetcima,ne zna i na moze da zivi sa drugim narodima
tako da u bliskoj buducnosti sa sadasnjih 30% koliko vas je u bosni,to ce se prepoloviti
"...a Muslimanski narod možda u nestanak!"
Kako volim kad se međusobno prijete istrebljenjem.
- Citizen-X
#517 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Jebi ti mene cetalju u salonskim opankicama, ako ti sebe i onaj pecinski dio svog naroda ne opisa u ovih par redova.daddy2 wrote:Nema link, al' ja cu da ti kazem, posto on predstavlj mene i moj narod kada je rijec o politici.Bihac_4_ever wrote:ima li gdje link sta je Dodo izjavio..?
Ubise kompleksi duso moja, znam.
Sto jes' jes' kita mi je obrezana al' ne bi vjerov'o koliko onijema tamo godi.
Al' nisi ti kriv - sto si hodajuca psiholoska patologija na 2 noge, geneza moze biti kobna stvar, pa se opet vratimo kompleksima.
Al' nisi ti kriv - sto si izgubio i RSK, i BIH, sto te kao prkno jedno bosansko - za ktoje nikad ne's saznat' da si odavlen ko i Sere Kara-jlic - jer nisi svjestan da ko i Sere si rast'o grmalju jedan, sa ljudima drugacije vjeroispovijesti - pa te djahkad zasvrbi po glavi ona us bosanska - da se zapitas dje si sta si kud si - a ni za gdje nisi - a nikad ne's s'vatit da ni za Srbije, a kamo li Bosne nisi - jer si tamo jedno obicno bosansko prkno, a u bosni sa malim B - samo prkno - kao sto vidis.
-
Energični leptir
#518 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Срам те било. Погледај како се изражаваш. Како си само злобан, злурад и ограничен - пун мржње и без трунке саосјећања.Мислиш као што су нестали фашисти у Трнову док смо га ослобађали? .....Балије су нестале, а виђу мене
- Vozdra raja :-)
#519 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Ko hoce rat, dobit ce ga!!
Samo ovaj put, nema zaustavljanja pred Banja Lukom!!

Samo ovaj put, nema zaustavljanja pred Banja Lukom!!

-
Irfan82
#520 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
A evo kako stvari stoje vi vise necete vidjati more, CG kad vam zatvori vrata.Vidio je Milo jadan nebio kakve ste vi Bagre Coce!Ma niko vas nevoli doci ce dan kad cete sami sebe klat!
-
Bušman
#521 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Gdje su ovi moderatori da malo reda uvedu... Ode sve u vraziju mater.
-
Benighted
#522 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Jel vama vrhunac zivota identificiranje sa nekom nacionalnom ideologijom i prepucavanje po toj osnovi ,i to na internetu?
Kako ste vi jadni ljudi...
hajde sad svi razmislite koliko pametnijih stvari bi mogli raditi u ovom trenutku i na to trositi energiju...
i shvatit ce te koliko ste jadni ...

Kako ste vi jadni ljudi...
hajde sad svi razmislite koliko pametnijih stvari bi mogli raditi u ovom trenutku i na to trositi energiju...
i shvatit ce te koliko ste jadni ...
-
Bušman
#523 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Jesi ti meni legendaolovo92 wrote:Да....да....као МХ - џамахиријаBušman wrote: Ode sve u vraziju mater.
-
daddy2
#524 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
Poturico, u mene kita nije obrezana, al' je maloljetne muslimanke dudlaju kao beba dudu. Od dragosti, sve me ljube po jajimaCitizen-X wrote:Jebi ti mene cetalju u salonskim opankicama, ako ti sebe i onaj pecinski dio svog naroda ne opisa u ovih par redova.daddy2 wrote:Nema link, al' ja cu da ti kazem, posto on predstavlj mene i moj narod kada je rijec o politici.Bihac_4_ever wrote:ima li gdje link sta je Dodo izjavio..?
Ubise kompleksi duso moja, znam.
Sto jes' jes' kita mi je obrezana al' ne bi vjerov'o koliko onijema tamo godi.
Al' nisi ti kriv - sto si hodajuca psiholoska patologija na 2 noge, geneza moze biti kobna stvar, pa se opet vratimo kompleksima.
Al' nisi ti kriv - sto si izgubio i RSK, i BIH, sto te kao prkno jedno bosansko - za ktoje nikad ne's saznat' da si odavlen ko i Sere Kara-jlic - jer nisi svjestan da ko i Sere si rast'o grmalju jedan, sa ljudima drugacije vjeroispovijesti - pa te djahkad zasvrbi po glavi ona us bosanska - da se zapitas dje si sta si kud si - a ni za gdje nisi - a nikad ne's s'vatit da ni za Srbije, a kamo li Bosne nisi - jer si tamo jedno obicno bosansko prkno, a u bosni sa malim B - samo prkno - kao sto vidis.
Mozda i ozenis neku od njih.
Ontopic: kani se ti RSK i ostalih gluposti, mi Srbi drzimo 10x vise teritorije nego vi ljigavci, tako da ti prica nema smisla.
Imate veci dio Sarajeva i par km oko njega. Toliko o teritorijama..
Sarajevski pashaluk. hahaha
- Vodenjak
#525 Re: dodik hoce nezavisnost rs-a
E nek je vala neko i Zooomka nam preduhitrio.
Dosta je i on bio od stresa oslobodjen!
Mila majko, kad sve ovo vidi....

Dosta je i on bio od stresa oslobodjen!
Mila majko, kad sve ovo vidi....