Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Inace, sutra je na rasporedu rastavljanje Janeza na proste faktore!
Ako ne prokrvare za drzavni dres, odmah ih treba ostaviti dole u kakvom kamenolomu.
The England national team visited an orphanage in South Africa this morning. "It's nice to put a smile on the faces of people with no hope, constantly struggling and facing the impossible," said Jamal M'Boto, age 8.
Nisam obozavalac Engleske reprezentacije....ne zbog toga sto "lose" igraju ...nego zbog te nekakve uvijek prisutne a vjestacki proizvedene fame o engleskom reprezentativnom nogometu. Svi mi koji iole pratimo Mundijale vrlo dobro znamo da je Egnleska ....solidna ekipa ... i nista vise od toga. Uzdizanje u nebesa te i takve ekipe (kome najvise kumuju britanski novinari) se u dosadasnjoj historiji svjetskih prvenstava pokazalo kao vrlo kontraproduktivno. Ne zelim reci da su ispod prosijeka ne ... i smatram da je SP bez Engleske ipak malo siromasnije ako ni zbog cega drugog a ono zbog klasicnih susreta izmedju Engleske i Njemacke (koje englezi skoro po pravilu gube). I sve u svemu ...neka ih.
Ali ako cemo ruku na srce ... vise bih volio da ih Slovenci ovog puta izbiju ... ne bi to bio prevelik izuzetak ... desavalo se to Englezima odvec cesto i ranije....bilo da se radilo o kvalifikacijskim ciklusima ili turnirima tipa SP EP (pa i OI)... znali su oni ispadati od "malih" zemalja ... Danska ih je poslala kuci 1992 ...Norveska ih je jednom ojadila u kvalifikacijama, Hrvatska takodjer ...a primjera ima jos.
Medjutim....ako pokusavam biti realan u svojoj subjektivnosti ... sanse slovenaca nisu prevelike da to naprave. Ako uspiju ...trebaju im podici monumentalan spomenik (cijeloj ekipi) pokraj Cankarjevog Doma.
Ja sam nekad u zadnjih godinu gledao onu prijateljsku između Engleske i Slovenije..
Tad je Engleska mljela sve redom u kvalifikacijama, ali i u prijateljskim, a Slovenija je imala lošu situaciju u grupi..pobjedila je Engleska 2:1, ali ih je SLovenija u zadnjih pola sata pravo stisla i smanjila rezultat, iako su ih ovi u pečetku mljeli..
Svejednop mi je ko prođe, ali ne dajem nikkavu prednost Englezima..
todd_smith wrote:rekao sam prije, i reci cu opet...Slovenija moze komotno bod izvuci danas
Englezima je biti ili ne biti. Ako se nakon grupe vrate kući, doček će im biti gori no južnim prekokanalskim komšijama. Mislim da to ipak ne smiju dozvolit, tako da će zmajčeki najvjerovatnije grdno stradat danas
todd_smith wrote:rekao sam prije, i reci cu opet...Slovenija moze komotno bod izvuci danas
Englezima je biti ili ne biti. Ako se nakon grupe vrate kući, doček će im biti gori no južnim prekokanalskim komšijama. Mislim da to ipak ne smiju dozvolit, tako da će zmajčeki najvjerovatnije grdno stradat danas
Slovenci nemaju šta izgubiti, ionako su prebacili plan...Englezi nemaju ništa čega bi se Slovenci prepali...nekreativni, robotski napad.
X ko kuća, ako dobiju Englezi to će biti minimalno, uz penal ili nešto slično.
Ako Slovenci izvuku bod, ja cu se ranit. To je u sferama SF-a i zreli ljudi uopste ne bi trebali diskutovati ili razmisljati o takvim budalastinama. Znam ja da nas mnogi od vas mrze i preziru, iz raznoraznih razloga, al' pisanjem ovako smijesnih stvari samo diskreditujete sebe pred sirokim auditorijumom.
Engleski napad je nekreativan zato sto tu nema topnika, da su poveli recimo mladog Wilshera sve bi drugacije bilo! Svejedno ocekujem pobjedu Engleza 0-2
Vjeruj! wrote:Ako Slovenci izvuku bod, ja cu se ranit. To je u sferama SF-a i zreli ljudi uopste ne bi trebali diskutovati ili razmisljati o takvim budalastinama. Znam ja da nas mnogi od vas mrze i preziru, iz raznoraznih razloga, al' pisanjem ovako smijesnih stvari samo diskreditujete sebe pred sirokim auditorijumom.
Strahopostovanje!
Pa diskreditovao si se ti 100 puta, pa si sad medijska ličnost
U današnje vrijeme diskreditacija je put ka uspjehu