Evo sad slusam, kako pricaju da je sudija u subotu 7 puta previdio ofsajd Bayernovih igraca, pa se Hannover sprema zaliti.....
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- NEOPLAN
#501 Re: FC Bayern Munchen
Moze li Bayern ijednu utakmicu pobijediti, a da se ne govori kako mu je nesto poklonjeno, kako su se provukli, kako je sudija sudio za njih.....Pa jebemu misa sinoc je cijeli svijet vidio da je Bayern ubio Lyona, a ovaj iznad prica kako je poklonjena pobjeda......
Evo sad slusam, kako pricaju da je sudija u subotu 7 puta previdio ofsajd Bayernovih igraca, pa se Hannover sprema zaliti.....
- madtv
#502 Re: FC Bayern Munchen
NEOPLAN wrote:Moze li Bayern ijednu utakmicu pobijediti, a da se ne govori kako mu je nesto poklonjeno, kako su se provukli, kako je sudija sudio za njih.....Pa jebemu misa sinoc je cijeli svijet vidio da je Bayern ubio Lyona, a ovaj iznad prica kako je poklonjena pobjeda......![]()
ocigledno ne moze
bitno je da su pobijedili, jedina steta je sto nisu bolje iskoristili sanse koje su imali...
iskreno, nadam se da ce proci u finale i osvojiti , naravno
- winabike
#503 Re: FC Bayern Munchen
Ovo je X, a nisam navijač Bayerna. Lyon sinoć odigrao potpuno... neću da se izrazim, dobit ću banDinoZe wrote:Ljudi Bayern je sinoc odigrao maestralno. Barcelona je nula za njih sinoc bila.
I dok su imali desetoricu igraca bili su bolji od Lyona. Svaka cast Van Galu, kada je izgubio jednog od najboljih igraca nije se uplasio i poceo mjenjati. Nego su igrali oni koju su ostali na terenu i ipak Lyon nije nista mogao uraditi.
A one francuske pickice izgube covjeka, odmah ih panika uhvati, mjenjaju Pjanica, i vracaju se na sistem 5-4.
Poslije kada sam vidio statistiku nisam mogao da vjerujem posjed lopte 80%-20% u korsit Bayerna. U drugom poluvremenu sutevi na gol 11 Bayern-Lyon ni jedan jedini.
Nisam navijač niti jednog od ova dva kluba, Lyon mi je malo simpatičniji zbog Pjanića u njemu, ali sinoć ništa, ništa, ništa nisu ni napravili ni zaslužili. U stvari, zaslužili su bili da prime još dva komada, ali eto.
-
perajic
#504 Re: FC Bayern Munchen
Sinoc majstorluk van Gaala. Vidi se da je doktor za fudbal. Covjek izvede Olica (prvi ja sam reko da nije normalan
)i gurnu Svajnija u napad, a Lyon se potpuno izgubi.
Nije dzaba Murinho dan prije rekao da navija za Bayern, jer "su tamo dvojica koje jako voli, njegov ucitelj i bivsi igrac (Robben)". Kad Murinho to kaze jasno je kakav je to strucnjak. Nekad previse tvrdoglav, ali definitvno genije za taktiku i procjenu potencijala mladih igraca (Seedorf, Kluivert, Robben, Iniesta, ... sada Mueller, Badstuber, Contento, Alaba, ...)
Nije dzaba Murinho dan prije rekao da navija za Bayern, jer "su tamo dvojica koje jako voli, njegov ucitelj i bivsi igrac (Robben)". Kad Murinho to kaze jasno je kakav je to strucnjak. Nekad previse tvrdoglav, ali definitvno genije za taktiku i procjenu potencijala mladih igraca (Seedorf, Kluivert, Robben, Iniesta, ... sada Mueller, Badstuber, Contento, Alaba, ...)
- B34R
#505 Re: FC Bayern Munchen
Ovdje vise pameti nema...Ko ima i trunku mozga u glavi treba cestitati ili sutiti...a za sve ostalo tu su pametolozi....
- madner
#506 Re: FC Bayern Munchen
Ako je Badstuber talenat ja sam nasa nada za osvajanje titule formule 1 
- B34R
#507 Re: FC Bayern Munchen
samo cu reci da ima 20 godina,sve je moguce, a ako se ja pitam onaj contento ce da bude zvijer za 2 godine..madner wrote:Ako je Badstuber talenat ja sam nasa nada za osvajanje titule formule 1
- madner
#508 Re: FC Bayern Munchen
Pa dobro ako za koju godinu postane cvrst, dobije malo na brzini, nauci se postaviti i postane jak u duelu mozda i bude nesto od njega
Pa Manchester je radio sta je htio po toj strani.
Pa Manchester je radio sta je htio po toj strani.
- B34R
#509 Re: FC Bayern Munchen
upravo to, sve u svemu vidi se dobar osnov a gaal ga baca u vatru sto je po njemu i vise nego dobro.....madner wrote:Pa dobro ako za koju godinu postane cvrst, dobije malo na brzini, nauci se postaviti i postane jak u duelu mozda i bude nesto od njega![]()
- madner
#510 Re: FC Bayern Munchen
Bio sam sarkastican
, fale mu sve kvalitete da bude pravi. Onaj Lahm me isto nervira, ali bar zna nesto kada krene naprijed.
Ali ovaj je bas nula bodova. Treba dovest pit bula a ne ovog...
- B34R
#511 Re: FC Bayern Munchen
slabo ti ide sarkazam zapamti mu ime DIEGO ARMANDO CONTENTO....madner wrote:Bio sam sarkastican, fale mu sve kvalitete da bude pravi. Onaj Lahm me isto nervira, ali bar zna nesto kada krene naprijed.
o lahmu ne treba trositi rijeci davno je pokazao o kakvom je kalibru rijec.....
- madner
#512 Re: FC Bayern Munchen
Contento mozda bude, ja govorim o Badstuberu.
Lahm je naprecjenjeniji igrac u Bundesligi. Bek poznat po fer plaju
- B34R
#513 Re: FC Bayern Munchen
onda se nismo razumijeli ja sam o contentu pricao....madner wrote:Contento mozda bude, ja govorim o Badstuberu.
nebi bek trebao biti poznat po fair play-u nego svaki vhunski igrac na kojoj god poziciji da igra....
s tim da kad je o lahmu rijec on ne samo da je vrsan defanzivac nego i jedan od pogonskih kotaca napada bayerna....
- madner
#514 Re: FC Bayern Munchen
Jel Sagnol ili Lizarazu bio poznat po fer playu? Haso?
Nema dobrog beka dok protivnik ne mrzi da igra protiv istog.
- B34R
#515 Re: FC Bayern Munchen
Dok god taj bek donosi rezultate i ono sto se ocekuje od njega sto se mene tice ne mora imati ni jaja medju nogama...madner wrote:Jel Sagnol ili Lizarazu bio poznat po fer playu? Haso?
- madner
#516 Re: FC Bayern Munchen
Samo sto ne donosi rezultate.
Ali problem je sto je Njemacki reprezentivac i miljenik publike. Ako naletimo na Barselonu vidjet cemo koliko je tanak (mada se vidilo i protiv ManU). Pogledaj ko daje Bayernu golove i sa kojih pozicija.
Ali problem je sto je Njemacki reprezentivac i miljenik publike. Ako naletimo na Barselonu vidjet cemo koliko je tanak (mada se vidilo i protiv ManU). Pogledaj ko daje Bayernu golove i sa kojih pozicija.
- B34R
#517 Re: FC Bayern Munchen
madner wrote:Samo sto ne donosi rezultate.![]()
Koliko je evra dao golova....
za golove su zaduzeni drugi a ne bekovi , a kad od beka imas koristi u napadu tim bolje...
najbolji bekovi za mene: maxwell, ashley cole, evra, maicon, lahm....., doduse ovu listu nisam ja izmislio nego shodno s njom sam se slozio za profesionalcima koji isto misle....
- vicious
#518 Re: FC Bayern Munchen
Mislio je na to preko koje strane Bayern prima golove.B34R wrote:madner wrote:Samo sto ne donosi rezultate.![]()
za golove su zaduzeni drugi a ne bekovi , a kad od beka imas koristi u napadu tim bolje...
najbolji bekovi za mene: maxwell, ashley cole, evra, maicon, lahm....., doduse ovu listu nisam ja izmislio nego shodno s njom sam se slozio za profesionalcima koji isto misle....
- B34R
#519 Re: FC Bayern Munchen
vicious wrote:Mislio je na to preko koje strane Bayern prima golove.B34R wrote:madner wrote:Samo sto ne donosi rezultate.![]()
vecinu primaju s lijeve strane ....u cemu je problem, lahm igra na desnoj od pocetka sezone....
- madner
#520 Re: FC Bayern Munchen
Protiv Fiortine u povratnoj prvi gol po njegovoj strani prosli.
ManU: Portugalski firuan koji je dao dva gola je bio njegov igrac.
- B34R
#521 Re: FC Bayern Munchen
ima li jos koji konkretan primjer????madner wrote:Protiv Fiortine u povratnoj prvi gol po njegovoj strani prosli.
tesko je raspravljati na dva, tri ili cetiri primjera.....
treba sagledati sezonu BAR, pa onda raspravljati o igracu......
najlakse je izabrati par utakmica u sezoni i crniti igraca.....
- vicious
#522 Re: FC Bayern Munchen
Ima istine u tome sto madner govori, ali treba imati u vidu da se i ofanzivni igrac na toj strani mora vracati da pomaze beku, a koliko to Robben ili Ribery u Bayernu rade upitno je 
- madner
#523 Re: FC Bayern Munchen
Bayern nema pravu konkurenciju u domacoj ligi i onda te slabosti ne dodju do izrazaja. Pogledaj Lahma u reprezentaciji kada nalete na jacu ekipu kako postane rupa.
A pogledaj sve golove od osmine finala CL pa reci za koliko je Lahm kriv?
Ispade da je dobar igrac osim sto nije dobar kada igraju velike utakmice
A pogledaj sve golove od osmine finala CL pa reci za koliko je Lahm kriv?
Ispade da je dobar igrac osim sto nije dobar kada igraju velike utakmice
- madner
#524 Re: FC Bayern Munchen
To je tacno, i tacno je da je Lahm jako opasan kada se ukljuci u napad. Ali da je Lizarazu ili Sagnol klasa u odbrani nije.vicious wrote:Ima istine u tome sto madner govori, ali treba imati u vidu da se i ofanzivni igrac na toj strani mora vracati da pomaze beku, a koliko to Robben ili Ribery u Bayernu rade upitno je
- B34R
#525 Re: FC Bayern Munchen
sad sam se morao nasmijati al neka malo treba i to.....vicious wrote:Ima istine u tome sto madner govori, ali treba imati u vidu da se i ofanzivni igrac na toj strani mora vracati da pomaze beku, a koliko to Robben ili Ribery u Bayernu rade upitno je
valencia, malouda..... su igraci koji se vracaju i pomazu bekovima....
kad si vidio da c. ronaldo, messi, nanni, joe cole pomazu bekovima. odgovor je NIKAD, a ako upratis onda si jedan od sretnika....
ista je stvar sa robbenom i ribery-jem kupljeni su da prave dar mar u napadu, a za defanzivni dio tu je bommel, pranjic, pa i schweinsteige...., jer nigdje nema pravilo da su krila ta koja pomazu bekovima, to je sve stvar trenera i kadra s kojim raspolaze.....
nadam se da sam uspio da vam priblizim ovo....