BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nellington
#501 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Podsjeti me karanana da još računamo na njega:
Xanthi Skoda Atromitos 2-0 (N. Ellington 67')
Xanthi Skoda Atromitos 2-0 (N. Ellington 67')
-
chichki
#502 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jel moze neko postaviti onaj link za najbolje strijelce i asistente bundeslige ne mogu nigdje da nađem. Sad je Džeko sam na prvom mjestu ako se ne varam?
-
IlijaLadin
#503 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... aison.html
Golovi + asistencije.
na bundesliga.de su drugačiji podaci jer oni ne broje prekršaje nad igračem za penal kao asistenciju.
http://bundesliga.de/de/liga/scorer/index.php
Golovi + asistencije.
na bundesliga.de su drugačiji podaci jer oni ne broje prekršaje nad igračem za penal kao asistenciju.
http://bundesliga.de/de/liga/scorer/index.php
- bruce lee
#504 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
dvije vijesti vezane za hoffenheim:
simunic kapiten umjesto salihovica
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100412126
a stuttgart zainteresovan za vedu
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100412046
ako je istina pozdravio bih prelazak u stuttgart, mozda bi mu dobro dosla promjena okoline.. sto se kapitenskog mjesta tice, sejo jeste ofalio u zadnje vrijeme, ali ne znam koliko to ima veze sa kapitenskom trakom.. mozda ovo oduzimanje bude imalo uprabvo kontraefekt..
simunic kapiten umjesto salihovica
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100412126
a stuttgart zainteresovan za vedu
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100412046
ako je istina pozdravio bih prelazak u stuttgart, mozda bi mu dobro dosla promjena okoline.. sto se kapitenskog mjesta tice, sejo jeste ofalio u zadnje vrijeme, ali ne znam koliko to ima veze sa kapitenskom trakom.. mozda ovo oduzimanje bude imalo uprabvo kontraefekt..
- Roy
#505 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Predlazem Susicu da zove stoperski dvojac Mesic-Bogicevic
ARMIRANI BETON, bez trunke subjektivnosti.
Osim Spahica, ovaj dvojac predstavlja trenutno nase najjace defanzivce.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#506 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ko su ti ovi?Roy wrote:Predlazem Susicu da zove stoperski dvojac Mesic-Bogicevic
- nellington
#507 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bogičevića sam pratio dok je bio (čitaj: grijao klupu/tribinu) u Crvenoj Zvezdi. Sad kako je došao kod štrumpfova, ne znam je li se šta popravio 
- Tvrtko II Kotromanić
#508 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
objektivnoRoy wrote:Predlazem Susicu da zove stoperski dvojac Mesic-Bogicevic
subjektivno
-
HarnagaHarnaga
#509 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mesic i Bogicevic? Pricamo li mi o fudbalu ili politici? 
- abondanzieri
#510 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Za prvog čućeš,za drugog znaćešAdmir_1984 wrote:Ko su ti ovi?Roy wrote:Predlazem Susicu da zove stoperski dvojac Mesic-Bogicevic
-
sexstranka
#511 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ima li netko komponotvarlitententan
da objasni zasto Medunjanin nije veceras bio niti na klupi svoga tima 
- jeza u ledja
#512 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
neko je rekao ranije da je medo povrijedjen.
evo imas ovdje spisak povrijedjenih igraca primere
http://www.betinf.com/spain_injured.htm
-
sexstranka
#513 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ahajeza u ledja wrote:neko je rekao ranije da je medo povrijedjen.
Opet,pobijediti sevilju,nije mala stvar..al dzaba HAMAN..jos su prilijepljeni na dnu LJESTVICE
-
BaileyS
#514 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Šveđani ne daju da Jasmin Sudić zaigra za BiH
Autor Giggs
Utorak, 13 April 2010 19:49
Da je Jasmin Sudić veoma cijenjen u Švedskoj dobili smo potvrdu ovih dana kada se tamošnja javnost „digla na noge“.
Naime, selektorski tandem njihove U-21 reprezentacije Jergen Lenartson (Jorgen Lennartson) planira obaviti razgovor sa stoperom Malmea i našim potencijalnim reprezentativcem.
Kako javlja švedski portal „fotbollskanalen.se“, Lenartson se pribojava Sušićevog poziva Sudiću.
- Moram razgovarati sa Sudićem. Čuo sam da ga žele iz Bosne i Hercegovine, ali ne vjerujem previše onome šta piše u novinama - rekao je Lenartson za ovaj švedski portal.
- Jasmin je jedan od najvećih talenata švedskog fudbala i normalno je da računamo na njega za budućnost Švedske „A“ reprezentacije jer je on već sada ključni igrač U-21 tima rekao je Lenartson.
Nećemo ga pustiti
Na pitanje da li ima načina da se stopira promjena sportskog državljanstva, Lenartson je rekao:
- Najprije trebam vidjeti iz prve ruke, od Sudića, kakva je situacija i o čemu se ustvari radi. Nakon razgovora ćemo vidjeti šta ćemo uraditi. Sigurno je da ga nećemo pustiti tek tako - rekao je Lenartson.
* * * * * *
Nadam se da ce im se izjaloviti napori da ga zadrze
Autor Giggs
Utorak, 13 April 2010 19:49
Da je Jasmin Sudić veoma cijenjen u Švedskoj dobili smo potvrdu ovih dana kada se tamošnja javnost „digla na noge“.
Naime, selektorski tandem njihove U-21 reprezentacije Jergen Lenartson (Jorgen Lennartson) planira obaviti razgovor sa stoperom Malmea i našim potencijalnim reprezentativcem.
Kako javlja švedski portal „fotbollskanalen.se“, Lenartson se pribojava Sušićevog poziva Sudiću.
- Moram razgovarati sa Sudićem. Čuo sam da ga žele iz Bosne i Hercegovine, ali ne vjerujem previše onome šta piše u novinama - rekao je Lenartson za ovaj švedski portal.
- Jasmin je jedan od najvećih talenata švedskog fudbala i normalno je da računamo na njega za budućnost Švedske „A“ reprezentacije jer je on već sada ključni igrač U-21 tima rekao je Lenartson.
Nećemo ga pustiti
Na pitanje da li ima načina da se stopira promjena sportskog državljanstva, Lenartson je rekao:
- Najprije trebam vidjeti iz prve ruke, od Sudića, kakva je situacija i o čemu se ustvari radi. Nakon razgovora ćemo vidjeti šta ćemo uraditi. Sigurno je da ga nećemo pustiti tek tako - rekao je Lenartson.
* * * * * *
Nadam se da ce im se izjaloviti napori da ga zadrze
- jeza u ledja
#515 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
On ako hoce da igra za nas, ovi ga ne mogu zadrzati.
-
klixober
#516 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Haris Bukva (Sturm) se izgleda ustalio u prvoj ekipi.Ja stvarno ne znam sta taj momak treba uraditi da dobije poziv makar kod Tulica(a treba biti kandidat i za Susica).Fakat ne kontam...momak igra u prvih 11 u timu u kojoj je standardni reprezentativac - Muratovic na klupi.Muratovic igra za reprezentaciju,a ovaj ne moze ni za u-21 
- zecko_kupuz
#517 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma ne brini komebni čovječe
, Muratović je sada samo počasni reprezentativac. 
-
klixober
#518 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne brinem zbog Muratovica,nego se nerviram kako Tulic jos ne poziva Harisa Bukvu.
- jeza u ledja
#519 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
a jel taj bukva igra za austriju? 
-
klixober
#520 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Igra za Austriju u-21,ali nekoliko puta je vec izjavio da bi igrao za BiH ukoliko bi dobio poziv.Medjutim,nasi selektori su ga konstantno ignorisali...u17,u19,sada u21,a moze se komotno o njemu pricati i kao o potencijalnom A reprezentativcu.jeza u ledja wrote:a jel taj bukva igra za austriju?
- buzzer
#521 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
nisam bas siguran da bi dobio sansu pored svih koji cekaju na mjesto u A timu. nije los igac, ali u negovom rangu kvaliteta ima jos brat bratu 20 igraca u evropi a na klupi mjesta nije...komeba wrote:Igra za Austriju u-21,ali nekoliko puta je vec izjavio da bi igrao za BiH ukoliko bi dobio poziv.Medjutim,nasi selektori su ga konstantno ignorisali...u17,u19,sada u21,a moze se komotno o njemu pricati i kao o potencijalnom A reprezentativcu.jeza u ledja wrote:a jel taj bukva igra za austriju?
-
HarnagaHarnaga
#522 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ljigavo je uporedjivati trenutni status Muratovica i Bukve pa onda izvoditi kojekakve bolesne zakljucke. Muratovic je institucija, covjek pomaze koliko moze, da je samo do njega zavrsio bi i u klubu i u reprezentaciji. Zamoljen je da jos bar malo pomogne i on, kakav je divan covjek, nije mogao odbiti. Muratovic je prihvatio Bukvu kao mladjeg brata, to Haris u svakoj prilici istice, Muratovic je Harisov ucitelj, bodri ga, pomaze. Haris se tek ustalio u timu, ako ga krene trebalo bi ga pozvati u A tim, za sada tome nije dorastao i ima cetiri-pet boljih od njega na njegovoj prirodnoj poziciji napadaca, mada on moze odigrati i bocnog pa je na Papetu da ga pogleda.... Nema to veze sa Muratovicem i samo zlobnik to povezuje.
-
klixober
#523 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Smiri Avdo
Nisam rekao da Bukva odmah zasluzuje poziv u A reprezentaciju,rekao sam samo da se ustalio u prvom sastavu Sturma,u kojem je Muratovic rezerva i da mi je neshvatljivo da ne dobiva poziv od Tulica za u-21 reprezentaciju,a da se vec moze ubrajati u siri spisak potencijalnih A reprezentativaca.
To nije nista protiv Muratovica,on je svoje odradio u skladu sa svojimmogucnostima,ovdje je rijeci o Bukvi.
I momak ne igra napadaca,nego krilo.
Nisam rekao da Bukva odmah zasluzuje poziv u A reprezentaciju,rekao sam samo da se ustalio u prvom sastavu Sturma,u kojem je Muratovic rezerva i da mi je neshvatljivo da ne dobiva poziv od Tulica za u-21 reprezentaciju,a da se vec moze ubrajati u siri spisak potencijalnih A reprezentativaca.
To nije nista protiv Muratovica,on je svoje odradio u skladu sa svojimmogucnostima,ovdje je rijeci o Bukvi.
-
klixober
#524 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tek sad vidim da je Haris upravo napunio 22 godine,znaci da sljedeci ciklus kvalifikacija i ne moze igrati za u-21,ali moze biti na sirem spisku potencijalnih A reprezentativaca.komeba wrote:Smiri Avdo![]()
@buzzer
Slazem se da imamo dosta boljih igraca generalno,ali mislim da na poziciji krila i nemamo bas.Jedini klasicni krilni igrac je Vladavic i moze se jos racunati Salihovic koji igra lijevog veznog.Naravno,moze se improvizirati i sa drugim igracima na krilu,ali mislim da momka treba isprobati u prijateljskoj nekoj,nista izgubiti necemo.
- buzzer
#525 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ma naravno da ga treba isprobati. sto se mene tice ja bih volio vidjeti i custovica, smajica, dialibu, haurdica, avdica, sarica.... jer mislim da i igraci koji igraju u manje atraktivnim ligama i klubovima nekada mogu da se dobro uklope u ekipu i budu korisni. nismo brazil i ne mozemo se razbacivati igracima. generalno nam treba puno siri izbor na klupi. no to je do selektora u kojeg zasad imam puno povjerenje.komeba wrote: @buzzer
Slazem se da imamo dosta boljih igraca generalno,ali mislim da na poziciji krila i nemamo bas.Jedini klasicni krilni igrac je Vladavic i moze se jos racunati Salihovic koji igra lijevog veznog.Naravno,moze se improvizirati i sa drugim igracima na krilu,ali mislim da momka treba isprobati u prijateljskoj nekoj,nista izgubiti necemo.