Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bubalo1 wrote:NE znam jel bio ofw .. tamo u system je pisalo 3.55 ..a bilo je ono install packages i ono i mislio sam da je to to .. da je flashovan .. nabacio sam multiman i nije moglo samo crno .. onda sam 3.55 ofw na usb i instalirao ..onda sam kmew na usb i instalirao .. i onda sam roger i omg nabacio i nece samo crn ekran i trepnu linije neke i nista ne moze dalje
Pa ako je vec bilo install package files i ono drugo to znaci da je vec bio flashovan, al nema veze dobro je sto si vratio na OFW pa ponovo na kmeaw, samo moras paziti firmware ako se desi problem ode konzola, zato imas srece sto ti se nije brikovao.
Nego kada si se vec vracao na OFW trebao si formatirat ga i mozda rebuild database, nisam siguran tacno sta bi te moglo zezati pa ti izbacuje crn ekran pri pokretanju bilo cega, moglo bi se guglat i naci rijesenje ali sigurnije ti je na ovom forumu pitati jer ce ti ljudi 100% pomoci kako treba : http://www.ps3hax.net/forumdisplay.php?f=10
Ako nisi najbolji s Engleskim mogu ti i ja tamo postaviti temu i vidjeti sta kazu
Ma googlao sam nema sta nisam ali ocigledno da nisam dobro
Hajd ti ako ti nije problem i ako si vec registrovan tamo .. Ja ne znam ni kako cu pitati to radi tih strucnih fraza samo ce se javljati da me ispravljaju
Imas dole help sekciju, pravo na search ako ne nadjes rijesenje postavi topic i ne brini, nema boljeg foruma za to
Ma djaba hvalis ja postavio niko nista .. samo govore yes you can .. a kad treba reci kako svi sute
E jbg, il nisi pitao kak treba il ne znam ni ja u cemu je problem, ja znam da ja imam 35 igrica trenutno, sve backup-i, i nemam ama bas ni sa jednom problem, i sto sam ikad imao problem oko PS3 ili igrica sve sam tu rijesio, a sorry tebi nisam nikad uspio postaviti ono jer sam zadnjih dana u frci :S
Riješih se briga
Problem je bio svo vrijeme u splitteru. Imao sam neki što je splitao po 700Mb fajlove, a sad skinem "Comgenie's Awesome Filemanager" wtf i splita mi po 4 gige. Iz prve je proradio, te sam i neki update igre downloadovo. Sve u svemu đasvi mi se početak
A ps3 hax, hmmm nije nešto BUM, poslije malo searcha izbacuje neke lijeve rezultate... Ali haj, registrovah se
Lucazode wrote:Riješih se briga
Problem je bio svo vrijeme u splitteru. Imao sam neki što je splitao po 700Mb fajlove, a sad skinem "Comgenie's Awesome Filemanager" wtf i splita mi po 4 gige. Iz prve je proradio, te sam i neki update igre downloadovo. Sve u svemu đasvi mi se početak
A ps3 hax, hmmm nije nešto BUM, poslije malo searcha izbacuje neke lijeve rezultate... Ali haj, registrovah se
meni je npr ovaj forum najbolji sto se ps3 tice ( bilo igrice ili pitanja)
Meni se ps3hax od svih PS3 scena najvise svidja zato sto nema kao na ostalima neko provali da ima novi hack i oni odma stave na naslovnicu il jos plus ne provjerene fajlove pa ljudi brikuju konzole, a ovi samo 100% provjereno i vijesti su im uvjek odmah tu
arnes_king wrote:Meni se ps3hax od svih PS3 scena najvise svidja zato sto nema kao na ostalima neko provali da ima novi hack i oni odma stave na naslovnicu il jos plus ne provjerene fajlove pa ljudi brikuju konzole, a ovi samo 100% provjereno i vijesti su im uvjek odmah tu
Pozdrav.moze mala pomoc.Imam ps3 slim 320 ,star godinu dana.Do sad sam ga 3 puta nosio na servis,jer mi se desavalo da mu treba duze vremena da prepozna disk,zbog raznih zvukova koje je ispustao,tipa neko beep ,ili da se cuje zvuk slican onom kada se izbacuje disk.Prije 7 dana mi je ps3 vracen sa servisa uz obrazlozenje kako sam ustvari imao problem sa hard diskom,radi 5 dana i onda opet isto sranje se desava,sporo ucitava ,pogotovo kad se tek upali,kad se zagrije malo je bolji,desi mi se da nikako ne prepozna.Znam da bi u normalnim okolnostima trebao prepoznati disk nakon 3-4 sekunde.Sad vise ne znam nisam da li pretjerujem sa tim nosenjima na servis,ali zaista mislim da je i previse nositi ga 4 puta u toku garancije,a kvar se stalno desava,tj ovi problemi .Dali neko ima slicnih problema.meni se ovaj problem javio nakon 15 dana od kupovine ps3 .
Mislim da si trebao tražiti zamjenu cijelog stroja dok si još mogao.
Ovako su te navlačili da prođe vrijeme i sad si ostao nigdje (ako ti je istekla garancija).
Imaš pravo na ispravnu opremu i nema tu 'previše sam nosio na servis', lijepo im reci da ti osiguraju potpuno ispravnu konzolu jer to što se dešava ukazuje na neki problem a odgovornost je njihova.
extraktovao, pokrenuo fix i onda je on to radio prilicno dugo. Kopirao na externi disk (predhodno splitovao filove jer su neki preko 4GB). Pokrenuo sa externog, Multiman rekao ne moze, kopiraj na interni. Kopirao na interni. Prilikom startovanja multiman spoof-ovao (3.7 trazi na 3.55). Igra krene sa ucitavanjem i prijavi da je nasla update. Svejedno je da li skinuo update ili ne, ne radi, nece da se ucita.
Jasno mi je da trebam nesto sa actor33.psarc, bin.psarc and text1.psarc filovima da uradim ali vise toliko verzija pacha ima da sam se pogubio.
Ne znam šta ste vi skinuli, meni je Arnes poslao već patchovanu od 28GB (bez 3D filmića) i plus nije bilo fajlova većih od 4GB, igrao i prekucao sve sa externog.
Obratite se Arnesu za link.
P.S. Igra je boli glava, nešto još neviđeno u svijetu video igara.
Saka wrote:Ne znam šta ste vi skinuli, meni je Arnes poslao već patchovanu od 28GB (bez 3D filmića) i plus nije bilo fajlova većih od 4GB, igrao i prekucao sve sa externog.
Obratite se Arnesu za link.
P.S. Igra je boli glava, nešto još neviđeno u svijetu video igara.