koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
-
King Kikapu
svakodnevno:

svakonocno:

svakonocno:

- anais_nin
ma ja to oprobam na sebi...ono naspricam se i ostavim da prenoci...ako tokom noci stalno njusim ruku onda znam da taj MORAM kupitidawn_upon_dawn wrote:ja mirisala armani red danas basanais_nin wrote:ja se spremam nabaviti ova dva....navukla sam se ko luda![]()
dobar je al necu ga kupit, ima ih koji mi se vise svidjaju
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
to sam i ja pocela raditi, dobar sistem, samo se ja ne mogu strpiti da prenoci, nego se naprskam ujutro i ako mi se do navecer svidja, odem pa uzmemanais_nin wrote:ma ja to oprobam na sebi...ono naspricam se i ostavim da prenoci...ako tokom noci stalno njusim ruku onda znam da taj MORAM kupitidawn_upon_dawn wrote:ja mirisala armani red danas basanais_nin wrote:ja se spremam nabaviti ova dva....navukla sam se ko luda![]()
dobar je al necu ga kupit, ima ih koji mi se vise svidjaju
![]()
ovaj je dosao do te tacke
-
surajaa
Naravno, tako je to u normalnom svijetu...ovdje kada trazis tester, odgovor je gotovo uvijek, nemaju ih, nestalo im, razgrabilo se, bla bla...identicna situacija je i kada su mirisne kreme u pitanju ...anais_nin wrote:![]()
![]()
![]()
ma ovde uvijek dijele one testere, pa se namirim toga za nocno testiranje
kao i za testiranje reakcija blize i dalje okoline
Najcesce zaposlenice koje rade u parfumerijama su nadasve nepristupacne alapace kojima se smraci ukoliko probas parfem ili ne daj Boze vise njih...a ne odlucis kupis niti jedan...uzas
Izuzetci postoje, u endemicnim tragovima svakako...
- anais_nin
pa naravno da nema, kad one sve sebi uzmu i odnesu kucisurajaa wrote: Naravno, tako je to u normalnom svijetu...ovdje kada trazis tester, odgovor je gotovo uvijek, nemaju ih, nestalo im, razgrabilo se, bla bla...identicna situacija je i kada su mirisne kreme u pitanju ...
Najcesce zaposlenice koje rade u parfumerijama su nadasve nepristupacne alapace kojima se smraci ukoliko probas parfem ili ne daj Boze vise njih...a ne odlucis kupis niti jedan...uzas
Izuzetci postoje, u endemicnim tragovima svakako...
- van Basten
Napunio sam policu kolekcijom jesen - zima:
J.P.Gaultier - Le Male
Guerlain - L'Instant
Lancome - Hypnose
i naravno, neizbježna Mania
Vjerujem da će mi ovo izgurati do mog rođendana a onda će me se već valjda neko sjetiti
J.P.Gaultier - Le Male
Guerlain - L'Instant
Lancome - Hypnose
i naravno, neizbježna Mania
Vjerujem da će mi ovo izgurati do mog rođendana a onda će me se već valjda neko sjetiti
- Bonnie-Clydova mala

Više se ne može nigdje naći
- van Basten
Dakle citirani dio odnosti se na Attitude od Armani-ja... pa evo, samo da prijavim da sam ga testirao tri puta i sva tri puta se razočarao... nijednom nije izdržao duže od sat vremena na mojoj koži. G.A. je to nekada mnogo bolje radio, nije valjda da i on počinje podilaziti masama na uštrb kvalitete?boucheron wrote:Izbacili su ga prije 2-3 mjeseca u USA. Za Europu nisam siguran.Pakovanje 50ml i 75 ml.Otvara se kao zippo upaljac, ali je vrlo nekvalitetno napravljeno jer poklopac brzo puca..Miris nje nista posebno, lici malo na Code, ali je malo vise meksi od Coda.. Po meni nije vrijedan, ali sto ljudi sto okusa.Ako budes imao priliku probaj.
-
boucheron
Prijatelju moj, nemam razloga da saltam nikoga.Armania nikada nisam volio jer je prodavao ime a ne kvalitet, ali svako ima svoje misljenje.Za mene u zadnjih par godina jedino vrijedno spomena je Tom Ford.Bez kopiranja drugih, prvo Black Orchid a zatim Tom Ford for man, covjek je osmislio nesto totalno razlicito sto niko drugi nije.Prvi je pravo spice i vrlo je neobicna kombinacija.Drugi koji se pojavio na marketu prije dva-tri mjeseca, je kombinacija spice and citrus-a i jos jednom vrlo neobicna kombinacija.Ako budes imao priliku da ih probas, vjeruje mi da se neces razdocarati.van Basten wrote:Dakle citirani dio odnosti se na Attitude od Armani-ja... pa evo, samo da prijavim da sam ga testirao tri puta i sva tri puta se razočarao... nijednom nije izdržao duže od sat vremena na mojoj koži. G.A. je to nekada mnogo bolje radio, nije valjda da i on počinje podilaziti masama na uštrb kvalitete?boucheron wrote:Izbacili su ga prije 2-3 mjeseca u USA. Za Europu nisam siguran.Pakovanje 50ml i 75 ml.Otvara se kao zippo upaljac, ali je vrlo nekvalitetno napravljeno jer poklopac brzo puca..Miris nje nista posebno, lici malo na Code, ali je malo vise meksi od Coda.. Po meni nije vrijedan, ali sto ljudi sto okusa.Ako budes imao priliku probaj.
http://www.neimanmarcus.com/store/catal ... od36080006
- van Basten
Da, čuo sam za Tom Forda da je extra, uzdrmao je sve svojim samostalnim mirisima... čujem da je izdao i Extreme varijantu za muškarce, limitiranu doduše... međutim, nema njega ovdje kod nas, koliko ja znam, i ko zna kad će doći uopšte.
A sad, za Armanija... njegov Clasic (ranije Eau Pour Homme) meni je zaista fantastičan miris, isto kao i Acqua di Gio, ali to su mirisi stari 10-20 godina, od ovih novijih samo me je Mania osvojila, a i nje sam se pomalo zasitio nakon godine redovnog korištenja, dok su mi Code, cijela Emporio kolekcija, te sada i Attitude velika razočarenja. Mislim da ću ga ubuduće i ja izbjegavati kad su mu parfemi u pitanju...
A sad, za Armanija... njegov Clasic (ranije Eau Pour Homme) meni je zaista fantastičan miris, isto kao i Acqua di Gio, ali to su mirisi stari 10-20 godina, od ovih novijih samo me je Mania osvojila, a i nje sam se pomalo zasitio nakon godine redovnog korištenja, dok su mi Code, cijela Emporio kolekcija, te sada i Attitude velika razočarenja. Mislim da ću ga ubuduće i ja izbjegavati kad su mu parfemi u pitanju...
-
boucheron
Extreme varianta kao sto si i sam reako je samo limitirana, $125.00 za bocu.Ja nisam nesto lud za Extreme jer me podsjeca na jeftine turske verzije od parfema.van Basten wrote:Da, čuo sam za Tom Forda da je extra, uzdrmao je sve svojim samostalnim mirisima... čujem da je izdao i Extreme varijantu za muškarce, limitiranu doduše... međutim, nema njega ovdje kod nas, koliko ja znam, i ko zna kad će doći uopšte.
Sto se tice Acqua, za mene to je parfem za siroke narodne mase.Ja ga nisam nikada koristio jer nisam zelio da budem kao vecina.Od starih dobrih parfema, naglasio bih Santos i Pasha by Cartier, Bulgari-Extreme, Kiton... Nema vise kvaliteta, sve je kvantitet
-
boucheron
Ma to je otimacina.Ne mogu da vjerujem da prodavnice uzimaju vise od 30%.Bezobrazlukobuca wrote:ja_cura_ wrote:trenutno lancome "miracle"
ali sam neki dan probala od lancome "hypnose" i pravo mi se svidjeo... moram ga sebi kupiti, samo je malkice poskup... bila bocica od 75 ml EDP 148 km...
dobar dobar