Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Skyfox wrote:Cak su i Bosanci prepoznali gospodina...
bosanci jesu...no hercegovci nisuuuuu
i srce mi je ko kanta za smece...sto ce se sad zadeverat covic+ljubic kompanija...i jaran im po zanimanju dodik...secesija ahaaaaaa
e sad jos da nasa opozicija uprati na koji se nacin dobijaju izbori i pridobija povjerenje biraca
ivo josipovic
E neka je vala i Avnoj Kifla izabrala predsjednika. Na glavu su mi se popeli i crveni i crni. Jedan seljačina, drugi bezizražajan (nit' smrdi nit' miriše) i palamude bez veze.
dalmatinka wrote:Hvala vam dragi moji sunarodnjaci što ste izabrali gospodina.
samo se ti veseli ....
ali, ko ce smirit hercegovce...sad ce biti cetverostruko ugrozeni .. ukinuli im Herceg Bosnu, ukinuli Pasalica, Papa ukino Medjugorje ...... ima za dva mjeseca da Sanader i Bandic odu u skripare oko Gornjih Mamica..ako ne bude Herceg-Bosne ove godine: bit ce mercedesijada sa startom iz Sirokog Briga
samo se ti veseli ....
ali, ko ce smirit hercegovce...sad ce biti cetverostruko ugrozeni .. ukinuli im Herceg Bosnu, ukinuli Pasalica, Papa ukino Medjugorje ...... ima za dva mjeseca da Sanader i Bandic odu u skripare oko Gornjih Mamica..ako ne bude Herceg-Bosne ove godine: bit ce mercedesijada sa startom iz Sirokog Briga
samo se ti veseli ....
Cestitke novom Predsjedniku!
Rezultati ovih izbora pokazuju da vecina Hrvata ne smatra te cetiri cinjenice kao njihovo ugrozavanje.
Drugo je sto mi pokusavamo sebi da uobrazimo svasta!
Čestitke Ivi Josipoviću trećem presjedniku Hrvatske i nadam se dace ispuniti svoja data obecanja a pogotovo ona koja je govorio za hrvate iz Bosne i Hercegovine.
Geronimo81 wrote:Čestitke Ivi Josipoviću trećem presjedniku Hrvatske i nadam se dace ispuniti svoja data obecanja a pogotovo ona koja je govorio za hrvate iz Bosne i Hercegovine.
Koja obećanja ???? Nisam upratio da je obećao išta BiH Hrvatima.....
Mislim da će Ivina politika prema BiH Hrvatima biti malo lošija od Mesićeve...jednostavno drugačije su političke okolnosti. Ali u svakom slučaju siguran sam 100% da će biti bolji za BiH Hrvate od Bandića koji u osnovi i nema nekakav svoj politički stav ili platformu..samo populizam
Uh, ipak je napaćeni hrvatski narod odahnuo. Josipović je novi - el Preseidente.
To je bilo logično za očekivati, ali prizjanme da sam se bojao.
Jer - iako je on definitivno lik bez karizme, za oponenta je imao muljatora,
lopinu i kriminalca u liku Bandića.
Mislim, taj Bandić je nekadašnji zaposlenik općinskog komiteta SKJ i vojnik partije ( u doba SFRJ)
a sada stalno maše križem okolo, bojao sam se samo da ga ne vidim da se neće na koncu zarediti.
A vjerujte da je taj u stanju i to napraviti ako će ubrati političke poene.
Sad mislim da je vrijeme da instituacije počnu raditi svoj posao - tako se nakako kaže kad
se s njim počne baviti policija.
Dobro je da se odrekao svoje stranke gonjen nerealnom ambicijom. Sad će ga lakše biti
spakirati. Slično je napravio i Sanader ...
Geronimo81 wrote:Čestitke Ivi Josipoviću trećem presjedniku Hrvatske i nadam se dace ispuniti svoja data obecanja a pogotovo ona koja je govorio za hrvate iz Bosne i Hercegovine.
pridruzujem se cestitkama...
a vezano za bh hrvate...ako g-din josipovic pogleda nase tv kanale koji su pratili glasanja po hercegovini, bit ce kuku lele...
svi se izjasnjavaju da su glasali za ''svog'' bandica...
Josipovic je mnogo bolja opcija za BH Hrvate samo sto to mnogi ne mogu da shvate jer su u grcu pogresne politike HDZ-a koji ih sve ove godine unistava,....Josipovic je mnogo veci vizionar i kompletnija licnost od Bandica,Hrvatska ima ogroman teret kreditnog zaduzivanja ,nadam se i zelim da Hrvatska ubrza svoj put ka EU i dalje ostane prijatelj i saveznik BiH a time i hrvatskim gradanima nase domovine na koju imaju pravo i ravnopravan status na svakoj stopi svoje bosaskohercegovacke zemlje ,samo zaokret svih pa i hrvatske politike u BiH uz sve zdrave sbage BH mogu pomoci svim dobromanjernim grdanima i etnosima u BiH.Sve drugo je tapkane u mjestu, zajdnicko stagniranje i odlazak iz BiH zbog frustracija nefunkcionalne i nakardno uredene drzave BiH kojoj je najveci neprijatelj velikosrpski faktor,...bio i ostao sve ove godine,...
moja procjena i predviđanja su se ispunila, ivo josipović je uvjerljivo pobijedio, mislim da će vrlo brzo krenuti strmoglavi pad političke karijere gospodina bandića.
bandić nije shvatio jednu stvar koja biračko tijelo u hrvatskoj više ne privlači, naime priča o hrvatstvu i vjeri više ne prolazi( svi koji su se u to kleli na kraju ispadoše lopovi), to se u hrvatskoj podrazumjeva, zato se na to više ne treba fokusirati u političkim kampanjama. sada prolazi priča o poštenju, borbi protiv korupcije, ekonomiji, a da li će od toga išta biti, vidjet ćemo u budućnosti.
Bosnolog wrote:Josipovic je mnogo bolja opcija za BH Hrvate samo sto to mnogi ne mogu da shvate jer su u grcu pogresne politike HDZ-a koji ih sve ove godine unistava,....Josipovic je mnogo veci vizionar i kompletnija licnost od Bandica,Hrvatska ima ogroman teret kreditnog zaduzivanja ,nadam se i zelim da Hrvatska ubrza svoj put ka EU i dalje ostane prijatelj i saveznik BiH a time i hrvatskim gradanima nase domovine na koju imaju pravo i ravnopravan status na svakoj stopi svoje bosaskohercegovacke zemlje ,samo zaokret svih pa i hrvatske politike u BiH uz sve zdrave sbage BH mogu pomoci svim dobromanjernim grdanima i etnosima u BiH.Sve drugo je tapkane u mjestu, zajdnicko stagniranje i odlazak iz BiH zbog frustracija nefunkcionalne i nakardno uredene drzave BiH kojoj je najveci neprijatelj velikosrpski faktor,...bio i ostao sve ove godine,...
da se okladimo da će ovaj predsjednik biti puno veći pristaša trećeg entiteta od mesića, njegov posao je dobrobit svih hrvata i svih hrvatskih građana, a u tome se stipe u zadnjih godinu dana malo pogubio. neka nikog ne zavara, gospodski izgled, fini maniri i tih glas, takvi ljudi su puno efikasniji od galamdžija.
Bosnolog wrote:Josipovic je mnogo bolja opcija za BH Hrvate samo sto to mnogi ne mogu da shvate jer su u grcu pogresne politike HDZ-a koji ih sve ove godine unistava,....Josipovic je mnogo veci vizionar i kompletnija licnost od Bandica,Hrvatska ima ogroman teret kreditnog zaduzivanja ,nadam se i zelim da Hrvatska ubrza svoj put ka EU i dalje ostane prijatelj i saveznik BiH a time i hrvatskim gradanima nase domovine na koju imaju pravo i ravnopravan status na svakoj stopi svoje bosaskohercegovacke zemlje ,samo zaokret svih pa i hrvatske politike u BiH uz sve zdrave sbage BH mogu pomoci svim dobromanjernim grdanima i etnosima u BiH.Sve drugo je tapkane u mjestu, zajdnicko stagniranje i odlazak iz BiH zbog frustracija nefunkcionalne i nakardno uredene drzave BiH kojoj je najveci neprijatelj velikosrpski faktor,...bio i ostao sve ove godine,...
da se okladimo da će ovaj predsjednik biti puno veći pristaša trećeg entiteta od mesića, njegov posao je dobrobit svih hrvata i svih hrvatskih građana, a u tome se stipe u zadnjih godinu dana malo pogubio. neka nikog ne zavara, gospodski izgled, fini maniri i tih glas, takvi ljudi su puno efikasniji od galamdžija.
Hoce li traziti entitete Hrvatima u Sjevernoj i Juznoj Americi?
Hoce li traziti entitete Hrvatima u Sjevernoj i Juznoj Americi?
Taman sa m te htio pohvaliti Osa na post iznad i reci da sam procitao prvi post sa kojim s tobom slazem ali eto me ti preduhitri ovim drugim...
Osa sa ovi tvojim postom iznad ovog sam saglasan 100% ali se ovimse ne slazem 100% znaci na istom smo kao prije gore navedenog posta, a za ovaj ti samo mogu reci nastavi sanajti mokre snove i ako bude tako kako sanjas samo ce se nazalost desiti naglo povecaju cijene nekretnina u Hrvatskoj zbog priliva nesretnika iz BiH kao posljedica pogubne politike onih koji zastupaju takvu politiku poput tebe/Ivo Miro Jovic i comany/ i takvima kao ti,...a vrijeme ce bii svjedok kao i do sada,....