he he
ostro i na prvu wrote:
Eeeee kako sam ja mahao zastavicama a nije me ni pogled'oHAVANA wrote:
Je li ovo na Stojcevcu?tender wrote:

A ko nebi?valterbranisarajevo wrote:Hrvati bi da se vrati Tito
Sudionici protuvladinih prosvjeda u Varaždinu ispratili su danas ovacijama govor jednog od sudionika skupa koji je pohvalio vrijeme vladavine Josipa Broza Tita.
- U vrijeme kada je na vlasti bio gospodin predsjednik Tito mi smo ovdje živjeli dobro. Nismo imali velike kuće i velike automobile, ali smo živjeli ugodno, rekao je u obraćanju okupljenim s govornice ispred Gradske vijećnice.
http://www.titomanija.com.ba/index.php? ... 5&Itemid=1
Meni je dosta da se VALETER-AGA vrati i donese obećani Zakon o opljačkanoj imovini sa oduzimanjem iste.zengi wrote:A ko nebi?valterbranisarajevo wrote:Hrvati bi da se vrati Tito
Sudionici protuvladinih prosvjeda u Varaždinu ispratili su danas ovacijama govor jednog od sudionika skupa koji je pohvalio vrijeme vladavine Josipa Broza Tita.
- U vrijeme kada je na vlasti bio gospodin predsjednik Tito mi smo ovdje živjeli dobro. Nismo imali velike kuće i velike automobile, ali smo živjeli ugodno, rekao je u obraćanju okupljenim s govornice ispred Gradske vijećnice.
http://www.titomanija.com.ba/index.php? ... 5&Itemid=1
Samo sam zaboravio da kazem ovo: Jedino sto me vise nervira od ovih nacionalistickih gnjida sto se motaju po televiziji u zadnjih dvadesetak godina su ovi kurtončići sto su kao ostali na Titovom putu a u stvari su gori supci i pokvarenjaci od ovih nacionalistickih gnjida. Sjcate li se izbornih postera one budaletine Mirnesa Ajanovica? Kao, njegov i Titov lik se stapaju u jedno!!!![]()
![]()
Sta ima TITAGAAAAA!!??? Nismo te prepoznali. Zlatko Lagumdzija (nebi kod Tite ni vatru u vikendici mogao loziti) kao nesto polaze cvijece i slepa se staroj socijalistickoj gardi a nema nikakve veze sa idejom socijalizma, postenja, hrabrosti i ravnopravnosti kakvu je Tito propagirao. To se u islamskoj terminologiji zove MUNAFIK mn. MUNAFICI a oni su po definiciji gori od nevjernika. Ako hoces da budes kao Tito i da se nesto šlepas uz njegov lik i djelo, onda predji na djelo i fino zovni Mošu Pijadu, sazovi ostatak staba i u pecinu pa se bori protiv vanjskog i unutrasnjeg neprijatelja bez obzira na moguce posljedice a nemoj samo da drzis njegovu sliku negdje na zidu kao dokaz da ti kao nisi nacionalista. ŽIVIO DRUG TITO!!!!
Sve su žene tada nosile frizure zvane punđe, pa je bilo puno jovanki,...Mis mekinjas wrote:Kad je Tito sa Jovankom bio u našem gradu, moj brat mislio od Jovanke da je naša mama, i dero se da ga digne...![]()
![]()
![]()
Samo se nasmijala, i mahnula...![]()
Al' mi mama stvarno ličila na Jovanku.