RAT BENDOVA - OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Comrad

#501 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Comrad »

Pink Floyd je zanr za sebe. Takvi umjetnici tesko da ce se vise ikad pojaviti. :wink: Volio bih ih cuti na ratu bendova, al da ne bude Another Brick...imaju ljudi i drugih pjesama.

Nekako mi se cini da novije grupe ili ne znaju svirati uzivo ili jednostavno iskoriste tehnologiju do maksimuma i onda kad treba uzivo - kapak. Na koncertima pojedinih pjevaca i grupa iz regiona sam se uvjerio da ne znaju pjevati i svirati uzivo, ali eto volio bih cuti misljenje kako LP zvuci uzivo ili neki drugi bend, jer ih nisam imao priliku slusati live.

Kad se pogleda koncert evo Pink F, Maidena i drugih velikana, pa ti ljudi bolje zvuce uzivo nego na cd-u.

Volim poslusat i dobar rap, ali to je tek njesra uzivo. Cast izuzecima. Ali i taj rap nije sto je bio, kakvi su ovi novi reperi, Fifty, Lil Wayne, TI :shock: uzas.
tranquil

#502 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by tranquil »

Neelix wrote:
tranquil wrote:
U ovom gore rečenom leži i razlog zašto mi sada najviše sjeda Full House, a zašto mi je prošle godine favorit bila Skripta - oni istina sviraju poznate stvari, ali nikada ne znam kako će ih odsvirati. Kod ostalih bendova imam osjećaj da sam ih sve davno islušao, čak i kada sviraju stvari koje mi nisu poznate.
pa pazi, kad neko svira ABBU ili Kylie Minogue sa gitarama, bubnjevima, basovima, onda je nemoguce da imas osjecaj da si to slusao, zato sto je rijec o potpuno drugom zanru.

...

ti zapravo ocjenjujes izbor pjesama, a ne kvalitet benda ;)
Ni blizu. Uz poštovanje Dini i ABBA-i, ja ih čak ni ne slušam, a Maiden ili Metallicu puštam često, ali Full House obrade su svakako bile zanimljivije od izlizanih metalskih klišea, kopija kopije, jednih te istih ritmova koje slušam od ostalih bendova. Maiden je Maiden, Floyd je Floyd, novi bendovi hajde izgradite svoj zvuk, jer kada hoću da slušam Maiden postoje CD-ovi, postoji mp3, postoji youtube, i ne zanima me neka njihova jeftina domaća kopija. Odrastao sam uz "Poison" Alice Cooper-a, i sasvim mi je izlišno slušati neke dječke kako se polomiše da pjesmu skinu jedan na jedan bez da imalo u tu interpretaciju unesu nešto vlastito - i onda čak ni to skidanje pjesme ne uspiju da odrade kako treba.
Neelix

#503 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

nisi me shvatio, nisam rekao da ocjenjujes izbor pjesama na osnovu tvog licnog ukusa u muzici, nego da na osnovu toga sto ti abbina pjesma zvuci drugacije odsvirana od strane benda, a ne na sintizajzeru, ili kako se vec svirala u originalu, ti zakljucujes da je full house kvalitetan bend. kad skupina od pjevaca, gitariste, basiste i bubnjara svira pjesmu maidena koja je tako svirana i u originalu, onda je puno manji prostor za improvizaciju nego u pjesmi jedne abbe, koja je u originalu izvodjena na potpuno drugi nacin, jel tako?
tranquil

#504 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by tranquil »

Neelix wrote:nisi me shvatio, nisam rekao da ocjenjujes izbor pjesama na osnovu tvog licnog ukusa u muzici, nego da na osnovu toga sto ti abbina pjesma zvuci drugacije odsvirana od strane benda, a ne na sintizajzeru, ili kako se vec svirala u originalu, ti zakljucujes da je full house kvalitetan bend. kad skupina od pjevaca, gitariste, basiste i bubnjara svira pjesmu maidena koja je tako svirana i u originalu, onda je puno manji prostor za improvizaciju nego u pjesmi jedne abbe, koja je u originalu izvodjena na potpuno drugi nacin, jel tako?
Ne.

Da bih objasnio šta sam htio da kažem ilustriraću sa različitim pristupima koje su uzeli različiti bendovi u nedjelju:

- "Forever storm" je na moje uživanje virtuozno odsvirao "One" od Metallice, od-do, bez i jedne varijacije (uz manju nesigurnost na vokalu). Dokazali su da znaju skinuti i odsvirati, ali to nije jedina stvar koja se ocjenjuje - niko od nas nažalost još uvijek ne zna kako stvarno zvuči i šta svira taj bend kada ne skida tuđe stvari, jer im je za ovu nedjelju cijeli posao završio tandem Hetfield/Urlich, a onu prethodnu Harris/Murray. Da bude gore po bend, najutjecajniji član žirija nažalost nije ni čuo tu pjesmu (mislim, fakat je to ignorantski od Zeleta, pa tu pjesmu je moja mati čula preko sto puta - istina nikada svojom voljom), pa je davao nesigurne komentare "a ovo je neka vaša slobodnija obrada, jel'?". Gitarista se zove Miloš i Zele mu je dao kompliment da je bolji od Hammeta - to možda i jeste istina, jer čovjek može odsvirati Hammetove sole, ali sve dok ovako sviraju nikada nećemo znati da li je stvarno bolji (koliko god mu Zele imponovao, to je ipak nagađanje, jer Zele nikada nije čuo Hammeta uživo) i ako je bolji, koliko je bolji.

- "Sky Wings" su odsvirali "Show must go on" od Queen-a. I oni su uzeli pristup "skini od-do". Nažalost, kako nisu virtuozi kao "Forever Storm", sve je zvučalo mlako, a pjevač nije izvukao kako treba Fredijeve vokale i jebiga - zasluženo su nalijepljeni. E sad, većina ljudi i ne može pjevati kao Freddy Mercury, ali ako ne može što onda kojeg vraga uopšte skidaju pjesmu? Što je ili ne slobodnije obrade tako da je svi mogu otpjevati/odsvirati bez greške, ili ako se bave samo skidanjem bez autorskog šmeka, što ne skinu nešto drugo? Sedmicu prije su isto tako pokušavali da skinu "Poison" Alice Coopera, i isto tako nije ni na šta ličilo. Istjerao bih ih prije onih pankerica, koje se nažalost nisu žanrovski uklopile - u njihovom se žanru više cijene muda nego virtuoznost, a one muda (naravno ona figurativna) svakako imaju.

- "Full House" su nastupili sa totalnom rock obradom stare pjesme od ABBA. Kako su i prošli put svirali totalnu obradu (Dine Dvornika), ne znamo kakvi su u skidanju stvari, i da li bi nešto znali identično odsvirati kao original. Međutim, sigurno znamo da su jak bend koji pjesmama koje svira daje vlastiti pečat. Kada je vještina sviranja u pitanju, vjeruj mi da žiri, a posebno Zele (izdvajam ga jer se on sam izdvojio kao najutjecajniji član) znaju da ocijene sviranje i kada stvar nikad nisu čuli - eto Zele nije čuo "One" pa je mogao ocijeniti da je Miloš vanserijski gitarista - i uvjeren sam da isto tako može ocijeniti umijeće Ladislava iz "Full House-a" - iako naravno nikada nije čuo njihovu interpretaciju te pjesme. U tom pogledu Miloš nema nikakvu prednost nad Ladislavom pred žirijem. Međutim, čuo si Zeletove komentare nakon "Full House" nastupa - konkretno, govorio je Ladislavu koji bi pristup on uzeo da je obrađivao tu stvar, nimalo mu ne uzevši za zlo to što je on uzeo drugi pristup. Govorio mu je kao autor autoru - a taj (zasluženo) povlašteni tretman kakav Ladislav ima kod žirija, Miloš nikad neće imati sve dok njegov "Forever Storm" nastavi sa pristupom doslovnog skidanja stvari, i dotle će biti samo "dobar si gitarista, možeš svirati Hammetove pjesme". Nakon nastupa "Full House-a" Zele je rekao još nešto, što je takođe i poenta cijelog mog posta - rekao je (parafraziram) kako "nije samo bitno da se dobro odsvira, nego i to da se unese nešto vlastitog, prepoznatljivog, a to Full House sigurno imaju i zato prolaze".

Eto u tome je cijela stvar. Da sam bio subjektivan, "Forever Storm" bi sigurno dobio i od mene najveće pohvale jer su momački odsvirali meni dragu stvar, i to bez greške, ali jednostavno ne mislim da skidanje i doslovna interpretacija tuđih stvari čini dobar bend. Predviđam da će "Full House", ako ne pobijedi, sigurno ići do samog finala. Vjerujem da će i "Forever Storm" završiti na kraju, jer ipak dobro sviraju, ali eto objasnio sam koga lično preferiram i zašto.

Jedina stvar koja mi se ne sviđa je ista ona koju je prigovorio i MUNAFIK - to što se u konceptu ovog show-a ipak više cijeni instrumentalna virtuoznost nego "srce u junaka", pa smo tako ostali samo sa metal bendovima, a nisu zastupljeni drugi pravci kao npr. punk, noise, grunge, hard core, čak i death, post-rock, reggae, industrial, zašto ne rap, i stotinu drugih muzičkih pravaca kojima dobra solaža nije nešto čemu teže. Ovakav show bi u svoje vrijeme izbacio Sonic Youth, Smashing Pumpkinse, Sex Pistolse, čak i Rolling Stonese, Ramonese (bili bi nogirani na prvoj audiciji, nakon prve pjesme), Girlschool, Nirvanu, The Knacks, Joy Division i sto drugih bendova koje znamo i volimo a nemaju furku "daj da pokažem kako sam naštrebao ovaj solo".
Neelix

#505 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

opet se ne razumijemo :-) shvatam sve sto govoris, ali ja ti pokusavam reci da je lako Ladislavu "unijeti nesto svoje" u pjesmu od Abbe koja se na gitari uopste ne svira, za razliku od Milosa koji ispred sebe vec ima standarde koje je postavio Hammet za tu pjesmu.
Volio bih vidjeti koliko bi Ladislav mogao "unijeti svoga" da su svirali "One"? Isto tako, da su Forever storm odabrali Abbu, to sigurno ne bi zvucalo kao original.
Zato kazem da je kod tvoje kritike poenta odabir pjesme od strane benda :)

a Sky wings meni nisu nikakvo mjerilo, bio sam ubijedjen da ce ispasti poslije ocajnog "Poisona". Pa sam onda bio ubijedjen da ce ispasti poslije jos ocajnije "Show must go on". Ocito i oni, kao ona djeca, imaju nekog ko ih gura nasilu. Curice su bas "imale muda", cuj japanski punk :D furaju svoju furku, pjevaju svoje pjesme, i jebe im se za ostale. Zao mi je sto su nezasluzeno ispale.

ps
nisam primjetio da je Zele rekao da nikad nije cuo "One" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nevjerovatno :lol: :lol:
tranquil

#506 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by tranquil »

Neelix wrote:opet se ne razumijemo :-) shvatam sve sto govoris, ali ja ti pokusavam reci da je lako Ladislavu "unijeti nesto svoje" u pjesmu od Abbe koja se na gitari uopste ne svira, za razliku od Milosa koji ispred sebe vec ima standarde koje je postavio Hammet za tu pjesmu.
Volio bih vidjeti koliko bi Ladislav mogao "unijeti svoga" da su svirali "One"? Isto tako, da su Forever storm odabrali Abbu, to sigurno ne bi zvucalo kao original.
Zato kazem da je kod tvoje kritike poenta odabir pjesme od strane benda :)

a Sky wings meni nisu nikakvo mjerilo, bio sam ubijedjen da ce ispasti poslije ocajnog "Poisona". Pa sam onda bio ubijedjen da ce ispasti poslije jos ocajnije "Show must go on". Ocito i oni, kao ona djeca, imaju nekog ko ih gura nasilu. Curice su bas "imale muda", cuj japanski punk :D furaju svoju furku, pjevaju svoje pjesme, i jebe im se za ostale. Zao mi je sto su nezasluzeno ispale.

ps
nisam primjetio da je Zele rekao da nikad nije cuo "One" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nevjerovatno :lol: :lol:

OK, sada se razumijemo i u osnovi se i slažemo. U pravu si, Ladislav je imao više prostora za unošenje vlastitog elementa nego Miloš. Ali s druge strane, niti jedan bend niko nije prisilio da biraju stvar koju će svirati.

Sada znamo da svi preostali sviraju manje-više dobro - istina, očekujem da ispadne "Sky Wings" kojeg čini mi se samo kvalitetan bubnjar nosi iz emisije u emisiju. Kada je u pitanju drugi kriterij - vlastiti pečat koji bendovi ostavljaju na pjesmama - "Full House" su za sada (spretnim odabirom pjesama) pokazali da su od preostalih bendova jedini ostali sa trunkom "vlastitog" (naravno sada nakon što su "vibratori" ispali) i ostaje tako sve dok ostali ne dokažu da znaju i napraviti vlastite, a ne samo odsvirati tuđe solaže.
groopie88

#507 Re: RAT BENDOVA- OBN

Post by groopie88 »

Hajmo malo zaobici kritike i pricati o frajerima ;-) evo najbolji frajeri prosle sezone.....koji su to ove?! ajmo cuuurkeeee :D ;-)

Image Armin (Last Location)

Image Dragutin(Nasty Mishelle)

Image Neven(Sabbatka)
MUNAFIK

#508 Re: RAT BENDOVA- OBN

Post by MUNAFIK »

groopie88 wrote:Hajmo malo zaobici kritike i pricati o frajerima ;-) evo najbolji frajeri prosle sezone.....koji su to ove?! ajmo cuuurkeeee :D ;-)

Image Armin (Last Location)

Image Dragutin(Nasty Mishelle)

Image Neven(Sabbatka)
:lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#509 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by ladyblue18 »

Jasta cemo. :oops:

Tema je emisija, a ne fizicki izgled kandidata. :sax:
irvinx1

#510 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by irvinx1 »

tranquil wrote: - "Forever storm" je na moje uživanje virtuozno odsvirao "One" od Metallice, od-do, bez i jedne varijacije (uz manju nesigurnost na vokalu). Dokazali su da znaju skinuti i odsvirati, ali to nije jedina stvar koja se ocjenjuje - niko od nas nažalost još uvijek ne zna kako stvarno zvuči i šta svira taj bend kada ne skida tuđe stvari, jer im je za ovu nedjelju cijeli posao završio tandem Hetfield/Urlich, a onu prethodnu Harris/Murray. Da bude gore po bend, najutjecajniji član žirija nažalost nije ni čuo tu pjesmu (mislim, fakat je to ignorantski od Zeleta, pa tu pjesmu je moja mati čula preko sto puta - istina nikada svojom voljom), pa je davao nesigurne komentare "a ovo je neka vaša slobodnija obrada, jel'?". Gitarista se zove Miloš i Zele mu je dao kompliment da je bolji od Hammeta - to možda i jeste istina, jer čovjek može odsvirati Hammetove sole, ali sve dok ovako sviraju nikada nećemo znati da li je stvarno bolji (koliko god mu Zele imponovao, to je ipak nagađanje, jer Zele nikada nije čuo Hammeta uživo) i ako je bolji, koliko je bolji.
Forever Storm je i objektivno najbolji bend tamo, bar s tehnicke strane. Poslusaj njihov album, koji uopste nije los...pjesm Soul Revolution je odlicna stvar. Eto ti i odgovora kako zvuce zaista :-D I prilicno su poznat bend :D Toliko o ravnopravnosti....
Beris

#511 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Beris »

evo nisam gled'o pocetak- nisam im'o jbnog signala na kablovskoj :x propustio sam citav prvi sat :x sad moram gledat' reprizu veceras :D

*al' evo poceo sam sa Larvom- nije lose.. dobra obrada blura. :thumbup:
*ma naravno.. ne da se meni.. propustim citav sat emisije, i odmah me doceka ona djecurlija iz "maximum power" opet... jednostavno, nemozes' ih izbjec :shock:
*hmmm....alter ego mi se ko ono popravlja mashala.. ok veceras :thumbup: (scenski im dobar ko i uvijek, a eto i pjevac uz to jos i odpjeva dobro prvi put)
*ok, vrijeme da sky wings ide... sky wings i maximum power :run:
* forever storm.. dobri :thumbup: (pjevac malo promuko :-D ).... e bas da vidim dal' ce zele rec' ovaj put ono svoje uobicajeno da forever storm (koji sviraju jagode veceras) zvuce bolje od originala :D .... ne, naravno.. cudi me da nije reko ono "sluso sam jagode uzivo, oni ne znaju svirat- vi ste bolji od njih"
*full house :thumbup: dobra obrada spin doctors... a dobri i ekg

ma u sustini, ovo sve isto ko prosli put...dok ne ispadnu sky wings i maximum power ne treba vise ovo ni gledat'.. ovi ostali svi vjerovatno prolaze

EDIT: ne mogu da vjerujem.... bas ta 2 benda donja... konacno....
Neelix

#512 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

eh, evo iz sloge :D

veceras su najgore zvucali larva i full house. u oba slucaja je vokal bio kritican, ne znam jesu li prehladjeni mozda :-) mada mi se svidio njihov izbor pjesama, a ni sviranju ne mogu prigovorit. Ovaj put nije bilo toliko prostora za improvizaciju kao kod Abbe ;)

posto su rekli da se veceras ispada na osnovu svih dosadasnjih emisija, onda su dobro izbacili sky wings, trebali su davno ispast. djeca su veceras dobra skroz bila :shock: pozitivno su me iznenadili.

crnogorci su dobri bili, al usrase sa fedjom :roll: jebo ih on i njegov dj bobo. alter ego me je isto pozitivno iznenadio :shock: sloga na nogama. supernova standardno,za glavu i ramena iznad svih. smiksase billy idola i partibrejkerse :D kad rece Fedja da ce FS svirati "Dvije Jagode" :lol: nadao sam se da ce to biti bas "Let na drugi svijet". Dobra pjesma, pogodna za ovaj sou. I njima je vokal najslabija karika. I prosle nedjelje je u "One", bio poprilicno los.

EKG sa svojim dosad najboljim izdanjem...na pocetku su mi bili bezveze, ali sto vise odmice show oni se popravljaju. Veceras medju najboljima. Livio...taman udjoh u Slogu pa nisam previse obracao paznju, ali cini mi se da su fino otprasili.

podsjetite me sta je zona katastrofe svirala :D i koga li sam jos zaboravio :?

veceras je toni cetinski bio osvjezenje...ismijao sam mu se :lol: ne znam sta je prikazivano na tv, ali par puta se tako prepao kad bend pocne svirat, ili kad se vinko drekne :lol: :lol: umal da padne sa stolice :lol:

sad pocinje tezak posao za ziri, jos mozda sljedeci put djecu izbaciti....i onda ce biti problema :-) svi fakat fino zvuce.
irvinx1

#513 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by irvinx1 »

Cini mi se da je Katastrofa svirala Stonse. Nadam se da ce iduce sedmice ispasti djeca, pa da sou krene normalnim tokom :D

Najbolji mi je Vinko, veliki strucnjak za rock. :D Na jednoj od audicija neki bend je svirao pravo poznatu stvar od EKV-a, a Vinko poslije pita: "Sta je to, jel Van Gogh!?" :evil: :lol:
Beris

#514 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Beris »

haha.. odlicno...

evo, odgledah onaj dio sto sam propustio (prvih sat vremena kad mi nestalo kablovske)..

sad kad se i tih sat vremena doda.. fakat je Supernova ispred svih... dobri su i oni crnogorci (nuclear mama), cak i Trio "Merak" bend, ali ipak supernova najbolji...

shou bi sad treb'o bit' bolji sa top 10 (jos samo da oni malci ispadnu.... a mozda i zona katastrofe)
Neelix

#515 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

btw, kad je adrijana sjedila sa ovom djecom u krilu, pola guzice joj je ispalo iz farmerki, sto se dalo primjetit odozdo, sa moje pozicije :lol:

tata od ovog pjevaca maximum power je sjedio u blizini mene....bas lice u faci :D
2407

#516 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by 2407 »

Razlika izmedju zvuka u Slozi i na Tv-u je nebo i zemlja. Takodje ozvucenje u Slozi je dosta lose, u pojedinim djelovima sale jednostavno nista ne mozes razaznati.

p.s.
Moze li me neko podsjetiti sta je EKG izvodio, onaj lik je ekstra otpjevao :thumbup:
Neelix

#517 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

ovo ;)

mozel meni neko rec ko je na nasem jeziku obradio paint it black? na vrh mi jezika :roll:
BolanBolan
Location: "Get the fuck out of London, you dumb fucks. Get to Bruges."

#518 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by BolanBolan »

Neelix wrote: mozel meni neko rec ko je na nasem jeziku obradio paint it black? na vrh mi jezika :roll:
Mislim da je Vatreni poljubac dok je Tifa pjev'o.

Edit: Možda misliš na ovo:

Neelix

#519 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

nije, zenski je vokal :) ovo lici u par akorda, a ta pjesma na koju mislim je bas skinula stonese, samo tekst na nasem ;)
2407

#520 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by 2407 »

Neelix wrote:nije, zenski je vokal :) ovo lici u par akorda, a ta pjesma na koju mislim je bas skinula stonese, samo tekst na nasem ;)

Gdje se ovog sjeti :-) :lol: :lol: :lol:
Neelix

#521 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

:lol: :lol: jesteeeeeeeeeeeeeee, dje je iskopa :lol: :lol: :lol:
2407

#522 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by 2407 »

Neelix wrote::lol: :lol: jesteeeeeeeeeeeeeee, dje je iskopa :lol: :lol: :lol:
Samo guglo paint it black i stranice iz BiH :mrgreen: Nisam ja ovo prije slusao, a bolje da nisam ni sada :mrgreen:
Neelix

#523 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

:lol: ovo je jos u ratu bilo aktuelno :D nisam je cuo 100 godina, a podsjeti me veceras kad su ovi svirali :D sto mrzim kad me tako uhvati da se neceg ne mogu sjetit, pokusavao jos otkako su je odsvirali :x hvala, ne bih zaspat mogo ko cojk :D
doktor78

#524 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by doktor78 »

Neelix wrote:eh, evo iz sloge :D

veceras su najgore zvucali larva i full house. u oba slucaja je vokal bio kritican, ne znam jesu li prehladjeni mozda :-) mada mi se svidio njihov izbor pjesama, a ni sviranju ne mogu prigovorit. Ovaj put nije bilo toliko prostora za improvizaciju kao kod Abbe ;)
Ne znam, na TV-u je zvucalo solidno
Neelix wrote: posto su rekli da se veceras ispada na osnovu svih dosadasnjih emisija, onda su dobro izbacili sky wings, trebali su davno ispast. djeca su veceras dobra skroz bila :shock: pozitivno su me iznenadili.
:thumbup: Nisu djeca bila losa, ali ovo ipak nisu Hayatovci li neka emisija slicnog tipa, ocekujem da nas napuste u iducoj emisiji
Neelix wrote:kad rece Fedja da ce FS svirati "Dvije Jagode" :lol: nadao sam se da ce to biti bas "Let na drugi svijet". Dobra pjesma, pogodna za ovaj sou. I njima je vokal najslabija karika. I prosle nedjelje je u "One", bio poprilicno los.
Apsolutno se slazem, svirka dobra, ali vokal...
janje_

#525 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by janje_ »

sinoc mi je pozitivno iznenadjenje veceri bio alter ego..

do sad su imali fulu sa smakom i sa burn, ali "hajvej star" su malo spustili, a odsvirali su je za 10..

i malci su sinoc imali najbolji nastup do sad.. ne znam kako u sali to zvuci, ali meni larva definitivno djeluje rastimano..

moj favorit je livio berak trio..
Post Reply