Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lolo_lolo wrote:evo sinoc sam dodao njegosa u raju na fb
ti si meni favorit i ta prica.....
pitam ga kako ide show,kaze momak da se jos ne zna pobjednik i da ce biti uzivo emisija sredinom februara,a da ne smije otkrivati detalje daljnjeg toka showa jer je tako nalozeno ugovorom
lolo_lolo wrote:evo sinoc sam dodao njegosa u raju na fb
ti si meni favorit i ta prica.....
pitam ga kako ide show,kaze momak da se jos ne zna pobjednik i da ce biti uzivo emisija sredinom februara,a da ne smije otkrivati detalje daljnjeg toka showa jer je tako nalozeno ugovorom
podravlja raju iz saraj'va
hahaha..kralj si...e odlicno...taman htio prestat pratiti nakon sto su nam ovdje javljali pojedinci ko je i kako pobijedio... ..ali srecom dezinformacije su ...ako je tebi i njegosu vjerovati
Pa da, i kod americkog survivora sjecam se 100% uzivo na kraju da je islo...
Meni jedna stvar nije jasna...
Sta bi se desilo da Njegos ne kaze da ima tajni imunitet, tj. ne odgovori Andriji koji poslije glasanja kaze da je vrijeme da ako neko ima tajni imunitet kaze za njega, Njegos presuti i bude izglasan?!?
Sta se desava u tom slucaju???
@potres mozga-ma Nemanja nije iskoristio imunitet jer je znao da ce mu Aca dati svoj....inace bi ga sigurno iskoristio......mislim kad se ne bi izjasnio da ga ima,a izglasaju ga,gotovo je.....prokockao sansu nadajuci se da ga nece izglasat! Zato i pita Andrija prije pocetka glasanja.......
Nego, trenutno su mi favoriti Njegos i Aca, a navijam da ispadnu Visnja, Srdjan, onda onaj s piercingom i ona baba. Ucesnici ovog Srvajvera imaju ocit problem s zenama, jer su poizbacivali sve sto valja (ima da ih produkcija udari po dzepu zbog toga ).
Narode, jeste gledali vecerasnju najavu? svi nesto tuzni, placu, Teja rece da joj je zao sto je tako odlucila. pa sad kako sam povezala sve, kao da je visnja odustala!! Jedva cekam da vidim veceras o cemu je zaista rijec.
Kraljica_Suza wrote:Narode, jeste gledali vecerasnju najavu? svi nesto tuzni, placu, Teja rece da joj je zao sto je tako odlucila. pa sad kako sam povezala sve, kao da je visnja odustala!! Jedva cekam da vidim veceras o cemu je zaista rijec.
Mislim da su dobili poruke od kuce. Pisma i to, pa su se rastuzili. Ali nije Visnja odustala vec Baba Vesna, nje nigdje nema u najavi za veceras.