Na zalost ga ne mozemo zadrzati, stoga molim nekoga ko voli mace i ko ce ga paziti da se javi.

Moderator: anex

A šta fali ovim krasnim macama?ONA39 wrote:Udomljavam rusku plavu macku,ako neko nema uslove za drzanje,rado bih je preuzela
Poruke slati samo na pp !
Hvala
Jednog sam macka nedavno udomila,obavila sve vakcine i kastraciju,pa sad zelim jednog Rusa:)globosa wrote:A šta fali ovim krasnim macama?ONA39 wrote:Udomljavam rusku plavu macku,ako neko nema uslove za drzanje,rado bih je preuzela
Poruke slati samo na pp !
Hvala
Molim te razmisli i ako imaš uslova udomi jednu od ovih predivnih maca!
Da li je udomljen ovaj Doni???venera123 wrote:Doni je muzijak star oko 1,5 godina.
Imao je svoje vlasnike odkako je dosao na ovaj svijet, koji nakon godinu i pol pored njega nabavili jos jednog psa. Kako im je bilo previse brinuti se za oba, jednog su se "rijesili" tako sto su ga jednostavno pustili na ulicu.
Doni je lutao gradom, ulazio u gradski saobracaj, prodavnice, butike i sl. zeleci pronaci svoj dom u koji je isao nakon sto bi se prosetao
Doni je trenutno u pansionu za pse i intenzivno trazi svoj novi dom.
U Mangu
U tramvaju
space11 wrote:Prije tacno mjesec dana pronadjena je tesko povrijedjena maca stara oko tri mjeseca.Izgubila je lijevo oko i imala je veliku ranu na zadnjoj desnoj nozi.Izgledalo je da ima male sanse da prezivi.Odnijeli smo je veterinaru,primila je tri injekcije,antibiotik,protiv bolova i vitamine.Doktorica je rekla da jos jedino ostaje da se nadamo da ce biti dobro.U narednih sedam dana jos smo dva puta bili kod veterinara i primila je iste injekcije i jos dobila tabletu protiv glista.Stanje se polako popravljalo i sada je to jedna izuzetno zivahna maca koja strasno voli da se igra.Jos uvijek malo sepa ali to je ne sprijecava da izvodi razne vragolije.Ja bih je zadrzao ali problem je sto imam jednog starog macka koji nikako ne podnosi druge mace i koji bi je sigurno povrijedio.Zbog njega je maca uglavnom zatvorena u garazi.Znam da je ovo skoro nemoguca misija ali nadam se da ce se javiti neko ko bi je udomio prije prave zime.Ona ne trazi puno,dovoljno joj je jedno dvoriste da se igra i neko mjesto da moze prespava,a ako treba ja bih finansirao hranu.
Evo slika i video mace

DON_eARL wrote:Moja maca se okotila prije 2-3 mjeseca, jedno je udomljeno, ostala su još 3 spremna za novi dom. Dvije mace i jedan mačak.
Mati im je (polu)rasna i povukli su više gena od nje, pa će svi imati dužu dlaku i čupav rep.Postaviću kasnije i par slika.
Code: Select all
http://www.radiosarajevo.ba/novost/85629/sedmica-besplatnih-kastracija-i-sterilizacijaluna09 wrote:Jutros ,ustvari prije dva sata na livadi ispred Intesa banke na Ciglanama (u Alipašinoj ulici) vidjela sam prelijepu hm![]()
zeleno sivu macu.Mlada je ,sitna ali ne premršava.Upoće se ne boji ljudi,na poziv odmah prilazi i mazi se . Kako nisam imala ništa za nju pokušala sam je prenijeti do mjesta gdje sam išla da je nahranim i napojim ali nije željela ići s tog mjesta.Nije se bunila kad sam je podigla ali kad sam krenula poslije dva koraka počela se otimati.Uglavnom maca je prelijepa i više mi liči da je nekom šmugnula da malo prošeta nego da je odrasla na ulici. Pa ako je neko izgubio ili mu je pobjegla maca neka prošeta i pogleda jer onako umiljato biće grihota je da ostane na ulici.

evo kaze djevojka, valjda cija je maca, sljedece:luna09 wrote:Pakice upravo je takva bila,i objavljeno je na fb.Međutim dok sam stigla do compa neko je već skinuo tu objavu pa sam zbog toga ovdje objavila. Ja ću opet ujutro put intese ali ovaj put s kesicomi ako je vidim odmah javljam