Veliki Brat 3

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Rauber

#501 Re: Veliki Brat 3

Post by Rauber »

U ovakvoj garnituri ljudi mi je Djordje favorit.
-Enis me malo iritira kad prica,nezanimljiv je, a i bas me nervirao u paketu s bratom, pisao sam o tome :) ali nije pokvaren tako da mi nebi bilo krivo da pobijedi, isto sta mi se svidjelo kod njega jeste kad mu je Dra-gica uzela stvari, lik joj je kulturno zamjerio i stavio na Ignore, znaci nista galama,tracanje, samo je prekrizio :thumbup:
-Vladimir me nervira sa svojim savjetima ukucanima, pametolog.
-Manuel , znaci katastrofa, lik glupko pravi a dobija glasove samo sto je ljepuskast, da mu ovakvom samo stavis glavu npr Djordja ( ne kazem da je Djordje ruzan ali eto ) ispao bi odmah na pocetku.
-Jovana jeste mozda dobra za show, ali ja licno ne volim ovakve osobe u blizini, znaci djevojka je zensko ( logicno :) ) a prostija je nego svi muskarci zajedno u kuci. Zato nebi volio da ona pobijedi.
-Karlo me nervira sto je tip "ja i samo ja" , lik znaci ne podnosi nikakvu kritiku,tu je s njima u kuci a non stop se izdvaja jer po njemu ostali nisu vrijedni da bi bili s njim u drustvu, prepotentan je.
-Djordje po meni jedino bas normala, inteligentan i nacitan momak, a opet sa svima nadje zajednicki jezik, pa cak i sa glupkom Manuelom i Radasinom.

Eto tako ih ja viidim :)
Globus

#502 Re: Veliki Brat 3

Post by Globus »

Brko mi gori :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jedva doceko da se zavrsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rauber

#503 Re: Veliki Brat 3

Post by Rauber »

Globus jarane ubrzo ce Veliki Brat VIP :D Sve isto samo poznate licnosti 8)
Pogledaj 2-3 puta svidjet ce ti se :D
Globus

#504 Re: Veliki Brat 3

Post by Globus »

De ba :D Pa samim tim sto su te glavne emisije cini mi se srijedom ili subotom ili nedjeljom .. kada su utakmica .. odmah otpada :D ne trebam ni pomisljat na to :D A da gledam ono live kako hodaju po kuci .. pa bolje da odem na cevape :D :lol:
MoHiKaNaC

#505 Re: Veliki Brat 3

Post by MoHiKaNaC »

Globus wrote:De ba :D Pa samim tim sto su te glavne emisije cini mi se srijedom ili subotom ili nedjeljom .. kada su utakmica .. odmah otpada :D ne trebam ni pomisljat na to :D A da gledam ono live kako hodaju po kuci .. pa bolje da odem na cevape :D :lol:
Ma ti si meni sumnjiv cim visis na ovoj temi :)

Helem...

Gledao sam sinoc emisiju. Malo me razocaralo sto Enis ima tako puno glasova a Djordje tako malo ali jebiga, izgleda Zivinice znaju kako bodriti svog momka kakav god on bio. Bilo kako bilo ako on pobjedi sigurno ce to biti zbog nekog bosanskog inata a ne zato sto je najkvalitetniji lik u kuci. Dosadan je brate skroz...

Meni je sinoc najbolje bilo gledati Radasina kome raste raspolozenje nakon svakog izbacivanja iz kuce. Kada su ostali on i Manuel u kuci sebe je vec vidio kao pobjednika. Bas mu ga suknuse :) Nakon izbacivanja od silne muke nije mogao ni da prica. Cudan je lik skroz, za malo publiciteta i bubrege bi prodo. Ja mu vjerujem kad kaze da ce na celu istetovirati ime velikog brata.

Manuela mi je bilo malkice zao na kraju. Na njegovom mjestu vjerovatno bi svako pomislio da je pobjedio iako je redosljed izbacivanja bio totalno nelogican. Ja sam mislio da ce da mu pozli u jednom momentu.

A kad je kraj? Veceras?
Troll_Happens

#506 Re: Veliki Brat 3

Post by Troll_Happens »

MojaMalenkost wrote:
jedna tamo wrote:jao glupka Manuela konta pobijedio :lol:
al eto uđe u finale...al bosanci glasaju Enis najviše glasova ......
uglavnom biće gusto...Jovani neće dati lovu a zaslužila je :thumbup:
Ako je po tvom mišljenju Jovana zaslužila lovu, onda si ti ista kao ona!
to sam joj ja pokusao docarat ali me ne konta :lol:
Kopenhagen

#507 Re: Veliki Brat 3

Post by Kopenhagen »

Marijana nakraju objašnjava Radiši da su samo on i Danica ispali a ovaj odgovara:"znao sam da je neka jebada u pitanju" :lol: :lol: :lol:
anastasija

#508 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Joj Boze... Mene je bilo sramota od Manuela. Kako se ispalio jadan. Pa on i Radisa... Glupko i tupko, nema sta. Da je neko ostao s njima valjda bi im rekao da se ne tripuju. Boze koja ispala. Izgubio je i ovo malo glasaca sto je imao. A posle kao--- ma znao sam ja da je skrivena kamera. Aha :-)

Inace iskreno mislim da ce pobediti Enis, tako je bilo i za Operaciju trijumf. Stalno je favorit bio Aleksandar iz Makedonije i na kraju pobedi Adnan koji je najvise vukao na narodnjake, a sve zahvaljujuci glasovima publike iz Federacije. I to ne zbog njegove zanimljivosti jer zanimljiv nije. Dobar i kulturan decko jeste, ali opet meni to nije bas dovoljno za pobedu. Publika u Srbiji ce se podeliti izmedju Karla, Djordja, Jovane i Arse.... I eto imamo novog pobednika VB.
Kopenhagen

#509 Re: Veliki Brat 3

Post by Kopenhagen »

anastasija wrote:Joj Boze... Mene je bilo sramota od Manuela. Kako se ispalio jadan. Pa on i Radisa... Glupko i tupko, nema sta. Da je neko ostao s njima valjda bi im rekao da se ne tripuju. Boze koja ispala. Izgubio je i ovo malo glasaca sto je imao. A posle kao--- ma znao sam ja da je skrivena kamera. Aha :-)

Inace iskreno mislim da ce pobediti Enis, tako je bilo i za Operaciju trijumf. Stalno je favorit bio Aleksandar iz Makedonije i na kraju pobedi Adnan koji je najvise vukao na narodnjake, a sve zahvaljujuci glasovima publike iz Federacije. I to ne zbog njegove zanimljivosti jer zanimljiv nije. Dobar i kulturan decko jeste, ali opet meni to nije bas dovoljno za pobedu. Publika u Srbiji ce se podeliti izmedju Karla, Djordja, Jovane i Arse.... I eto imamo novog pobednika VB.
Meni je dečko(Enis) sasvim ok,kulturan,fino vaspitan,dobar,nije glup... samo malo onaj čuperak al hajde na njegovoj je glavi.Meni lično je najinteresantniji onaj dečko iz Banja Luka mada nema "mašineriju tipkanja" iza sebe.
karanana

#510 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

mali iz banjaluke je dobar, medjutim oni iz zivinica kad navru na telefone, tesko da ce ih ko pobijediti. okrecu li okrecu a nemaju za hljeba. tako su prosli put za babajica skupili 12 hiljada maraka i otisli u postu i rekli, evo vam 12 hiljada pa vi nam utipkajte toliko i toliko hiljada poziva, da mi ne moramo satima pored telefona sjediti i tipkati.
anastasija

#511 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Kopenhagen wrote:Meni je dečko(Enis) sasvim ok,kulturan,fino vaspitan,dobar,nije glup... samo malo onaj čuperak al hajde na njegovoj je glavi.Meni lično je najinteresantniji onaj dečko iz Banja Luka mada nema "mašineriju tipkanja" iza sebe.
Cuperak mu je katastrofa. Ali opet, usao je bio sa bratom, nisi mogao da ih razlikujes, njegovi kvaliteti su dosli do izrazaja tek kad je Ado ispao.
Bila bi fora da prikazu lepo glasove ko je koliko odakle dobio.
Sve u svemu ovima iz produkcije je super, zaradjuju pare.
anastasija

#512 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

karanana wrote:mali iz banjaluke je dobar, medjutim oni iz zivinica kad navru na telefone, tesko da ce ih ko pobijediti. okrecu li okrecu a nemaju za hljeba. tako su prosli put za babajica skupili 12 hiljada maraka i otisli u postu i rekli, evo vam 12 hiljada pa vi nam utipkajte toliko i toliko hiljada poziva, da mi ne moramo satima pored telefona sjediti i tipkati.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
12 000 maraka?????
O Boze. :shock: Pa svaka im cast na organizovanosti. Bar je postalo poznato mesto. Ja nisam ni znala da postoji dok Adnan nije dosao u OT. :thumbup:
Kopenhagen

#513 Re: Veliki Brat 3

Post by Kopenhagen »

karanana wrote:mali iz banjaluke je dobar, medjutim oni iz zivinica kad navru na telefone, tesko da ce ih ko pobijediti. okrecu li okrecu a nemaju za hljeba. tako su prosli put za babajica skupili 12 hiljada maraka i otisli u postu i rekli, evo vam 12 hiljada pa vi nam utipkajte toliko i toliko hiljada poziva, da mi ne moramo satima pored telefona sjediti i tipkati.
:lol: jbga,ako se omladina u tom momentu osjeća sretno i zadovoljno ... :lol:
donja_crtica

#514 Re: Veliki Brat 3

Post by donja_crtica »

Na tom opstenarodnom nazivanju 090 jedino ce PINK dobar biti
malosutra81

#515 Re: Veliki Brat 3

Post by malosutra81 »

kakavdanakneiskustvu wrote:ispade i najnormalnija osoba đorđe.

p.s. koji se klinac svi žure kad ih izbacuju,kao da će im nešto se desiti ako ne izađu za ona dva minuta

e vala... :roll: i ja sam kontala da je normalan, al zad je u..o posteno :roll: kakve su mu ovo filozofske diskusije :zoka:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#516 Re: Veliki Brat 3

Post by KatarinaKosaca »

Brate, uze Arsa brate 100.000 evra. :thumbup:
kurty

#517 Re: Veliki Brat 3

Post by kurty »

mada sam navijao za bosnje...djorde il enis
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#518 Re: Veliki Brat 3

Post by KatarinaKosaca »

kurty wrote:mada sam navijao za bosnje...djorde il enis
Đorđe se izlupetao kad je izašao samo tako. :lol: Da neće da puni stranice tablodia (valjda je to i misija, uzeti lovu od tabloida i exluziva), da je narod glup ko to gleda, da je nacija deformisana što je zanimaju tuđi životi (a sam dao svoj na razmatranje dobrovoljno) i vrhunac da mu je ambicija biti gradonačelnik B.L.
kurty

#519 Re: Veliki Brat 3

Post by kurty »

KatarinaKosaca wrote:
kurty wrote:mada sam navijao za bosnje...djorde il enis
Đorđe se izlupetao kad je izašao samo tako. :lol: Da neće da puni stranice tablodia (valjda je to i misija, uzeti lovu od tabloida i exluziva), da je narod glup ko to gleda, da je nacija deformisana što je zanimaju tuđi životi (a sam dao svoj na razmatranje dobrovoljno) i vrhunac da mu je ambicija biti gradonačelnik B.L.

Nisam to cuo...
Ma puko covjek... sta ce.. mozes samo zamislit kako se oni osjecaju sada kad vide 100-200 ljudi... nakon 2-3 mjeseca
jedna tamo

#520 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

brate znači brate čestitam Vlado zaslužio si :thumbup:
anastasija

#521 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Bas me je Djordje neprijatno iznenadio. Imao je neke cudne reakcije i kad je JK usla u kucu VB. No ovo sada... bas me je ostavio bez teksta. Retardirana nacija? Boze pomozi. Mozda se nespretno izrazio ali opet... Sta su mu voditeljke krive? Pa bar Irina ne provocira.
Drago mi je sto je Arsa pobedio, bolje nije moglo. Glasah veceras prvi put.
MojaMalenkost

#522 Re: Veliki Brat 3

Post by MojaMalenkost »

anastasija wrote:Bas me je Djordje neprijatno iznenadio. Imao je neke cudne reakcije i kad je JK usla u kucu VB. No ovo sada... bas me je ostavio bez teksta. Retardirana nacija? Boze pomozi.
Šta je trebao? Lizati stopala toj seljačici?
I jeste retardirana nacija! Dobro vam je rekao čovjek ;-)
anastasija

#523 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

MojaMalenkost wrote:
anastasija wrote:Bas me je Djordje neprijatno iznenadio. Imao je neke cudne reakcije i kad je JK usla u kucu VB. No ovo sada... bas me je ostavio bez teksta. Retardirana nacija? Boze pomozi.
Šta je trebao? Lizati stopala toj seljačici?
I jeste retardirana nacija! Dobro vam je rekao čovjek ;-)
Ma uzivaj brate, onda si i ti prozvana, tvoj je zemljak :D I mani me politike. Vredjas ovde, sad ti odgovaram na post prvi i zadnji put. Razguli. :dance:
kaostvorena

#524 Re: Veliki Brat 3

Post by kaostvorena »

Drago mi je da je Arsa pobjedio,mada je moj favorit bio Enis.Svi su finalisti bili dobri,osim Karla.On nije nista pokazao,ali izgleda da je imao svoje navijace.
kaostvorena

#525 Re: Veliki Brat 3

Post by kaostvorena »

anastasija wrote:Bas me je Djordje neprijatno iznenadio. Imao je neke cudne reakcije i kad je JK usla u kucu VB. No ovo sada... bas me je ostavio bez teksta. Retardirana nacija? Boze pomozi. Mozda se nespretno izrazio ali opet... Sta su mu voditeljke krive? Pa bar Irina ne provocira.
Drago mi je sto je Arsa pobedio, bolje nije moglo. Glasah veceras prvi put.
Mislim da je bio revoltiran natpisima u stampi.To sto je rekao da je nacija retardina mu je vjerovatno "izletilo".Lik je skroz normalan.
Locked