Televizija OBN
Moderator: anex
- karanana
#501 Re: Televizija OBN
a sta kaze avaz vezano za to?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#502 Re: Televizija OBN
rugala se sova sjeniciStupskaBitanga wrote:Avaz pise o ovome
imal li snimak klipa oglasa na youtube da se pogleda
-
StupskaBitanga
#503 Re: Televizija OBN
a mene intteresuje kada je maca platio liku da zenu uhvati za straznjicu avaz je hAOS NAPRVIO a sada im je ok sto ce djevojke polu gole uz vwntilator najaviti vrijemeChmoljo wrote:rugala se sova sjeniciStupskaBitanga wrote:Avaz pise o ovome
imal li snimak klipa oglasa na youtube da se pogleda
- amiria
#504 Re: Televizija OBN
Loulou wrote:I ja sam to vidjela i ne mogu vjerovatsinus wrote:Narode je li iko vidio oglas na OBN-u u kojem traže djevojku za vremensku prognozu![]()
![]()
Isto kao da su snimali za HOTLINE
Ako ste liiiijeeeepiiiiiiiiiiii, zgoooodniiiiiiiii finiiiiiiiii, pooošaaaaaljite nam svooooojuuuuu sliiiikicuuuuuuuu i biiiiiioooooografijicuuuuuu itd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Baltazar_khan
#505 Re: Televizija OBN
Prebacih OBN na poluvremenu utakmice Urugvaj - Holandija, i tamo Seka Aleksić sprema meso za roštilj. Ćevapi, piletina, tona mesa... Još kaže da voli pojest
Pa gdje neće moći toliko da jede kad je ko tenk. Nije mi jasno kako jedna takva javna
ličnost koja izlazi na tv onako od sebe nešto može da uradi. Pa do sad je vala zaradila dovoljno da može priuštiti teretanu, da malo oznoji svoje ogromne guzove
OBN svakakvim ljudima daje priliku da se eksponiraju
Seka nije za tv-a, ona je za kafane 
OBN svakakvim ljudima daje priliku da se eksponiraju
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#506 Re: Televizija OBN
I ja vidjeh reklamu za prognozu nekidan
Ne znam koje sam face izmjenjala u toj minuti
"Posaljite svoju slikicu i biografijicu" malo je reci da sam plakala.

Ne znam koje sam face izmjenjala u toj minuti
"Posaljite svoju slikicu i biografijicu" malo je reci da sam plakala.
- Ridjobrki
#507 Re: Televizija OBN
Dođe insanu da u Sjevernu Koreju preseli.ladyblue18 wrote:I ja vidjeh reklamu za prognozu nekidan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam koje sam face izmjenjala u toj minuti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Posaljite svoju slikicu i biografijicu" malo je reci da sam plakala.![]()
![]()
- sheilak
#508 Re: Televizija OBN
Pa, OBN i Co. su ti kafanske TV-kafanski mentalitet, isti takav sadrzaj, osoblje kafansko, etc. Tako gledajuci onda, Seka Aleksic nije na pogresnom mjestu.Baltazar_khan wrote:Prebacih OBN na poluvremenu utakmice Urugvaj - Holandija, i tamo Seka Aleksić sprema meso za roštilj. Ćevapi, piletina, tona mesa... Još kaže da voli pojestPa gdje neće moći toliko da jede kad je ko tenk. Nije mi jasno kako jedna takva javna
![]()
![]()
ličnost koja izlazi na tv onako od sebe nešto može da uradi. Pa do sad je vala zaradila dovoljno da može priuštiti teretanu, da malo oznoji svoje ogromne guzove
![]()
OBN svakakvim ljudima daje priliku da se eksponirajuSeka nije za tv-a, ona je za kafane
A opet, Seka mi simpaticnija od recimo OBN-ovke Dejane Rosuljas ili onog nesretnog Emerika Gudelja ili clanica grupe Erato, malog cudnog Fude Backovica ili muzevne Hane Hazdinesto.
Ali, eto, nemojmo o OBN-u, molim vas.
- BSn
#509 Re: Televizija OBN
ladyblue18 wrote:I ja vidjeh reklamu za prognozu nekidan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pazi nesto, svi prelaze preko jedne cinjenicei z te reklame "Posaljite nam svoju slikicu i kratku biografijcu". To valjda neki dvostruki deminutiv.
Kakva li je to onda biografija - samo ime i god. rodjenja.
- bosanski
#510 Re: Televizija OBN
Pod stavkom MOTIVIRANOST: Bi'BSn wrote:ladyblue18 wrote:I ja vidjeh reklamu za prognozu nekidan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pazi nesto, svi prelaze preko jedne cinjenicei z te reklame "Posaljite nam svoju slikicu i kratku biografijcu". To valjda neki dvostruki deminutiv.
Kakva li je to onda biografija - samo ime i god. rodjenja.
-
doktor78
#511 Re: Televizija OBN
Jutros voditeljica jutarnjeg programa cita vijest vezanu za Nogometni savez BiH i skracenicu NSBiH vise puta cita kao :NARODNA SKUPSTINA BOSNE I HERCEGOVINE 
-
samo malo
#512 Re: Televizija OBN
Haj sto je Seka pozamasna, nego kakav je ono zonfri, hokahej indijanac u meni
Mislim da sam jednom na Balkaniki ili gdje vec, sochirao slicnu frizuru neke bugarske pjevacice, sto samo potvrdjuje da srpski turbofolkeri do slova kopiraju bugarsku dzigeru. Muziku ionako kradu od grka i turaka, samo im jos tekstopisac nabaci neku glupost od teksta "malo viski malo kokakola" na sta seljadija otkida.
A OBN, odron, ovaj rad, u ponedeljak navece epizoda Mucki kad skidaju luster, u utorak ujutro ista epizoda repriza, u utorak navece opet ista epizoda, jel imaju oni urednika ili istreniranog majmuna koji ubacuje kasete?
Mislim da sam jednom na Balkaniki ili gdje vec, sochirao slicnu frizuru neke bugarske pjevacice, sto samo potvrdjuje da srpski turbofolkeri do slova kopiraju bugarsku dzigeru. Muziku ionako kradu od grka i turaka, samo im jos tekstopisac nabaci neku glupost od teksta "malo viski malo kokakola" na sta seljadija otkida.
A OBN, odron, ovaj rad, u ponedeljak navece epizoda Mucki kad skidaju luster, u utorak ujutro ista epizoda repriza, u utorak navece opet ista epizoda, jel imaju oni urednika ili istreniranog majmuna koji ubacuje kasete?
- ja.neron
#513 Re: Televizija OBN
tebi MUĆKE smetaju

- ladyblue18
#514 Re: Televizija OBN
Ma ne kopiraju oni Bugare, tj. frizuru, vec svi kopiraju Rihanninu frizuru.samo malo wrote:
Mislim da sam jednom na Balkaniki ili gdje vec, sochirao slicnu frizuru neke bugarske pjevacice, sto samo potvrdjuje da srpski turbofolkeri do slova kopiraju bugarsku dzigeru.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#515 Re: Televizija OBN
Na lomaču s njim!ja.neron wrote:tebi MUĆKE smetaju![]()
![]()
![]()
Stvarno, kome može dosaditi najlegendarnija scena iz najlegendarnije britanske TV serije (kad luster ljosne na pod, i Delova i Rodnijeva reakcija nakon toga)?
-
samo malo
#516 Re: Televizija OBN
Pa nisam rekao da su mi dosadile Mucke, o cemu vi
Mucke gledam i bez OBN-a, nego kazem kako po tri puta emituju istu epizodu.
Najlegendarnija scena je ipak
Mucke gledam i bez OBN-a, nego kazem kako po tri puta emituju istu epizodu.
Najlegendarnija scena je ipak
-
samo_ovaj_put
#517 Re: Televizija OBN
ono je od rihane friz skinulasamo malo wrote:Haj sto je Seka pozamasna, nego kakav je ono zonfri, hokahej indijanac u meni![]()
kakve bugarske dzigere bolan
a sto se mucki tice,i ja sam primjetio taj propust,dvijenoci zaredom,epizoda sa lusterom,jbg,i ja se iznervirao
nema niko nista protiv mucki
- jazzer
#518 Re: Televizija OBN
A nije vam palo na pamet da mozda Rihana kopira Seku?? Njeni fanovi se kunu da je tako bilo.
Razmislite malo...

Razmislite malo...
-
samo malo
#519 Re: Televizija OBN
Jeko Rihana 
Ko da Seka zna ko je Rihana, ona vidjela kod Bugara, pa kopirala.
Ko da Seka zna ko je Rihana, ona vidjela kod Bugara, pa kopirala.
- amiria
#520 Re: Televizija OBN
Pa kad je Gaga kopirala JK, zasto ne bi i Rihanna Seku?!?!?!?!jazzer wrote:A nije vam palo na pamet da mozda Rihana kopira Seku?? Njeni fanovi se kunu da je tako bilo.
Razmislite malo...
![]()
- ladyblue18
#521 Re: Televizija OBN
amiria wrote:
Pa kad je Gaga kopirala JK, zasto ne bi i Rihanna Seku?!?!?!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#522 Re: Televizija OBN
samo malo wrote:Haj sto je Seka pozamasna, nego kakav je ono zonfri, hokahej indijanac u meni![]()
sva sreća ne gledam tv
- Chmoljo
#523 Re: Televizija OBN
Cartoon Network majkakomi wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sva sreća ne gledam tv

i onaj novi crtić, SW: Clone Wars
-
Nuclear Winter
#524 Re: Televizija OBN
Bogami nije više.Ne gledam ga otkako su šutnuli two stupid dogs,i još kamaru dobrih crtićaChmoljo wrote:Cartoon Network majkakomi wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sva sreća ne gledam tvjoš ako upratim kad je
i onaj novi crtić, SW: Clone Warspredobro
- Chmoljo
#525 Re: Televizija OBN
pa ne mogu vječno ići
velika je poplava novih crtića, većina mi se ne sviđaju, ono Ben10 i te gluposti... Samurai Jack je izuzetak
i Foster's home for imaginary friends

i Foster's home for imaginary friends