Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
karanana

#501 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

a sta kaze avaz vezano za to?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#502 Re: Televizija OBN

Post by Chmoljo »

StupskaBitanga wrote:Avaz pise o ovome
imal li snimak klipa oglasa na youtube da se pogleda
rugala se sova sjenici :-)
StupskaBitanga

#503 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Chmoljo wrote:
StupskaBitanga wrote:Avaz pise o ovome
imal li snimak klipa oglasa na youtube da se pogleda
rugala se sova sjenici :-)
a mene intteresuje kada je maca platio liku da zenu uhvati za straznjicu avaz je hAOS NAPRVIO a sada im je ok sto ce djevojke polu gole uz vwntilator najaviti vrijeme
amiria

#504 Re: Televizija OBN

Post by amiria »

Loulou wrote:
sinus wrote:Narode je li iko vidio oglas na OBN-u u kojem traže djevojku za vremensku prognozu :D :-)

Isto kao da su snimali za HOTLINE

Ako ste liiiijeeeepiiiiiiiiiiii, zgoooodniiiiiiiii finiiiiiiiii, pooošaaaaaljite nam svooooojuuuuu sliiiikicuuuuuuuu i biiiiiioooooografijicuuuuuu itd :D :D :D :-) :-) :-)
I ja sam to vidjela i ne mogu vjerovat :shock:
:roll:
:-)

:-) :-) :-)
Baltazar_khan

#505 Re: Televizija OBN

Post by Baltazar_khan »

Prebacih OBN na poluvremenu utakmice Urugvaj - Holandija, i tamo Seka Aleksić sprema meso za roštilj. Ćevapi, piletina, tona mesa... Još kaže da voli pojest :D Pa gdje neće moći toliko da jede kad je ko tenk. Nije mi jasno kako jedna takva javna :lol: :lol: :lol: ličnost koja izlazi na tv onako od sebe nešto može da uradi. Pa do sad je vala zaradila dovoljno da može priuštiti teretanu, da malo oznoji svoje ogromne guzove :roll:
OBN svakakvim ljudima daje priliku da se eksponiraju :-) Seka nije za tv-a, ona je za kafane :!:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#506 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

I ja vidjeh reklamu za prognozu nekidan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne znam koje sam face izmjenjala u toj minuti :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :-? :? :o :lol: :lol: :lol: :lol:

"Posaljite svoju slikicu i biografijicu" malo je reci da sam plakala. :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#507 Re: Televizija OBN

Post by Ridjobrki »

ladyblue18 wrote:I ja vidjeh reklamu za prognozu nekidan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne znam koje sam face izmjenjala u toj minuti :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :-? :? :o :lol: :lol: :lol: :lol:

"Posaljite svoju slikicu i biografijicu" malo je reci da sam plakala. :lol: :lol: :lol:
Dođe insanu da u Sjevernu Koreju preseli. :roll:
sheilak

#508 Re: Televizija OBN

Post by sheilak »

Baltazar_khan wrote:Prebacih OBN na poluvremenu utakmice Urugvaj - Holandija, i tamo Seka Aleksić sprema meso za roštilj. Ćevapi, piletina, tona mesa... Još kaže da voli pojest :D Pa gdje neće moći toliko da jede kad je ko tenk. Nije mi jasno kako jedna takva javna :lol: :lol: :lol: ličnost koja izlazi na tv onako od sebe nešto može da uradi. Pa do sad je vala zaradila dovoljno da može priuštiti teretanu, da malo oznoji svoje ogromne guzove :roll:
OBN svakakvim ljudima daje priliku da se eksponiraju :-) Seka nije za tv-a, ona je za kafane :!:
Pa, OBN i Co. su ti kafanske TV-kafanski mentalitet, isti takav sadrzaj, osoblje kafansko, etc. Tako gledajuci onda, Seka Aleksic nije na pogresnom mjestu.

A opet, Seka mi simpaticnija od recimo OBN-ovke Dejane Rosuljas ili onog nesretnog Emerika Gudelja ili clanica grupe Erato, malog cudnog Fude Backovica ili muzevne Hane Hazdinesto.

Ali, eto, nemojmo o OBN-u, molim vas. :-D
BSn

#509 Re: Televizija OBN

Post by BSn »

ladyblue18 wrote:I ja vidjeh reklamu za prognozu nekidan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pazi nesto, svi prelaze preko jedne cinjenicei z te reklame "Posaljite nam svoju slikicu i kratku biografijcu". To valjda neki dvostruki deminutiv. :D
Kakva li je to onda biografija - samo ime i god. rodjenja.
bosanski

#510 Re: Televizija OBN

Post by bosanski »

BSn wrote:

Pazi nesto, svi prelaze preko jedne cinjenicei z te reklame "Posaljite nam svoju slikicu i kratku biografijcu". To valjda neki dvostruki deminutiv. :D
Kakva li je to onda biografija - samo ime i god. rodjenja.
Pod stavkom MOTIVIRANOST: Bi'
doktor78

#511 Re: Televizija OBN

Post by doktor78 »

Jutros voditeljica jutarnjeg programa cita vijest vezanu za Nogometni savez BiH i skracenicu NSBiH vise puta cita kao :NARODNA SKUPSTINA BOSNE I HERCEGOVINE :run:
samo malo

#512 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Haj sto je Seka pozamasna, nego kakav je ono zonfri, hokahej indijanac u meni :-)

Mislim da sam jednom na Balkaniki ili gdje vec, sochirao slicnu frizuru neke bugarske pjevacice, sto samo potvrdjuje da srpski turbofolkeri do slova kopiraju bugarsku dzigeru. Muziku ionako kradu od grka i turaka, samo im jos tekstopisac nabaci neku glupost od teksta "malo viski malo kokakola" na sta seljadija otkida.

A OBN, odron, ovaj rad, u ponedeljak navece epizoda Mucki kad skidaju luster, u utorak ujutro ista epizoda repriza, u utorak navece opet ista epizoda, jel imaju oni urednika ili istreniranog majmuna koji ubacuje kasete?
ja.neron

#513 Re: Televizija OBN

Post by ja.neron »

tebi MUĆKE smetaju :x :x :x

Image
:D
ladyblue18

#514 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

samo malo wrote:
Mislim da sam jednom na Balkaniki ili gdje vec, sochirao slicnu frizuru neke bugarske pjevacice, sto samo potvrdjuje da srpski turbofolkeri do slova kopiraju bugarsku dzigeru.
Ma ne kopiraju oni Bugare, tj. frizuru, vec svi kopiraju Rihanninu frizuru. :-)
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#515 Re: Televizija OBN

Post by Pera Trta »

ja.neron wrote:tebi MUĆKE smetaju :x :x :x

Image
:D
Na lomaču s njim! :x :D
Stvarno, kome može dosaditi najlegendarnija scena iz najlegendarnije britanske TV serije (kad luster ljosne na pod, i Delova i Rodnijeva reakcija nakon toga)?
samo malo

#516 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Pa nisam rekao da su mi dosadile Mucke, o cemu vi :D

Mucke gledam i bez OBN-a, nego kazem kako po tri puta emituju istu epizodu.

Najlegendarnija scena je ipak

samo_ovaj_put

#517 Re: Televizija OBN

Post by samo_ovaj_put »

samo malo wrote:Haj sto je Seka pozamasna, nego kakav je ono zonfri, hokahej indijanac u meni :-)

Mislim da sam jednom na Balkaniki ili gdje vec, sochirao slicnu frizuru neke bugarske pjevacice, sto samo potvrdjuje da srpski turbofolkeri do slova kopiraju bugarsku dzigeru. Muziku ionako kradu od grka i turaka, samo im jos tekstopisac nabaci neku glupost od teksta "malo viski malo kokakola" na sta seljadija otkida.

A OBN, odron, ovaj rad, u ponedeljak navece epizoda Mucki kad skidaju luster, u utorak ujutro ista epizoda repriza, u utorak navece opet ista epizoda, jel imaju oni urednika ili istreniranog majmuna koji ubacuje kasete?
ono je od rihane friz skinula
kakve bugarske dzigere bolan :shock: :lol:
a sto se mucki tice,i ja sam primjetio taj propust,dvijenoci zaredom,epizoda sa lusterom,jbg,i ja se iznervirao
nema niko nista protiv mucki ;-)
jazzer

#518 Re: Televizija OBN

Post by jazzer »

A nije vam palo na pamet da mozda Rihana kopira Seku?? Njeni fanovi se kunu da je tako bilo.

Razmislite malo...

:lol: :lol:
samo malo

#519 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Jeko Rihana :lol:

Ko da Seka zna ko je Rihana, ona vidjela kod Bugara, pa kopirala.
amiria

#520 Re: Televizija OBN

Post by amiria »

jazzer wrote:A nije vam palo na pamet da mozda Rihana kopira Seku?? Njeni fanovi se kunu da je tako bilo.

Razmislite malo...

:lol: :lol:
Pa kad je Gaga kopirala JK, zasto ne bi i Rihanna Seku?!?!?!?!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ladyblue18

#521 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

amiria wrote:
Pa kad je Gaga kopirala JK, zasto ne bi i Rihanna Seku?!?!?!?!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#522 Re: Televizija OBN

Post by Truba »

samo malo wrote:Haj sto je Seka pozamasna, nego kakav je ono zonfri, hokahej indijanac u meni :-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sva sreća ne gledam tv
Chmoljo

#523 Re: Televizija OBN

Post by Chmoljo »

komi wrote:
sva sreća ne gledam tv
Cartoon Network majka :mrgreen: još ako upratim kad je

Image

i onaj novi crtić, SW: Clone Wars :mrgreen: predobro :mrgreen:
Nuclear Winter

#524 Re: Televizija OBN

Post by Nuclear Winter »

Chmoljo wrote:
komi wrote:
sva sreća ne gledam tv
Cartoon Network majka :mrgreen: još ako upratim kad je

Image

i onaj novi crtić, SW: Clone Wars :mrgreen: predobro :mrgreen:
Bogami nije više.Ne gledam ga otkako su šutnuli two stupid dogs,i još kamaru dobrih crtića
Chmoljo

#525 Re: Televizija OBN

Post by Chmoljo »

pa ne mogu vječno ići :mrgreen: velika je poplava novih crtića, većina mi se ne sviđaju, ono Ben10 i te gluposti... Samurai Jack je izuzetak :oops:

i Foster's home for imaginary friends :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply