u Vapianu sam jeo najgoru pizzu u zivotu, vise nikad taman da je dzabaGaRGa wrote:rimac wrote:U Vapianu nedavno jeo najbolju pizzu koju sam pojeo Sarajevu. A pojeo sam ih dosta. Ni u Vapinau ranije ranije bila tako dobra.... Hvala ekuponima ode se ponekad.otherside wrote:U vapianu stavljaju mozzarelu na pizzu. Sto se mene tice, pizza im je srednja zalost.
Sent from my Nokia Lumia using Tapatalk
da ne znam pic majstora jos bi ti i povjerovao
Najbolja pizza u SA?
- black
#501 Re: Najbolja pizza u SA?
-
GaRGa
#502 Re: Najbolja pizza u SA?
black wrote:GaRGa wrote:u Vapianu sam jeo najgoru pizzu u zivotu, vise nikad taman da je dzabarimac wrote:
da ne znam pic majstora jos bi ti i povjerovao
pica je odron al je pic majstor dobar ko co'ek hahahaha
- karanana
#503 Re: Najbolja pizza u SA?
a sta je fazon sa pic majtorom? podijelite i sa nama koji ne znamo pozadinu price.
- DaffyDuck
#504 Re: Najbolja pizza u SA?
+1black wrote:
u Vapianu sam jeo najgoru pizzu u zivotu, vise nikad taman da je dzaba
-
GaRGa
#505 Re: Najbolja pizza u SA?
karanana wrote:a sta je fazon sa pic majtorom? podijelite i sa nama koji ne znamo pozadinu price.
nije nikakav fazon, dobar momak al pica u vapianu ne valja
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#506 Re: Najbolja pizza u SA?
Pa nije tvoj jaran jedini pizza majstor u Vapianu...GaRGa wrote:karanana wrote:a sta je fazon sa pic majtorom? podijelite i sa nama koji ne znamo pozadinu price.
nije nikakav fazon, dobar momak al pica u vapianu ne valja
-
addy_sa
#507 Re: Najbolja pizza u SA?
-Galija
-Panera
-Mahir
-Panera
-Mahir
- karanana
#508 Re: Najbolja pizza u SA?
meni montana moze proci
-
felichi
#509 Re: Najbolja pizza u SA?
off topic
neko je spomenuo picu u wisi. pored pice imali su odlicnu lasagnu iz krusne peci.
zna li neko radi li jos to mjesto?
neko je spomenuo picu u wisi. pored pice imali su odlicnu lasagnu iz krusne peci.
zna li neko radi li jos to mjesto?
-
Phantasy
#510 Re: Najbolja pizza u SA?
Znači malti se ne može opepeliti što se tiče hrane(znam da je offtopic ali admine i tebi ce trebati ovo):
1.Dobri stari Komšo (Mladost) kod mrkve najbolji burger.
2.Picerija Havana (ulica malta, kod orijenta) pica razvaljuje.
3.Nagib(odmah do mladosti) najbolja sirnica i zeljanica okolo
4.Buregdzinica MM najbolji burek(sjeckani) i krompirusa u gradu.
5.2 Pekare: Malta i Ravenna(ova prva je onako meni(mozda se nekom svidi), a druga razvaljuje(zatvorena pica(1.5 KM) i sirnica(1.5 KM) nema jače i veće. Ajmo nadopunite ako sam nešto mašio
1.Dobri stari Komšo (Mladost) kod mrkve najbolji burger.
2.Picerija Havana (ulica malta, kod orijenta) pica razvaljuje.
3.Nagib(odmah do mladosti) najbolja sirnica i zeljanica okolo
4.Buregdzinica MM najbolji burek(sjeckani) i krompirusa u gradu.
5.2 Pekare: Malta i Ravenna(ova prva je onako meni(mozda se nekom svidi), a druga razvaljuje(zatvorena pica(1.5 KM) i sirnica(1.5 KM) nema jače i veće. Ajmo nadopunite ako sam nešto mašio
- JThomas
#511 Re: Najbolja pizza u SA?
kod bože?
mošćanica?
mošćanica?
- corsa
#512 Re: Najbolja pizza u SA?
Pa gdje ces Moscanicu zaboraviti!?
-
Phantasy
#513 Re: Najbolja pizza u SA?
Znao sam da sam nesto ofulo 
-
skafetin
#514 Re: Najbolja pizza u SA?
sad je gotovo, registrirala sam se maksuz da kažem, nakon svih vaših postova o pizzama u Sarajevu da kod nas ljudi očito ne znaju što je hrana i vrhunac dobre hrane su im restorani po trgovačkim centrima... Ovdje nema kulture hrane u restoranima a ljudi naviknuti na ćevap, pitu i pekaru
U Sarajevu nema dobre pizze... Dopustite da opravdam:
Vidjela sam netko da je spomenuo U2, to neću ni komentirati, to je otrov za nepce
Mahir: sir, kajmak i suho meso na somunu, ono je sve samo ne tijesto za pizzu
Galija: nekada davno, danas se spominjalo
Ragazzi: isto ko U2
Ago: to što netko nema para pa si ne može priuštiti obrok u restoranu nije sramota, ali reči da je u Agi pizza jestiva jer je to jedino mjesto gdje si netko može priuštiti "restoransku" hranu, to je sramota
Vapiano: nikakav spektakl ali dobro je ako ništa drugo što se može pojesti pizza s pravim pršutom
Barhana: solidno
sve one zalogajnice oko Barhane, da im posao ovisi o hrani mogli bi zatvoriti komotno
dundee: gore ništa dobro nije
itd itd itd
samo sam se zbog postova o hrani registrirala na forum, baš sam paćenica!!
Vidjela sam netko da je spomenuo U2, to neću ni komentirati, to je otrov za nepce
Ago: to što netko nema para pa si ne može priuštiti obrok u restoranu nije sramota, ali reči da je u Agi pizza jestiva jer je to jedino mjesto gdje si netko može priuštiti "restoransku" hranu, to je sramota
Vapiano: nikakav spektakl ali dobro je ako ništa drugo što se može pojesti pizza s pravim pršutom
sve one zalogajnice oko Barhane, da im posao ovisi o hrani mogli bi zatvoriti komotno
itd itd itd
- JanuaryJones
#515 Re: Najbolja pizza u SA?
Kad si stigla da jedeš na svim ovim lokacijama (pola i ne znam da postoje)? Jel ti hrana fah ili si čisti hedonista?skafetin wrote:sad je gotovo, registrirala sam se maksuz da kažem, nakon svih vaših postova o pizzama u Sarajevu da kod nas ljudi očito ne znaju što je hrana i vrhunac dobre hrane su im restorani po trgovačkim centrima... Ovdje nema kulture hrane u restoranima a ljudi naviknuti na ćevap, pitu i pekaru
itd itd itd
Sent from my iPad using Tapatalk
- madesa
#516 Re: Najbolja pizza u SA?
margarita u cheersu vrh
- dobar osjecaj
#518 Re: Najbolja pizza u SA?
Pa ovo je nista. Cak i ja koja ne volim posebno pizzu sam jela na svim ovim mjestima i jos mnogo vise. Meni je licno najukusnija u Noviju i onoj tratoriji kod Bristola. Sve ostalo slicno s tim da je najgori uzas definitivno taj Ago i ono jos nesto u tom nizu i ona teretna kod Mahira koju sam jela samo jedanput kad je akohol zderao i kamenje a ne ono masno smece.JanuaryJones wrote:Kad si stigla da jedeš na svim ovim lokacijama (pola i ne znam da postoje)? Jel ti hrana fah ili si čisti hedonista?foodlover wrote: U Sarajevu nema dobre pizze... Dopustite da opravdam:
itd itd itd
Sent from my iPad using Tapatalk
- shalla
#519 Re: Najbolja pizza u SA?
Mahir no.1, Picerija Riva na Ilidži no.2, nigdje drugo više ne uzimam pizzu (žena mi dobro kuha
)...
- O'zone
- Globalni moderator
#520 Re: Najbolja pizza u SA?
Sarajka BBI. Evo upravo se davim 
- eol
#523 Re: Najbolja pizza u SA?
Poštenu picu je moguće pojesti i u Happy-ju na Trgu heroja.
Capricciosa im je stvarno dobra.
Inače stvarno volim jesti pizzu i ovdje je stvarno solidna.
Margaritu i Agu bi preporučio samo za one najplićeg džepa i to ako nemaju alternativu u kakvom hamburgeru ili doneru.
Margarita od biljnog sira (zamjenskog) je po meni zadnja opcija za jednog ljubitelja te vrste hrane.
Nisam imao dobro iskustvo sa "picetama" u pekari Ravena na Malti. Izgleda da im se pomiješalo brašno za slatka i slana peciva pa pojedoh preslatku picu. Možda je slučajnost. Ipak po meni picu jesti u piceriji a ostala tijesta u pekari.
Capricciosa im je stvarno dobra.
Inače stvarno volim jesti pizzu i ovdje je stvarno solidna.
Margaritu i Agu bi preporučio samo za one najplićeg džepa i to ako nemaju alternativu u kakvom hamburgeru ili doneru.
Margarita od biljnog sira (zamjenskog) je po meni zadnja opcija za jednog ljubitelja te vrste hrane.
Nisam imao dobro iskustvo sa "picetama" u pekari Ravena na Malti. Izgleda da im se pomiješalo brašno za slatka i slana peciva pa pojedoh preslatku picu. Možda je slučajnost. Ipak po meni picu jesti u piceriji a ostala tijesta u pekari.
- alkalna_baterija
#524 Re: Najbolja pizza u SA?
+1O'zone wrote:Sarajka BBI. Evo upravo se davim
Bingo, Mala Aleja, Ilidža
IUS-ova menza, te žene fakat znaju napraviti pizzu